Ayva ne işe yaradı konunun öncesini bilmeyince anlayamadım uykusuzluk bide malum :)) bende yicem korkuyom herşey gaz yapıyo :)))
Benmki de nefes almakta zorlaniyor. Benm es de ona takti:)) dr tuzlu su yap damlat demisti ama biz burun icin bisy aldik rahatlatsn diye ara ara onu kullanyrz. Geceleri ozelikle. Burda kisi bu yuzden sevmyrm. Istma sistemi klima gibi hava ufluyor. Buhar makinesi yetrsz kaliyor ben bile nefes alamyrm:)) kucucuk burunla kizim napsin. Bende ulkeme doncem ins. Annemler marmariste yasiyo. 6 ay falan esim donene kadar orda kalmayi planliyrz
Walla benimki dışarı çıkınca huzur buluyor :)) uyuyor sürekli özellikle arabada biz çıkıyoruz çok fazla olmasada havalardan dolayıkizlar dikkat ettim de bebekle hastaneye gitmek icin disari ciktigimiz gunler ya da eve kalabalik misafir geldiginde bebegim cok huysuzlaniyor agliyor.ama evde bizbizeyken disari cikmadigimizda cok daha huzurlu.sizin de boyle mi.40li bebek disari cikmaz derken bu tarz durumlari mi kastetmisler acaba eskiler :)
Bizimkiler de hemen 38.haftada havaya girdiler. Diyorum daha var ama dinleyen yok. 41de anca doğururum ben. Daha 38+6 yım. Ama anlatamıyorum. Annem bütün izinlerini yazdırmış geliyor. Şimdiden izinlerini harcayacak çocuk doğduktan sonra izinleri bitmiş olacak bence.Ya öyle deme :) bakıyorum herkes 38-39 da aldı bebeğini kucağına bende alırım herhalde dedim ma bir bakalım hayırlısı olsun :) sağlıkla kolay Doğumla gelsin de gerisi boş :)
Evet akrepe girdik sayılır hayırlısı olsunAkrep annesi olacağım bende :) aç kalmaya tahammül edemiyorlarmış inşallah sütlerimiz bol ve besleyici olur :)
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle ilk 4 ay olabildiğince çok anne kucağında olmalı bence. Okuduklarımdan sonra (9 buçuk ayda dünyaya gelmenin bebekler için çok erken olması) çok üzüldüm bebelere. Tek başına beşikte durmasın yavrular.Canim gayet normal bebegin bunu istiyorsa.
Daha 10 gunluk neden besikte dursun ki dusununce cok haklilar :)
Memede ya da anne kucaginda daha cabuk ve uzun uyuduklari kesin.
Doymak ya da uyku icinde degil sikintisi varsa da bunu ister.Istersen omuzuna ya da gogsune alip dene.
Bilmiyorum ben mi fazla kabullenmisim ama cidden bebegin yeri annesinin kokusunu alabildigi yer❤daha duzen fln olusturmak icin cok erken.Ki surekli degisir bu durumlar.
Zaten artık yaptırdın bitti ama özellikle yumuşak yerleri jiletle temizlersen daha rahat oluyor.Ya aslında ben lazer yaptırıyordum ama yarıda hamile kaldım.En azından Doğum öncesi iyice temiz olsun demiştim.Göbeğimden jilet de yapamam diye gittim ama Pişmanım
Rahat rahat çok şükür. Şu ana kadar çok güzel bekledi kızım. İnşallah vaktine kadar daha takılır istediği gibi kuzucukSeninki de yerin de rahat anlaşılan annesi:))
Bebiş için en sağlıklısı neyse o olsun vaktinde sağlıkla gelsin39+4 bekliyorum ne sancı ne de başka bişey psikolojim bozuldu benim gibi sanırım bi kaç kişi kaldı acaba diyorum ben mi beceremiyorum doğumu Dün merdiven in çık yaptım bütün gece oğluşum aşağıya bastırdı kemiklerim kırılıyodu sanki doğursam bu kadar acı çeker miyim bilmiyorum bebişim Çarşamba günü 3900dü doktor çatıma baktı salı ya kadar bekleyelim o zaman bakarız dedi iri bebek sanırım benimki omzu takılma ihtimali var sinir zelenmesi olabilir tarzında konuştuk ben sezeryan hiç istemiyorum ama rota sezeryan a doğru gidiyo
Bizde de ayni durum var mesela dun kayinvalideme gittik donduk bir aglama nobetine girdi oglen 3 ten gece 2 ye kadar surekli agladi gerci gaz sancisiydi ama bittik yani o agladikca benim icim parcalandi.kizlar dikkat ettim de bebekle hastaneye gitmek icin disari ciktigimiz gunler ya da eve kalabalik misafir geldiginde bebegim cok huysuzlaniyor agliyor.ama evde bizbizeyken disari cikmadigimizda cok daha huzurlu.sizin de boyle mi.40li bebek disari cikmaz derken bu tarz durumlari mi kastetmisler acaba eskiler :)
Sizin bu yazdığınız yiyecekleri normalde yesem ben direkt hastanelik olurum. Geçen hafta mercimek çorbası ve nohut yemeği vardı çok azcık yedim. Sancı beni iki gün devirdi resmen. Doktor son zamanlarda bakliyattan uzak dur normal bunlar rahatsız eder demişti. Ama herkesten duyuyorum yok soğan yok ayran bulgur nohut mercimek süt yapar... Bunları yiyip de uçmayan insan var mı gerçekten. Üst insan gibiCok saol canim.töbe bidaha.ins dikkat edrrim.bi unutkanligima gelmez.
Inan emzirmek cok zor.hersey gaz yapiyor.
Bakliyat bulgur mercumek ayran süt sogan hep süt yapan seyler ama gaz da yapiyor.
Ne yiyecegimi saşirdim.bebekten kalan az bi vakti yemek yapmaya ayiriyorum ona da pisman oluyorum.
Haklısim canim bi daha dokunmam ins.yavrum kivrandi durdu.Sizin bu yazdığınız yiyecekleri normalde yesem ben direkt hastanelik olurum. Geçen hafta mercimek çorbası ve nohut yemeği vardı çok azcık yedim. Sancı beni iki gün devirdi resmen. Doktor son zamanlarda bakliyattan uzak dur normal bunlar rahatsız eder demişti. Ama herkesten duyuyorum yok soğan yok ayran bulgur nohut mercimek süt yapar... Bunları yiyip de uçmayan insan var mı gerçekten. Üst insan gibi
Sordum canim.hastaneyi aradim.hemsire servise cikinca size baldirdan iki tane igne vuruyoruz.dagilmamistir dedi.bugün de doktoruma gidecem dikisler icon.ona da sorarim.tsklerBence bilen birine sorman daha saglikli olur.Zaman kaybida olmasin
Evet canim anneligin sabir isi oldugunu duymustum ama ici bos anlamisim.dopdolu bi kavrammiş.Bunlar gayet normal canim.
Suan sadece sudan cikmis balik gb hissediyorsun ama zamanla oturacak.
Bide buyuk cocuklar var dusun.
Ben yemeden dursam kucucuk cocuk duramaz.Yikanmasa esya kalmaz.
Daha pratik olan ve firin yemekleri yapabilirsin.
Bos oldugu zamanlar oncesi tukettiklerinle destekleyebilirsin sutunu.Bide ceviz,muz agzina atsan mesela sabah mamayi yaparken bi yandan yumurtani koy haslansin.Illa kahvalti masasina gerek yok onu yiyiver.Ornek yani bu.
Yapacak bisy yok inan.Annelik=sabır ve emek
Çok geçmiş olsunBugünde dogurmadim çok şükür. Birde üstüne grip oldum ki ohh tadından yenmiyor
Amin inşallah canımBebiş için en sağlıklısı neyse o olsun vaktinde sağlıkla gelsin
Aminn cnm.Ne kadar içeride takılırlarsa dışarı da o kadar rahat ediyorlar aslında.Benim bu sezeryan olacak ama dr 38 i geçirtti gene de.Allah nasip ederse Çarşamba 38+3 ye Doğum olacakRahat rahat çok şükür. Şu ana kadar çok güzel bekledi kızım. İnşallah vaktine kadar daha takılır istediği gibi kuzucuk
Senin bebiş de öyle bırakalım takılsınlar canları ne zaman isterse sağlıkla gelsinler
Aman bitti bitti şükür de daha acısı yeni yeni geçiyor.Neyse artık bi daha ki sefere lazerime devam edeceğim inş Benin doğmuş olacak Allah’ın izniyle.Zaten artık yaptırdın bitti ama özellikle yumuşak yerleri jiletle temizlersen daha rahat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?