2018 Ekim Anneleri

Kızlar beni bi heyecan sardı ki sormayın Doğum Çarşamba ondan yana rahatım elhamdulillah da evde bi anaçlığım tuttu sormayın.Eşimi iyice öldürüyorum Yok ben hastanedeyken gelenlerin yatacakları yorganlar şurda indir.Yok şu ayakkabılık toplu ama bi elden geçirelim.Yok markete gidelim şunu şunu da alalım ben yokken yersiniz.Bir yandan istiyorum adamdan bir yandan da eve temizlikçi aldım evden kovuyorum Biri beni durdursun

Ben de cocugu odamdan cikarmadigimda daha huzurlu. Evdekiler yuksek sesle bagirarak konusarak sevdiklerinde uyku bile uyumuyor. Biz esimle cok sakin sessiz insanlariz ve gurultulu insanlardan da rahatsiz oluruz. Gurultuye alistir diyorlar da cocuk bize cekmis bence. Bunun alismayla ilgisi yok.

Gögüs uçlarım sızım sızım sürekli sızlıyor, sizinde öylemi?
Gögüs uçlarım evet çatlak, ama bu sızlama farklı bişeyden sanırım,
Çünkü emzirme sonrası bayagı bi rahatlıyor ve sızlaması bi süreliğine geciyor..

Biogaia aldik dun canim ama zeynep sukur gaz cikardi ama 3.günümüz kaka yaoamiyor hic bugun doktora goturecegim

Çok geçmiş olsun Senin mesajların bir ayrı hoş oluyor 42'ye kadar bekleyecek gibi bebeğin

Dalgaya vurmaya çalışıyorum artık o kadar sıkıldım ki. Neden bilmem 38 gibi gelecek diye sartlamistim kendimi. Bugün günümüz bitti ne açıklık var ne sancı. O bekler de ben beklemeyecegim 42'yi

Dalgaya vurmaya çalışıyorum artık o kadar sıkıldım ki. Neden bilmem 38 gibi gelecek diye sartlamistim kendimi. Bugün günümüz bitti ne açıklık var ne sancı. O bekler de ben beklemeyecegim 42'yi
Cnm kizmi erkek mi gelmemis:)

Cimcime bizimki ya doğmadan sorun çıkartmaya başladı. Kızlar erken gelir dediler kandırdılar beni :)
Benimkide kız ya bende diyordum 38 _39 dogar ins 42 kadar bekletmez beni kizim cnm sen sezaryn ol arrk yoksa kakasini yoyorms

Ben bu afrikalıları anlamıyorum,
Hepte garibime gitmiştir,
Allah yardım etsin ama mesela yürümeye enerjileri yok ama çocuk yapabilecek mecalleri var...
Bide açlık olan bi ortama niye çocuk getirir insan?
Tekrar diyorum Allah yardım etsin ama bu çelişkiyi hiç anlamadım hiçte anlayamacagım...

Hamilelik takvimi bile bitti ben hala doğurmadım
Gören herkesin sorması ayrı sinir etmeye başladı sanki içimde tutuyorum bilerek. Bu kadar çileyi çeken benim doğur artık diye isyan edenler onlar. 40+1'deyim 1 buçuk hafta daha yolu var gibi
Üstelik dün akşam üzeri nişanım geldi ben ona bile inanmıyorum son güne kadar bekler gibime geliyor

Doğum kontrol yöntemlerini kullanmayışları olabilir canım bir de bazı inanışlarda bunu yasaklamış olabiliyorlar o yüzden de onlarca çocuk olabiliyor.

Dr randevunuz bugünmüydü? Kilosu falan ne kadar ne dedi dr benimde son gün yarın bugün randevum var geçen hafta 3900 dü ne diyecek merak ediyorum suni sancı istemeyi düşünüyom

Nişanın geldiğine göre tez zamanda gelir inşallah açılma falan var mı peki

Cimcime bizimki ya doğmadan sorun çıkartmaya başladı. Kızlar erken gelir dediler kandırdılar beni :)
Canım kızıma hamileyken ben de 32. Haftadan sonra aman gelirse diye beklemeye başlamıştım ama 40. Haftayı tamamladık hala gelmemişti dr bana soruyordu ne zaman doğuracaksın diye kızımın gelmeye niyeti yok sanırım dr bey kışı burada geçirecek diyordum. Hala kanala da girmediği için biz de oluşabilecek riskleri göze alamadığımız için sezeryanı istediğimizi söylemiştik öyle geldi kızçem yoksa rahatı iyiydi:) moralinin bozulmasını anlayabiliyorum canım doğum yaptığında anlayacaksın bu zamanlar da güzel ve bir daha geri dönüşü olmayacak zamanlar en güzeli vaktini güzel değerlendirmek mümkünse eşinle birlikte son yalnız vakitlerini iyi değerlendirmek. Tabi ki çocuk doğduğunda bulunduğunuz durum ayrı güzel olacak ama bir plan yaparken +1 olarak düşünmeye planlamaya çalışacaksın. Umarım hayırlısıyla gelir bebişin

Ay o bende de çok oluyor bu ara bes almaya gittim az önce bezi almışım bez elimde ne alacaktım diye dolanıyorum odada :) bi de şu mememi küçültecek bir şey bulsam :))

Kızlar emzik kullanan var mı ya da ne düşünüyosunuz
Ben arada veriyorum canım ilk çocuğumda karşıydım emzik kullanımına arada denemişliğim var aslında ağladığı zamanlarda veririm belki diye almadı kızım ve uykuya geçiş aşamasında keşke alsaydı dediğim zamanlar çok oldu bunda dr a danışarak sadece uykuya geçişte ve faxlasıyla emmek istediği zamanlarda vermek üzere aldım veriyorum. Normal emip üzerine daha da istiyor o zaman veriyorum arada alıyor arada almıyor ama olsun. Çocuklarım olduktan sonra hiçbir şeye kesin yaparım ya da yapmam diye yaklaşmamaya başladım şartlar neyi gerektiriyorsa ne daha iyi olacaksa onu yapmaya çalışıyorum. Eğer vereceksen deneyebilirsin özellikle uykuya geçişte ilerleyen zamanda çok büyük kolaylık

Kızlar emzik kullanan var mı ya da ne düşünüyosunuz
İlk çocuguma kullandım 3 yasına kadarda emiyordu,
Ama resmen bagımlıydı agzından hiç düşürmüyordu,
Vermediğimiz zaman kıyafetlerin kollarını kıyafet yakalarını falan emiyordu o derece,
Şimdi kızımda kullanmayacağım diyorum ama baştan emzik vermeyip daha sonra bunun sıkıntılarını yaşayanları da duydukça acaba emzik versemmi diye kafam karışmıyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…