2018 Ekim Anneleri

32+4 1600 gr.di
Bugün kendi doktorumda randevum var bakalim ne diyecek 1 haftada alsa alsa 250 gr almıştır
Daha önxede söylemiştim kilo çok önemli değil doktorun sorun var demedikçe bence yanılmalar da oluyor ve kız erkek bebek değişkenlik gösteriyor..son haftalar biraz daha artıyor kilo alımıda bence takılma hiç dr birşey demediyse 3kg civarı olur dopana kadar bence

linki var mi?

32+4 1600 gr.di
Bugün kendi doktorumda randevum var bakalim ne diyecek 1 haftada alsa alsa 250 gr almıştır
Benim bugun 32+3. Simdi muayenehanedeyim. Ultrason olcumune gore 1741 gr ama doktor kafasi kucuk oldugu icin bu olcumu veriyor, 2000 gr olmustur o dedi. Kilosu az diye uzulme yani.

Kızlar bir sorum var: şimdi normalde doğum haftası 40 ya..39 da doğum yapınca o bir hafta ,doğum sonrası 2 aylık izne ekleniyor mu yoksa yine 2 ay olarak mi kalıyo doğum sonrası izin ???
Doğum öncesi 2 ay doğum sonrası 2 ay dşye keskin bir çizgi var mı ???

Cok sete ivir zivira gerek yok acikcasi ama chicconun makasi cidden iyi

Ben çok özlemeye ve sabırsızlanmaya başladım sizde de var mı bu durum?
Zaman geçmiyor sanki.

Olmaz mıııı❤
Kızım bile az kaldi diyorsunuz hala dogmuyor ozledim dedi aksam fircaladi bizi :)))))))
hele oynuyor ya minik ayaklari hayal ettikce dokunmak?sevmek istiyorum!

Gögüs pompasında 2 marka arasındayım. Lansinoh ve medela? acaba hangisi daha iyidir?
Bn şu an lansilosh kullanıyorum bebiş kuvezde ve sütüm henüz gelmedi gelmesi için sağıyorum her saat başı yada iki saat te bir. Memnunum. Bankı ikili ve elektrikli modeli. Büyük kolaylık. Inş sütüm de gelir en kısa zamanda

Lansilosh krem de aldım gerçekten ise yarıyor benim cildin çok hassas pompa bile yara yapıyor

Ben personel kalemine sordum aktırabiliuot dediler. Hatta bir arkadasım 2 haftalık izne çıktı. Sonra da ıstırat raporu alıp doğum iznine çıkacak

Ekleniyor. Hatta bir tanidigim 32. Haftada dogum yapti. 16 hafta izin kullandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…