- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Eczaneden Devit 3 aldımBuarada aklıma takıkdı bizde sağlık ocağının verdiği d3 ü kullanıyoryz doktıru kullanabilşrsin dedi ama sizler kullanmadınızmı?
Prima sızdırdı. Sleppy e geçtim1 no prima kullanıyorduk küçül diyw 2 premium care geçtik ama yandan geçiyoe yine geceleri sadece anlamadım sanırım gevşek bağlıyorım
Evet erkek ama pipiyi yukarı kaldırmıyorum kalkıyorsa ama bilmiyorum
Ortalama 3 saatte 1. Yani günde 7-8 kereBez konusu gecmis yazacaktim unuttum bak biz dogdugundan beri 200 adet bez kullandık:) ben fazla mi degistiriyorum
İlk kızımda da Acd3 adlı vitamini kullandık, aile hekimliği den verilen devit 3 yerine önerilen dört vitaminden biri, içerikleri aynı, vitasanol tercih ettik. Sizin kullandığınız da sanki aile hekimliğinde verilen değil değil mi?
Buarada aklıma takıkdı bizde sağlık ocağının verdiği d3 ü kullanıyoryz doktıru kullanabilşrsin dedi ama sizler kullanmadınızmı?
Derinin altındaysa kilo almaktan olurmuş , benimkinin tüm vücudunda cıkmıştı bir günde panik olmuştum.. öğrenince rahatladım birkaç güne de düzeldi zaten. Etlik derler hatta ona.. ama deri yüzeyinde sivilceye benzer kızarıklıklarsa alerjidir, ben cikolata yedigimde olur genelde.yediklerimizle alakalı..Kizlar bebisinizin cildinde kirmizi lekeler varmi bide dilinin altinda benimkinin goğsunde bide dilinin altinda var
Aynı seyler bizde de var. Öğürmesi dış dünyaya uyum saglama acısından önemliymiş, sırt üstü yatırdıgımda daha cok oluyor. Dilinin üzerindeki beyazlık pamukçuk, ilerlemedigi sürece sorun yok..ilerlerse yanar acı yapar cocuga. benimkinin emerken huzursuz olması gazından , kıvranıyo kıvranıyo gaz cıkarınca rahatlayıp emmeye devam ediyo..Birde bebegimde 2 gundur sanki bogaz agrisi var arada bir kusacak gibi hareketler yapip oksurukle bitiriyor hareketleri emerkende huzursuz oldugu memeyi birakip agladigi anlar oluyor bilmiyorum biz bogazimi agriyor acaba dedik ama dilinin ustude hafif beyaz
Ben artık daha sıkı bağlaıyorum geçmiyor şimdilik sanırım sıkacak diye gecşek bağlamamdan oldu :)Prima sızdırdı. Sleppy e geçtim
Anladım peki şimdiden sonra değiştirip farklı kullansam birşey olurmu acabaBiz saglikocagi kontrolunden once doktora gittigimizde vermisti.O yuzden digerini almadim canim.Ben cok ucuk farklar olduguna inanmiyorum.
D vitamini yagda cozunur.Bu sebeple iceriginde aycicegi var saglikocaginin verdiginin.
Benim aldigimin zeytinyagi mesela.
Tercih meselesi yani bence aileler icin.
Benimkinin de bazen uyumayacağı tutuyor göğsüme yatırıyorum beraber uyuyoruz öyle zamanlarda.Bebeğim 29 günlük oldu ve ben hala daha agzindan nasil gaz cikarilir ögrenemedim.emziriyorum uyuyor.gazini cikaramiyorum.ugrasiyorum baya.ya uyaniyor yada uyanmazsa yatagina kiyuyorum.bu sefer 1 dakika sonra uyaniyor.gözleri aciliyor.hadi bu sefer uyutmak icin ugras dur.
Kızlar siz her emzirmede gazini cikarabiliyormusunuz?
Hemen hemen ayni canim ben altina ya5ik kollu zibin giydiriyorumKızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz??? Benim kuzum çok terliyor ya,altina uzun kol zibin patikli alt, üstüne takim giydiriyorum sizce fazlami
Emzirdikten sonra çoğu zaman hemen yatırmıyorum uyusa bile. Göğsüme yatırıyorum orada uyumaya devam ediyor hem dik durmuş oluyor kusmaması için hem sırtına vurup gazını çıkartıyorum ( gerçi her zaman bende çıkartamıyorum ama deniyorum yine de) 15 20 dk böyle kalıp iyice daldıysa yatırıyorum. Bazen buna rağmen uyanıyor bazen uyanmıyor.Bebeğim 29 günlük oldu ve ben hala daha agzindan nasil gaz cikarilir ögrenemedim.emziriyorum uyuyor.gazini cikaramiyorum.ugrasiyorum baya.ya uyaniyor yada uyanmazsa yatagina kiyuyorum.bu sefer 1 dakika sonra uyaniyor.gözleri aciliyor.hadi bu sefer uyutmak icin ugras dur.
Kızlar siz her emzirmede gazini cikarabiliyormusunuz?
İçine kısa ya da uzun kollu zıbın, hava biraz soğuk geldiyse ayaklı alt üstüne takım hava iyi ise içine çorap giydiriyorum sadece. 1-2 kat arası oluyor genelde. Uyurken ince battaniyeye sarıyorum hafiften uyanıkken ya üstüyle ya yelekle tutuyorum.Kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz??? Benim kuzum çok terliyor ya,altina uzun kol zibin patikli alt, üstüne takim giydiriyorum sizce fazlami
Bizimki o gaz yüzunden uyaniyor canim.göğsüme de yatirdim.uyaniyor.Benimkinin de bazen uyumayacağı tutuyor göğsüme yatırıyorum beraber uyuyoruz öyle zamanlarda.
15 20 dakika mi?zaten emzirirken belimiz kırılıyor.ben gazini cikarttiysam eger yatiriyorum.ama basi yüksekte oluyor midesinden.Emzirdikten sonra çoğu zaman hemen yatırmıyorum uyusa bile. Göğsüme yatırıyorum orada uyumaya devam ediyor hem dik durmuş oluyor kusmaması için hem sırtına vurup gazını çıkartıyorum ( gerçi her zaman bende çıkartamıyorum ama deniyorum yine de) 15 20 dk böyle kalıp iyice daldıysa yatırıyorum. Bazen buna rağmen uyanıyor bazen uyanmıyor.
İçine kısa ya da uzun kollu zıbın, hava biraz soğuk geldiyse ayaklı alt üstüne takım hava iyi ise içine çorap giydiriyorum sadece. 1-2 kat arası oluyor genelde. Uyurken ince battaniyeye sarıyorum hafiften uyanıkken ya üstüyle ya yelekle tutuyorum.
Dik dur canım emzirirken sırtına ve kolunun altına yastık al destekle ikinizde rahat pozisyonda iken emzir. Bende bi ara korktum kambur olucam iyice diye sonra değiştirdim pozisyonumu.Bizimki o gaz yüzunden uyaniyor canim.göğsüme de yatirdim.uyaniyor.
15 20 dakika mi?zaten emzirirken belimiz kırılıyor.ben gazini cikarttiysam eger yatiriyorum.ama basi yüksekte oluyor midesinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?