- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Ben 62 ya da 63 hamile kaldım 76 doğuma girdim bugün 18 gün oldu 65.5 olmuşum sabah tartıldım :) gider canım merak etme suyu eksik etme ..ben medikalden aldım. bir gün taktım sıcaktan dayanamadım mersin hala sıcak. normal doğum oldu ama 5 aylık bir göbek var.
dik tutarak emzirmeyi denediniz mi ?
bende eve geldiğinde sadece 1 kilo azalmıştı 3 kg bebiş rağmen.simdi de 5 gün oldu 2-3 kilo azaldı. umarım dediginiz gibi olur. 10 kiloyu kaç günde verdiniz ve toplamda kaç kilo almıştınız? ben 13 kilo aldım veremeyecem diye korkmaya başladım.
Sağdıktan sonra küçüldü hatta porsudu hahahah aslında süt var akmayada devam ediyor ama neden öyle oldu anlamadım diğeride maşallah kafam kadar o kadar orantısız ki çok komik :))) valla inşallah düzelir solumda bi ağırlık var sağda bişi yok hahahahNe zamandir oyle kaldi :)
Duzelir aslinda sut doldukca yine ve digerini sagarsin.
Arkadasimda boyle oldu ama bi gogsunu hic emmiyordu bebis diger gogsunu emdi uzunca sure.Aktif olmayan memisi daha kucuktu bariz :) Sonradan duzeldi digerininde işi bitince :) tabii bu uzun zamana yayilan bisy
Ayva ne işe yaradı konunun öncesini bilmeyince anlayamadım uykusuzluk bide malum :)) bende yicem korkuyom herşey gaz yapıyo :)))Benimkide huy :) uyuyacagima sessiz sessiz durdum.Bazen sesaizlikte dinlendiriyor :)
Canim istedigi icin ayva yemistim kizlar gecen ve aksam,denk mi geldi bilmiyorum ama farketti sanki.Fikir olsun size de,denemek isteyene.
Yarin 1 aylik oluyor kücük balım❤
Kilo ve gobekte oldukca farkediyor uzulmeyin
Ayva neye iyi geliyor? Orasini kacirmisim.Ayva ne işe yaradı konunun öncesini bilmeyince anlayamadım uykusuzluk bide malum :)) bende yicem korkuyom herşey gaz yapıyo :)))
Inşallah canım aynen dediğin gibi rahat gelmiş olsa gerekAmin canım bizimkiler biraz nazlı çıktı orası da rahat geldi gelmiyolar hayırlısıyla ve hayırlısıysa normal doğururuz sağlıklı doğururuz inşallah
Bende orayı kaçırdım canım :)) korkudan onu bile yiyemedim çok severim öğreneyim bende yiyeceğim :)Ayva neye iyi geliyor? Orasini kacirmisim.
Benmki de nefes almakta zorlaniyor. Benm es de ona takti:)) dr tuzlu su yap damlat demisti ama biz burun icin bisy aldik rahatlatsn diye ara ara onu kullanyrz. Geceleri ozelikle. Burda kisi bu yuzden sevmyrm. Istma sistemi klima gibi hava ufluyor. Buhar makinesi yetrsz kaliyor ben bile nefes alamyrm:)) kucucuk burunla kizim napsin. Bende ulkeme doncem ins. Annemler marmariste yasiyo. 6 ay falan esim donene kadar orda kalmayi planliyrzBenim kiz ayni :)
Esim basimi etini yedi doktora gidelim diye.
Bende geriniyor rahatliyor diyorum.
Bakalim pazartesi aylik kontrolumuz soracam doktorumuza :)
Kızlar benim bebiş kanala girmemiş. Bu haftada gelmezse sezeryan ile alacak doktor :) heyecanlıyız :)
Niye sezeryan canım kanala girmesi anlık bsy dedi bana doktorum önemli değil dedi doğum başlayınca bile girer dedi bnmki hala kanalda değil 1 günüm kaldı sancılarımi bekliyorum, sen de normal dogum istiyorsan sor bi doktorunaKızlar benim bebiş kanala girmemiş. Bu haftada gelmezse sezeryan ile alacak doktor :) heyecanlıyız :)
Bizim 11 gün oldu bugün azaldı birazdaha aslında emzirme atleti alayım diyorum gece üşütüyorum belkide :/ birde gözüm ağrıyor ıda olmuşmuydu sende?bazen sağ bazrn sol
Bebegin midesi buyudukce degisecek canim.Kizlar bu emzirme icin 2 saatte 1 15 er dk birde bebek istediğinde dediler hastanede bu sureler sonra degisiyormu
Kızlar ben sezeryan olmustum.dr 10 günlük kan sulandirici yazmisti.bugün 12.günümüz.3 4 gündür sağ baldirdimin dis tarafinda bi ağrı hissediyorum ve elime bilye büyüklügünde bi doku geliyor.
Nedir bu.tehlikeli mi.basına böyle bisey gelen var mı?
Çok korkuyorum.lütfen bilenler yazsin.
Ayva neyi etkiledi canım kaçırdım orayı?
Canim yemek süt icin sıkıntı bende.
Sütüm yetmiyor.cok az.bebek emiyor.sonra uyaniyor ki meme ariyor.
Mememde iyice yumusamis oluyor.doymuyor.cok sık uyaniyor.arada mama da veriyorum ama memeyi emio uyumak istiyor.
Dogru düzgün yiyip içmesem süt olmuyor.
Evin isi de bende.camasir bulaşık ortalik toparlama hepsi iş.esimin babalik izni bitti.artik heo ben ilgilenecem evle isle bebekle.
Gogsumu sagiyorum zaten mama mevzusu oradan cikti bi gogusten 30 cc cikti gecen gun doktor az dedi zeynep az emdi iki gogusten 55 cc cikardim dun.
Humana still tee humana kimyonlu rezene cayi tahin pekmez dereotu bol su dut kurusu gun icinde yediklerim
Canim sıkılıyor artik daha da kotusu zeynep 2 gundur kabiz kaka yapamadi gaz sorunuda var doktor gaz damlasi onerdi annem dogal degil diye aldirmadi poposuna zeytinyagi surdum yapamadi kuzum az once uykusundan uyandi sıkıntı ile
Mama olarak aptamil veriyorum o da gaz yapti sanirim
Sağdıktan sonra küçüldü hatta porsudu hahahah aslında süt var akmayada devam ediyor ama neden öyle oldu anlamadım diğeride maşallah kafam kadar o kadar orantısız ki çok komik :))) valla inşallah düzelir solumda bi ağırlık var sağda bişi yok hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?