2018 Ekim Anneleri

39+4 bekliyorum ne sancı ne de başka bişey psikolojim bozuldu benim gibi sanırım bi kaç kişi kaldı acaba diyorum ben mi beceremiyorum doğumu Dün merdiven in çık yaptım bütün gece oğluşum aşağıya bastırdı kemiklerim kırılıyodu sanki doğursam bu kadar acı çeker miyim bilmiyorum bebişim Çarşamba günü 3900dü doktor çatıma baktı salı ya kadar bekleyelim o zaman bakarız dedi iri bebek sanırım benimki omzu takılma ihtimali var sinir zelenmesi olabilir tarzında konuştuk ben sezeryan hiç istemiyorum ama rota sezeryan a doğru gidiyo

Ben de öyle duymuştum ondan heyecanlandım ama gelmiyor 1 hafta daha duracak gibi :)

Canım bir süre gaz yapan yiyeceklerden uzak Durmanı tavsiye ederim.Yiyeceklerine de bol bol kimyon serpip tüketebilirsin o da bebişi rahatlatacaktır.Bir de gaz mesajlarını dene o da işe yarayabilir
Cok saol canim.töbe bidaha.ins dikkat edrrim.bi unutkanligima gelmez.
Inan emzirmek cok zor.hersey gaz yapiyor.
Bakliyat bulgur mercumek ayran süt sogan hep süt yapan seyler ama gaz da yapiyor.
Ne yiyecegimi saşirdim.bebekten kalan az bi vakti yemek yapmaya ayiriyorum ona da pisman oluyorum.

Ben de senin gibiyim canım 39+5 oldum ama düzensiz ağrılarım dışında bsy yok doktor da perşembeye süre verdi en son doğumu baslatacak

Benimkide meme emerken uyuyor hemen yatırıyorum yatağına bazen uyanıyor bazen devam ediyor ama emzik veriyorum uyanırsa sonra kendi atıyor emziğide dalınca uykuya

Ben böyle gaz yapıcı şeyler yediğimde kimyon yutuyorum üzerine şu içiyorum, rahatlatıyor. Denemelisin

aksam rutinimiz bizim o emdikten sonra burnu memeye sokup orda uyumassa kıyamet kopuyir evde

benim kaburgami ya kirmislar ya inciltmisler dikis agrisinin yaninda bide o cikti hastanede agri kesicileri dayadiklarindan hissetmemisim meğer emzirmek yatmak kalkmak iskence resmen

Benimkide meme emerken uyuyor hemen yatırıyorum yatağına bazen uyanıyor bazen devam ediyor ama emzik veriyorum uyanırsa sonra kendi atıyor emziğide dalınca uykuya
Canim sanirim nazar ettim kendime.bizim çocuk memede bike uyumamaya basladi.yatagina koyar koymaz gözünü aciyir.emzik de verdim.biraz uyudu sonra gözü acildi.
Ben böyle gaz yapıcı şeyler yediğimde kimyon yutuyorum üzerine şu içiyorum, rahatlatıyor. Denemelisin
Denedeim.canim.ama is isten gectikten sonra
Bütün gece uyumadi.uyutmadi bizi.

Maşallah canım çok sevindim .. şuan gümüş kapakları almadığıma pişman oldum :)) yani benim yara tam geçecek diyorum yeniden oluyor
Ben de en baştan beri gümüş kapakları kullandım. Uçlar ister istemez hassaslaşıyor, özellikle yanlış tuttuğu zaman memeyi ama bu kapaklar sayesinde hiç yara olmadan yavaş yavaş hassaslıkta azalıyor gibi. Bence geç kalmış sayılmazsın kesin almalısın. Hem uzun ömürlü başka çocuklarında da kullanırsın. Evet biraz pahalı ama inanki her kuruşuna değiyor. İki marka var nette silverette ve silvermom diye. İkisi de aynı hiiç bir fark yok. Ben silvermom aldım fiyat olarak daha uygundu, 225 tl. Silverette işe 295 tl.

Dogum kilolari ne durumda kizlar eve gelince tartildim 2 kilo eksik cikti 3 kilo bebek dogdu daha suyu fln derken en az 5 bekliyodum SaskinAnne seninde oyle olmuştu sanki simdi durum nasil¿

Rabbim yar ver yardımcın olsun inşallah.
Amin cnm sağolasın. KV
Amin inşallah canım sagolasin

Dogum kilolari ne durumda kizlar eve gelince tartildim 2 kilo eksik cikti 3 kilo bebek dogdu daha suyu fln derken en az 5 bekliyodum SaskinAnne seninde oyle olmuştu sanki simdi durum nasil¿
Ben o meseleyi tamamen unuttum hiç tartılmadım:) ama şuan ödemlerim çok fazla oyüzden bi on gün geçsin ozaman tartılayım merak ettim şimdi

Emme sorunumuz geçti çok şükür artık emiyo meleğim alıştı memeye çok şülürr mamayı bıraktım emiyo diye vermiyorum bu seferde uyku süresi azaldı yarım saatte bi uyanıp meme istiyo acaba doymuyo mu diye düşünüyorum bu seferde arada mama takviyesi yapsammı ki siz nasıl yapıyosunuz kızlar

Artık oturarak Altını değişiyorum ben ds..emzirme işini ayakta hiç denemedim sadece eğilirken ağrıyo belim inş geçer bu bel ağrıları.

Ben eve geldim 1 gram verememiştim ama benim ayaklarda ve bacaklarda ödem vardi
Simdi 4 kilo kaldi dogum oncesine 9 kilo almistim ben. Daha da veririm ama sutum az diye tahin pekmez yiyorum o engel oluyor

O biraz sıktığından gogus ucu cevresinede sürmeyi dene yapmadiysan.Hem memeyi rahat kavramasini saglar kuru kuru dudaklarina yapismaz ve kayar meme ucu cevresine dogru dudaklari.
Onu dA yaptım ağzına birkaç damla damlattım hatta. İlk ucunu alıyor o sıktığım sütü emiyor sonra ben tamamen kavrayacak sanıyorum. Çekiyor huzursuz huzursuz ağlamaya başlıyor bir yandan da memeyi almaya çalışıyor. Ama canı isterse hemen alıp emmeye başlıyor güzelce. Hiçbir şey anlamadım. Emzirme saati gelince hararet basıyor resmen beni

Canim açtır muhtemelen. Cocuk doktorunuza sorabilirsin bize mama takviyesi verdi sut var ama yeterli degil dedi bana. Evde pompa var mi? Sagarak miktarina bakabilirsin

Ben eve geldim 1 gram verememiştim ama benim ayaklarda ve bacaklarda ödem vardi
Simdi 4 kilo kaldi dogum oncesine 9 kilo almistim ben. Daha da veririm ama sutum az diye tahin pekmez yiyorum o engel oluyor
odem bende de cok var gazda cok oluyor normale doner o zaman benimde zamanla 11 kilo aldim bende cok almadim aslinda

Uyumasi gereken zaman gecince hic uyumuyorlar. Dun benimki tam uyuyacakken arkadasim geldi. Sersem oldu cocuk. 3 saat falan uyanik kaldi cok huzursuz oldu. En sonunda kendi bayildi uykusuzluktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…