2018 Ekim Anneleri

Benimde aynı durumda hatta gece diğer uyuyamama sebebim oldu saat başı midem ağZımda uyanıyorum ben gaviscon şırup kullanıyorum idare ediyo başka türlü çekilecek gibi değil
Ayy surup hap benim kabusum:)) öylede gıcık bi insanım:) anneme bişeyler soruyorum şunu iç şunu ye der:) ben direk yok yiyemem mod.
Yemekten sonra mı içiyosun canım önce mi? Burda var mı bilmyrm gerçi de. En azndan biraz daha sürerse mecbur içeriz

Hani emzirdikten sonra nemli bırakmak gerekliyse kalkan şart gibi başka türlü illaki çamaşıra değecek nasıl olur başka türlüsü anlamadım canım varmı bunun başkandır yolu:)

. Ayyy çok heycanlııı çatı muayenesini erken yapmış senin doktor bana 37 de yapcam dedi ya senin bi şikayetinmi vardıda yaptı ki?

Ultrasonda bakarken yerlesmis resmen kafasi girmis yola dedi alttan bakmam gerekiyor dedi. 35+2 yim sata gore ama gelisim 37 hafta gorunuyor. Bu yuzden yapti canim. Nstde sancim cikmadi 1hafta sonra yine cagirdi. Ayrica bu cati muayenesi dedikleri sey bu muymus dedim anlamadim bile saniye surdu surmedi. 1 hafta daha dursun sonra ne yaparsa yapsin dedi :) magnezyum, imom biraktirdi. Bu arada bazi kan tahlilleri yapti. Olurda gece gelirsen aneztezi uzmani bu tahlilleri yapip sonuc bekleyecek trombosit sayina gore ilac verecek ama biz her seyi hazir edelim adini yazdiklarinda sonuclarin ciksin bosuna beklememis olursun dedi. Birde dogum jeli aldirdi dogum cantana koy dedi

Ayyy heyecanlanıyrm sen böyle yazdıkça:))) yola girmiş baksana.

Sona yaklasiyoruz artik yavastan :)
Haftaya artik comel kalk isler yapabilirsin dedi.
1 hafta daha dursun yeter ki dedi.
Benim merakim 1cm ile ne kadar gidecegi
Ben bi öncekiyle kıyaslıyrm tabi:) 36da bakılmış 0 mış. 40 da 2cm olmuş:) bakalm 2 haftam kaldı benmde:))
36 dan snra artık hiiiç dert değil 37-38 gelebilrler yani:)) biz hazırız demi??
Ayy bi yandan da değilim diyrm. Hamilelk ve duygular enteresan geçktn

Evet 36 dan sonra sorun yok, dr um da 1 hafta daha dursun haftaya napiyosa yapsin pasa gonlu bilir dedi :) ben ama en basindan beri 40 lari gorecegimi hic hayal edemiyorum demistim :) kasilmalarimi soyledim, bebek normal gelmek istiyor bunun icinde yolunu yapmis senide kendinide hazirlamis hazirliyorda dedi. Duzensiz oldugu surece sikinti yok dedi.

Herşey yolunda sağlıkla çok güzel gider ve mutlulukla kavuşursunuz inş:)

Bende şırup hayatta içemem ama bu çok iyi geldi gece gündüz aç tok hiç farketmio valla her yanmada içiyorum bi kaşık:)

Oyyyy seni baya doğuma hazırlamış yaaa valla ben heycan yaptım:) hayırla sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canım yaa hakkında hayırlısı olsun dua edelim

Hani emzirdikten sonra nemli bırakmak gerekliyse kalkan şart gibi başka türlü illaki çamaşıra değecek nasıl olur başka türlüsü anlamadım canım varmı bunun başkandır yolu:)

Yani en azindan o islakliga bisy yapismamasi cok iyi hemen kapatmazsin.Almadan bi sure denemek istiyorsan.
Elinlede 2 dk kurutursun mesela.
Ama kalkan iyi cidden :)

Benim de merak ettiğim geç doğarsa ne olacak? Her yerde erken doğarsa aktarılır sonrasında diyor da, ya bebek normal doğumla 41.haftada gelirse mesela o zaman nasıl olacak? Doğum sonrası izinden 1 hafta düşecek mi? Yoksa doğduktan sonra yine 8+5 (3-4 hafta izne bağlı olarak) kullanabilecek miyiz?

Iyiyiz canim şükür büyüyor kuzummm

Maşallah, sağlıkla büyüsün bir an önce kavuşun.

Senin 1 cm aciklik simdiden vardir :)
Rahim agzi 1 cm acik olurmus dogum sekli ne olursa olsun,1 kere dogum yapanlarda ilklere gore.
Birazda son zamanlar beklenen 1-2 cm gb olanda olursa ilk kontrol bayaa heyecan verici haberler verirsin bize :)
2.de siliklesme yani rahim agzinin durumuda daha hizli olurmus.

Oyyyy seni baya doğuma hazırlamış yaaa valla ben heycan yaptım:) hayırla sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canım yaa hakkında hayırlısı olsun dua edelim

Evet beni o moda soktu ama kafami rahatlatti ayni zamanda :) insallah hepimizinki saglikla vaktiyle gelsin :)

İyice heyecanlandır böyle beni:)))) bakalım merla ettim bende

Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda fiilen çalışan kadın memurun, son üç haftalık doğum öncesi analık izni süresi içinde erken doğum yapması halinde doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süresi, kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği süreler ile birlikte, doğum sonrası analık izni süresine ilave edilecektir.
Ekleniyor yani...

Geç doğum halinde analık izni

a) Doğumun beklenen tarihten sonra gerçekleşmesi halinde, fazladan geçen süreler doğum sonrası analık izni süresinden düşülmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…