Vallahi bu doktorlar iyice sasirdi artik bi kontrolde soyledikleriyle oteki kontrolde soyledikleri tutmuyor olan bize oluyor :) iyi bari cok sukur sevindim
aynen kendide unutmuş dediklerini nst ye hiç girdinmi dedi evet bayramdan önce girdim sancı gördünüz alttan muayene ettiniz rahim ağzı açıklığa bakıp 46mm dediniz yolculuk vs yasak dediniz dedim.
dedi ki benim açıklığımda o kadarçok iyisin dikkat etmişsin anlaşılan dedi
Kızlar göbek deliğim acıyor gerildikçe mi oluyor acı?
Bana da son kontrolumde benzer bir sey yapti dr um. Serviks uzuluguma takmisti bende bu sefer o sevk etmeden once radyolojiye gidip olctrudum 29 mm cikti. Sonucu gidip gosterdim ha iyimis tamam benim bakmama gerek kalmamis deyip yollamisti. Cidden cok hastalari oldugu icin sanirim kafalari karisiyor
evet tabiki anlayabiliyorum onlarında işi zor her hastayı akıllarında tutmaları imkansız Allah a çok şükür sağlıklı olmasına sevindim bebişine de maşallah :)
kızlar bu arada hacı şeriften yaptırmak istediğim çikolata 49,90 olmuşhttps://www.haciserif.com.tr/erkek-...riteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=lowerfunnel
sanki 37,5 gibi bir fiyatı vardı değilmi
Her seye zam geldi sormayin karpuzun kilosu izmirde 3 liraydi bugun
Ev tipi anakucağı ne aldınız acabaBu puset konusu baya konusulmus acikcasi benim bildigim eger ailenin arabasi mevcutsa puset sart. Cunku arka koltuga ve belli bir aya gelesiye kadar bebegin yuzu ters bakacak sekilde ozellikle isofix var ise arabanin koltuguna sabitleniyor yani Allah korusun bir kaza aninda bebek kucaginizda gidip gelmek cok tehlikeli. Bunu araba var ama zaten havalar soguyacak nereye cikaracagiz diye dusunmeyin en basiti saglik ocagina yada dr kontrolleri var. Ha ailenin araci mevcut degilse yine bildigim duydugum bebek arabasina koyulup en az 8 ay bu sekilde kullanilmasi. Ama sart mi yani 8 aya kadar yalnizca dr a gidecekken bile bebek ana kucagina konulur mu veya orada guvenli mi acikcasi bilmiyorum. Cevremde gordugum hep bebegin iriliginede bagli olarak 6-8 ay arasi puset sonrasinda ana kucagi yani bildigimiz bebek arabasi. Evde nasil kullanilir ne yapilir acikcasi bilmiyorum onu yasayip gorecegiz. Ben reflu yastigi aldim, besiginin icinede atiyorum koltuga falanda onunda yatirmayi planliyorum. Sonrasinda da ev tipi ana kucagi ile mutfaga salona yanima tasirim emekleyene ayaklanana kadar.
Birde karnimla dümdüz oldu delik :)Benim de bazen göbek deliği ve üst kısımlar acıyor gibi oluyor. Krem ve yağ sürüyorum rahatlıyor. içerden çatlama gibi bişey oluyor sanırım.
Evet o çikolata 36 37 lerdeydi..zam gelmişaynen eskiden babamız sadece çalışır,ev geçinir bizde okurduk iyi kötü herşeyimizi alırdık
ama şimdi çift maaş olduğu halde yetişemediğimiz şeyler oluyor
mesela bebek arabasını ertelemek durumunda kaldım
bebek getiriyoruz dolar böyle gelecekten çok korkuyorum
Ev tipi anakucağı ne aldınız acaba
Ben de ilkinde öyle düşündüm ama çok acı çektin.Bunda erkenden aldım açıkçası.İlk hamileliğinizse yara olmama ihtimali çok düşük gibi tabi bünye meselesi biraz daYa gogus kalkanini emzirirken duruma gore alsakmi diyodum hani yara olursa belki olmaz bosuna almis olmuyirmuyuz
Birde karnimla dümdüz oldu delik :)
Ben de bugün kahvaltılık sosumu yaptım.Menemenimi , kurutmalık fasülyemi,dolarlık fasülyemi,kurutmalık biber ve domatesimi,dolarlık bezelyemi zaten yapmıştım.Bamya zamanını memlekette olunca kaçırdım ne yazık kiYazmayı unutmuşum onları da yapı cam inşallah sağol:)
Maşallah hamaratsınız baya bir şey yapmışsınız. Ben de önceden alıp bezelye erik vişne buzluğa atmıştım bayramın hemen öncesi menemenlik, yemek için rendr domates ve kahvaltılık sos yapmıştım gözüme az geldi şimdi yine yaptım aynı miktarlarda. Kışın hayat kurtarıyor özellikle menemenlik. Yemeklere de domates iyi oluyor. Annem de turşu yapıp getirecek kendime güvenemediğimden hiç turşu işine bulaşmadım birkaç seneye ona da el atarımBen de bugün kahvaltılık sosumu yaptım.Menemenimi , kurutmalık fasülyemi,dolarlık fasülyemi,kurutmalık biber ve domatesimi,dolarlık bezelyemi zaten yapmıştım.Bamya zamanını memlekette olunca kaçırdım ne yazık kiGeriye nasip olursa bir de deep freeze e közlenmiş patlıcan atıp, turşumu yapmak kalıyor inş
Bende de huy göbek deliğine birisi dokunsa hatta kendim bile tuvaletim gelir:) muayeneler zor oluyor ultrasonu bastırıyor oraya iyyyYa benim de aynı şekilde. Önce baya derindi, şimdi dümdüz. Dıştan elimle göbek deliğimi bulamıyorum
Ben de canım geçenlerde bir arkadaşım doğum yaptı birkaç gün sonra arayıp ve mesajla tebrik ettim kırkı çıkınca da ziyaretine gittim. Herkes ince düşünse ve de kimse karışmasa lohusaykenKendini bilen insanlar da yeni doğum yapan kisinin başına üşüşmesin bence..Ben yakin arkadaşlarımı bile 1 2 gün sonra telefonla arıyorum. Açamazsa w up tan tebrik ediyorum. Onlar kendilerine gelince geri arıyorlar.. lohusanin tek derdi misafir ağırlamak değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?