Yok normal olcak benmki son dk bişey değişmezse o yüzden belli değil:)Amin canım insallah
Rabbim hepimizin doğumlarında kolaylıklar versin insallah
Sizin ne zaman belli mi
Dr bana anestezi ile görüş dedi
Anestezi dr u izinliymis
Dr da neyse o gün sabahtan görüşürüz sıkıntı olmaz dedi
Bende de ilk haftalardan sonra ilk kez dun aksam oldu. Sonra geçti kendi kendine. Orda baski değilde yataktan veya komtuktan kalkarken adim attigimda o bolgemizin kemiklerinde agri hissediyorum.bacagimi yana dogru acarken ya da külotumu giymeye calisirken vs zorlaniyorum. Çatım genisliyordur dediler ama bilmiyorum. Unutmazsam soracagim doktora.Adet agrisi bende bugun ilk defa basladi ara ara ama duzenli degil. Birde oradaki kemiklere baskiyi cok net hissetmeye basladim.
Bende de ilk haftalardan sonra ilk kez dun aksam oldu. Sonra geçti kendi kendine. Orda baski değilde yataktan veya komtuktan kalkarken adim attigimda o bolgemizin kemiklerinde agri hissediyorum.bacagimi yana dogru acarken ya da külotumu giymeye calisirken vs zorlaniyorum. Çatım genisliyordur dediler ama bilmiyorum. Unutmazsam soracagim doktora.
Çok geçmiş olsun ama ne güzel azcık kaldıİki ay öncesinde kalça kemigim çok batiyodu bacagimin üstüne basamiyodum 4gundur yine aynı ağrı var, kaburgalarim da 5.ay ağrı başlamıştı iki ay sürmüştü. İki haftadır sağ kaburgam da çok agriyo
Aa oyle mi ?? Ben tam 34+2'deyim Sat'e gore. Ancak sanirim 1 hafta onde gidiyor benim ufaklik. Çünkü her gittigimde Sat'ten hep ileride gosteriyor.. Perşembe gidecegim kontrole. Umarim unutmamda sorarim. Cunku heyecandan hep unutuyorum soracaklarimi.Aynen aynen benimde o sekilde oluyor tam olarak. Ben dun kontroldeydim bebegin yerlestigini 1 cm aciklik oldugunu soyledi bakalim sizin dr ne diyecek tam olarak kacinci haftadasiniz
Aa oyle mi ?? Ben tam 34+2'deyim Sat'e gore. Ancak sanirim 1 hafta onde gidiyor benim ufaklik. Çünkü her gittigimde Sat'ten hep ileride gosteriyor.. Perşembe gidecegim kontrole. Umarim unutmamda sorarim. Cunku heyecandan hep unutuyorum soracaklarimi.
Benim kan degerim normal sinira cikmadigi ve kendimi asiri yorgun ve halsiz hissettigim icin ikiye cikarmistik. İsyerseniz yine de dr unuzla gorusup 2 ye cikarin
Unutmamak için not edebilirsin ben öyle yapıyorumAa oyle mi ?? Ben tam 34+2'deyim Sat'e gore. Ancak sanirim 1 hafta onde gidiyor benim ufaklik. Çünkü her gittigimde Sat'ten hep ileride gosteriyor.. Perşembe gidecegim kontrole. Umarim unutmamda sorarim. Cunku heyecandan hep unutuyorum soracaklarimi.
Ben ultrasonda gelisimi ileride olunca sormuştum. Cok ileride degil onemli degil demisti. Sanirim 2 hafta ileride gorunurse sikinti oluyor. İyi fikir kagida yazip sormak. :)Bende dr gittigimde 35+2 dim ve bizimde ayni sizinki gibi 1 hafta onde gidiyordu hep yine oyle cikti. Dr um haftaya doguma gelirsen sasirmam dedi hazirladi bizi kan tahlilleri vs haftaya kadar dursun sonra gelirse gelsin artik dedi. Cati muayenesini ultrasonda bebegin asagiya indigini gorunce yapti. Yazin mutlaka sorularinizi unutmayin.
Evet şimdi aldim elime kagit kalem yaziyorumUnutmamak için not edebilirsin ben öyle yapıyorum
Acibademe de güc cok yeter ya :)Yok cnm ya onu da kim dedi.özeldeki doktorlarda devletten geçme zaten.acıbademler misal şahane bnm bulunduğum şehşrde olsa bir dakka dğşğnmem,şahane giriyorsun ve çıkıyorsun
Canım kan tahlili yapacak ekg çekecek hepsi 1 saatlik işlem. Allah kurtarsın insaallah senin az kalmisAmin canım insallah
Rabbim hepimizin doğumlarında kolaylıklar versin insallah
Sizin ne zaman belli mi
Dr bana anestezi ile görüş dedi
Anestezi dr u izinliymis
Dr da neyse o gün sabahtan görüşürüz sıkıntı olmaz dedi
Evet şimdi aldim elime kagit kalem yaziyorum
Bu arada sizlerin şisme durumlari ne alemde? Benim ayaklarim sisiyor.ellerim sisti birazda. Bugun de 1 aydir gormedigim bir arkadas dudaklarin sismis biraz dedi :) dudaklar sorun degilde burnum sismesin yeterki :))
Benim doktorum da bugün baş aşağı duruyor ama bugün böyle o orada dönüp duruyor sonuçta dedi. İstediği gibi dursun sadece baş aşağı normal doğum için dedi. Başı yukarıda olursa da sağlıklı olur bebek aşağıda olursa da sağlıklı olur dedi. Fark yokmuş. Her türlü alırız diyorBir de daha 32.hafta olmama rağmen ha şimdi çıkacam dese bile hiçbir şey olmaz dedi, nasıl rahat :)
Benim doktorum da bugün baş aşağı duruyor ama bugün böyle o orada dönüp duruyor sonuçta dedi. İstediği gibi dursun sadece baş aşağı normal doğum için dedi. Başı yukarıda olursa da sağlıklı olur bebek aşağıda olursa da sağlıklı olur dedi. Fark yokmuş. Her türlü alırız diyorBir de daha 32.hafta olmama rağmen ha şimdi çıkacam dese bile hiçbir şey olmaz dedi, nasıl rahat :)
Bende de ilk haftalardan sonra ilk kez dun aksam oldu. Sonra geçti kendi kendine. Orda baski değilde yataktan veya komtuktan kalkarken adim attigimda o bolgemizin kemiklerinde agri hissediyorum.bacagimi yana dogru acarken ya da külotumu giymeye calisirken vs zorlaniyorum. Çatım genisliyordur dediler ama bilmiyorum. Unutmazsam soracagim doktora.
Geçmiş olsun çok..Günaydın kızlar dün yine saat 6 dan 12 ye kadar hastanedeydim 2 serum 4 ilaçla sancıyı anca durdurdular sonra eve geldim bi ilaç verdi sabah akşam içeceğim. Bütün yine nts ye gireceğim, çok şükür açılmam hiç yoktu. Böyle 2 hafta daha gitse çok iyi olur normalde 33+5 ultrasonda 35+1 o yüzden en az iki hafta dayanması lazım kızımın
1900 gram 42 cm olmuşKaç kilo olmuş canım 32. Haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?