Gözünüz aydın. Çok sevindim minik kuzunun ailesine kavuşmasına. Inşallah başka dert keder yüzü görmez.Kizlar masallah herkes neredeyse dogum yapmis. Güle güle büyütün.
Benim minnakim 72 gün sonra gecen cuma taburcu oldu elhamdùlillah. Boyu 46cm kilosu 2400
Nerdeeeen nereyeee. Rabbime şükürler olsun.
Dua eden herkesten Allah razi olsun
Artik evimde gözümün önünde kuzummm cok şükür.
Gozun aydin. Cok sevindim.Kizlar masallah herkes neredeyse dogum yapmis. Güle güle büyütün.
Benim minnakim 72 gün sonra gecen cuma taburcu oldu elhamdùlillah. Boyu 46cm kilosu 2400
Canim memeden cekince ağzinda süt görüyorum bazen.hatta birazı akiyor.U Umudumbitmedi_ bizim iyi gidiyor cok şükür canim bizimki de cok aç gözlü hep emmek istiyor sonrada kusuyor. Bugün 4 kez kiyafet degistirdim daha yatana kadar da değişir. Uyku düzeni var genelde ayni saatlerde uyuyup uyaniyor. Dediğin gibi seninki tam doymadığı için düzen olmuyor olabilir. Ne desem bilemedim ki su da içiyorsun. Ben bol bol tereyaği ve pekmez yiyorum anne çayı içiyorum hurma yiyorum. Günde 5 saat uyuyorum
Canım bizimki tokken de durmuyor.surekli agliyor.onun icin kostura kostura bi is yaomaya calisiyorum.wc banyo isi zaten cok zor.koştura koştura wcye gidiyorum.Biliyor musun aslinda cogumuz ilkinde boyle oluyoruz.Cok tedirgin surekli acelemiz varmis gb.
Sen biraz rahatladikca duzeninde oturur hicbirseyi sikinti yapma canim.
Artik yavas yavas uyanik duruyorlar zaten surekli uyutma cabasinada girmemek lazim.Tabi yemeklerde simdilik basit yoldan ilerlemekte fayda var :)
Ev icinde kullanabilecegin bir urun varsa tokken yaninda tutarak yapabilirsin.
Canim benimki daha 15 günlük.bu kadar uyanik kalmasi da iyi degil.gözlerinin altı morarmis.geceleri artik alarm kurmaya gerek yok.zirt pirt uyaniyor.emziriyorum.Hayir canim buyudukce uyanik duracaklar ara ara.
Benimkide duruyor toplamda 6 saat kadar 1 gunde
Bol bol konus sev,dans et,sarki ninni söyle :)
Benimki de ayni canim.emzik veriyorum tutmuyor.baska emzik alacam.Allah yardimcimiz olsun.Benmki sabah ve aksam 4er saat uyumuyo. Ve oyle kendi kendinede durmuyo tabi:))) ilk kizim daha fenaydi hic uyumazdi.
Seninki de zormus canim.ama gece uykunu alabiliyorsan ne guzel.benimki de 30 dk sag memeden emiyo.30 dk pispislama oyalama.30 dk obur meme.sonra gene oyalama filan boyle geciyo gunduz.gece daha rahat
Canim dün basladim.gündüz uyudum.aksama eşim gelince iş bozuldu.sonucta o da calisiyor.yoruluyor.bi de ben çökemezdim.yani yapamadik.bi bakan gerek.Tomris'i duyunca yazayım dedim. Ilk kizimda onun sayesinde mamayi bırakmıştık. Emzirme kampının tüm kurallarına uyarsanız kesinlikle ise yarıyor.
Bizimki dinliyor ama uyumuyor.bugün emzirdim koydum.süpürgeyi actim salonu süpürdum baktim uyumadi:)beyaz gurultu müzikler var. ise yarıyor bazen...
Kesinlikle yardım almadan olmaz canım. Birinden 1 gün olsa dahi yardım iste.Canim memeden cekince ağzinda süt görüyorum bazen.hatta birazı akiyor.
Yatiriyorum.biraz uyuyup uyaniyor.öglen 12 den beri her uyanip mizmizlandiginda verdim memeyi.uyudu.sonra yine uyandi.yani ben bugün her saat emzirdim.niye uyaniyor anlamis degilim.bide gözaltları sanki morarmış gibi.
Bu arada anne cayı ne?hic duymadim.bende hurma yiyorum.hosaf suyu iciyorum.bol su icuyorum.tereyaği pekmezi yapamadim.evde yoktu.eşime de demeyi unutmusum.
Canım bizimki tokken de durmuyor.surekli agliyor.onun icin kostura kostura bi is yaomaya calisiyorum.wc banyo isi zaten cok zor.koştura koştura wcye gidiyorum.
Canim benimki daha 15 günlük.bu kadar uyanik kalmasi da iyi degil.gözlerinin altı morarmis.geceleri artik alarm kurmaya gerek yok.zirt pirt uyaniyor.emziriyorum.
Benimki de ayni canim.emzik veriyorum tutmuyor.baska emzik alacam.Allah yardimcimiz olsun.
Seninki de zormus canim.ama gece uykunu alabiliyorsan ne guzel.
Canim dün basladim.gündüz uyudum.aksama eşim gelince iş bozuldu.sonucta o da calisiyor.yoruluyor.bi de ben çökemezdim.yani yapamadik.bi bakan gerek.
Bizimki dinliyor ama uyumuyor.bugün emzirdim koydum.süpürgeyi actim salonu süpürdum baktim uyumadi:)
Beyaz gürültüde fayda etmiyor anam.
Kim varki canim.benle eşim doğuda ailelerden uzakta yaşıyoruz.Kesinlikle yardım almadan olmaz canım. Birinden 1 gün olsa dahi yardım iste.
Allah yardımcınız olsun canım. Ozaman haftasonu yap derim eşin idare edebilir bence. 1 gün bile okadar işe yarıyor ki.. Ben en fazla 3 günde mamadan kurtulmuştum.Kim varki canim.benle eşim doğuda ailelerden uzakta yaşıyoruz.
Canim eşim yapmaz.3 gün üst uste tatili de yok.tomrisin yöntemi çok ağır.bana öyke bakamaz.bebege de bakamaz.Allah yardımcınız olsun canım. Ozaman haftasonu yap derim eşin idare edebilir bence. 1 gün bile okadar işe yarıyor ki.. Ben en fazla 3 günde mamadan kurtulmuştum.
Anladım canım. Sen sık sık emzir illa ki artar sütün.Canim eşim yapmaz.3 gün üst uste tatili de yok.tomrisin yöntemi çok ağır.bana öyke bakamaz.bebege de bakamaz.
Canim bisey soracam.hic dikkat ettin mi gögüs ucunda kac delik var diye.Anladım canım. Sen sık sık emzir illa ki artar sütün.
Ben naturpy milk tea aldim canim 7 lira kutusu. E sütün var o zaman canim hiç yok değil ama her bebek farkli işte kimisi daha cok kimisi daha az uyuyor. Bide gazı varsa o yuzden de sürekli emmek isteyebilir o yuzden de sık uyanabilirCanim memeden cekince ağzinda süt görüyorum bazen.hatta birazı akiyor.
Yatiriyorum.biraz uyuyup uyaniyor.öglen 12 den beri her uyanip mizmizlandiginda verdim memeyi.uyudu.sonra yine uyandi.yani ben bugün her saat emzirdim.niye uyaniyor anlamis degilim.bide gözaltları sanki morarmış gibi.
Bu arada anne cayı ne?hic duymadim.bende hurma yiyorum.hosaf suyu iciyorum.bol su icuyorum.tereyaği pekmezi yapamadim.evde yoktu.eşime de demeyi unutmusum.
Canım bizimki tokken de durmuyor.surekli agliyor.onun icin kostura kostura bi is yaomaya calisiyorum.wc banyo isi zaten cok zor.koştura koştura wcye gidiyorum.
Canim benimki daha 15 günlük.bu kadar uyanik kalmasi da iyi degil.gözlerinin altı morarmis.geceleri artik alarm kurmaya gerek yok.zirt pirt uyaniyor.emziriyorum.
Benimki de ayni canim.emzik veriyorum tutmuyor.baska emzik alacam.Allah yardimcimiz olsun.
Canim dün basladim.gündüz uyudum.aksama eşim gelince iş bozuldu.sonucta o da calisiyor.yoruluyor.bi de ben çökemezdim.yani yapamadik.bi bakan gerek.
Bizimki dinliyor ama uyumuyor.bugün emzirdim koydum.süpürgeyi actim salonu süpürdum baktim uyumadi:)
gözün aydin olsunKizlar masallah herkes neredeyse dogum yapmis. Güle güle büyütün.
Canım cok doğru söylüyorsun bence de bunun gazi var ondan sürekli emdi bugün.Ben naturpy milk tea aldim canim 7 lira kutusu. E sütün var o zaman canim hiç yok değil ama her bebek farkli işte kimisi daha cok kimisi daha az uyuyor. Bide gazı varsa o yuzden de sürekli emmek isteyebilir o yuzden de sık uyanabilir
Ben 61 kg ile hamile kaldım. 77 kg ile doğuma gittim. Doğum yapalı 14 gün oluyor 66 kg'yum şu an... Bol bol emziriyorum ve su içiyorum fazladan 5 kg kaldı onu da en kısa zamanda veririm inşBebek doğar doğmaz kaç kg verdiniz hanımlar eve gelince tartilmissinizdir ?
Herkese merhaba. Kasim annelerinde yazdigim mesaji son anda Ekim annesi oldugum icin buraya da kopyalamak istedim.
Bugün 35+1'de dekolman sebebiyle (plasentanin vaktinden erken ayrilmasiymis) acil sezaryenle bebegim dogdu. Fakat cigerleri tam gelismedigi icin su an yogun bakimda, malesef solunum sıkıntısı yasiyor. Bu haftada dogum yapip solunum sıkıntısı yasayan bebekler kac gun kaliyor acaba? Burdan net bir cevap yok, hep bakicaz bakicaz diyorlar.
Bu arada ilk dogumunu genel anestezi altinda sezaryenle yapan biri olarak, ikinciyi spinal sezaryen oldum ve bence sonrasinda iyilesme acisindan daglar kadar fark var. Hem ameliyat esnasinda cok rahattim, hicbirsey hissetmedim, bebegimi gordum, hem de genel anestezide 2. 3. gunde geldigim noktaya bu sefer ilk gun geldim. Sezaryen olacaklara tavsiye ederim. Yalniz bel fitigi gibi bir rahatsizliginiz varsa mutlaka onceden soyleyin, sanirim o durumda yapmiyorlar.
Bebegini dunyaya getiren herkese sonsuz iyi dileklerimi yolluyorum ve benim gibi bebegi yogun bakimda olanlara da acil şifalar.
Herkese merhaba. Kasim annelerinde yazdigim mesaji son anda Ekim annesi oldugum icin buraya da kopyalamak istedim.
Bugün 35+1'de dekolman sebebiyle (plasentanin vaktinden erken ayrilmasiymis) acil sezaryenle bebegim dogdu. Fakat cigerleri tam gelismedigi icin su an yogun bakimda, malesef solunum sıkıntısı yasiyor. Bu haftada dogum yapip solunum sıkıntısı yasayan bebekler kac gun kaliyor acaba? Burdan net bir cevap yok, hep bakicaz bakicaz diyorlar.
Bu arada ilk dogumunu genel anestezi altinda sezaryenle yapan biri olarak, ikinciyi spinal sezaryen oldum ve bence sonrasinda iyilesme acisindan daglar kadar fark var. Hem ameliyat esnasinda cok rahattim, hicbirsey hissetmedim, bebegimi gordum, hem de genel anestezide 2. 3. gunde geldigim noktaya bu sefer ilk gun geldim. Sezaryen olacaklara tavsiye ederim. Yalniz bel fitigi gibi bir rahatsizliginiz varsa mutlaka onceden soyleyin, sanirim o durumda yapmiyorlar.
Bebegini dunyaya getiren herkese sonsuz iyi dileklerimi yolluyorum ve benim gibi bebegi yogun bakimda olanlara da acil şifalar.
Canim memeden cekince ağzinda süt görüyorum bazen.hatta birazı akiyor.
Canim eşim yapmaz.3 gün üst uste tatili de yok.tomrisin yöntemi çok ağır.bana öyke bakamaz.bebege de bakamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?