2018 Ekim Anneleri

Ben de canım inan hiç yatmadım sezeryanda sonra ve dikişlerim çok agriyo 26gun olmasına rağmen çok şişti dikişler. Gündüz bir iki saat uyuduğunda ya duş alıyorum yemek yapıyorum çamaşır, ütü derken uykuya vakit kalmıyor. 15dk emsin diye 2saat uğraşıyorum ve hiç uyumayan bebeğim var. İnan yalnız olmanın tadını çıkar. Benim eşim de uyuyo, çoğu zaman ayrı odada takılıyor ağladığını duymuyor bile. Ben de nerdeyse hergun ağlıyorum eşimin ailesi ve annem yuzunden Allah yardımcımız olsun cnm

Sutun ve bebegin için olumlu düşünmeye çalış cnm bol bol dokun bebeğine, su çok iç iyi olur inşallah

Canım çıplak olmayı sevmiyolarmis ebeler dedi anne karnında sarmalandiklari için ve sıcak yere alıştıkları içinmiş. Bizimki de öyle ama normalmiş bu durum

Kızlar ben de bugün Doğum yaptım. 10:30 da ameliyathanedeydim. 10:43 te bebiş çıktı. 11 i biraz geçe de ben çıktım. Ama çocukta kısmi solunum sorunu varmış. Şu an yoğun bakımda. Ne zaman çıkacağı belli değil. Bir kere süt sağıp verdim. İnsanın canı sıkılıyor ister istemez. Ben de gebelik şekeri vardı. Hem şeker hem de sezeryan ikisi de bu durumu tetikliyormuş. Spinal sezeryandi.

Evet ultrasonla baktı iç kanamanın olmadığını söyledi ama bu yogunlaşan kanama kontrolun ertesi günü oldu..

Evet bende inanmıyorum öyle şeylere ama yinede sorayım dedim :) çıktık rahatladık :)))

Haydi gözün aydın canım.Bugün aklımdan geçtin doğum haberi geldi de ben mi kaçırdım diye..ben de spinal oldum ama benim başım da boynum da ağrımadı kişiden kişiye değişiyor sanırım yan etkiler

meraba kizlar.bugun emzirme hemsiresine gittik tekrar.anlattiklarini paylasiyim.cocugu kat kat giydirmeyin dedi.zibin ve tulum ev icinde yeterli olurmus.eldiven sapka yelek bunlar evdeyken giymiycek.sicaklik 22derece yeterliymis.uyanmiyorsa tulumunu cikarip zibiniyla kucagimizda emzircekmisiz mutlaka.ayrica bebegim yarim saat emmesine ragmen memedeki sutu bosaltamiyormus o yuzden kilo kaybetmis.once memeyi emecek sonra kalan sutu sagip siringayla verip cocugu doyuracakmisim.2 saatte bir emzirmenin onemini ustune basa basa anlatti.

Çok geçmiş olsun hayırlı olsun rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin neden sezeryan oldunuz bebek iri falan mıydı bende de gebelik şekeri var 39+2de 3900şuan salı tam 40hafta o zamana kadar bekleyelim dedi dr ben sezeryan istemiyorum o yüzden sizin Doğum aşamanızı merak ettim

Sen sakinlesemedikce o da sakinlesemez.
Evi bosver canim ikiniz iyi olduktan sonra 2 saatinize bakar esinle bi cirpida halledersiniz.Esin bebegi tutamiyorsa acil olan yemek isini halledebilir.
Ama mutlaka sakinles.Inan yalniz daha iyi.
Muhabbetinden hoslandigin 1-2 kisi nazin geciyorsa cagir bence.Bol bol yuruyus yap bebiside alip oksijenli havada daha cok uyuyorlar❤
Uzme kendini gececek hepsi ve iyi ki herseyimi kendim halletmisim dersin❤

Tok olduguna eminsen tekrar hemen emmeside sikinti yapabilir.
Bebekler icin sakinlestirici seslerden denedin mi?Belki bi sure ise yarayabilir.
Bebek emdikce geliyordur sut biz gormesekte onlar cikartiyor hic kesildi gb dusunme lutfen❤
Zaten bu kadar emiyorsa mutlaka daha da gelir.

Kızlar bugün tam bir hafta oldu doğum yapalı,
Az az gelen kanamam dünden beri yogunlaştı,
Sürekli kanamam yok ama oldugu zaman bayagı bi geliyo kan,
Normal mi? Bunu yaşayan var mı aranızda?

Gun gun degisiyor canim.
Bazen yeni baslamis gb bazen bitiyor gb.
27.gunluk olduk,2 gun yoktu bugun yine basladi.

Gecmis olsun. Allah sifa versin. Cabuk atlatacagini dusunuyorum. Allah sana da gonul ferahligi versin.

Kaka cis yapmasi guzel,ve beslediginin kaniti aslinda canim.
Benim kizim 2640 kg dogmustu.Hastaneden cikarken 2500dü.
5.gun 2500dü,10.gun isitme testine gittigimizde doktorumuza 2900dü
10.gün dogum kilosuna ulasmasini beklerler.Fazlasida olabilir.

Eger ac ve bunun icin agliyorsa ama uyuyacak diye altini degistirmeye calisiyorsam yani zaten aglarken yatirip bez,ust degsitiriyorsam susmuyor kesinlikle :)))))

Ben eskiden bi onlemmis diye dusunuyorum.Karanlik,heryerde soba külleri (basilmaz derler) vb seyler.
Zaten esinle olacaksin.
Bence sana cok daha iyi bile gelir :)

Damlalık alsan ona cekip agzina damlatsan?
Bizim d vitamini damlalikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…