2018 Ekim Anneleri

Oğlum bu gece kaç kez fışkırır tarzda peynir gibi kustu. Normalde bu şiddette olmuyordu. Bilen var mı onemli mi? Eşimi kaldırdım hiç bakmadı bile uyudu tekrar. Normalde de çok kusar ama süt çıkarıyordu, peynir gibi az miktarda çıkarırdı. Şimdi çok ve fışkırıyor

Teşekkür ederim cevabın için 500gr az doğmuş ultrasona göre az ve yA fazla da doğabiliyor sanırım sizin sezeryan olmasaydı ilk Doğum normal doğumu dener miydiniz ?

Rabbim yardimcin olsun canim.hepside anlayissizmis.vicdansizmis.Allah sorar elbet bunlarin hesabini.
Sende artik üzülme.ins Rabbim seni kimseye muhtac etmeyecek

Kızlar bebegim hırildiyor.hasta mi oldu acaba.nefes almakta zorlaniyor.ne yapacam ben.neyi var acaba.bilen yazsin lütfen.

Kızlar bebegim hırildiyor.hasta mi oldu acaba.nefes almakta zorlaniyor.ne yapacam ben.neyi var acaba.bilen yazsin lütfen.

Burnu tıkanmıştır canım muhtemelen, inşallah hasta değildir merak etme Burnunu kontrol et, serum fizyolojik ve burun aspiratör ü ile çözersin Allah İn izniyle Odanın havası kuruysa da olur Nemlendirici alman gerekebilir

Vücut istiyor demek ki normalde sevmediğin şeyi isteyerek yediğine göre kesin vücudun ihtiyacı var tahin helvasına
Kakao, kafein ve çikolata beni can evimden vuran üçlü
Tahinli kurabiye de olur bak onu da severim.
Kalori sayımı yapıyorum son bir haftadır. Gerçekten de az yedikten sonra karbonhidrat ve şeker sınırını geçmeden istediğini yiyebiliyorsun.
Ahh şu az yeme olayına aynen böyle devam etsem...

Hastanede emmeden once altini ac dediler ama tokken daha az bagirdigini farkettim. Bi de emerken tekrar altina yapiyor. Ben de tok karnina degistiriyorum. Bi dene istersen.
Aynen birkaç gündür emerken de kaja yapıyor kaka çiş sayısı arttı iki defa değişmiş oluyorum emmeden önce ve sonra..kusmuyor mu ben bekliyorum biraz öyle açıyorum

Tatlım çok sinirlenmişsin ekrandan taa bana geldi elektriğin. Sakin ol sıkma canını. İnsanlar eğer laftan halden anlamıyorsa sen de anlayacakları şekilde artık davran diyeceğim ama gerçekten zor anlayabiliyorum. Emzirirken odadakileri dışarı çıkarsan. Okuduğum kitaplarda da hep yazıyordu, bebeğin altı değiştirilirken, emzirirken ve anne kucağında sakinleşmiş annesinin yüzüne odaklanmış sakin sakin bebek uykuya dalacakken annesiyle yalnız bırakılmalıymış. Özellikle emzirirken ve altını değiştirirken anne bebek tek başına sakin bir ortam gerekiyormuş. Hadi bakalım altını değiştireceğim dışarı, hadi bakalım emzireceğim dışarı çıkın de, gerekirse kollarından tutup kapıyı kapat, ben rahat edemiyorum siz varken de, aslında bebek de rahat edemiyormuş işte başında bir sürü kafa rahatsız oluyormuş. Gülerek hayde hayde desen belki anlayabilirler mi ki?

Ay Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm haline. İnşallah bebeğin uslu olur da sen de rahat edersin. Gazı mı vardı acaba da o kadar kustu benim bebeğim de ayma dediğin gibi kusmuştu bi kere bi da olmadı. Fırsat bulunca bi idrar tahlili yaptırıver istersen ben de yaptırcam inşallah gece 4 saat uyanıp ağlıyor

Kızlar eve çıktığımızın ertesi günü bebeğim sarılık oldu.. doktor 2 günlük bebek için erken dedi hemen dün gece hastaneye yattık fototerapi verildi.. bebeğim daha evine alışamadan tekrar hastane odasındayız inşallah tez vakitte iyileşir..

bu arada doğum yapan herkesin bebeğini Allah analı babalı büyütsün inşallah.. bekleyenleride bir avazda kurtarsın..

Aynen birkaç gündür emerken de kaja yapıyor kaka çiş sayısı arttı iki defa değişmiş oluyorum emmeden önce ve sonra..kusmuyor mu ben bekliyorum biraz öyle açıyorum
Yok altini acarken kusmuyor. Gece yerine yatirip pispisleyince kustu biraz.

Gece yine unuttuk cocugu kaldirmayi. 2 saatte bir kalkinca uyuyakaliyor insan. 6.15te emcekti 7de kaldirdim. Simdi de hastanedeyiz. Su sarilik bitse de kurtulsak.

Hanımlar sezerysn dikişlerimde ne zamandır şişlik var 15.günde kontrole gitmiştim doktor ödem olmuş ams zamanla geçer dedi bugün 19.gün..gerçekten zamanla geçiyor mu ? Bi de benim belim eğilince ağrımalara başladı 2-3 gündür böyle önceden Ağrı olmazdı niye oldu acsba şimdi ? Kontrol bir ay sonra şimdiden gidesim geliyor

Gecmis olsun. Biz de bir gece fototerapi aldik ve hic durmadi orda. Simdi de her gun hastanedeyiz. Kan tahlili icin. Hep delik desik ellerimiz.

Yok altini acarken kusmuyor. Gece yerine yatirip pispisleyince kustu biraz.

Gece yine unuttuk cocugu kaldirmayi. 2 saatte bir kalkinca uyuyakaliyor insan. 6.15te emcekti 7de kaldirdim. Simdi de hastanedeyiz. Su sarilik bitse de kurtulsak.
Aaaa geçmiş olsun iyi olsun inşallah ne zamZbdır var sarılık ? Benimki de olmuştu bir gece fototerapi Aldı geçti şükür.
Ya ben gece saat kurmuyorum doktor uyku süresi 5 olmadığı sürece kendi uyabdığında emebilir Demişti bu konuda her kafadan ayrı ses çıkıyo ama 5 saat de çok fazla cidden..Bebeğim geceleri genelde 2 saatten fazla uyuyor uyanınca emziriyorum.Tedavş Altın'da olduğu için mi iki saatte bir uyandırıp emziriyorsun

Evet bende inanmıyorum öyle şeylere ama yinede sorayım dedim :) çıktık rahatladık :)))
En güzelini yapmışsınız canım ben
Canım normalde nasıl olması gerektiğini bilmiyorum ama kızımda da oğlumda da o şişlik olmuştu üst tarafında hatta bu doğumda daha az gibi. Zamanla geçmişti ilk doğumda. Bel ağrısına gelince de hamilelik ve doğum şekliyle alakası olduğunu düşünüyorum ilk doğumdan sonra neredeyse bir yıla kadar ara ara çok kötüleşmişti Allahım bel fıtığı mı oldum diyordum ama sonrasında geçti şimdi de zaman zaman ağrı oluyor da öncesinde yaşadığım için önemsemiyorum

Çok geçmiş olsun canım tez vakitte iyileşir bebeğin umarım. Normalde 5.-6. Gün civarı en yüksek noktasına ulaşıyormuş ya sarılık sizin erken olmuş diye mi yatırdı acaba?

Kızlar doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inş evlatlarınızı. Mesajlarınızı hep okuyorum ama birine cevap yazsam çocuklarla uğraşmaktan diğer mesajlara cevap yazamıyorum.

Saol canim.nerden alacam serum fizyolojik ve burun aspiratörünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…