2018 Ekim Anneleri

Ben hamileyken klasik müzik açardım hep çalışırken bana da iyi gelirdi. Şimdi günde 1-2 saat hamileyken dinlediğim parçaları açıyorum kızıma etkisi oluyor mu bilmiyorum ama zararı yoktur bunun.

Beyaz gürültüyü bi kaç sefer denedim hiç etkisi olmadı sakinleşmesinde falan.

Bende her emzirmeden sonra omzuuma alıyorum sırtına vuruyorum 5 dk kadar bazen çıkıyor bazen alttan çıkıyor :) her zaman çıkmıyor ağızdan tekrar alıyorum bazen ağlarsa bıraktığımda
Kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz??? Benim kuzum çok terliyor ya,altina uzun kol zibin patikli alt, üstüne takim giydiriyorum sizce fazlami
Fazla gibi feldi bana .ben içine genelde yarım kol body üstüne tulum ayağına çorap okadar banyodan sonra ise uzun kol body ile tulum giydiriyorum alt üst pek rahat gelmiyor bana böyle tek parça daha rahat geliyor her açıdan ama evimiz kalerifer yanıyor şuan ısı iyi içerde 26 derece siz evinizin ısısına göre giydirin doktorumuzda sizden bir kat fazla giyinsin yetwrlş dedi ben kosa kolla geziyorum evde

Denizin gaz problemi başladı. Sürekli bacaklarını çekiyor uyurken uyanıyor çok güzel yapıyordu halbuki d vitamini olarak devit-3 vermişti doktor o yapar mı nette öyle bişey okudum birde devit-3 zararlı diyen var kafam karıştı :/

Benim çocukların ikisi De müziğin her türlüsünü seviyorlar zaten.Ama bu beyaz gürültüde hemen uyuyunca şaşırdım.Bi kaç tane youtube ta var ama bizimki şşş ve beyaz gürültü diye olan bir video vardı onu beğendi sanki bakalım

Benim evimde çok sicak oluyor her gelen hamam gibi diyor,ya ben usuturum diye çok pipirikleniyorum sanirim bende uzun zibin yerine kısa kol zibin giydirmeliyim sanirim

Dik dur canım emzirirken sırtına ve kolunun altına yastık al destekle ikinizde rahat pozisyonda iken emzir. Bende bi ara korktum kambur olucam iyice diye sonra değiştirdim pozisyonumu.
Canim.dik durmak belimi dah cok agritiyor.yaslanmak istiyorum.
Sende benim gibi yapıyormussun canim.cikarmaadigimda yatiriyorum uyaniyor.

Canım benim oğlumun da gaz problemi çok fazlaydi Nurse harwey diye bir damla verdi doktorumuz tamamen bitkisel sabah akşam 10 damla damlatiyorum gaz sorunumuz baya hafifledi tavsiye ederim..

Devit-3 e gelince evet çocuk doktorumuz paraben var dedi sağlık ocagindaki verilen damlalarda çok tedirgin oldum onu kullanmadim kendisinin verdiği multivtamini kullaniyorum

ben bazen onunla uyutuyorum

canim emzirmeden sonra gogsume dik bir sekilde yasliyorum.belinden boynuna dogru sirtini sivazliyorum biraz o sirada gegirmezse birkac kere kucagima yatirir gibi yapip geri gogsume koyup sivazliyorum gegiriyo.

Ben dinletmiyorum öyle seyler , güvenmiyorum cünkü. En masum görünen cizgifilmlerde bile subliminl mj var bakarsın onda da olur..

Kızlar biri daha sormuştu ama,
Benim bebeğimin yüzünde ve alnında da bu lekelerden cıktı,
Ortası beyaz kenarları kırmızı...
İsilikmi başka bişey mi?
Pazartesi kontrolde doktora soracagım ama sizlerinde tecrübeleriniz fikirleriniz önemli

Eklentiler

• CE4F6C79-4762-4900-9C5D-222A1D7F05D1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 72
  • CA01105B-DB9F-4061-B431-F31DCBC3A7BC.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 76
Benimki de şşş sesini seviyor gece uykuöu açıp kucağıma alana kadar ş harfini hem ezberliyorum hem ezberletiyorum resmen

Canim.dik durmak belimi dah cok agritiyor.yaslanmak istiyorum.

Sende benim gibi yapıyormussun canim.cikarmaadigimda yatiriyorum uyaniyor.
Tam dimdik olmana ve öyle tutmana gerek yok. Maksat çocuk yatay pozisyona hemen geçmesin başı yukarıda kalsın. Yaslan arkana öyle göğsüne yatır oda yeter.
Üstten de alttan da gaz çıkartıyor aslında ama bizimki huy edindi sanırım kakasını altı açıkken bezi bağlamadan yapıyor. Altını açana kadar kıvranıyor ağlıyor önceden yapardı bezine şimdi günde 1 kere elime yapacak illa Durumu kötü değil o yüzden ilaç kullanmak istemiyorum henüz.

Devit3 içinde bize direk çocuk doktoru verdi kontrole gidince ya da eczane onu verdi reçeteye bakmadım. Bi sonraki kontrol ay sonunda içim rahat değil nasıl değiştireceğim ilacı :/

Kızlar bebeğimin göbeği böyle sildim yikadim ama rengi değişmedi normal mi acaba

canim emzirmeden sonra gogsume dik bir sekilde yasliyorum.belinden boynuna dogru sirtini sivazliyorum biraz o sirada gegirmezse birkac kere kucagima yatirir gibi yapip geri gogsume koyup sivazliyorum gegiriyo.
Senin yaptigini denedim canim.aktardim dönderdim.biraz ve cikti.uyandi ama.sonra uyutmak icin göğsüme yasladim uyuttum.2 dakika sonra uyandi.agzindan sesler cikarmaya basladi.bu sefer daha büyük geğirdi ve kustu.
Cok tsk ederim canim.ins hep cikar ya.
7
Bebegi kendime yaslayip bende yaslansam bebek bana düsüyormus gibi oluyor.böylr emzirebilir miyim?bi sakincasi yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…