2018 Ekim Anneleri

Bizimde ilk gün alındı ikinci için sormuştum aradım sağlık oxağını pZt alınacakmış

Super masallah inşallah benimki de alır haftaya tekrar randevumuz var perşembe tartacaklar

Kızlar bebişlerinizi nasil uyutuyorsunuz.
Benimki memede uyumaya alisti.ve sonuç çok kötü.bugün 10.günü.gecen hafta gözünü acamiyorduk.şimdi de istiyor ki saatlerce memede kalsin.yarim saatten fazla göğsümde durruyor.gazıni alıyirum.bakiyorum gözleri acilmis.yerine yatiriyorum.huysuzlaniyor.kalkiyor.memeyi istiyor.vermezsem uyumuyor.ta ki bu islem bi kac kez tekrarlanana kadar.
Uyku ile memeyi koşullandirdi.
Karnı tok olsa bile yani mama versem bile bide memede yatacak.
Gündüzleri işe güce bakamiyorum hal böyle olunca.biri bi akıl versin lütfen.
Yoksa herkes mi benim gibi?

Geçmiş olsun canım

Of canim okurken benim icim karardi peki ablan kardesindemi yok gelsin.uzulme arkadasim bebisin var artik

Canim o bel agrisi bendede var gecmiyor dustum bide iyice kotuledi.umarim 40 miz vciktiginda rahatlariz

Benimkide oyle canim alisiyorlar.

Bende ayni durumdayim 40 a kdr bir sey yapmayi dusunmuyorum belki gecer diye ama dediginiz gibi insani kilitleyen bi durum

Aynen ya ben de annemle aynısını yaşadım.Üşür hasta olur diye diye çift battaniye ile gezdik

Dün gittim dr a ve Çarşamba kesin ama kan alma ve yarışma ilgili işlemleri başlatalım dedi ve dün başladık kan vermeye falan.Şimdi daha heyecanlandım Sen naptın
Beni nst ye soktu, çatı muayenesi yaptı, ultrasonla baktı, daha var en az bir hafta dedi gönderdi.
Haftaya perşembe sonraki randevum.

Nasıl katlanıyorsun o acıya çok canın yanmıştır. Tenimiz de çok hassas zaten. Bir İki güne geçer herhalde.
Ben hep jilet kullanıyorum, o acı çok sinirlerimi bozuyordu.

Rabbim yardimcin olsun canim.hepside anlayissizmis.vicdansizmis.Allah sorar elbet bunlarin hesabini.
Sende artik üzülme.ins Rabbim seni kimseye muhtac etmeyecek
Üzüntüden iki gündur sütüm azaldı dün yine baya kötü olay yaşadım kayinbabam resmen istemediğini söyledi biliyodum zaten ama duymak ayrı bişey. Suçum olsa amenna. Annem desen o kadar yoruluyorum ne yapıyorsun ki sadece emziriyosun diyo dünya kadar şey yapıyorum onun anlamaması da çok üzüyor
Sağolasin cnm amin inşallah. Gazi var çok erken bbaslaadi. Dün gece taburede saatlerce başında bekledim çok kustu fışkırarak. Haftaya aylık kontrolü var o gün soracağım. Bir arkadaşım da laktoz diyeti yaptı işe yaradı onu da sormak lazım arkadaşlar gazlı bebeğiniz varsa kolikse.
Of canim okurken benim icim karardi peki ablan kardesindemi yok gelsin.uzulme arkadasim bebisin var artik
. Ablam calisiyo cnm Allah'im kimselere muhtaç etmesin lohusaligimi hiç yaşayamadim tam bı kabus Allah beterinden korusun. Her gün ağlar mı aglatilir mi bir insan. Ama evladım için dimdik güçlü duracağım bugunler de geçecek inşallah.

Rabbim yar ver yardımcın olsun inşallah.

Rabbim yar ver yardımcın olsun inşallah.
Aynen benim kızımda da oldu bir kaç kez süt kesiği gibi kusması.

Benim de şişlik ve ağrı var canım eve geldiğimden beri. Bir ay olacak pazartesi. Çok eğilmemeye calis. Ben oturup değiştiriyorum altını. Tekli koltuğu yatak odasına getirdik koltukta emziriyorum. Bazen ayakta emziriyorum. Sirtim belim çok agriyo böyle careler buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…