Benim kizimin her yerini kaplamisti bunlar ve 1 hafta falan geçmedi. Olabilirmiş bebeklerde böyle şeyler. Ben hergun pamuğu ıslatıp sildim yüzünü ve sık sık banyo yaptirmak da iyi geliyorKızlar biri daha sormuştu ama,
Benim bebeğimin yüzünde ve alnında da bu lekelerden cıktı,
Ortası beyaz kenarları kırmızı...
İsilikmi başka bişey mi?
Pazartesi kontrolde doktora soracagım ama sizlerinde tecrübeleriniz fikirleriniz önemli
Cnm dogdugundan beri var dilindede var kirmizi leke gibiDerinin altındaysa kilo almaktan olurmuş , benimkinin tüm vücudunda cıkmıştı bir günde panik olmuştum.. öğrenince rahatladım birkaç güne de düzeldi zaten. Etlik derler hatta ona.. ama deri yüzeyinde sivilceye benzer kızarıklıklarsa alerjidir, ben cikolata yedigimde olur genelde.yediklerimizle alakalı..
Alta yarim kol cit citcitli uste uzun kol cit citli ustune yelek altina kilotlu corap ustune patikli pijamaKızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz??? Benim kuzum çok terliyor ya,altina uzun kol zibin patikli alt, üstüne takim giydiriyorum sizce fazlami
Benim oglumun yanaklarinca cikti cok azdi ama kilo sivilcesiymis yinede doktora soyleyinKızlar biri daha sormuştu ama,
İsilikmi başka bişey mi?
Pazartesi kontrolde doktora soracagım ama sizlerinde tecrübeleriniz fikirleriniz önemli
Bebek rahat emiyorsa sende rahatsan sıkıntı olmaz bence. Biz şekilden şekile giriyoruz emerken nasıl rahat ediyorsanız kasma kendini hiç :)Senin yaptigini denedim canim.aktardim dönderdim.biraz ve cikti.uyandi ama.sonra uyutmak icin göğsüme yasladim uyuttum.2 dakika sonra uyandi.agzindan sesler cikarmaya basladi.bu sefer daha büyük geğirdi ve kustu.
Cok tsk ederim canim.ins hep cikar ya.
7
Bebegi kendime yaslayip bende yaslansam bebek bana düsüyormus gibi oluyor.böylr emzirebilir miyim?bi sakincasi yok mu?
bizimki de oyleydi.burnu tıkalıymis doktorumuz otribebe önerdi.Bizim bebek heo ağzindan hırıldiyor.horluyor gibi ses cikariyor.niye acaba bi bilen var mi?
cok degil mi bu kadar giysi..Alta yarim kol cit citcitli uste uzun kol cit citli ustune yelek altina kilotlu corap ustune patikli pijama
Canim bir ben zannediyordum sekilden sekile giren.bi rahat edemiyorum.herkes düzgünce emziriyor dikkat ediyor zannediyordum.Bebek rahat emiyorsa sende rahatsan sıkıntı olmaz bence. Biz şekilden şekile giriyoruz emerken nasıl rahat ediyorsanız kasma kendini hiç :)
Nerden temin edecez canim.nasil yapacaz.sizinki de uyku sorunu yasiyor muydu canim.yatarken hep hırıldiyor.bizimki de oyleydi.burnu tıkalıymis doktorumuz otribebe önerdi.
tek degilsiniz bu konuda.. iyi ki emzirme onlugu vs almamisim, evde emmiyor ki dışarda emzirme olsunCanim bir ben zannediyordum sekilden sekile giren.bi rahat edemiyorum.herkes düzgünce emziriyor dikkat ediyor zannediyordum.
Yakinda kayinbabamlar gelecek.bakalim nasil yapacam.
https://www.hepsiburada.com/otribebe-monodoz-p-HBV000002WBI4Nerden temin edecez canim.nasil yapacaz.sizinki de uyku sorunu yasiyor muydu canim.yatarken hep hırıldiyor.
hirilti vs ses cikiyordu..otribebe zaten deniz suyu. dun once 1 burna 5 dk sonra diger burna 1 damla dedi dr.Nerden temin edecez canim.nasil yapacaz.sizinki de uyku sorunu yasiyor muydu canim.yatarken hep hırıldiyor.
İsilik gibi canım bizim de oldu daha yeni yeni geçiyor kat kat giydirmekten bebeğin terlemesinden sıcaklamasından falan oluyormuş. Biz taşınma aşamasında birkaç gün yıkayamadık ev de ısınmadı bir türlü 19-20 derecedeydi ısıtıcı açıp kat kat giydirdik ondan olmuştu şimdi ev ısındı ben de kıyafeti azaltıp sürekli yıkadım azaldı. Sırtında kollarında da olmuştu bizim artıkKızlar biri daha sormuştu ama,
İsilikmi başka bişey mi?
Sadece rengi mi böyle akıntı da var mı canım?Eki Görüntüle 2204219
Kızlar bebeğimin göbeği böyle sildim yikadim ama rengi değişmedi normal mi acaba
Canım burnunu hiç temizledin mi bizimkinin burnu dolu olunca öyle sesler çıkıyorBizim bebek heo ağzindan hırıldiyor.horluyor gibi ses cikariyor.niye acaba bi bilen var mi?
3güne1 banyo yaptırıyoruz amaBenim kizimin her yerini kaplamisti bunlar ve 1 hafta falan geçmedi. Olabilirmiş bebeklerde böyle şeyler. Ben hergun pamuğu ıslatıp sildim yüzünü ve sık sık banyo yaptirmak da iyi geliyor
Kilo sivilcesi miBenim oglumun yanaklarinca cikti cok azdi ama kilo sivilcesiymis yinede doktora soyleyin
Valla onuda düşündüm sıcaktan mı diyeİsilik gibi canım bizim de oldu daha yeni yeni geçiyor kat kat giydirmekten bebeğin terlemesinden sıcaklamasından falan oluyormuş. Biz taşınma aşamasında birkaç gün yıkayamadık ev de ısınmadı bir türlü 19-20 derecedeydi ısıtıcı açıp kat kat giydirdik ondan olmuştu şimdi ev ısındı ben de kıyafeti azaltıp sürekli yıkadım azaldı. Sırtında kollarında da olmuştu bizim artık
Canım senin bebeğin erkek miydi? Külotlu çorap yazınca merak ettim. Erkek bebeklerde testislerin yerleşmesini engelliyoemuş sanırım kız kardeşim çocuk gelişimi okuyor hocaları söylemiş abla aman giydirme dedi kızımdan kalanları giydirsem mi diye düşünüyordum vazgeçtim.Alta yarim kol cit citcitli uste uzun kol cit citli ustune yelek altina kilotlu corap ustune patikli pijama
Canım bebek nefes alamadıkça da uyumaz. Otribebe burun aspiratörü internetten ne olduğuna nasıl kullanıldığına bakabilirsin çok iyi bir şey bulandan Allah razı olsun burnunu sürekli temizliyoruz biz sürekli tıkandığı içinNerden temin edecez canim.nasil yapacaz.sizinki de uyku sorunu yasiyor muydu canim.yatarken hep hırıldiyor.
Sadece rengi böyle. Zamanla geçer belki dedim ama bugün 43 günlük oldu hala aynıSadece rengi mi böyle akıntı da var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?