2018 Ekim Anneleri

Bence sezaryen icinde ayni sakinligi koruyabilirsin.Soyleme canim gununu istemiyorsan.Ama gececek gidecek diyorsan baska tabii.Ama unutma kimseyi takmak yok :)
Sagolasin canım burda birbirimizi tanımadan bile ne çok moral veren oldu, ne samimi bağlar kurduk. Hepimiz iyi anne olalım ve sağlıklı mutlu yavrularimiz olsun

Cok haklisin.
Malesef en ufak kazalarda bile zarar goren bebekler.Ustelik kapi yanina oturmamak,kafasini kapi tarafina getirmemek sart aklinizda olsun.

Onun disinda bebek arabasi icin goreceli canim.Kizimda bebek arabasinida slingide kullandim.Simdi baston var o yuzden almiyorum 6-7 ay icin puset.Slingi severse onu kullanacagim,cok kullanisli.Ev icin zaten araba puseti hic dusunulmemeli bence de.

evet tabiki anlayabiliyorum onlarında işi zor her hastayı akıllarında tutmaları imkansız Allah a çok şükür sağlıklı olmasına sevindim bebişine de maşallah :)

Bilgileriniz sistemde yazar aslinda.
Ezbere calismazlar

Size de maşallah valla.. Ben geçen yıl biraz biraz girdim ilk bu İşlere .Baktım kuşun çok kurtarıcım oldu.Bu tık kurbandan önceden başladım azar azar yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince.Normalde hep annem yapardı böyle şeyleri ama hem ben hem kardeşim hem kendisi derken çok yoruluyordu ,bari bi nebze yükünü alayım istedim.O yine teklif etti sağolsun ama hamileyim yapmam belki bu yıl hazır alırım falan diyerek erteledim Rabbim inşallah evlatlarmızla huzurla yemeyi nasip etsin.

Bilgileriniz sistemde yazar aslinda.
Ezbere calismazlar

evet tabiki sistemde yazılı ordan bakıp konuşurlar ancak ben bayramdan önceki son ctsi nst ye girmiştim ve sonucu dr odadan çıkmadan hemen önce göstermiştim elinde kağıda bakıp hemen odaya girdi ve cihazları tekrar açıp muayene etti odadan da beraber çıktık muhtemelen acelesi olduğundan yazmadı sisteme atladı

Belki de canim.Yine de insanlik hali tabii ciddi isleri ama dusununce hastalarin hepsi ciddi durumda :))))) kadin dogumcu olmakta zordur

yurtdisinda zorunlu diye duydum, evet ağır ama bence gerekli.
Aynen burda çıkarmıyolar. Hatta hemşire arabaya kadar gelip gösteriyor. Ve hep ellernde taşıyorlar. Ben taşımam da:))) hakket baya ağır ama inceck kadınlar nasıl tasiyor hayret ediyem bazen

Aynen katılıyorum. Bunu emniyet kemeri zorundalığı gibi düşünmek gerekir. Arabada bebeğin güvenliği nasıl sağlancak o zamn?
Daha çok araba ürünü bu zaten. Bide dedğnz gibi ilk aylar bebek arabası için. Aslnda bebek onda durunca anne bile rahat ediyor:) ama en önemlisi güvenlk için şart ve bu cihetten tartışmaya açık değil:)

Ne güzel yazmışsın cnm teşekkürler ne güzel moral veriyorsun. Keşke hepimiz İstanbul'da olsak da gorussek

Dogumun yaklastiginin habercisi diyorsunuz yani? Peki sanci olmadan olursa nasil anlayacagim dogum zamanini :)
(İlk gebeligim)
Surekli ve hic gecmeyen kasilma:)
Benim ilk doguma gidisim sancisizdi. Surekli ama kesintisiz bi sekilde kasildim. 32 saat ama acili bi surec degildi kesinlikle. Zaman tuttum gitgide aradaki aralik azaldi. Drumu aradim gel bakalim dedi. Nstye bi girdim dogum icin yeterli bi kasilmaya ulasmis. Acilma hafiften vardi. 40 haftamda dolunca baslatalim istersen dedi bende olur dedim:) suyu patlatinca o kasilmalar sanciya dondu ve dogum oldu:))) ins yine boyle olue diyrm ben:) yani dogumumu anlatmis oldum ama guzel anlardi:) bu arada o kasilmalardan 1 gun once de nisanim gelmisti.
Sende mutlaka farkedrsn dogum kasilmasini. Cnku gerckten kesintisiz ve gecmeyen bisy oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…