2018 Ekim Anneleri

İstediğin saat istediğin gün çıkabilirsin, ama inanç meselesi, eğer o denilenlere inanıyorsan çıkma.
Tabi şu var, bir doktorun videosundan dinlemiştim, bebeğin kontrolleri varmış tarih vermiş ama gelmemişler. Demiş başka doktora gidiyorlar herhalde. Sonra bir gün çıkıp gelmişler, kayınvalide anne baba bebek, bu dörtlü şeklinde gelmişler muayeneye. Demiş doktor siz nerelerdesiniz, çocuğun kontrolleri olmalı naptınız, başka yerde mi yaptınız? Kayınvalide demiş vakur bir sesle "Hocam bizde 40 ı çıkmadan bebek dışarı çıkarılmaz." Yani 40 gün boyunca cidden doktora bile götürmemişler :)))

Bulursam o videoyu paylaşırım çok ilginç gelmişti bana :)

Elbet bu kadar da katı olmamak lazım. Yani ben ilk o alışma iyileşme devresinden sonra kışın ortası de olsa her gün dışarı çıkarır bir gezdiririm. İyice giydirdikten sonra mis gibi. Artık ne zamana kendimize gelirsek kaldı ki hastane kontrolleri topuk kanı ölçümleri falan olacak kim takar benim iyileşmemi

Düzelirler inşallah ya.

Bi de bugün banyo yaptırdı eşim ağlaması kesilsin diye acele ederken kulağına Ağzına burnuna su kaçırdı nefessiz kaldı o kadar korktuk ki

Yaa işte ben bu durumlar için bebeğe şundan aldım ve benimle eşim dahil dalga geçmeyen kalmadı :))

Hamilelikte Ağrı nedir bilmedim sezerysnds bel ağrısı olurmuş diye duymuştum ama şimdiye kadar olmayıp yeni yeni ortaya çıkması şaşırttı beni belimi üşüttüm de mi oldu acaba dedim ya da dikişlerde iltihap mi oldu da belime vuruyo dedim.Ay geçer inş

Ahh ahh :) neler söylüyorum bir bilsen yine anlayan yok ne yapalım görmeden duramıyoruz diyorlar ne saçmalar ya bi kovmadığım kaldı onu bile en son hepinizi kovacağım bak bana geliyorlar diye söyledim gülüyorlar karşımda .. yani bir benim mi çocuğum var anlamadım şimdiye kadar hepiniz patır patır dopurup sevdiniz hepsininde 4 5 6 çocukları var maşallah hiç görmemişde değiller :))) daha dün akşam bile saat 23.30 olmuş kapı çalıyolar açmadım arıyorlar msj attım en son bi rahat bırakırsanız uyuyacağım diye .. normalde de zırt pırt bana gelen insanlar değiller yani bırakmıyorlarki çocuğumla başbaşa vakit geçireyim .. birde gelip bi işini görelim diyen yok aman dağılsın boşver sen çocukla ilgilen diyrlar .. annem geldi yine topladı her yeri süpürdü sildi sağolsun ..

Senin sütün yok diye kestirip atan tipler var ya, hah işte hepsinin ağızlarına terlikle vur

Kızlar ben o kadar kendimi inandırmışım ki 15-18 gibi gelecek bu bebek sürpriz yapacak diye resmen hayal kırıklığı oldu. Kuzum hala gelmedi, keyfi yerinde oynuyor duruyor :) sağlıkla geldin inşallah :)
Daha çok vaktin var ama 42 ye kadar yolu var diyeyim de seni daha da sabırsızlandırayım :))))

Hahaha ... bizde hastane için çıktık sağlık ocağınada gittik hastane çıkışı hem yemek hem alışveriş yaptık .. bu sefer baktılar ben 40 beklemiyrum akşam ezanından sonra çıkılmaz bak bişeyler görürsün hasta olursun falan filan dediler bende her ihtimale karsı sorayım dedim :) bugün kontrolü var kızımın yine çıkacağız mecbur ..

Ne işe yarıyor ki onlar canım anlamadım
Bebeğin başına geçiriyorsun , kulaklıklı ve düğmeli, bebeğin kafasına göre ayarlıyorsun.
Bebek banyo şapkası diye geçiyor. Kulaklarına ağzına burnuna su kaçmasın diye.

Yatak odasının kapısını kilitle madem giremesinler :)))) Gerçi bu sefer de apartmanı ayağa kaldırıyorlarmış kapı yumruklarken :)) Artık senin de sınavın buymuş. Gece 23:30 da kapı çalmalar telefonlar falan abooooov fena çok fenaa

Akşam dışarıda bir şeyler görürsem sizin adresleri veririm dersin
Sana değil onlara dadansın madem

Kontrolde doktora anlattım ama nasıl böyle ısrarla gaz sancısı demiyorum. İşte şuramda bir ağrı oldu sanırım baklagillerden tükettiğim için rahatsız etti falan, eşim diyor gaz sancısı yani doktorun yanında. Kaç defa söyledim kadınlar tuvalete gitmez lavaboya gider ellerini yıkar çıkar, gaz sancısı olmaz baklagiller rahatsız eder Ama yok...

Hadi bakalım 6 gün kaldı yani senin çok heyecanlı

Bunlar sıkmayacak gb degil.
Zaten psikoloji onemli.
Dinleme canim hurafeleri,bebege verimli olacak tek kisi sensin seninde moralin onemli bebegin ve sutun icin.
Birak onlar zamaninda ne yapmissa,nelere inanmislarsa.
Al bebisini cık yuru,balkona cikip oksijen almakta mi yasak,ne garip insanlar.

Siz bu kadar konusurken olur mu deseydin valla :))
Bebek emdikce yine de getirir canim.
Ve bu kilo kontrolunde anlasilir.
Pompaya ve ondan cikan cc'lere cok takilmamak lazim.
Yutkunuşundan anlayabilirsin emerken.Uyuyakaliyorsa memede tabii daha cabuk acikacaktir.Sen doktorunu dinle sadece.

Al al Ama gören alay ediyor bak önceden uyarayım :))
Bizim burda kimseciklerimiz yok :) bi eşim bi ben Komşulardan gelecek olanlar var onlar da aramadan gelmezler banyo zamanına denk getirtmem onu da hem alay edenler de olsa umursamam onlarla beraber gülerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…