- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
32+4 1600 gr.diBen en son geçen çarşamba günü gittim canım 32+2 ydi yani 2200kg 45cm boy du
Daha önxede söylemiştim kilo çok önemli değil doktorun sorun var demedikçe bence yanılmalar da oluyor ve kız erkek bebek değişkenlik gösteriyor..son haftalar biraz daha artıyor kilo alımıda bence takılma hiç dr birşey demediyse 3kg civarı olur dopana kadar bence32+4 1600 gr.di
Bugün kendi doktorumda randevum var bakalim ne diyecek 1 haftada alsa alsa 250 gr almıştır
linki var mi?Güzel bu evet ama daha basit birşey alabilirsin bunu çok uzun sürede kullanamazsınız fiyatına göre kullanışlı gelmedi bana açıkçaxı kızımda normal müzikli fisher price anakucağı kullanmıştık 1-1,5 yaşına kdr kullandı yani büyüğünde sandalye olarak kullanıyordu onu bebekkende neredeysem yanıma alıyorımdum onunla beraber içinde uyuyunca yatağına yatırıyordum şahsen benim çoook işimi görmüştü :)
Ben 2013 te almıştım o model satışta yok şuan ama google a fisher price anakucağı yazın çıkıyor zaten hatta bir arkadşım doğum yaptı letgodan ikinci el aldık ona da daha yeni 50-75tl civarı var ikinci elleridelinki var mi?
https://www.oyuncakdunyasi.com/Fisher-Price-ilk-Arkadaslar-Anakucagi_8306.htmllinki var mi?
Benim bugun 32+3. Simdi muayenehanedeyim. Ultrason olcumune gore 1741 gr ama doktor kafasi kucuk oldugu icin bu olcumu veriyor, 2000 gr olmustur o dedi. Kilosu az diye uzulme yani.32+4 1600 gr.di
Bugün kendi doktorumda randevum var bakalim ne diyecek 1 haftada alsa alsa 250 gr almıştır
kızlar kafama takılan benim için büyük ama insanlık için küçük bir sorundan bahsedeceğim :))
bebeğimin tırnak makasıhangi markayı tavsiye edersiniz ? tekli makas yeterlı olurmu? yoksa set halinde olanları mı almak gerekıyor ? chicco'nun set halinde olanı var pembe çok hoşuma gidiyor görünüşü güzel , ama nasıl gerekli birşey mi?
Ben çok özlemeye ve sabırsızlanmaya başladım sizde de var mı bu durum?
Zaman geçmiyor sanki.
Kızlar doğumdan önce ağda yaptırayım demistim ama erken doğumu tetikliyormus bilginiz var mi
Bn şu an lansilosh kullanıyorum bebiş kuvezde ve sütüm henüz gelmedi gelmesi için sağıyorum her saat başı yada iki saat te bir. Memnunum. Bankı ikili ve elektrikli modeli. Büyük kolaylık. Inş sütüm de gelir en kısa zamandaGögüs pompasında 2 marka arasındayım. Lansinoh ve medela? acaba hangisi daha iyidir?
Lansilosh krem de aldım gerçekten ise yarıyor benim cildin çok hassas pompa bile yara yapıyorGöğüs kalkanı al dedi herkes. Philips Avent aldım.
Bir de Lansinoh mu bir krem varmış 10 ml minicik bir şey. Onu da çok söylüyorlar. Daha almadım ondan.
Benim cildim hassastır eminim hemen tahriş olur yara olur.
Aktıralabiliyor cnm.32 de çalışabilir aldıktan sonra yıllık izin kullanıldığında, o kullandığımız izin Doğum sonrasına aktarılabilir mu ?
Ben personel kalemine sordum aktırabiliuot dediler. Hatta bir arkadasım 2 haftalık izne çıktı. Sonra da ıstırat raporu alıp doğum iznine çıkacakKAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ
Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan memurun bu süre içinde kanuni izinlerini (hastalık izni, mazeret izni, yıllık izin vb.) kullanması mümkündür. Ancak, bu kanuni izin süreleri doğum sonrası analık izni süresine ilave edilmeyecektir.
Ekleniyor. Hatta bir tanidigim 32. Haftada dogum yapti. 16 hafta izin kullandi.Kızlar bir sorum var: şimdi normalde doğum haftası 40 ya..39 da doğum yapınca o bir hafta ,doğum sonrası 2 aylık izne ekleniyor mu yoksa yine 2 ay olarak mi kalıyo doğum sonrası izin ???
Doğum öncesi 2 ay doğum sonrası 2 ay dşye keskin bir çizgi var mı ???
Elhamdülillah canim benim minnak kara kuzum 910gr doğdu şimdi 1160gr oldu yaklasik bir ay olacak. Elhamdülillah Rabbime ufak tefek sıkıntılar olsa da büyüyor gelişiyor hamdolsun.
Iyiyiz canim şükür büyüyor kuzummm
Sasirtsin sizin bebisin doktorunuda gorsun:)Selam herkese, bugun kontrolum vardi sata gore 35+2 yim.
Gelisim 1 hafta ondeymis. 49cm 2700gr suan icin.
Cati muayenesi oldum ve 1 cm acikligim mevcut.
Dr haftaya doguma gelsen sasirmam dedi.
Bir bilgim yok ama ben hep yapıyorum 3 gün önce yine yaptımKızlar doğumdan önce ağda yaptırayım demistim ama erken doğumu tetikliyormus bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?