Selam, bende de gün içinde 3-5 kez adet ağrısı gibi ağrı oluyor.. bu Doğum alametimi bilmiyorum ama bir yerde ishal olmanın Doğuma işaret olduğunu okumuştum. Bağısaklar gevşeyerek Doğuma hazırlık yapıyorlarmış
Cok saol canim.töbe bidaha.ins dikkat edrrim.bi unutkanligima gelmez.Canım bir süre gaz yapan yiyeceklerden uzak Durmanı tavsiye ederim.Yiyeceklerine de bol bol kimyon serpip tüketebilirsin o da bebişi rahatlatacaktır.Bir de gaz mesajlarını dene o da işe yarayabilir
Ben de senin gibiyim canım 39+5 oldum ama düzensiz ağrılarım dışında bsy yok doktor da perşembeye süre verdi en son doğumu baslatacak39+4 bekliyorum ne sancı ne de başka bişey psikolojim bozuldu benim gibi sanırım bi kaç kişi kaldı acaba diyorum ben mi beceremiyorum doğumu Dün merdiven in çık yaptım bütün gece oğluşum aşağıya bastırdı kemiklerim kırılıyodu sanki doğursam bu kadar acı çeker miyim bilmiyorum bebişim Çarşamba günü 3900dü doktor çatıma baktı salı ya kadar bekleyelim o zaman bakarız dedi iri bebek sanırım benimki omzu takılma ihtimali var sinir zelenmesi olabilir tarzında konuştuk ben sezeryan hiç istemiyorum ama rota sezeryan a doğru gidiyo
Benimkide meme emerken uyuyor hemen yatırıyorum yatağına bazen uyanıyor bazen devam ediyor ama emzik veriyorum uyanırsa sonra kendi atıyor emziğide dalınca uykuyaKızlar bebişlerinizi nasil uyutuyorsunuz.
Benimki memede uyumaya alisti.ve sonuç çok kötü.bugün 10.günü.gecen hafta gözünü acamiyorduk.şimdi de istiyor ki saatlerce memede kalsin.yarim saatten fazla göğsümde durruyor.gazıni alıyirum.bakiyorum gözleri acilmis.yerine yatiriyorum.huysuzlaniyor.kalkiyor.memeyi istiyor.vermezsem uyumuyor.ta ki bu islem bi kac kez tekrarlanana kadar.
Uyku ile memeyi koşullandirdi.
Karnı tok olsa bile yani mama versem bile bide memede yatacak.
Gündüzleri işe güce bakamiyorum hal böyle olunca.biri bi akıl versin lütfen.
Yoksa herkes mi benim gibi?
Suni sancı mı planlıyor dr sezeryan mı internette 42 ye kadar beklendiği yazıyorBen de senin gibiyim canım 39+5 oldum ama düzensiz ağrılarım dışında bsy yok doktor da perşembeye süre verdi en son doğumu baslatacak
Ben böyle gaz yapıcı şeyler yediğimde kimyon yutuyorum üzerine şu içiyorum, rahatlatıyor. DenemelisinKizlar dün aksam yemeginde etli nohutlu haslama ve bulgur pilavi yedim.çocuk sabaha kadar sanci çekti.bizi de uyutmadi.
Bizdr agzina biyogaia damlattik.
2 3saat daha cekti.esim sakinlestirdi biraz yatirdi.sonra yine uyandi.bu sefer meme istiyordu.
Bende sabaha kadar o sussun diye memei vermistim.bi yandan da sağmistim.goğüslerimde hal kalmadı.sızım.sızim sızlıyor.sabah acikinca mama verdim bi ölçek.o sirada gazlarini cikardi.kakasini yapti.rahatladı.ama şimdi de uyumuyor.yorgunluktan ikimizde ölüyoruz.ev desen evi pislik götürüyor.zorla bi kahvalti zorla bi yemek yapıp yediysek şükür ediyoruz.
Deneyimli anneler bizim bu halimiz ne zaamana kadar böyle sürecek.
Ne zaman rahatlariz.
aksam rutinimiz bizim o emdikten sonra burnu memeye sokup orda uyumassa kıyamet kopuyir evdeKızlar bebişlerinizi nasil uyutuyorsunuz.
Benimki memede uyumaya alisti.ve sonuç çok kötü.bugün 10.günü.gecen hafta gözünü acamiyorduk.şimdi de istiyor ki saatlerce memede kalsin.yarim saatten fazla göğsümde durruyor.gazıni alıyirum.bakiyorum gözleri acilmis.yerine yatiriyorum.huysuzlaniyor.kalkiyor.memeyi istiyor.vermezsem uyumuyor.ta ki bu islem bi kac kez tekrarlanana kadar.
Uyku ile memeyi koşullandirdi.
Karnı tok olsa bile yani mama versem bile bide memede yatacak.
Gündüzleri işe güce bakamiyorum hal böyle olunca.biri bi akıl versin lütfen.
Yoksa herkes mi benim gibi?
benim kaburgami ya kirmislar ya inciltmisler dikis agrisinin yaninda bide o cikti hastanede agri kesicileri dayadiklarindan hissetmemisim meğer emzirmek yatmak kalkmak iskence resmenNihayet biz de dün geldik evimize 19 unda doğacak olan Deniz hanım 19 unda evine, beşiğine kavuştu. Ufak sorunlarımız var :
*emerken boğazına kaçırıyor. (8 yıldan sonra emzirme yi mi unuttum ne)
* ayaklarım bacaklarım ellerim davul gibi şiş
*Hastanede yapılan ağrı kesici iğneyi evde de yaptırmak istiyorum :) baya onunla iyiymişim ben, şu an ölüyorum ağrıdan..
Canim sanirim nazar ettim kendime.bizim çocuk memede bike uyumamaya basladi.yatagina koyar koymaz gözünü aciyir.emzik de verdim.biraz uyudu sonra gözü acildi.Benimkide meme emerken uyuyor hemen yatırıyorum yatağına bazen uyanıyor bazen devam ediyor ama emzik veriyorum uyanırsa sonra kendi atıyor emziğide dalınca uykuya
Denedeim.canim.ama is isten gectikten sonraBen böyle gaz yapıcı şeyler yediğimde kimyon yutuyorum üzerine şu içiyorum, rahatlatıyor. Denemelisin
Ben böyle gaz yapıcı şeyler yediğimde kimyon yutuyorum üzerine şu içiyorum, rahatlatıyor. DenemelisinKizlar dün aksam yemeginde etli nohutlu haslama ve bulgur pilavi yedim.çocuk sabaha kadar sanci çekti.bizi de uyutmadi.
Bizdr agzina biyogaia damlattik.
2 3saat daha cekti.esim sakinlestirdi biraz yatirdi.sonra yine uyandi.bu sefer meme istiyordu.
Bende sabaha kadar o sussun diye memei vermistim.bi yandan da sağmistim.goğüslerimde hal kalmadı.sızım.sızim sızlıyor.sabah acikinca mama verdim bi ölçek.o sirada gazlarini cikardi.kakasini yapti.rahatladı.ama şimdi de uyumuyor.yorgunluktan ikimizde ölüyoruz.ev desen evi pislik götürüyor.zorla bi kahvalti zorla bi yemek yapıp yediysek şükür ediyoruz.
Deneyimli anneler bizim bu halimiz ne zaamana kadar böyle sürecek.
Ne zaman rahatlariz.
Ben de en baştan beri gümüş kapakları kullandım. Uçlar ister istemez hassaslaşıyor, özellikle yanlış tuttuğu zaman memeyi ama bu kapaklar sayesinde hiç yara olmadan yavaş yavaş hassaslıkta azalıyor gibi. Bence geç kalmış sayılmazsın kesin almalısın. Hem uzun ömürlü başka çocuklarında da kullanırsın. Evet biraz pahalı ama inanki her kuruşuna değiyor. İki marka var nette silverette ve silvermom diye. İkisi de aynı hiiç bir fark yok. Ben silvermom aldım fiyat olarak daha uygundu, 225 tl. Silverette işe 295 tl.Maşallah canım çok sevindim .. şuan gümüş kapakları almadığıma pişman oldum :)) yani benim yara tam geçecek diyorum yeniden oluyor
Amin cnm sağolasın. KVRabbim yar ver yardımcın olsun inşallah.
Amin inşallah canım sagolasinCanım hic üzülme.olan sana ve bebeğe oluyor.bende cok üzülerek hata yaptim.sütüm kesilir gibi oldu.sonra da bebegim ac kalinca sabahlara kadar uyutmadi beni.mamayi da istemedi.
Allah büyüktür sorar bunlarin hesabini.
Rabbim seni kimseye muhtac etmesin.ins da guzelce büyütürsün yavrunu.
Ben o meseleyi tamamen unuttum hiç tartılmadım:) ama şuan ödemlerim çok fazla oyüzden bi on gün geçsin ozaman tartılayım merak ettim şimdiDogum kilolari ne durumda kizlar eve gelince tartildim 2 kilo eksik cikti3 kilo bebek dogdu daha suyu fln derken en az 5 bekliyodum SaskinAnne seninde oyle olmuştu sanki simdi durum nasil¿
Artık oturarak Altını değişiyorum ben ds..emzirme işini ayakta hiç denemedim sadece eğilirken ağrıyo belim inş geçer bu bel ağrıları.Benim de şişlik ve ağrı var canım eve geldiğimden beri. Bir ay olacak pazartesi. Çok eğilmemeye calis. Ben oturup değiştiriyorum altını. Tekli koltuğu yatak odasına getirdik koltukta emziriyorum. Bazen ayakta emziriyorum. Sirtim belim çok agriyo böyle careler buluyorum
Ben eve geldim 1 gram verememiştim ama benim ayaklarda ve bacaklarda ödem vardiDogum kilolari ne durumda kizlar eve gelince tartildim 2 kilo eksik cikti3 kilo bebek dogdu daha suyu fln derken en az 5 bekliyodum SaskinAnne seninde oyle olmuştu sanki simdi durum nasil¿
Onu dA yaptım ağzına birkaç damla damlattım hatta. İlk ucunu alıyor o sıktığım sütü emiyor sonra ben tamamen kavrayacak sanıyorum. Çekiyor huzursuz huzursuz ağlamaya başlıyor bir yandan da memeyi almaya çalışıyor. Ama canı isterse hemen alıp emmeye başlıyor güzelce. Hiçbir şey anlamadım. Emzirme saati gelince hararet basıyor resmen beniO biraz sıktığından gogus ucu cevresinede sürmeyi dene yapmadiysan.Hem memeyi rahat kavramasini saglar kuru kuru dudaklarina yapismaz ve kayar meme ucu cevresine dogru dudaklari.
Canim açtır muhtemelen. Cocuk doktorunuza sorabilirsin bize mama takviyesi verdi sut var ama yeterli degil dedi bana. Evde pompa var mi? Sagarak miktarina bakabilirsinEmme sorunumuz geçti çok şükür artık emiyo meleğim alıştı memeye çok şülürrmamayı bıraktım emiyo diye vermiyorum bu seferde uyku süresi azaldı yarım saatte bi uyanıp meme istiyo acaba doymuyo mu diye düşünüyorum bu seferde arada mama takviyesi yapsammı ki siz nasıl yapıyosunuz kızlar
odem bende de cok var gazda cok oluyor normale doner o zaman benimde zamanla 11 kilo aldim bende cok almadim aslindaBen eve geldim 1 gram verememiştim ama benim ayaklarda ve bacaklarda ödem vardi
Simdi 4 kilo kaldi dogum oncesine 9 kilo almistim ben. Daha da veririm ama sutum az diye tahin pekmez yiyorum o engel oluyor
Uyumasi gereken zaman gecince hic uyumuyorlar. Dun benimki tam uyuyacakken arkadasim geldi. Sersem oldu cocuk. 3 saat falan uyanik kaldi cok huzursuz oldu. En sonunda kendi bayildi uykusuzluktan.Canim sanirim nazar ettim kendime.bizim çocuk memede bike uyumamaya basladi.yatagina koyar koymaz gözünü aciyir.emzik de verdim.biraz uyudu sonra gözü acildi.
Denedeim.canim.ama is isten gectikten sonra
Bütün gece uyumadi.uyutmadi bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?