Ya öyle deme :) bakıyorum herkes 38-39 da aldı bebeğini kucağına bende alırım herhalde dedim ma bir bakalım hayırlısı olsun :) sağlıkla kolay Doğumla gelsin de gerisi boş :)Daha çok vaktin var ama 42 ye kadar yolu var diyeyim de seni daha da sabırsızlandırayım :))))
Selam, bende de gün içinde 3-5 kez adet ağrısı gibi ağrı oluyor.. bu Doğum alametimi bilmiyorum ama bir yerde ishal olmanın Doğuma işaret olduğunu okumuştum. Bağısaklar gevşeyerek Doğuma hazırlık yapıyorlarmışÇok heyecanlanıyorum ya ben de bi ishal oluyorum bi üşüyorum bi sıcak basıyor adet sancısı gibi sancılarım oluyor bugün iyice heyecan yaptım ama düzenli bi sancı yok. Şimdiki merakım terazi mi olacak kızım akrep mi her şey bitti derdim bu :))
Akrep annesi olacağım bende :) aç kalmaya tahammül edemiyorlarmış inşallah sütlerimiz bol ve besleyici olur :)Benim de kız zamanlarımız yakınAkrep olacak bence, daha vakit var çünkü.
Tebrikler.. :)Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.
Benim minik de aynen böyle. Kollarım sırtım kopuyor. Halbuki alıştırmadim hiç ama kendi istiyoKızlar bebişlerinizi nasil uyutuyorsunuz.
Benimki memede uyumaya alisti.ve sonuç çok kötü.bugün 10.günü.gecen hafta gözünü acamiyorduk.şimdi de istiyor ki saatlerce memede kalsin.yarim saatten fazla göğsümde durruyor.gazıni alıyirum.bakiyorum gözleri acilmis.yerine yatiriyorum.huysuzlaniyor.kalkiyor.memeyi istiyor.vermezsem uyumuyor.ta ki bu islem bi kac kez tekrarlanana kadar.
Uyku ile memeyi koşullandirdi.
Karnı tok olsa bile yani mama versem bile bide memede yatacak.
Gündüzleri işe güce bakamiyorum hal böyle olunca.biri bi akıl versin lütfen.
Yoksa herkes mi benim gibi?
Canım hic üzülme.olan sana ve bebeğe oluyor.bende cok üzülerek hata yaptim.sütüm kesilir gibi oldu.sonra da bebegim ac kalinca sabahlara kadar uyutmadi beni.mamayi da istemedi.Üzüntüden iki gündur sütüm azaldı dün yine baya kötü olay yaşadım kayinbabam resmen istemediğini söyledi biliyodum zaten ama duymak ayrı bişey. Suçum olsa amenna. Annem desen o kadar yoruluyorum ne yapıyorsun ki sadece emziriyosun diyo dünya kadar şey yapıyorum onun anlamaması da çok üzüyor
Sağolasin cnm amin inşallah. Gazi var çok erken bbaslaadi. Dün gece taburede saatlerce başında bekledim çok kustu fışkırarak. Haftaya aylık kontrolü var o gün soracağım. Bir arkadaşım da laktoz diyeti yaptı işe yaradı onu da sormak lazım arkadaşlar gazlı bebeğiniz varsa kolikse.
. Ablam calisiyo cnm Allah'im kimselere muhtaç etmesin lohusaligimi hiç yaşayamadim tam bı kabus Allah beterinden korusun. Her gün ağlar mı aglatilir mi bir insan. Ama evladım için dimdik güçlü duracağım bugunler de geçecek inşallah.
Kızlar Doğum yaklaştı diye afedersiniz bugün ağda yaptırmaya gittim ama şu an oturamıyorum resmen çok kötü tahriş oldu(kız mı yapamadı yoksa Doğum öncesi tenim mi hassaslaştı bilmiyorum ama çok kötüyüm) sabahtan beri bepanten ve silverdin sürüp duruyorum.İşin kötüsü sık sık WC ye çıkıyoruz malum sürekli işkence
Bebeğin yeri zaten zor oturtuyordu üstüne de bu yemeği bile o kadar zor yedim ki
Kızlar bebişlerinizi nasil uyutuyorsunuz.
Benimki memede uyumaya alisti.ve sonuç çok kötü.bugün 10.günü.gecen hafta gözünü acamiyorduk.şimdi de istiyor ki saatlerce memede kalsin.yarim saatten fazla göğsümde durruyor.gazıni alıyirum.bakiyorum gözleri acilmis.yerine yatiriyorum.huysuzlaniyor.kalkiyor.memeyi istiyor.vermezsem uyumuyor.ta ki bu islem bi kac kez tekrarlanana kadar.
Uyku ile memeyi koşullandirdi.
Karnı tok olsa bile yani mama versem bile bide memede yatacak.
Gündüzleri işe güce bakamiyorum hal böyle olunca.biri bi akıl versin lütfen.
Yoksa herkes mi benim gibi?
Benimkide hirildiyot ama burnundan deniz suyu serumu vermisti doktor onu damlatiyorum
Tesekkurler iyiki varsinnnnTebrikler.. :)
bizimkini de oyle kat kat giydirdik gunlerce.cocuk surekli uyudugu icin dogru duzgun emziremedim kilo kaybetti.sonra hemsire dedi niye boyls giydirdiniz.bi zibin uzerine tulum ev icin yeterli dedi.ev sicakligi da 22 derece civari olsun dedi.cidden cocugun sapka eldiven yelek kalin battaniyelerini cikarinca hic uyanamama sorunu kalmadi.kendi kendine uyanip emmek istiyor.ayrica cocugun usuyup usumedigini anlamak icin sirtina dokunun dedi.sirti sicaksa sorun yok dedi.eller ayaklar burun zaten hep soguk olur dedi.Gelde bu kıyafet olayını sıcaklık olayını kaynanaya ve anneye anlat, lahana gibi kat kat sarıyorlar bebeğimi, bir şey deyince korkutuyorlar üşüyor bak hasta olur diye. Ben de korkuyorum dediklerini yapıyorum.
İnşallah gece boyunda her kalktığımda kremi yeniledim ama hala çok canım yanıyor.Kazara Doğum olursa bu ağrısan dikişi farketmeyecem sanırımNe kadar kotu olmus.Cabucak gecer insallah
Ya aslında ben lazer yaptırıyordum ama yarıda hamile kaldım.En azından Doğum öncesi iyice temiz olsun demiştim.Göbeğimden jilet de yapamam diye gittim ama PişmanımNasıl katlanıyorsun o acıya çok canın yanmıştır. Tenimiz de çok hassas zaten. Bir İki güne geçer herhalde.
Ben hep jilet kullanıyorum, o acı çok sinirlerimi bozuyordu.
Seninki de yerin de rahat anlaşılan annesi:))Beni nst ye soktu, çatı muayenesi yaptı, ultrasonla baktı, daha var en az bir hafta dedi gönderdi.
Haftaya perşembe sonraki randevum.
Canım bir süre gaz yapan yiyeceklerden uzak Durmanı tavsiye ederim.Yiyeceklerine de bol bol kimyon serpip tüketebilirsin o da bebişi rahatlatacaktır.Bir de gaz mesajlarını dene o da işe yarayabilirKizlar dün aksam yemeginde etli nohutlu haslama ve bulgur pilavi yedim.çocuk sabaha kadar sanci çekti.bizi de uyutmadi.
Bizdr agzina biyogaia damlattik.
2 3saat daha cekti.esim sakinlestirdi biraz yatirdi.sonra yine uyandi.bu sefer meme istiyordu.
Bende sabaha kadar o sussun diye memei vermistim.bi yandan da sağmistim.goğüslerimde hal kalmadı.sızım.sızim sızlıyor.sabah acikinca mama verdim bi ölçek.o sirada gazlarini cikardi.kakasini yapti.rahatladı.ama şimdi de uyumuyor.yorgunluktan ikimizde ölüyoruz.ev desen evi pislik götürüyor.zorla bi kahvalti zorla bi yemek yapıp yediysek şükür ediyoruz.
Deneyimli anneler bizim bu halimiz ne zaamana kadar böyle sürecek.
Ne zaman rahatlariz.
Canım sana bir şey daha soracağım :) sürekli akan göğsüm vardı ya pompayla 2 3 sefer boşalttım çok küçüldü diğer göğsümde ona göre fazla büyük onu da sağıyorum ama uçlar yara olduğu için çok yapamadım bu neden oldu ya da diğeri ne zaman küçülür :))) çok dengesiz absürt bir görüntü oldu :))))Ikisininkide evde suan :)
Maşallah canım çok sevindim .. şuan gümüş kapakları almadığıma pişman oldum :)) yani benim yara tam geçecek diyorum yeniden oluyorMerhaba arkadaşlar bebeğim küvezden çıktı henüz 13 günlük ve göbeği hala düşmedi ve bizde hala yıkamadık der yıkamayın dedi diye bugün evde beraber geçirdiğimiz 5. Günümüz artık alıştık birbirimize annelik çok farklı bir duyguymuş rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Geçmişi tam okuyamasamda kilo konusu geçmiş ben hamilelikte 6 kilo almıştım şuan kilom hamilerkaldığım kilodan 4-5 kilo daha aşağıda yani 10-11 kilo gitmiş benden herkes dahil buna bende şaşırıyorum ama bende de ödem görmüştü Doğum sonrası kontrolde ödem ilacı verdi eski yeni tüm ödemi attım sanırım:))
Göğüs ucu yarası içinde şunu söylemek istiyorum bebeğimi 1 haftadır düzenli emziriyorum ve gümüş kapak kullanıyorum şu ana kadar hiç yara olmadı bilmiyorum bundan sonra olurmu artı hiç krem kullanmıyorum ben şimdilik memnunum gümüş kapaklarımdan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?