2018 Ekim Anneleri

Selam, bende de gün içinde 3-5 kez adet ağrısı gibi ağrı oluyor.. bu Doğum alametimi bilmiyorum ama bir yerde ishal olmanın Doğuma işaret olduğunu okumuştum. Bağısaklar gevşeyerek Doğuma hazırlık yapıyorlarmış

Tebrikler.. :)

Benim minik de aynen böyle. Kollarım sırtım kopuyor. Halbuki alıştırmadim hiç ama kendi istiyo

Nihayet biz de dün geldik evimize 19 unda doğacak olan Deniz hanım 19 unda evine, beşiğine kavuştu. Ufak sorunlarımız var :
*emerken boğazına kaçırıyor. (8 yıldan sonra emzirme yi mi unuttum ne)
* ayaklarım bacaklarım ellerim davul gibi şiş
*Hastanede yapılan ağrı kesici iğneyi evde de yaptırmak istiyorum :) baya onunla iyiymişim ben, şu an ölüyorum ağrıdan..

Canım hic üzülme.olan sana ve bebeğe oluyor.bende cok üzülerek hata yaptim.sütüm kesilir gibi oldu.sonra da bebegim ac kalinca sabahlara kadar uyutmadi beni.mamayi da istemedi.
Allah büyüktür sorar bunlarin hesabini.
Rabbim seni kimseye muhtac etmesin.ins da guzelce büyütürsün yavrunu.

Ne kadar kotu olmus.Cabucak gecer insallah

Canim gayet normal bebegin bunu istiyorsa.
Daha 10 gunluk neden besikte dursun ki dusununce cok haklilar :)
Memede ya da anne kucaginda daha cabuk ve uzun uyuduklari kesin.
Doymak ya da uyku icinde degil sikintisi varsa da bunu ister.Istersen omuzuna ya da gogsune alip dene.
Bilmiyorum ben mi fazla kabullenmisim ama cidden bebegin yeri annesinin kokusunu alabildigi yer❤daha duzen fln olusturmak icin cok erken.Ki surekli degisir bu durumlar.

bizimkini de oyle kat kat giydirdik gunlerce.cocuk surekli uyudugu icin dogru duzgun emziremedim kilo kaybetti.sonra hemsire dedi niye boyls giydirdiniz.bi zibin uzerine tulum ev icin yeterli dedi.ev sicakligi da 22 derece civari olsun dedi.cidden cocugun sapka eldiven yelek kalin battaniyelerini cikarinca hic uyanamama sorunu kalmadi.kendi kendine uyanip emmek istiyor.ayrica cocugun usuyup usumedigini anlamak icin sirtina dokunun dedi.sirti sicaksa sorun yok dedi.eller ayaklar burun zaten hep soguk olur dedi.

Kizlar dün aksam yemeginde etli nohutlu haslama ve bulgur pilavi yedim.çocuk sabaha kadar sanci çekti.bizi de uyutmadi.
Bizdr agzina biyogaia damlattik.
2 3saat daha cekti.esim sakinlestirdi biraz yatirdi.sonra yine uyandi.bu sefer meme istiyordu.
Bende sabaha kadar o sussun diye memei vermistim.bi yandan da sağmistim.goğüslerimde hal kalmadı.sızım.sızim sızlıyor.sabah acikinca mama verdim bi ölçek.o sirada gazlarini cikardi.kakasini yapti.rahatladı.ama şimdi de uyumuyor.yorgunluktan ikimizde ölüyoruz.ev desen evi pislik götürüyor.zorla bi kahvalti zorla bi yemek yapıp yediysek şükür ediyoruz.
Deneyimli anneler bizim bu halimiz ne zaamana kadar böyle sürecek.
Ne zaman rahatlariz.

Nasıl katlanıyorsun o acıya çok canın yanmıştır. Tenimiz de çok hassas zaten. Bir İki güne geçer herhalde.
Ben hep jilet kullanıyorum, o acı çok sinirlerimi bozuyordu.
Ya aslında ben lazer yaptırıyordum ama yarıda hamile kaldım.En azından Doğum öncesi iyice temiz olsun demiştim.Göbeğimden jilet de yapamam diye gittim ama Pişmanım

Canım bir süre gaz yapan yiyeceklerden uzak Durmanı tavsiye ederim.Yiyeceklerine de bol bol kimyon serpip tüketebilirsin o da bebişi rahatlatacaktır.Bir de gaz mesajlarını dene o da işe yarayabilir

Ikisininkide evde suan :)
Canım sana bir şey daha soracağım :) sürekli akan göğsüm vardı ya pompayla 2 3 sefer boşalttım çok küçüldü diğer göğsümde ona göre fazla büyük onu da sağıyorum ama uçlar yara olduğu için çok yapamadım bu neden oldu ya da diğeri ne zaman küçülür :))) çok dengesiz absürt bir görüntü oldu :))))

Maşallah canım çok sevindim .. şuan gümüş kapakları almadığıma pişman oldum :)) yani benim yara tam geçecek diyorum yeniden oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…