2018 Ekim Anneleri

Bu arada 1 hafta oncesine kdr kizim tek memeyle doyup birakiyordu simdi iki gogsude istiyor bende 20 ser dk emziriyorum ikisini 2 saattebir dogru mu acaba yaptigim

Bu arada 1 hafta oncesine kdr kizim tek memeyle doyup birakiyordu simdi iki gogsude istiyor bende 20 ser dk emziriyorum ikisini 2 saattebir dogru mu acaba yaptigim
En az 15-20 en fazla 40 dk demislerdi. Demek ki dogru. Ama sariligi yoksa 3 saatte bir yeterli. Kendi uyanip aglamazsa.

En az 15-20 en fazla 40 dk demislerdi. Demek ki dogru. Ama sariligi yoksa 3 saatte bir yeterli. Kendi uyanip aglamazsa.

15 dk emip uyuya kaldigi zmn zaten 1 saat sonra yine uyaniyor. Yok ben hic uyandirmiyorum kendisinin kalkmasini bekliyorum o da 2,5-3 saat oluyor ortalama iki gogus olayi dogru o zmn cunku tek gogus 40 dk doymayabilir

Bize 2 saat demislerdi.3 saate cikinca kilo alimi yavaslamaz mi?
Benim oglum 40 haftayi doldurdu.sezeyana alindim.3200 doğdu.yani haftasina göre minik.
Bende kilo alsin diye 2 saati gecirmemeye calsiiyorum hem gece hem gündüz.

Amin inşallah darısı tüm bekleyen annelerimizin başına doğumunuz gönlünüze göre olsun benim pek öyle olmuyor ama olsun

Her zaman her şeyin en hayırlısı olur derler. Sezaryen istemiyordun biliyorum ama kötü bir şey de değil sonuçta. Herkes öyle doğuruyor artık. Bana da belli olmaz dedi. Normal bekliyoruz ama bu perşembe kilo fazla çıkarsa veya başka şeyler... sezaryene döndürüverir hemen. Bir de bakmışım ki tarihi vermiş... Bilemeyiz...
Ama işte ne olacaksa hayırlısı olsun. Zaten hep öyle olur ya. İstemediğin bir şey olur, sonra o yaşadığın şeyin aslında senin için çok hayırlı bir şey olduğunu anlarsın, tabii zamanla..

Benim sol memede süt cok oluyor ama sağ memede cok az oluyor. Sağdım 90 ml zorla süt çıktı sağ mememden. Ama gün icinde sağ memeden sürekli süt akıyor soldan hiç akmiyor. Acaba sürekli süt aktığı için azalıyor olabilir mi. O kadar yumuşak oluyor ki sağ memeden emzirmek bana cok zor geliyor kavrayamiyor kizim çok yumusak olunca. Fikriniz var mi

Bizde tarihimizi aldık çok şükür. Perşembe günü 40+3 te belirti olursa açılma sancı Vs suni ile destekleyip normal doğum olarak hiç belirti olmazsa mecbur sezaryen ile kavuşuyoruz küçük hanımla.
hayırlı olsun canım inşallah normal Doğum olur

Çok doğru söylüyorsun dA insan gönlünden geçen olsun istiyor olmayınca üzülüyor ve seninde dediğin gibi sonrA iyiki olmamış diyorsun Rabbim doğumunu gönlüne göre nasip etsin

Bizde tarihimizi aldık çok şükür. Perşembe günü 40+3 te belirti olursa açılma sancı Vs suni ile destekleyip normal doğum olarak hiç belirti olmazsa mecbur sezaryen ile kavuşuyoruz küçük hanımla.
Canım bn de perşembeye gün aldım daha doğrusu doktor verdi senle günümüz de aynı, suni sancıyla başlatacak duruma göre şekil alınacak ama sezeryandan daha çok korkuyorum sanırım ve stres oldum, seni de bekletmek istemedi heralde doktorun

hayırlı olsun canım inşallah normal Doğum olur
Insallah bir umut bende öyle istiyorum ama kısmet bakalım.

Bende aynı sekildeyim. Sezaryen daha çok korkutuyor ama hiç acılmam yok, hiç sancım yok doktorum bu şekilde suni sancinin ise yaramaktan cok bana boşuna acı vereceği ihtimali olduğunu söyledi o yüzden mecbur sezaryen olabilirim.

Normalde 1 hafta daha bekleyecekti normalden yanaydik doktorda bende ama bebeğimin gelişimi durdu ölcümler hep aynı o yüzden riske atmak istemedik iki taraflı. Biz ne istersek isteyelim bebek karar veriyor nasıl ne zaman olacağına hayırlısı olsun hepimiz icin :)

Bana da rahim ağzına bakarım dedi hiç yumuşama ve açılma olmazsa boşuna zorlamam normal için dedi ama yumuşama ve açılma olursa yalvarsan da almam sezeryana dedi, bnm de 1 cm açılmam ve yumuşamam var ona güveniyorum ama bu işler hiç belli olmuyor, beklemek de riskli oluyor, hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah

Kafanı başka şeylere yoğunlaştır doğum olsun diye bekledikçe doğmuyo tam murphy kanunu

Hayirlisi olsun canım valla bende kizdan vakit buldukca dogurdunuzmu diye bakiyorum :) bak benim sezeryan ama normal olsaydida olacakmis 38+3 te suyum geldi nisan geldi sancilarim basladi az daha girmeseydim normal dogacakti ama benim ameliyat olunca riskli dedi doktorum birde panik atak var bende
Kızın kac kilo oldu? Insaallah hayirli olan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…