2018 Ekim Anneleri

Benim kizimin her yerini kaplamisti bunlar ve 1 hafta falan geçmedi. Olabilirmiş bebeklerde böyle şeyler. Ben hergun pamuğu ıslatıp sildim yüzünü ve sık sık banyo yaptirmak da iyi geliyor

Cnm dogdugundan beri var dilindede var kirmizi leke gibi

Benim oglumun yanaklarinca cikti cok azdi ama kilo sivilcesiymis yinede doktora soyleyin

Bebek rahat emiyorsa sende rahatsan sıkıntı olmaz bence. Biz şekilden şekile giriyoruz emerken nasıl rahat ediyorsanız kasma kendini hiç :)

Bebek rahat emiyorsa sende rahatsan sıkıntı olmaz bence. Biz şekilden şekile giriyoruz emerken nasıl rahat ediyorsanız kasma kendini hiç :)
Canim bir ben zannediyordum sekilden sekile giren.bi rahat edemiyorum.herkes düzgünce emziriyor dikkat ediyor zannediyordum.
Yakinda kayinbabamlar gelecek.bakalim nasil yapacam.

İsilik gibi canım bizim de oldu daha yeni yeni geçiyor kat kat giydirmekten bebeğin terlemesinden sıcaklamasından falan oluyormuş. Biz taşınma aşamasında birkaç gün yıkayamadık ev de ısınmadı bir türlü 19-20 derecedeydi ısıtıcı açıp kat kat giydirdik ondan olmuştu şimdi ev ısındı ben de kıyafeti azaltıp sürekli yıkadım azaldı. Sırtında kollarında da olmuştu bizim artık

Merhaba kızlar bugün bizimde aşımız vardı 1 ayımızı bitirdik Ayrıca muayenede ettiler kilosu boyuna da baktılar gelişimini iyi gördü dr sarılık hafifte olsa devam ediyormuş
Ben 35+4 de erken Doğum yaptım
Doğum kilomuz 2990 grdı boyu 45,5 doğdu 1 hafta yoğun bakımda kaldı 2760 gr kadar zayıfladı bugün 3760gr boy 51cm geldi o sivilce gibi şeylerden oğlumda da var kendi kendine geliyor geçiyor birde pişik oldu bepantol kullanıyordum desitin aldım oda tam geçirmedi zeytinyağına başladım inşallah iyi gelir bu arada hastanede yatarken canbebe kullanmışlardı pişik olmamıştı bende devam ettim canbebeye pişik olunca slepy aldık bakalım ne yapar daha ilk bezde dışarıya sızdırdı ağlamıştı acele bağladım bezi deneyelim bakalım pişik ne olur

Benim kizimin her yerini kaplamisti bunlar ve 1 hafta falan geçmedi. Olabilirmiş bebeklerde böyle şeyler. Ben hergun pamuğu ıslatıp sildim yüzünü ve sık sık banyo yaptirmak da iyi geliyor
3güne1 banyo yaptırıyoruz ama

Benim oglumun yanaklarinca cikti cok azdi ama kilo sivilcesiymis yinede doktora soyleyin
Kilo sivilcesi mi
Ayy inş

Valla onuda düşündüm sıcaktan mı diye

Alta yarim kol cit citcitli uste uzun kol cit citli ustune yelek altina kilotlu corap ustune patikli pijama
Canım senin bebeğin erkek miydi? Külotlu çorap yazınca merak ettim. Erkek bebeklerde testislerin yerleşmesini engelliyoemuş sanırım kız kardeşim çocuk gelişimi okuyor hocaları söylemiş abla aman giydirme dedi kızımdan kalanları giydirsem mi diye düşünüyordum vazgeçtim.

Nerden temin edecez canim.nasil yapacaz.sizinki de uyku sorunu yasiyor muydu canim.yatarken hep hırıldiyor.
Canım bebek nefes alamadıkça da uyumaz. Otribebe burun aspiratörü internetten ne olduğuna nasıl kullanıldığına bakabilirsin çok iyi bir şey bulandan Allah razı olsun burnunu sürekli temizliyoruz biz sürekli tıkandığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…