2018 Ekim Anneleri

Dur bide onundeniyim.

U Umudumbitmedi_ bizim iyi gidiyor cok şükür canim bizimki de cok aç gözlü hep emmek istiyor sonrada kusuyor. Bugün 4 kez kiyafet degistirdim daha yatana kadar da değişir. Uyku düzeni var genelde ayni saatlerde uyuyup uyaniyor. Dediğin gibi seninki tam doymadığı için düzen olmuyor olabilir. Ne desem bilemedim ki su da içiyorsun. Ben bol bol tereyaği ve pekmez yiyorum anne çayı içiyorum hurma yiyorum. Günde 5 saat uyuyorum

Doktora gitmelisin daha da ilerlemeden.
Ilac verir o biraz yardimci olur canim.
Yine emzirirken masaja ve sagmaya devam edersin.Canin birsey cektiyse onu da mutlaka ye derim.

Sabah ettik resmen gaz cikaramadik uyumadi sürekli emmek istedi burnu tikali ememiyorda kendimi hic bu kadar çaresiz hissetmemiştim eczane acilsin serum fizyolojikle gaz damlasi aldiricam ama gaz damlasi ne olcude kullanmak gerekir acaba

Boyle zamanlarda banyo cok rahatlatiyor minisleri canim aklinda olsun,isinip gazinada iyi gelebiliyor.
Yoksa otribebede almani oneririm.
Aerum fizyolojik sadece yumusatir.
Gorunuyorsa cekersin sumuklerini.Her zaman yapmadan tabii sureklilik olmasin.

Biliyor musun aslinda cogumuz ilkinde boyle oluyoruz.Cok tedirgin surekli acelemiz varmis gb.
Sen biraz rahatladikca duzeninde oturur hicbirseyi sikinti yapma canim.
Artik yavas yavas uyanik duruyorlar zaten surekli uyutma cabasinada girmemek lazim.Tabi yemeklerde simdilik basit yoldan ilerlemekte fayda var :)
Ev icinde kullanabilecegin bir urun varsa tokken yaninda tutarak yapabilirsin.

Kızlar bebeğimi en son 2 bucukta emzirdim.uyumadi ayagimda salliyorum uyumuyor.sizinki de böyle mi.böyle uyanik durması iyi mi kötü mü bilemedim.yenidoganlarin uyumasi gerekmez mi surekli?

Hayir canim buyudukce uyanik duracaklar ara ara.
Benimkide duruyor toplamda 6 saat kadar 1 gunde
Bol bol konus sev,dans et,sarki ninni söyle :)

K kubra2553 @pessinus arkadaşlar ben Prima kullanıyorum arkadaşım iki tane Molfix getirmişti hiç sevenedim çok sert ve kalın geldi bana. Prima yumuşacık ve ince.
Ya cesitleri var mi onun?
Ben ilk kizimda bi paket kullanip memnun kalmistim.
Primayi zaten tek gecerim ama trye donunce artik kullanmak istemyrm.

Prima amerikanin degl mi ya? :)) yani burda pampers ve huggies var sadece. O yuZden bende kullanmak istemyrm. Sleepyde sevmedim bu yuzden molfix ile devam edeym dedim. Dedgn gibi prime hic islak birakmyr. O yuzden seviyrm. Sleepy 1 paket almistim gunde cok sik kullandm bitsin diye hele gece kullanlcak bisy degldi. Resmen cekmiyo gibiydi. Molfix turk maliysa sevindm. En azndan bir kac secenek olmasi guzel.
Zaten burdaki primayla ordaki prima bile farkli

Aminnn. Evet gorunce bende cektim gecen:)) baya baya zor nefes aliyor. Ilk kizim yaza denk gelmisti hic boyle birsey yasamamstk ya:)

Kızlar bebeğimi en son 2 bucukta emzirdim.uyumadi ayagimda salliyorum uyumuyor.sizinki de böyle mi.böyle uyanik durması iyi mi kötü mü bilemedim.yenidoganlarin uyumasi gerekmez mi surekli?
Benmki sabah ve aksam 4er saat uyumuyo. Ve oyle kendi kendinede durmuyo tabi:))) ilk kizim daha fenaydi hic uyumazdi.

benimki de 30 dk sag memeden emiyo.30 dk pispislama oyalama.30 dk obur meme.sonra gene oyalama filan boyle geciyo gunduz.gece daha rahat

Tomris'i duyunca yazayım dedim. Ilk kizimda onun sayesinde mamayi bırakmıştık. Emzirme kampının tüm kurallarına uyarsanız kesinlikle ise yarıyor.

Kizlar sizinde bebekleriniz cok mu zor uykuya gecis yapiyor yoksa bizimkinde mi sorun dunden beri dermanim kalmadi tam uyuyacak uyaniyor daldi deyip besigine koyuyoruz uyaniyor yok mu
Bunun bir cozumu halim kalmadi artik
Bizimkinde de bazen durum aynı. Ben böyle olunca iyice dalana kadar kucağımda yatırıp sonra beşiğe koyuyorum.

Benim de son günüm canım inşallah kolayca atlatırız

arkadaslar, emmede sikinti yaşıyorum.. bu nedenle sağıp veriyorum ama bebek biberona alisti, bundan vazgecirmenin yolunu bilenlerden tavsiye??

arkadaslar, emmede sikinti yaşıyorum.. bu nedenle sağıp veriyorum ama bebek biberona alisti, bundan vazgecirmenin yolunu bilenlerden tavsiye??
Biberon olarak Medela kullanmıştık biz ve kızım memeden hiç uzaklasmamisti. Minik kızıma da aynı biberondan aldım. Ilk zamanlar mama takviyesi yapmak zorunda kaldık ve bu biberon sayesinde yine sıkıntı yaşamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…