Geçmiş olsun cnm insallah ilaçların faydasını görürsün. Bebeğin de gelişir haftada doğum yaparsin. Kanın kaç çıkmıştı? Hemotojiyle de düzenli gorussen doğum sonrasında daBende bugun kontroldeydim kizlar.
Kanim cok dusuktu dusmeye devam etti malum.
1 hafta hic fark olmamis bebisimde.
Kan ilaci olarak 4 tane ilac yazdi doktor serumla veriliyor.Bugun biri takildi acilde.3 gun arayla kalan 3 tane de takilacak gidecem hep.
Kontrollere gore duruma bakacaz.
Kansizliktan kaynaklanan bir durum olabilir eger boyle devam ederse 39a kadar beklemeyiz,disarda daha cok gelisir dedi.
Anestezi ile de gorustum,tahlilleri vermistim,dosya hazirlandi.
Anestezi ile gorusunce apayri bi heyecan sardı.2.olunca daha rahatsindir dedi ama hic degilim dedim ilkinde bilmiyordum denileni yaptim,simdi butun asamalari biliyorum,anestezi uzmanida güldü :)
Suan gunumuz belli degil yani degisebilir.
Kanin toparlar,dogumda da kan takilir dedi duruma gore.
Allah hepimize saglikla atlatmayi nasip etsin.
Dun de yazdim ben bisey tercih etmedim. Normal doğumun daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ama rahimden ameliyat oldum önceden çocuğum da 7 yıl sonra oldu önceden de kaybim var yaşımda büyük riske atmamak için sezeryan dedi doktor zaten çocuğun ayağı da aşağıdaCnm 2 gün 2 gündğr daha iyi olmaz mı?bşrde sen tercihen mi sezeryan zorunlu mu?
Ayy o ara ara çığlık atmama sebep olan hareketler:) bazen de birden tuvalt ihtiyacm geliyor sayesinde.Az önce sağ kaşığıma çok sert vurup yukardan bı şişkinlik yaptı nefesim kesildi iki kez peş peşe. Dedim heralde geliyor nasıl bağırdım hiç böyle olmamıştı. Karnımın altına da ara ara ağrı giriyo.
Canim bana belden igne yaptilar. Uyusmayinca genele cevirdiler. O yuzden bilemiyorum.Çok teşekkür ederim cnm sağolasın. Spinal anestezi de doğum ağrıları çok hissediliyor mu acaba? Çünkü doğduğunu görmek ve hemen hissetmek istiyorum oglumu
HayırHay Allah'im. Bir daha tekrarladı mı nöbet?
Tuvalet olayı yaklaşık bir aydır var ama bugünkü çok değişikti daha önce hiç yasamamistim. Korktum baya ilk onceAyy o ara ara çığlık atmama sebep olan hareketler:) bazen de birden tuvalt ihtiyacm geliyor sayesinde.
Tesekkur ederim canımCanim bana belden igne yaptilar. Uyusmayinca genele cevirdiler. O yuzden bilemiyorum.
Benim de karnimin sagina dogru cok siddetli vuruyor bazen. Otururken,yururken,yatarken oluyor pozisyon farketmiyor yani. Dun aksam benim de bir sure adet agrisi gibi agrim oldu sonra gecti kendiliginden. Sizlerde de bi tarz bir agri oldu mu hic?Az önce sağ kaşığıma çok sert vurup yukardan bı şişkinlik yaptı nefesim kesildi iki kez peş peşe. Dedim heralde geliyor nasıl bağırdım hiç böyle olmamıştı. Karnımın altına da ara ara ağrı giriyo.
Ağırlığına vücudun alışmaya çalışıyor olablr mi? Bilmyrm sadece fikir olarak geldi aklıma:)İki ay öncesinde kalça kemigim çok batiyodu bacagimin üstüne basamiyodum 4gundur yine aynı ağrı var, kaburgalarim da 5.ay ağrı başlamıştı iki ay sürmüştü. İki haftadır sağ kaburgam da çok agriyo
Geçmiş olsun. Neyseki geçmiş bitmiş.Spinal hemen sonrası bütün vücüdum zangır zangır titriyodu, hemşireye bu normal mi dediğimde ameliyathane soğuk birde ilaçların etkisi falan, birazdan düzelir dedi. Ama takiplerim yapılıyordu monitördeydim herseyim normaldi. Sadece titreme O kadar titriyodumki konuşurken çenem birbirine vuruyodu. Sonra aniden ve çok şiddetli bi baş dönmesi, kocama ben bayılıyorum herhalde korkma sakın dedim sonrası bende yok hiçbişi hatırlamıyorum. Epilepsi krizine benzer bi kriz geçirmişim, sonrasında hafıza kaybı görme kaybı... bi kendime geldim 3gece 4 gündür hastane yoğun bakımdayım
Benim doktorum da bugün baş aşağı duruyor ama bugün böyle o orada dönüp duruyor sonuçta dedi. İstediği gibi dursun sadece baş aşağı normal doğum için dedi. Başı yukarıda olursa da sağlıklı olur bebek aşağıda olursa da sağlıklı olur dedi. Fark yokmuş. Her türlü alırız diyorBenim bebiş de şuan ters duruyor ama çok zorlamıyor. Kafası sağ kaburgaların alt tarafında, ayaklr soldan resmen böbreğe vuruyor sankipoposu aşağıda, yatar pozisyonda duruyormuş. Bazen idrar torbasına yakın küçük hareketler oluyor ayaklrıyla mı vuruyor elleri mi bilmiyorum. Ters durması sadece normal doğuma engel olur dedi doktor doğuma kadar dönmezse. Biri de kesin ölçüm alamıyorum pozisyonundan dolayı dedi de o doktora çok güvenemedim nedense. Daha doktora gitmeme 2 hafta var. Normalde herkeste son güne kadar dönmesini bekliyor, bakalım bizde ne olacak :)
Umarım hiç ihtiyacımız olmazAyy ya evet eskiden elle sagarlarmis duymustum da pompa daha kolaydr heralde:) biberonda dursun cantanda ins lazim olmaz diyelim. Boyle sartlamasinlar ya. Belki hic ihtyacn olmicak.
Adet ağrısı gibi değil de nefesim kesildi baya. Ve ağrım da oldu dedim sancılar başlıyor galibaBenim de karnimin sagina dogru cok siddetli vuruyor bazen. Otururken,yururken,yatarken oluyor pozisyon farketmiyor yani. Dun aksam benim de bir sure adet agrisi gibi agrim oldu sonra gecti kendiliginden. Sizlerde de bi tarz bir agri oldu mu hic?
17 gün
Sizin yaklaştıkça ben mutlu oluyorum. Ne güzel azck kalmış. Hadi sağlıkla huzurla kavuşun inş
Ben dün sordum anesteziye gideyimmi diye gerek yok sabah 7.30 da ac gek dedi
Olabilir canım gebelik dışında da çok ağrılarım oluyordu normalde. Allah'tan çok kilo alnadimAğırlığına vücudun alışmaya çalışıyor olablr mi? Bilmyrm sadece fikir olarak geldi aklıma:)
Benim de karnimin sagina dogru cok siddetli vuruyor bazen. Otururken,yururken,yatarken oluyor pozisyon farketmiyor yani. Dun aksam benim de bir sure adet agrisi gibi agrim oldu sonra gecti kendiliginden. Sizlerde de bi tarz bir agri oldu mu hic?
O nefes kesilme hissi ben de karnimda sertleşmeyle beraber 30.haftadan beri oluyor.Adet ağrısı gibi değil de nefesim kesildi baya. Ve ağrım da oldu dedim sancılar başlıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?