- 25 Mart 2018
- 511
- 601
- 53
- 39
Bende yazmamisim kusura bakmayin :)
Sütü canim
Ben de cocugu odamdan cikarmadigimda daha huzurlu. Evdekiler yuksek sesle bagirarak konusarak sevdiklerinde uyku bile uyumuyor. Biz esimle cok sakin sessiz insanlariz ve gurultulu insanlardan da rahatsiz oluruz. Gurultuye alistir diyorlar da cocuk bize cekmis bence. Bunun alismayla ilgisi yok.kizlar dikkat ettim de bebekle hastaneye gitmek icin disari ciktigimiz gunler ya da eve kalabalik misafir geldiginde bebegim cok huysuzlaniyor agliyor.ama evde bizbizeyken disari cikmadigimizda cok daha huzurlu.sizin de boyle mi.40li bebek disari cikmaz derken bu tarz durumlari mi kastetmisler acaba eskiler :)
Biogaia aldik dun canim ama zeynep sukur gaz cikardi ama 3.günümüz kaka yaoamiyor hic bugun doktora goturecegimMamayi degistirebilirsiniz doktorun yardimci olur bence canim.
Bide şu zamanlar gecici yardimci olabilecek bisyler yapmak varken cocuga aliskanlik olarak kalmasin bu durum.Damla isini dusun annenede guzelce anlat bence madem doktorun vermis.Biogaia'yida bi arastir istersen bagirsaklari yardimci probiyotik bi damla
Çok geçmiş olsunSenin mesajların bir ayrı hoş oluyor 42'ye kadar bekleyecek gibi bebeğin
Cnm kizmi erkek mi gelmemis:)Dalgaya vurmaya çalışıyorum artık o kadar sıkıldım ki. Neden bilmem 38 gibi gelecek diye sartlamistim kendimi. Bugün günümüz bitti ne açıklık var ne sancı. O bekler de ben beklemeyecegim 42'yi
Cimcime bizimki ya doğmadan sorun çıkartmaya başladı. Kızlar erken gelir dediler kandırdılar beni :)Cnm kizmi erkek mi gelmemis:)
Benimkide kız yaCimcime bizimki ya doğmadan sorun çıkartmaya başladı. Kızlar erken gelir dediler kandırdılar beni :)
Ben bu afrikalıları anlamıyorum,Tabi ki beslenme önemli ama en önemlisi moral canım.Düşünsene Afrika’da ki bebekleri falan.Annelerin onlara sütü yetiyorsa bizim hayli hayli yeter Allah’ın izniyle.Sen yeter ki moralini yüksek tut,bol suyunu iç.Tabi ki aç kalma ama çok ayrıntılı ,örneğin 3 çeşit yemek yapacakmış gibi de kendini yorma.
Doğum kontrol yöntemlerini kullanmayışları olabilir canım bir de bazı inanışlarda bunu yasaklamış olabiliyorlar o yüzden de onlarca çocuk olabiliyor.Ben bu afrikalıları anlamıyorum,
Hepte garibime gitmiştir,
Allah yardım etsin ama mesela yürümeye enerjileri yok ama çocuk yapabilecek mecalleri var...
Bide açlık olan bi ortama niye çocuk getirir insan?
Tekrar diyorum Allah yardım etsin ama bu çelişkiyi hiç anlamadım hiçte anlayamacagım...
Dr randevunuz bugünmüydü? Kilosu falan ne kadar ne dedi dr benimde son gün yarın bugün randevum var geçen hafta 3900 dü ne diyecek merak ediyorum suni sancı istemeyi düşünüyomDalgaya vurmaya çalışıyorum artık o kadar sıkıldım ki. Neden bilmem 38 gibi gelecek diye sartlamistim kendimi. Bugün günümüz bitti ne açıklık var ne sancı. O bekler de ben beklemeyecegim 42'yi
Nişanın geldiğine göre tez zamanda gelir inşallah açılma falan var mı pekiHamilelik takvimi bile bitti ben hala doğurmadım
Gören herkesin sorması ayrı sinir etmeye başladı sanki içimde tutuyorum bilerek. Bu kadar çileyi çeken benim doğur artık diye isyan edenler onlar. 40+1'deyim 1 buçuk hafta daha yolu var gibi
Üstelik dün akşam üzeri nişanım geldi ben ona bile inanmıyorum son güne kadar bekler gibime geliyor
Canım kızıma hamileyken ben de 32. Haftadan sonra aman gelirse diye beklemeye başlamıştım ama 40. Haftayı tamamladık hala gelmemişti dr bana soruyordu ne zaman doğuracaksın diye kızımın gelmeye niyeti yok sanırım dr bey kışı burada geçirecek diyordum. Hala kanala da girmediği için biz de oluşabilecek riskleri göze alamadığımız için sezeryanı istediğimizi söylemiştik öyle geldi kızçem yoksa rahatı iyiydi:) moralinin bozulmasını anlayabiliyorum canım doğum yaptığında anlayacaksın bu zamanlar da güzel ve bir daha geri dönüşü olmayacak zamanlar en güzeli vaktini güzel değerlendirmek mümkünse eşinle birlikte son yalnız vakitlerini iyi değerlendirmek. Tabi ki çocuk doğduğunda bulunduğunuz durum ayrı güzel olacak ama bir plan yaparken +1 olarak düşünmeye planlamaya çalışacaksın. Umarım hayırlısıyla gelir bebişinCimcime bizimki ya doğmadan sorun çıkartmaya başladı. Kızlar erken gelir dediler kandırdılar beni :)
Ay o bende de çok oluyor bu ara bes almaya gittim az önce bezi almışım bez elimde ne alacaktım diye dolanıyorum odada :) bi de şu mememi küçültecek bir şey bulsam :))Süt farketti yiyince canim.
Bende dusunmusum ama yazmamisim bunlar hep uykusuzluktan :))))))
Bide cok unutuyorum buara bisyleri,yani az once olan bisy mesela ya da biri aramis gelecek kim gelecekti diye dusunuyorum.Elimdeki biseyi nereye koydugumu unutuyorum.
Ben arada veriyorum canım ilk çocuğumda karşıydım emzik kullanımına arada denemişliğim var aslında ağladığı zamanlarda veririm belki diye almadı kızım ve uykuya geçiş aşamasında keşke alsaydı dediğim zamanlar çok oldu bunda dr a danışarak sadece uykuya geçişte ve faxlasıyla emmek istediği zamanlarda vermek üzere aldım veriyorum. Normal emip üzerine daha da istiyor o zaman veriyorum arada alıyor arada almıyor ama olsun. Çocuklarım olduktan sonra hiçbir şeye kesin yaparım ya da yapmam diye yaklaşmamaya başladım şartlar neyi gerektiriyorsa ne daha iyi olacaksa onu yapmaya çalışıyorum. Eğer vereceksen deneyebilirsin özellikle uykuya geçişte ilerleyen zamanda çok büyük kolaylıkKızlar emzik kullanan var mı ya da ne düşünüyosunuz
Ve olan çocuklara oluyor malesefDoğum kontrol yöntemlerini kullanmayışları olabilir canım bir de bazı inanışlarda bunu yasaklamış olabiliyorlar o yüzden de onlarca çocuk olabiliyor.
İlk çocuguma kullandım 3 yasına kadarda emiyordu,Kızlar emzik kullanan var mı ya da ne düşünüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?