2018 Ekim Anneleri

bende memurum bende kullanabılıyorum yıllık iznimi bizzat kendim sordum personel kalemine... Herkes sorsun iş yerine uygulamalar farklı oabılır
32 de çalışabilir aldıktan sonra yıllık izin kullanıldığında, o kullandığımız izin Doğum sonrasına aktarılabilir mu ?

Ben bebedorun setini aldım tırnak makası, makas, törpü şeklinde. 15 TL falandı sanırım gereksiz geldi pahalı ve çok parçalı bişey almak.
Ben de ondan aldım canım kızımda da kullandığım için biliyorum fena değil ürün olarak ihtiyacı karşılıyor. Törpü de iş görüyor ince olsa da ne de olsa incecik tırnakları var bebişlerin ama tabi keskin olduğu zamanları çok fena:)

bende memurum bende kullanabılıyorum yıllık iznimi bizzat kendim sordum personel kalemine... Herkes sorsun iş yerine uygulamalar farklı oabılır
KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ
Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan memurun bu süre içinde kanuni izinlerini (hastalık izni, mazeret izni, yıllık izin vb.) kullanması mümkündür. Ancak, bu kanuni izin süreleri doğum sonrası analık izni süresine ilave edilmeyecektir.

32 de çalışabilir aldıktan sonra yıllık izin kullanıldığında, o kullandığımız izin Doğum sonrasına aktarılabilir mu ?
KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ
Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan memurun bu süre içinde kanuni izinlerini (hastalık izni, mazeret izni, yıllık izin vb.) kullanması mümkündür. Ancak, bu kanuni izin süreleri doğum sonrası analık izni süresine ilave edilmeyecektir.

Ayy doğsa da yesem onun minik parmaklarını ya hayal ettim de bi an
Minnacık olacaklar artık hangisi daha çok işe yararsa :) Hem kullanışlı hem uygun fiyatlı geldi bana da.

Mantıken aktarılmaz gibi geliyor bana. Sonuçta yıllık izinde olduğunuz zaman sigortanız ve maaşınız işliyor. Aslında çalışıyor olma durumundan çok farklı bir durumda olmuyorsunuz.

Evet evet kremi al canim hemen. Sonrada cantaya at mutlaka. Ins hicbirine gerek kalmaz. Ben o kucuck tupu bile bitirememstm:)) ama ilk emzrmeden sonra hemen surmeye basladim

Kızlar doğumdan önce ağda yaptırayım demistim ama erken doğumu tetikliyormus bilginiz var mi

Benmde iki hafta sonra yapilcak cati muayenesi ve GRUP B STREPTOKOK testi
Dr soyleyince ohh be artik zaman yaklasti dedim:) iyice heyecan basti. Artik son tur gidisler. Bakalim en hayrlisi olur ins

Kızlar doğumdan önce ağda yaptırayım demistim ama erken doğumu tetikliyormus bilginiz var mi
Ben yaptırdım 2-3 hfta önce doğuma yakın tekrar yaptıracağım belki erkn doğum riski olanlarda olabilir kıZımdada yaptırmıştım ki ben normalde yapmıyorum ağda felakat acıyor oyüzden ama bende sorun olmadı

Güzel bu evet ama daha basit birşey alabilirsin bunu çok uzun sürede kullanamazsınız fiyatına göre kullanışlı gelmedi bana açıkçaxı kızımda normal müzikli fisher price anakucağı kullanmıştık 1-1,5 yaşına kdr kullandı yani büyüğünde sandalye olarak kullanıyordu onu bebekkende neredeysem yanıma alıyorımdum onunla beraber içinde uyuyunca yatağına yatırıyordum şahsen benim çoook işimi görmüştü :)

Bende tam sana yazacaktım. Seninle adet tarihimiz aynı ya en son gittiğimde bebeğin kilosu boyu ne kadardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…