Ay biz de ilk yikadigimizda bugun oldurmediysek bakariz bu cocuga dedik.Düzelirler inşallah ya.
Bi de bugün banyo yaptırdı eşim ağlaması kesilsin diye acele ederken kulağına Ağzına burnuna su kaçırdı nefessiz kaldı o kadar korktuk ki
Ben de canım inan hiç yatmadım sezeryanda sonra ve dikişlerim çok agriyo 26gun olmasına rağmen çok şişti dikişler. Gündüz bir iki saat uyuduğunda ya duş alıyorum yemek yapıyorum çamaşır, ütü derken uykuya vakit kalmıyor. 15dk emsin diye 2saat uğraşıyorum ve hiç uyumayan bebeğim var. İnan yalnız olmanın tadını çıkar. Benim eşim de uyuyo, çoğu zaman ayrı odada takılıyor ağladığını duymuyor bile. Ben de nerdeyse hergun ağlıyorum eşimin ailesi ve annem yuzundenCanim ama bu yalnizlik ve stres bana iyi gelmiyor.sütüm kesilmek üzere.devamlı ağlıyorum.sadece bebek de değil isim.ev ve yemek de üstümde.3 günlük sezeryanlı iken biŕakıp gittiler beni.
Eşim yardim ediyordu.şimdi o da grip oldu.bebeği sakinlestirsin diye veremiyorum bile.ameliyatli halimle yat otur kalk doktora gitmeden üzerinde bant acildi.
Tüm bunlar da değil.beni en cok geren sütümün azalıp bebeği sakinlestirememek.
Sutun ve bebegin için olumlu düşünmeye çalış cnm bol bol dokun bebeğine, su çok iç iyi olur inşallahCanim ama bu yalnizlik ve stres bana iyi gelmiyor.sütüm kesilmek üzere.devamlı ağlıyorum.sadece bebek de değil isim.ev ve yemek de üstümde.3 günlük sezeryanlı iken biŕakıp gittiler beni.
Eşim yardim ediyordu.şimdi o da grip oldu.bebeği sakinlestirsin diye veremiyorum bile.ameliyatli halimle yat otur kalk doktora gitmeden üzerinde bant acildi.
Canım çıplak olmayı sevmiyolarmis ebeler dedi anne karnında sarmalandiklari için ve sıcak yere alıştıkları içinmiş. Bizimki de öyle ama normalmiş bu durumDoğum yapan annelere bir sorum olacak :
Benim oğluşum Altını değişirken,üzerini değilirken,banyo yaptırırken öyle bir yaygara basıyor ki bi yeri mi çıktı diye içim gidiyo.Üzerini giydirip ayağa kaldırınca pat diye kesiyo çığlığı.Banyo neyse de üst alt değişirken çatlayacak kadar ağlaması normal mi ? Sizinkiler nasıl ?
Evet ultrasonla baktı iç kanamanın olmadığını söyledi ama bu yogunlaşan kanama kontrolun ertesi günü oldu..40 gun surermis bu kanama ben sezeryan oldum bazen cok bazen az geliyor afedersiniz wcde daha cok geliyor ama gelmesi iyi bence demir hapi aliyorum dr um verdi birde 7.gun kontrolune gitmistim ben ultrasonla bakip ic kanama var mi diye bakti dr unuz sizide cagirmistir
Evet bende inanmıyorum öyle şeylere ama yinede sorayım dedim :) çıktık rahatladık :)))Ya ben birçok şeyin batıl olduğunu düşünüyorum sonra dr a aşıya şuna buna çıkıyoruz bir şey olduğu yok neden akşamları çıkılamazmış ki? Açıklaması ne olabilir yani bu söylemin. İnş çıkmışsınızdır canım insanın havasının değişmesi lazım kendini iyi hissedebilmesi için
Haydi gözün aydın canım.Bugün aklımdan geçtin doğum haberi geldi de ben mi kaçırdım diye..ben de spinal oldum ama benim başım da boynum da ağrımadı kişiden kişiye değişiyor sanırım yan etkilerDediğin kadar varmış.. pazartesi ben de aranıza katıldım kızlar, ahhh hamilelik ne rahatmış:) bugünümüze şükürler olsun.. bekleyen arkadaşlardan spinal dogum yapacaklar varsa, lütfen dogumdan sonra bol bol kahve için , spinal iğnesinin yan etkisi bel-boyun agrısı ve emin olun bildiginiz agrılardan degil.. bebegimle bile ilgilenemedim kaç gündür bu agrı yüzünden. Kahve ve iğne.. cözümleri bu.. doktorumun sözü.. bir de, dogumdan 1-2 gün sonra gögüsleriniz aşırı şişebilir,vücut bikaç gün bebegin ne kadar emecegini tespit etmek için yogun süt üretiyormuş, sonraki günlerde de,emmeye göre sütünü ayarlıyormuş, sabah göğüslerinizi davul gibi görürseniz şaşırmayın. Su an ben o durumdayım ve cözüm arıyorum boşaltmak için, tıkanıklık var galiba zorlanıyorum..3. Sagma makinamı alıcm yarın.. bir de göğüs kalkanı cok işime yaradı hastanede ve cıkış aşamasında, ama göğsünüzde fazla bekletmeyin sürekli havalandırın.. uzun oldu biraz
Çok geçmiş olsun hayırlı olsun rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin neden sezeryan oldunuz bebek iri falan mıydı bende de gebelik şekeri var 39+2de 3900şuan salı tam 40hafta o zamana kadar bekleyelim dedi dr ben sezeryan istemiyorum o yüzden sizin Doğum aşamanızı merak ettimKızlar ben de bugün Doğum yaptım. 10:30 da ameliyathanedeydim. 10:43 te bebiş çıktı. 11 i biraz geçe de ben çıktım. Ama çocukta kısmi solunum sorunu varmış. Şu an yoğun bakımda. Ne zaman çıkacağı belli değil. Bir kere süt sağıp verdim. İnsanın canı sıkılıyor ister istemez. Ben de gebelik şekeri vardı. Hem şeker hem de sezeryan ikisi de bu durumu tetikliyormuş. Spinal sezeryandi.
Canim ama bu yalnizlik ve stres bana iyi gelmiyor.sütüm kesilmek üzere.devamlı ağlıyorum.sadece bebek de değil isim.ev ve yemek de üstümde.3 günlük sezeryanlı iken biŕakıp gittiler beni.
Canim kusuruma bakma.msjini okudum ama bebekten firsat bulamadim yazmaya.cvp icin cok tsk edrim.
Ben besleme kosunda cok sikinti cekiyorum.sütüm kesilmis gibi.akmiyor.bebegi doyuramiyorum.
Memede uyumaya alisti.meme uclarim da hep yara.uyanip bir daha emzirmeyi göze alamiyorum.ondan dolayi gazini almiyorum.ins gazsiz bi bebek olur.tabi sadece benim degil bütün bebekler gaz dı sıkintısı yasamaz ins.anneler de rahatca uyur.
Gece 3 4 saat uyumama alışkanlığımız başladı deli ediyor beni. Aglayıp duruyor bu Gaz sancısı ne zaman geçecek ki
Kızlar bugün tam bir hafta oldu doğum yapalı,
Az az gelen kanamam dünden beri yogunlaştı,
Sürekli kanamam yok ama oldugu zaman bayagı bi geliyo kan,
Normal mi? Bunu yaşayan var mı aranızda?
Gecmis olsun. Allah sifa versin. Cabuk atlatacagini dusunuyorum. Allah sana da gonul ferahligi versin.Kızlar ben de bugün Doğum yaptım. 10:30 da ameliyathanedeydim. 10:43 te bebiş çıktı. 11 i biraz geçe de ben çıktım. Ama çocukta kısmi solunum sorunu varmış. Şu an yoğun bakımda. Ne zaman çıkacağı belli değil. Bir kere süt sağıp verdim. İnsanın canı sıkılıyor ister istemez. Ben de gebelik şekeri vardı. Hem şeker hem de sezeryan ikisi de bu durumu tetikliyormuş. Spinal sezeryandi.
Kızlar bugün 5. Günümüz ebe tatttı 3.100kg dogmustu bebegim 2.900 olmus yaklasık 200gram kaybetmiş nırmal dedi olabiliyormus siz de ne kadar kilo kaybı oldu ??? Anne sütü veriyorum bu arada sütümde var sık sık ta emziriyorum. Cok fazla kaka çiş yapıyor
Doğum yapan annelere bir sorum olacak :
Benim oğluşum Altını değişirken,üzerini değilirken,banyo yaptırırken öyle bir yaygara basıyor ki bi yeri mi çıktı diye içim gidiyo.Üzerini giydirip ayağa kaldırınca pat diye kesiyo çığlığı.Banyo neyse de üst alt değişirken çatlayacak kadar ağlaması normal mi ? Sizinkiler nasıl ?
Kızlar bebeğin kırkı çıkmadan çıkılmaz muhabbeti varya bunun aslını bilen var mı hastane için 3 kere çıktık bir kere hastaneden sonra avm yede gittik şimdi akşam çıksak sorun olur mu yemek yiyip döneceğiz akşam ezanından sonra çıkılmaz diyorlar şimdide
2.haftadan sonra gaz baslar diyorlar sanirim bizimde basladi kizlar sap simplex aldim eczaneden simdiye kadar 2 kez 5 damla verdim umarim gazsiz olur bebeklerimiz
Birde d vitamini basladik bugun kasiga sut ile damlatip veriyorum ama gidiyomu gitmiyo mu anlamadim kasigi siyirmasi lazim onu nasil hallettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?