2018 Ekim Anneleri

Vallahi bu doktorlar iyice sasirdi artik bi kontrolde soyledikleriyle oteki kontrolde soyledikleri tutmuyor olan bize oluyor :) iyi bari cok sukur sevindim

aynen kendide unutmuş dediklerini nst ye hiç girdinmi dedi evet bayramdan önce girdim sancı gördünüz alttan muayene ettiniz rahim ağzı açıklığa bakıp 46mm dediniz yolculuk vs yasak dediniz dedim.
dedi ki benim açıklığımda o kadar çok iyisin dikkat etmişsin anlaşılan dedi

Bana da son kontrolumde benzer bir sey yapti dr um. Serviks uzuluguma takmisti bende bu sefer o sevk etmeden once radyolojiye gidip olctrudum 29 mm cikti. Sonucu gidip gosterdim ha iyimis tamam benim bakmama gerek kalmamis deyip yollamisti. Cidden cok hastalari oldugu icin sanirim kafalari karisiyor

evet tabiki anlayabiliyorum onlarında işi zor her hastayı akıllarında tutmaları imkansız Allah a çok şükür sağlıklı olmasına sevindim bebişine de maşallah :)

Ayrica o kasilmalar bende de oluyor, yarin dr ma gittigimde soracagim. Agri olmuyor bende yalnizca yoruldugumda veya oturus pozisyonumla alakali oluyor saniyelik ve geciyor.

evet tabiki anlayabiliyorum onlarında işi zor her hastayı akıllarında tutmaları imkansız Allah a çok şükür sağlıklı olmasına sevindim bebişine de maşallah :)

Bakalim yarin gittigimizde ne diyecek. 36. Haftadayiz artik bir tarih dogum sekli bir sey soyler umarim

Her seye zam geldi sormayin karpuzun kilosu izmirde 3 liraydi bugun

aynen eskiden babamız sadece çalışır,ev geçinir bizde okurduk iyi kötü herşeyimizi alırdık
ama şimdi çift maaş olduğu halde yetişemediğimiz şeyler oluyor
mesela bebek arabasını ertelemek durumunda kaldım
bebek getiriyoruz dolar böyle gelecekten çok korkuyorum

Ev tipi anakucağı ne aldınız acaba

Benim de bazen göbek deliği ve üst kısımlar acıyor gibi oluyor. Krem ve yağ sürüyorum rahatlıyor. içerden çatlama gibi bişey oluyor sanırım.
Birde karnimla dümdüz oldu delik :)

Evet o çikolata 36 37 lerdeydi..zam gelmiş

Ya gogus kalkanini emzirirken duruma gore alsakmi diyodum hani yara olursa belki olmaz bosuna almis olmuyirmuyuz
Ben de ilkinde öyle düşündüm ama çok acı çektin.Bunda erkenden aldım açıkçası.İlk hamileliğinizse yara olmama ihtimali çok düşük gibi tabi bünye meselesi biraz da

Yazmayı unutmuşum onları da yapı cam inşallah sağol:)
Ben de bugün kahvaltılık sosumu yaptım.Menemenimi , kurutmalık fasülyemi,dolarlık fasülyemi,kurutmalık biber ve domatesimi,dolarlık bezelyemi zaten yapmıştım.Bamya zamanını memlekette olunca kaçırdım ne yazık ki Geriye nasip olursa bir de deep freeze e közlenmiş patlıcan atıp, turşumu yapmak kalıyor inş

Maşallah hamaratsınız baya bir şey yapmışsınız. Ben de önceden alıp bezelye erik vişne buzluğa atmıştım bayramın hemen öncesi menemenlik, yemek için rendr domates ve kahvaltılık sos yapmıştım gözüme az geldi şimdi yine yaptım aynı miktarlarda. Kışın hayat kurtarıyor özellikle menemenlik. Yemeklere de domates iyi oluyor. Annem de turşu yapıp getirecek kendime güvenemediğimden hiç turşu işine bulaşmadım birkaç seneye ona da el atarım patlıcan biber kurusunu da annemle kayınvalidem yapıyorlar bazen kesme hamur da yapıyor kayınvalide bize yeter de artar bile

Ya benim de aynı şekilde. Önce baya derindi, şimdi dümdüz. Dıştan elimle göbek deliğimi bulamıyorum
Bende de huy göbek deliğine birisi dokunsa hatta kendim bile tuvaletim gelir:) muayeneler zor oluyor ultrasonu bastırıyor oraya iyyy

Ben de canım geçenlerde bir arkadaşım doğum yaptı birkaç gün sonra arayıp ve mesajla tebrik ettim kırkı çıkınca da ziyaretine gittim. Herkes ince düşünse ve de kimse karışmasa lohusayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…