İnşalalh sağlıkla Kavuşun, bebeğinizin Doğum tarihi 10.10 , bnm de Doğum günüm 10 ekim hep çok sevmişimdir doğumgünümüYıllarca bekledik son zamanlar geçmiyor evet bizde çok sabırsızlanmaya başladık :) sağlıkla kavuşalım inşallah canım benim
32 de çalışabilir aldıktan sonra yıllık izin kullanıldığında, o kullandığımız izin Doğum sonrasına aktarılabilir mu ?bende memurum bende kullanabılıyorum yıllık iznimi bizzat kendim sordum personel kalemine... Herkes sorsun iş yerine uygulamalar farklı oabılır
Ben de ondan aldım canım kızımda da kullandığım için biliyorum fena değil ürün olarak ihtiyacı karşılıyor. Törpü de iş görüyor ince olsa da ne de olsa incecik tırnakları var bebişlerin ama tabi keskin olduğu zamanları çok fena:)Ben bebedorun setini aldım tırnak makası, makas, törpü şeklinde. 15 TL falandı sanırım gereksiz geldi pahalı ve çok parçalı bişey almak.
KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİbende memurum bende kullanabılıyorum yıllık iznimi bizzat kendim sordum personel kalemine... Herkes sorsun iş yerine uygulamalar farklı oabılır
KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ32 de çalışabilir aldıktan sonra yıllık izin kullanıldığında, o kullandığımız izin Doğum sonrasına aktarılabilir mu ?
Ayy doğsa da yesem onun minik parmaklarını ya hayal ettim de bi anBen de ondan aldım canım kızımda da kullandığım için biliyorum fena değil ürün olarak ihtiyacı karşılıyor. Törpü de iş görüyor ince olsa da ne de olsa incecik tırnakları var bebişlerin ama tabi keskin olduğu zamanları çok fena:)
32 de çalışabilir aldıktan sonra yıllık izin kullanıldığında, o kullandığımız izin Doğum sonrasına aktarılabilir mu ?
Evet evet kremi al canim hemen. Sonrada cantaya at mutlaka. Ins hicbirine gerek kalmaz. Ben o kucuck tupu bile bitirememstm:)) ama ilk emzrmeden sonra hemen surmeye basladimGöğüs kalkanı al dedi herkes. Philips Avent aldım.
Bir de Lansinoh mu bir krem varmış 10 ml minicik bir şey. Onu da çok söylüyorlar. Daha almadım ondan.
Benim cildim hassastır eminim hemen tahriş olur yara olur.
Catlaklar basladiysa hemen baslamalisin. Illa o krem olmasa da olur zeytinyagi hindstan cevizi yagi evde ne varsa:)tam benimkiler işte doğru seçim yapmışım demek ki
zaten göğüs ucum şu anda da hep çatladı ve acıyor daha şimdiden
daha neler...kim diyorbunlariKızlar doğumdan önce ağda yaptırayım demistim ama erken doğumu tetikliyormus bilginiz var mi
kremlerin ve o yağların dezavantajı tüylenme maalesefCatlaklar basladiysa hemen baslamalisin. Illa o krem olmasa da olur zeytinyagi hindstan cevizi yagi evde ne varsa:)
Benmde iki hafta sonra yapilcak cati muayenesi ve GRUP B STREPTOKOK testiSlm kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim çok şükür iyi herşey yolunda 2 kilo 45 cm dedi bi hafta önden gidiyo suyu yeterli bi problem yok normal dedi coraspini bıraktırdı iğneye devam 37.Hafta çatı muayenesi yapcakmış ona göre de doğum belirlencek çalışır raporu da aldım 36 ya kadar çalışcam inşallah bi sorun çıkmazsa yine yüzünü göstermedi hep eli yüzünde kendini saklıyo daha da heyecanlandırıyo:) herkesin hayırlı haberleri olsun
Herkeste farkli etki yapiyordur. Ben cok kullanmadm bilmyrm norml nemlndriciyi bile iki kez surdm bu gebelikte:) ama catlak fena yaraya donusebilir o yuzden mecbur kullanilcakdaha neler...kim diyorbunlari
kremlerin ve o yağların dezavantajı tüylenme maalesef
Ve gitgide artan kavusma heyecani......Ben çok özlemeye ve sabırsızlanmaya başladım sizde de var mı bu durum?
Zaman geçmiyor sanki.
Ben yaptırdım 2-3 hfta önce doğuma yakın tekrar yaptıracağım belki erkn doğum riski olanlarda olabilir kıZımdada yaptırmıştım ki ben normalde yapmıyorum ağda felakat acıyor oyüzden ama bende sorun olmadıKızlar doğumdan önce ağda yaptırayım demistim ama erken doğumu tetikliyormus bilginiz var mi
Güzel bu evet ama daha basit birşey alabilirsin bunu çok uzun sürede kullanamazsınız fiyatına göre kullanışlı gelmedi bana açıkçaxı kızımda normal müzikli fisher price anakucağı kullanmıştık 1-1,5 yaşına kdr kullandı yani büyüğünde sandalye olarak kullanıyordu onu bebekkende neredeysem yanıma alıyorımdum onunla beraber içinde uyuyunca yatağına yatırıyordum şahsen benim çoook işimi görmüştü :)ev tipi ana kucağı sunu beğendim arkadaslar
https://www.e-bebek.com/tiny-love-3-u-1-arada-uykucu-ana-kucagi-p-tlo-1801006830/
Bende tam sana yazacaktım. Seninle adet tarihimiz aynı ya en son gittiğimde bebeğin kilosu boyu ne kadardiBen yaptırdım 2-3 hfta önce doğuma yakın tekrar yaptıracağım belki erkn doğum riski olanlarda olabilir kıZımdada yaptırmıştım ki ben normalde yapmıyorum ağda felakat acıyor oyüzden ama bende sorun olmadı
Ben en son geçen çarşamba günü gittim canım 32+2 ydi yani 2200kg 45cm boy duBende tam sana yazacaktım. Seninle adet tarihimiz aynı ya en son gittiğimde bebeğin kilosu boyu ne kadardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?