- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Ne testi o canım ilk defa duydumda ben merak ettim :)Benmde iki hafta sonra yapilcak cati muayenesi ve GRUP B STREPTOKOK testi
Dr soyleyince ohh be artik zaman yaklasti dedim:) iyice heyecan basti. Artik son tur gidisler. Bakalim en hayrlisi olur ins
Üzülme merak etme canim. Unutma!! Bu sözümü sakin ha unutma ALLAHIN YARATTIĞI HERŞEY YA BIZZAT GÜZELDIR YA DA SONUÇLARI İTİBARİYLE GÜZELDİR. Herşey guzel olacak merak etme. Zor günler dua zamanidir. Firsattir. Bol dua et arkadasim. Bu günler geçip mutlu günler de gelecek ama o güzel günler gelmeden firsat bu firsat bol boooll dua edelim. Allahtan saglik huzur cennet iman para bereket mutluluk sevdiklerimize uzun ömür dileyelim. .. cenem düştü kusura bakma. Ben cok umutluyum. Sen de sıkma canını her gecenin bir sabahı vardir@PiandSm bebekler büyümeye calısyor hala küvezdeler . Oğlumda kafasında sıvı toplanması oldugu iiçin ameliyat oldu zor günler geçiriyoruz .
Çok sevindim, çok şükür, jet hızıyla büyüsün inşallah, maşallah.Elhamdülillah canim benim minnak kara kuzum 910gr doğdu şimdi 1160gr oldu yaklasik bir ay olacak. Elhamdülillah Rabbime ufak tefek sıkıntılar olsa da büyüyor gelişiyor hamdolsun.
Evet bende böyle okuduğum için bugün, çalışamaz raporu aldım zaten öncesinde de, heyet raporluydum, kullanılabiliyor evet ama Doğum sonrasına aktarılamiyor, tşkr ederim acaba eski tarihli tebliğe mi baktım diye düşünmüştümKAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ
Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan memurun bu süre içinde kanuni izinlerini (hastalık izni, mazeret izni, yıllık izin vb.) kullanması mümkündür. Ancak, bu kanuni izin süreleri doğum sonrası analık izni süresine ilave edilmeyecektir.
Evet aktarılmıyormuş, zaten iş göremez raporu aldım bugün de, dedim acaba 10 gün iznim bar aktarılıyorsa 10 gün de kardır diye düşündüm çünkü analık izninden sonra senelik izin kullanıp işe başlamak zorundayım, eyyy analık sen ne kutsalmışsın, herşeyden önce beybilerimzii düşünüyoruzMantıken aktarılmaz gibi geliyor bana. Sonuçta yıllık izinde olduğunuz zaman sigortanız ve maaşınız işliyor. Aslında çalışıyor olma durumundan çok farklı bir durumda olmuyorsunuz.
Ekleniyor mesela 38 de yaptın , kalan 2 hafta ekleniyorKızlar bir sorum var: şimdi normalde doğum haftası 40 ya..39 da doğum yapınca o bir hafta ,doğum sonrası 2 aylık izne ekleniyor mu yoksa yine 2 ay olarak mi kalıyo doğum sonrası izin ???
Doğum öncesi 2 ay doğum sonrası 2 ay dşye keskin bir çizgi var mı ???
Normal dogum yapcaklar icin. Uzun kulak copu gibi bisyle yapiyorlar. Herhangi bi bakteri varsa antibiyotikle tedavi ediyorlar.Ne testi o canım ilk defa duydumda ben merak ettim :)
Sasirtsin sizin bebisin doktorunuda gorsun:)
Hadi en hayrlisi olsun ins
Aktarılamıyor diyor tebliğde amaAktıralabiliyor cnm.
Ayy yapsalar guzel olur tabi:) bide boyle beklenen daha da bi sasirtr ya:) bakalim nolcakVallahi bilemiyorum 38 de supriz yapabilir dedi ama olumlu konustu :)
Gerçi eğitimde çatı muayenesi diye bişey yok demişlerdi özeller sezeryana kulp bulmak için yapıolar demişti ebe ama gördüğüm kadarıyla herkeste yapılıyo inşallah en hayırlısı olsun hepimiz için zaman yaklaşıyo heyecan artıyoBenmde iki hafta sonra yapilcak cati muayenesi ve GRUP B STREPTOKOK testi
Dr soyleyince ohh be artik zaman yaklasti dedim:) iyice heyecan basti. Artik son tur gidisler. Bakalim en hayrlisi olur ins
Cati muayenesi dedgin aciklik var mi diye bakiyolar o degil mi? Sezeryan muhabbeti diye bisy yok cnku bizde. Sadece acikliga bakcak. Bide enfksyn varsa antibytk vercek. Bide 40 haftada bakar muhtemelenGerçi eğitimde çatı muayenesi diye bişey yok demişlerdi özeller sezeryana kulp bulmak için yapıolar demişti ebe ama gördüğüm kadarıyla herkeste yapılıyo inşallah en hayırlısı olsun hepimiz için zaman yaklaşıyo heyecan artıyo
Açıklık var mı diye değilde o kemik darmı geniş mi doğuma elverişli mi diye bakıyomuş canımCati muayenesi dedgin aciklik var mi diye bakiyolar o degil mi? Sezeryan muhabbeti diye bisy yok cnku bizde. Sadece acikliga bakcak. Bide enfksyn varsa antibytk vercek. Bide 40 haftada bakar muhtemelen
Ayy yapsalar guzel olur tabi:) bide boyle beklenen daha da bi sasirtr ya:) bakalim nolcak
. Ayyy çok heycanlıııSelam herkese, bugun kontrolum vardi sata gore 35+2 yim.
Gelisim 1 hafta ondeymis. 49cm 2700gr suan icin.
Cati muayenesi oldum ve 1 cm acikligim mevcut.
Dr haftaya doguma gelsen sasirmam dedi.
Hee yok bende ona bakmadi hic dr. Ilk dogumda da bakmamisti. Sadece elini sokup bakiyo ben duz yatiyorm:)Açıklık var mı diye değilde o kemik darmı geniş mi doğuma elverişli mi diye bakıyomuş canım
Daha önxede söylemiştim kilo çok önemli değil doktorun sorun var demedikçe bence yanılmalar da oluyor ve kız erkek bebek değişkenlik gösteriyor..son haftalar biraz daha artıyor kilo alımıda bence takılma hiç dr birşey demediyse 3kg civarı olur dopana kadar bence
Benim bugun 32+3. Simdi muayenehanedeyim. Ultrason olcumune gore 1741 gr ama doktor kafasi kucuk oldugu icin bu olcumu veriyor, 2000 gr olmustur o dedi. Kilosu az diye uzulme yani.
Benimde aynı durumda hatta gece diğer uyuyamama sebebim oldu saat başı midem ağZımda uyanıyorum ben gaviscon şırup kullanıyorum idare ediyo başka türlü çekilecek gibi değilYa hanimlar. Benim midem yemekten sonra fena. Valla ac yasiyorm resmen. Ne yesem dokunuyo. Meyveden krakere hersy. Saat oglen 12 kucuk 1 dolma yedim ardindan bin pisman. Son 1 aydir boyleyim 1 ay daha boyle giderse ac kalcam :))) dra soylemistim en son gittgmde herhangi bi tavsyesi olmadi.
Hayırlı haberlerle gel canımMuayenehaneye geldim bakalim ne diyecek bebikomu da çok özledim insaallah yüzünü de gösterir. Sağlığı da iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?