Hakkında hayırlısı olsun cnm sağlıkli doğumlar..Amin inşallah
Tüp bebek olduğu için ve kan pıhtılaşmasi olduğu için riske atmak istemedik dr um ile benim aramda ortak kararimiz
https://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-dokme-cikolata-kendin-yap.htmlkızlar bu arada hacı şeriften yaptırmak istediğim çikolata 49,90 olmuşhttps://www.haciserif.com.tr/erkek-...riteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=lowerfunnel
sanki 37,5 gibi bir fiyatı vardı değilmi
canım çook haklıısın ben bunu tamamen unutmuştum :)https://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-dokme-cikolata-kendin-yap.html
Canım birinde sticker yapıştırılmış geliyor birinde kendin yapistiriyorsun sanırım.
Sagolasin canım burda birbirimizi tanımadan bile ne çok moral veren oldu, ne samimi bağlar kurduk. Hepimiz iyi anne olalım ve sağlıklı mutlu yavrularimiz olsunBence sezaryen icinde ayni sakinligi koruyabilirsin.Soyleme canim gununu istemiyorsan.Ama gececek gidecek diyorsan baska tabii.Ama unutma kimseyi takmak yok :)
Bende de huy göbek deliğine birisi dokunsa hatta kendim bile tuvaletim gelir:) muayeneler zor oluyor ultrasonu bastırıyor oraya iyyy
Bu puset konusu baya konusulmus acikcasi benim bildigim eger ailenin arabasi mevcutsa puset sart. Cunku arka koltuga ve belli bir aya gelesiye kadar bebegin yuzu ters bakacak sekilde ozellikle isofix var ise arabanin koltuguna sabitleniyor yani Allah korusun bir kaza aninda bebek kucaginizda gidip gelmek cok tehlikeli. Bunu araba var ama zaten havalar soguyacak nereye cikaracagiz diye dusunmeyin en basiti saglik ocagina yada dr kontrolleri var. Ha ailenin araci mevcut degilse yine bildigim duydugum bebek arabasina koyulup en az 8 ay bu sekilde kullanilmasi. Ama sart mi yani 8 aya kadar yalnizca dr a gidecekken bile bebek ana kucagina konulur mu veya orada guvenli mi acikcasi bilmiyorum. Cevremde gordugum hep bebegin iriliginede bagli olarak 6-8 ay arasi puset sonrasinda ana kucagi yani bildigimiz bebek arabasi. Evde nasil kullanilir ne yapilir acikcasi bilmiyorum onu yasayip gorecegiz. Ben reflu yastigi aldim, besiginin icinede atiyorum koltuga falanda onunda yatirmayi planliyorum. Sonrasinda da ev tipi ana kucagi ile mutfaga salona yanima tasirim emekleyene ayaklanana kadar.
evet tabiki anlayabiliyorum onlarında işi zor her hastayı akıllarında tutmaları imkansız Allah a çok şükür sağlıklı olmasına sevindim bebişine de maşallah :)
Maşallah hamaratsınız baya bir şey yapmışsınız. Ben de önceden alıp bezelye erik vişne buzluğa atmıştım bayramın hemen öncesi menemenlik, yemek için rendr domates ve kahvaltılık sos yapmıştım gözüme az geldi şimdi yine yaptım aynı miktarlarda. Kışın hayat kurtarıyor özellikle menemenlik. Yemeklere de domates iyi oluyor. Annem de turşu yapıp getirecek kendime güvenemediğimden hiç turşu işine bulaşmadım birkaç seneye ona da el atarımpatlıcan biber kurusunu da annemle kayınvalidem yapıyorlar bazen kesme hamur da yapıyor kayınvalide bize yeter de artar bile
Eskiden beri böyle:)Ya çok değişikmiş :)
Rabbim şifanızı versin inş canım.Bu günler de geçecek Allah’ın izniyle ..PiandSm bebekler büyümeye calısyor hala küvezdeler . Oğlumda kafasında sıvı toplanması oldugu iiçin ameliyat oldu zor günler geçiriyoruz .
Bilgileriniz sistemde yazar aslinda.
Ezbere calismazlar
evet tabiki sistemde yazılı ordan bakıp konuşurlar ancak ben bayramdan önceki son ctsi nst ye girmiştim ve sonucu dr odadan çıkmadan hemen önce göstermiştim elinde kağıda bakıp hemen odaya girdi ve cihazları tekrar açıp muayene etti odadan da beraber çıktık muhtemelen acelesi olduğundan yazmadı sisteme atladı
Evet doğru bende son ayda merdivende pert oluyodum:) çok merdiven görmüyorm bu sefer AllahtanMerdiven cıkınca bende cok oluyor biraz da fazla yürüyünce aslında oğluma hamileyken de oluyordu ama son ayda diye hatırlıyorum
Aynen burda çıkarmıyolar. Hatta hemşire arabaya kadar gelip gösteriyor. Ve hep ellernde taşıyorlar. Ben taşımam da:))) hakket baya ağır ama inceck kadınlar nasıl tasiyor hayret ediyem bazenyurtdisinda zorunlu diye duydum, evet ağır ama bence gerekli.
Yakınında ulaşılablck bişeyse almasanda olur. Ben ilknde lazım olunca almıştım. Netten siparişi beklemek zornda kalmıştım:))Ya gogus kalkanini emzirirken duruma gore alsakmi diyodum hani yara olursa belki olmaz bosuna almis olmuyirmuyuz
Aynen katılıyorum. Bunu emniyet kemeri zorundalığı gibi düşünmek gerekir. Arabada bebeğin güvenliği nasıl sağlancak o zamn?Bu puset konusu baya konusulmus acikcasi benim bildigim eger ailenin arabasi mevcutsa puset sart. Cunku arka koltuga ve belli bir aya gelesiye kadar bebegin yuzu ters bakacak sekilde ozellikle isofix var ise arabanin koltuguna sabitleniyor yani Allah korusun bir kaza aninda bebek kucaginizda gidip gelmek cok tehlikeli. Bunu araba var ama zaten havalar soguyacak nereye cikaracagiz diye dusunmeyin en basiti saglik ocagina yada dr kontrolleri var. Ha ailenin araci mevcut degilse yine bildigim duydugum bebek arabasina koyulup en az 8 ay bu sekilde kullanilmasi. Ama sart mi yani 8 aya kadar yalnizca dr a gidecekken bile bebek ana kucagina konulur mu veya orada guvenli mi acikcasi bilmiyorum. Cevremde gordugum hep bebegin iriliginede bagli olarak 6-8 ay arasi puset sonrasinda ana kucagi yani bildigimiz bebek arabasi. Evde nasil kullanilir ne yapilir acikcasi bilmiyorum onu yasayip gorecegiz. Ben reflu yastigi aldim, besiginin icinede atiyorum koltuga falanda onunda yatirmayi planliyorum. Sonrasinda da ev tipi ana kucagi ile mutfaga salona yanima tasirim emekleyene ayaklanana kadar.
En sevdiğim:) sancisiz doguma hazirlayan kasilmalar:)Ayrica o kasilmalar bende de oluyor, yarin dr ma gittigimde soracagim. Agri olmuyor bende yalnizca yoruldugumda veya oturus pozisyonumla alakali oluyor saniyelik ve geciyor.
Ne güzel yazmışsın cnm teşekkürler ne güzel moral veriyorsun. Keşke hepimiz İstanbul'da olsak da gorussekSende yapabilirsin hemen.Odanda da.
Evet alismiyorlar canim.Herseyin donemi var.
Biraz kucuk oluyor kokunu istiyor.
Biraz buyuyor seni istiyor.
Hareketleniyor elini tutmak istiyor.
Annelik..
Varsin tutsun,istesin,sonra kosturmaya bi basliyor anne cocugun pesinde bu kez :) Sonra gelip kucagina oturmuyor zaten.
Herseyin tadini cikar.
En sevdiğim:) sancisiz doguma hazirlayan kasilmalar:)
Ins dogumada oyle kolayca gideriz.
Surekli ve hic gecmeyen kasilma:)Dogumun yaklastiginin habercisi diyorsunuz yani? Peki sanci olmadan olursa nasil anlayacagim dogum zamanini :)
(İlk gebeligim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?