2018 Ekim Anneleri

Suan bitmistir sanırım güzel haberlerinizi ve dogum hikayenizi merakla bekliyotum :) paylaşırsanz sevinirim .

Sabah ettik resmen gaz cikaramadik uyumadi sürekli emmek istedi burnu tikali ememiyorda kendimi hic bu kadar çaresiz hissetmemiştim eczane acilsin serum fizyolojikle gaz damlasi aldiricam ama gaz damlasi ne olcude kullanmak gerekir acaba
Canim biogaia aldik doktorumuz 5 damla yeter dedi
Gaz cok zor bende dun gece yatirdim ama ıh mıh mizlandi durdu gazdan.
Burnu benimkinin de tikanik gibi. Bakayim diyorum ama cesaret edemiyorum serum fizyolojik nasil kullaniliyor

Suyu cok icerim zaten elimden geleni yapiyorum simdi birde doktor galactago verdi sut arttirici damla insaallah ise yarar

Surekli degil ama arada veriyorum canim emziğini kendi eliyle tutuyor artik :)
Canim ben kundak yapiyorum.tutma imkani yok.kundak yapmazsam da hemen uyaniveriyor.keske benimkide tutsa.yaoksa hep mizmiz:)
Rabbim hepimzin yardimcisi olsun.bebek bakmak ne zor ismiş.hayatimda bu kadar zorlanmamistim.

Kızlar aranizda bebegine emzik veren var mi?
Ben vermeye çalışıyorum ama almıyor .. çünkü sürekli emmek istiyor dr da 15 dkka bir meme 15 dk diğer meme yeterli sonra istersede verme dedi tekrar isteyince emzik veriyorum almıyor .. avent hiç tutmadı apzında hatta iğrenmiş gibi bi hareketler yaptı :) wee aldık bi tane onu da bir iki emip atıyor

Canim ben kundak yapiyorum.tutma imkani yok.kundak yapmazsam da hemen uyaniveriyor.keske benimkide tutsa.yaoksa hep mizmiz:)
Rabbim hepimzin yardimcisi olsun.bebek bakmak ne zor ismiş.hayatimda bu kadar zorlanmamistim.
Gece vermiyorum uykuda
Benimki kundak sevmiyor yapsam bile cikiyor o eller

O igrenme hareketi cok komik.
Bana da 40 dk.dan fazla emzirme dediler ama hic uyumuyor ne yapayim. Kendimi emzik olarak kullandiriyorum. Artik kendisi sıkılıyor. Memeden igrenmis gibi yapip kafasini ceviriyor.

Cok gecmis olsun ters emzirme yöntemini denedin mi canım o da faydali oluyormuş. Bide ben ilk bebegimde olmuştum o zaman sicak suyun altında masaj yaptim ve cok afedersin bebek cekemedigi için eşim emip tükürmüştü banyoda. Sağmak da çözüm olmamisti bende o yüzden bu yöntemi denemiştim. Fikir vermek istedim

Canim 30 dak yetmez ki.zaten benim sutum az.3limle sikiyorum.ancak 1 damla ucuna cikiyor.sütüm yok ddimu sence de.
Emiyor uyumuyir.yerine burakuyirum.agliyir.emzige mecburen alistirmaliyim.ben tek basumayim
Kimsem yok.inanmazsin ben dun klozete bebekle oturdum.birakinca catkayan kadae agliyir.agkamaktan da karni kanadi 2 kere.emzige mecburum.
Gece vermiyorum uykuda
Benimki kundak sevmiyor yapsam bile cikiyor o eller
Bana da encok gece lazim.uykusuzluktan olüyorum bazen.gözler kapanmiyir.bzimkide aciyir ellerini ben yine de bagliyorum.

Sen sütünü sağıyor muydun canim

Hanımlar son günüm bugün yarın kavuşuyoruz insallah.

Bugün ve yarın için şunu yap şunu yapma dediğiniz olmazsa olmaz bişey var mı? Ev için hastane için falan. Herşey hazır ama unuttuğum bişey olmasın diyorum tecrübeli annelerden fikir alayım :)

Ya ben sana cok uzuluyorum. Yapabilecegimiz bir sey olsa keske. Benim esimin halasi var. Sagolsun ev islerini yapiyor. Ona ragmen bebek uyumuyor diye geriliyorum, uykusuz ve yorgunum. Seni dusunemiyorum bile. Allah kolaylik versin.

Canim biogaia aldik doktorumuz 5 damla yeter dedi
Gaz cok zor bende dun gece yatirdim ama ıh mıh mizlandi durdu gazdan.
Burnu benimkinin de tikanik gibi. Bakayim diyorum ama cesaret edemiyorum serum fizyolojik nasil kullaniliyor
Doktora getirdim simdi biraz da sarardi givi geldi kan verdik bekliyoruz suan bebekler icin serum fizyolojik var burnuna sikip otribebe burun aspiratöru aldim bi ucunu bebegin burnuna bi ucunu agzina alip cekiyosun. Damla yida sordum doktora ama daha erken dedi bana rezene cayi icmemi onerdi. 2.3 haftadan sonra damla kullanilabiliyormus

Sen sütünü sağıyor muydun canim
Başta bikac kere sağdım
Ama şu 2 saatte bir emzirm3 olayi olunca baktim göğsüm dolmuyor.süt zaten az.yarim saat ugraşsam 10 ml anca cikar.bende sagmayi biaraktim.surekli emziriyorum.mama vermiyorum ki artsin.bu sefer de kilo alamazsa diye korkuyorum.ne yapacagimi şaştım.ne duyarsam onu deniyorum.
Ya ben sana cok uzuluyorum. Yapabilecegimiz bir sey olsa keske. Benim esimin halasi var. Sagolsun ev islerini yapiyor. Ona ragmen bebek uyumuyor diye geriliyorum, uykusuz ve yorgunum. Seni dusunemiyorum bile. Allah kolaylik versin.
Saol canim Allah razi olsun.benim sınavimi da buymuş.güćlü olmam lazim. esim.ögretmen.geceleri onu hic ellemiyorum bile.sakin kalkma uyu sen diyorum.zaten adamcagiz herseye o kosturuyor.ev islerini de yapiyorum.ama en cok sıkıntim yemek.bi pilav yapacam bebekten yapamiyorum.ya dibi tutuyor ya lapa oluyor.bide ne pisirecegimi saşiriyorum.önceden cok güzel yemekler yapardim.ama simdi elim kolum bağli gibi.
Gececek ins bu günlerim.ailem elbet bigün bana muhtac olacak.

Kızlar bebeğimi en son 2 bucukta emzirdim.uyumadi ayagimda salliyorum uyumuyor.sizinki de böyle mi.böyle uyanik durması iyi mi kötü mü bilemedim.yenidoganlarin uyumasi gerekmez mi surekli?

saglicakla kavuşun insallah.son gununu kendine ayir ister dinlen ister gez

Kızlar bebeğimi en son 2 bucukta emzirdim.uyumadi ayagimda salliyorum uyumuyor.sizinki de böyle mi.böyle uyanik durması iyi mi kötü mü bilemedim.yenidoganlarin uyumasi gerekmez mi surekli?
Daha cok küçük ayakta sallanmak icin en azından göğsüne yatir kendin hafif sallan canim ben hic uyutamadigim zaman öyle yapiyorum. Bide telefonuma program indirdim elektrik süpürgesi fön makinesi sesleri var hic durmadiginda onu açıyorum yine sakinliyor bi dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…