Super masallah inşallah benimki de alır haftaya tekrar randevumuz var perşembe tartacaklarKaka cis yapmasi guzel,ve beslediginin kaniti aslinda canim.
Benim kizim 2640 kg dogmustu.Hastaneden cikarken 2500dü.
5.gun 2500dü,10.gun isitme testine gittigimizde doktorumuza 2900dü
10.gün dogum kilosuna ulasmasini beklerler.Fazlasida olabilir.
Geçmiş olsun canım6. Gun kontrole goturduk. Gecen cumartesi. 24 saat fototerapi aldi 10a dustu. Iki gun sonra kontrolde 14e yukseldi. Iki gun sonra yani dun 16ya cikti. Bugun 14e inmis tekrar. Karaciger enzimlerine ve idrarina da bakildi. Iyi cikti. Iki saatte bir bi anne sutu bi mamayla besledik. Oyle dustu. Pazartesi yine kontrol var. Uykusuzluktan sarhos gibiyim.
Of canim okurken benim icim karardi peki ablan kardesindemi yok gelsin.uzulme arkadasim bebisin var artikCnm eşimle çok konuştum hamileyken de böyleydi. Artık kendi haline bıraktım. Kendim bakiyorum ağrıdan ölsem de. Kayınvalidem hastaneden cikinca 4saat ağlattı beni titreyerek. Şimdi ise hergun gelip oğlumu görüyor benim yüzüme bile bakmıyor, artık konuşmuyorum ben de. Oğlum olduktan sonra tepkinin göstereceğim diye kendime söz verdim 8yildir hep içime attım sustum hep. Kayınbaba desen gittiğinde hoşgeldin demez yüzüme bakmaz. Onları yok sayim artık, hiçbir zaman destek olmadilar. Annem desen gündüz temizlik yapıyor söylene söylene. Bazen ağzı hiç düşmüyor bunaltiyo. 40bitse de gitsem diyip duruyor. Gündüz altını bazen o değiştiriyor. Gece tamamen ben bakıyorum. Bizde durum böyle. Lohusaligimin içine ettiler hiç böyle olacağını tahmin etmemistim herkes el bebek gül bebek geciriyo. Bir kulagim hiç duuymuyo diğeri yarım duyuyorum, duyanin üstüne yatmisim bir baktım oğlum kıvranıyor nasıl ağlamış duymamisim. Eşim diğer odada internette, annem uyuyor bazen TV de. Allah güç ve sağlık versin kimselere muhtaç etmesin. Gece kolumu kaldıracak halim kalmadı yattığımda yerde emzirdim dikişlerim de çok şişti niye gecmmiyosa. Tatlimi kompostomu ilk günden kendim yapıyorum insanın zoruna gidiyor baya.
Benimkide hirildiyot ama burnundan deniz suyu serumu vermisti doktor onu damlatiyorumKızlar bebegim hırildiyor.hasta mi oldu acaba.nefes almakta zorlaniyor.ne yapacam ben.neyi var acaba.bilen yazsin lütfen.
Canim o bel agrisi bendede var gecmiyor dustum bide iyice kotuledi.umarim 40 miz vciktiginda rahatlarizHanımlar sezerysn dikişlerimde ne zamandır şişlik var 15.günde kontrole gitmiştim doktor ödem olmuş ams zamanla geçer dedi bugün 19.gün..gerçekten zamanla geçiyor mu ? Bi de benim belim eğilince ağrımalara başladı 2-3 gündür böyle önceden Ağrı olmazdı niye oldu acsba şimdi ? Kontrol bir ay sonra şimdiden gidesim geliyor
Benimkide oyle canim alisiyorlar.Kızlar bebişlerinizi nasil uyutuyorsunuz.
Benimki memede uyumaya alisti.ve sonuç çok kötü.bugün 10.günü.gecen hafta gözünü acamiyorduk.şimdi de istiyor ki saatlerce memede kalsin.yarim saatten fazla göğsümde durruyor.gazıni alıyirum.bakiyorum gözleri acilmis.yerine yatiriyorum.huysuzlaniyor.kalkiyor.memeyi istiyor.vermezsem uyumuyor.ta ki bu islem bi kac kez tekrarlanana kadar.
Uyku ile memeyi koşullandirdi.
Karnı tok olsa bile yani mama versem bile bide memede yatacak.
Gündüzleri işe güce bakamiyorum hal böyle olunca.biri bi akıl versin lütfen.
Yoksa herkes mi benim gibi?
Kızlar bebişlerinizi nasil uyutuyorsunuz.
Benimki memede uyumaya alisti.ve sonuç çok kötü.bugün 10.günü.gecen hafta gözünü acamiyorduk.şimdi de istiyor ki saatlerce memede kalsin.yarim saatten fazla göğsümde durruyor.gazıni alıyirum.bakiyorum gözleri acilmis.yerine yatiriyorum.huysuzlaniyor.kalkiyor.memeyi istiyor.vermezsem uyumuyor.ta ki bu islem bi kac kez tekrarlanana kadar.
Uyku ile memeyi koşullandirdi.
Karnı tok olsa bile yani mama versem bile bide memede yatacak.
Gündüzleri işe güce bakamiyorum hal böyle olunca.biri bi akıl versin lütfen.
Yoksa herkes mi benim gibi?
Aynen ya ben de annemle aynısını yaşadım.Üşür hasta olur diye diye çift battaniye ile gezdikGelde bu kıyafet olayını sıcaklık olayını kaynanaya ve anneye anlat, lahana gibi kat kat sarıyorlar bebeğimi, bir şey deyince korkutuyorlar üşüyor bak hasta olur diye. Ben de korkuyorum dediklerini yapıyorum.
Beni nst ye soktu, çatı muayenesi yaptı, ultrasonla baktı, daha var en az bir hafta dedi gönderdi.Dün gittim dr a ve Çarşamba kesin ama kan alma ve yarışma ilgili işlemleri başlatalım dedi ve dün başladık kan vermeye falan.Şimdi daha heyecanlandımSen naptın
Nasıl katlanıyorsun o acıya çok canın yanmıştır. Tenimiz de çok hassas zaten. Bir İki güne geçer herhalde.Kızlar Doğum yaklaştı diye afedersiniz bugün ağda yaptırmaya gittim ama şu an oturamıyorum resmen çok kötü tahriş oldu(kız mı yapamadı yoksa Doğum öncesi tenim mi hassaslaştı bilmiyorum ama çok kötüyüm) sabahtan beri bepanten ve silverdin sürüp duruyorum.İşin kötüsü sık sık WC ye çıkıyoruz malum sürekli işkence
Bebeğin yeri zaten zor oturtuyordu üstüne de bu yemeği bile o kadar zor yedim ki
Üzüntüden iki gündur sütüm azaldı dün yine baya kötü olay yaşadım kayinbabam resmen istemediğini söyledi biliyodum zaten ama duymak ayrı bişey. Suçum olsa amenna. Annem desen o kadar yoruluyorum ne yapıyorsun ki sadece emziriyosun diyo dünya kadar şey yapıyorum onun anlamaması da çok üzüyorRabbim yardimcin olsun canim.hepside anlayissizmis.vicdansizmis.Allah sorar elbet bunlarin hesabini.
Sende artik üzülme.ins Rabbim seni kimseye muhtac etmeyecek
Sağolasin cnm amin inşallah. Gazi var çok erken bbaslaadi. Dün gece taburede saatlerce başında bekledim çok kustu fışkırarak. Haftaya aylık kontrolü var o gün soracağım. Bir arkadaşım da laktoz diyeti yaptı işe yaradı onu da sormak lazım arkadaşlar gazlı bebeğiniz varsa kolikse.Ay Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm haline. İnşallah bebeğin uslu olur da sen de rahat edersin. Gazı mı vardı acaba da o kadar kustu benim bebeğim de ayma dediğin gibi kusmuştu bi kere bi da olmadı. Fırsat bulunca bi idrar tahlili yaptırıver istersen ben de yaptırcam inşallah gece 4 saat uyanıp ağlıyor
. Ablam calisiyo cnm Allah'im kimselere muhtaç etmesin lohusaligimi hiç yaşayamadim tam bı kabus Allah beterinden korusun. Her gün ağlar mı aglatilir mi bir insan. Ama evladım için dimdik güçlü duracağım bugunler de geçecek inşallah.Of canim okurken benim icim karardi peki ablan kardesindemi yok gelsin.uzulme arkadasim bebisin var artik
Rabbim yar ver yardımcın olsun inşallah.Cnm eşimle çok konuştum hamileyken de böyleydi. Artık kendi haline bıraktım. Kendim bakiyorum ağrıdan ölsem de. Kayınvalidem hastaneden cikinca 4saat ağlattı beni titreyerek. Şimdi ise hergun gelip oğlumu görüyor benim yüzüme bile bakmıyor, artık konuşmuyorum ben de. Oğlum olduktan sonra tepkinin göstereceğim diye kendime söz verdim 8yildir hep içime attım sustum hep. Kayınbaba desen gittiğinde hoşgeldin demez yüzüme bakmaz. Onları yok sayim artık, hiçbir zaman destek olmadilar. Annem desen gündüz temizlik yapıyor söylene söylene. Bazen ağzı hiç düşmüyor bunaltiyo. 40bitse de gitsem diyip duruyor. Gündüz altını bazen o değiştiriyor. Gece tamamen ben bakıyorum. Bizde durum böyle. Lohusaligimin içine ettiler hiç böyle olacağını tahmin etmemistim herkes el bebek gül bebek geciriyo. Bir kulagim hiç duuymuyo diğeri yarım duyuyorum, duyanin üstüne yatmisim bir baktım oğlum kıvranıyor nasıl ağlamış duymamisim. Eşim diğer odada internette, annem uyuyor bazen TV de. Allah güç ve sağlık versin kimselere muhtaç etmesin. Gece kolumu kaldıracak halim kalmadı yattığımda yerde emzirdim dikişlerim de çok şişti niye gecmmiyosa. Tatlimi kompostomu ilk günden kendim yapıyorum insanın zoruna gidiyor baya.
Rabbim yar ver yardımcın olsun inşallah.Cnm eşimle çok konuştum hamileyken de böyleydi. Artık kendi haline bıraktım. Kendim bakiyorum ağrıdan ölsem de. Kayınvalidem hastaneden cikinca 4saat ağlattı beni titreyerek. Şimdi ise hergun gelip oğlumu görüyor benim yüzüme bile bakmıyor, artık konuşmuyorum ben de. Oğlum olduktan sonra tepkinin göstereceğim diye kendime söz verdim 8yildir hep içime attım sustum hep. Kayınbaba desen gittiğinde hoşgeldin demez yüzüme bakmaz. Onları yok sayim artık, hiçbir zaman destek olmadilar. Annem desen gündüz temizlik yapıyor söylene söylene. Bazen ağzı hiç düşmüyor bunaltiyo. 40bitse de gitsem diyip duruyor. Gündüz altını bazen o değiştiriyor. Gece tamamen ben bakıyorum. Bizde durum böyle. Lohusaligimin içine ettiler hiç böyle olacağını tahmin etmemistim herkes el bebek gül bebek geciriyo. Bir kulagim hiç duuymuyo diğeri yarım duyuyorum, duyanin üstüne yatmisim bir baktım oğlum kıvranıyor nasıl ağlamış duymamisim. Eşim diğer odada internette, annem uyuyor bazen TV de. Allah güç ve sağlık versin kimselere muhtaç etmesin. Gece kolumu kaldıracak halim kalmadı yattığımda yerde emzirdim dikişlerim de çok şişti niye gecmmiyosa. Tatlimi kompostomu ilk günden kendim yapıyorum insanın zoruna gidiyor baya.
Aynen benim kızımda da oldu bir kaç kez süt kesiği gibi kusması.Oğlum bu gece kaç kez fışkırır tarzda peynir gibi kustu. Normalde bu şiddette olmuyordu. Bilen var mı onemli mi? Eşimi kaldırdım hiç bakmadı bile uyudu tekrar. Normalde de çok kusar ama süt çıkarıyordu, peynir gibi az miktarda çıkarırdı. Şimdi çok ve fışkırıyor
Otribebe monodoz damla günde 3kkez birer damla kullan cnmm bizim Dr öyle soylediKızlar bebegim hırildiyor.hasta mi oldu acaba.nefes almakta zorlaniyor.ne yapacam ben.neyi var acaba.bilen yazsin lütfen.
Biogaio ve sab simplex cnmBebeğe gaz damlası ne önerirsiniz hanımlar?
Benim de şişlik ve ağrı var canım eve geldiğimden beri. Bir ay olacak pazartesi. Çok eğilmemeye calis. Ben oturup değiştiriyorum altını. Tekli koltuğu yatak odasına getirdik koltukta emziriyorum. Bazen ayakta emziriyorum. Sirtim belim çok agriyo böyle careler buluyorumHanımlar sezerysn dikişlerimde ne zamandır şişlik var 15.günde kontrole gitmiştim doktor ödem olmuş ams zamanla geçer dedi bugün 19.gün..gerçekten zamanla geçiyor mu ? Bi de benim belim eğilince ağrımalara başladı 2-3 gündür böyle önceden Ağrı olmazdı niye oldu acsba şimdi ? Kontrol bir ay sonra şimdiden gidesim geliyor
Otribebe cnmm eczane den yada internettenSaol canim.nerden alacam serum fizyolojik ve burun aspiratörünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?