Ben hamileyken klasik müzik açardım hep çalışırken bana da iyi gelirdi. Şimdi günde 1-2 saat hamileyken dinlediğim parçaları açıyorum kızıma etkisi oluyor mu bilmiyorum ama zararı yoktur bunun.Kızlar şu beyaz gürültü denen müziği burda duydum ben ilk.Kullanan çok mu hakkaten?Bir de zeka geriliğine sebep olur diyor nasıl mümkün ki bu sonuçta anne karnında da sürekli beyaz gürültüye maruz kalmış olmuyor mu çocuk?az önce yorgunluktan mı yani tesadüf mü bilemedim ama 5 dk içinde uyuyakaldı çocuk beyaz gürültüyle.Olabilir mi böyle bir şey acaba?
Bende her emzirmeden sonra omzuuma alıyorum sırtına vuruyorum 5 dk kadar bazen çıkıyor bazen alttan çıkıyor :) her zaman çıkmıyor ağızdan tekrar alıyorum bazen ağlarsa bıraktığımdaBebeğim 29 günlük oldu ve ben hala daha agzindan nasil gaz cikarilir ögrenemedim.emziriyorum uyuyor.gazini cikaramiyorum.ugrasiyorum baya.ya uyaniyor yada uyanmazsa yatagina kiyuyorum.bu sefer 1 dakika sonra uyaniyor.gözleri aciliyor.hadi bu sefer uyutmak icin ugras dur.
Kızlar siz her emzirmede gazini cikarabiliyormusunuz?
Fazla gibi feldi bana .ben içine genelde yarım kol body üstüne tulum ayağına çorap okadar banyodan sonra ise uzun kol body ile tulum giydiriyorum alt üst pek rahat gelmiyor bana böyle tek parça daha rahat geliyor her açıdan ama evimiz kalerifer yanıyor şuan ısı iyi içerde 26 derece siz evinizin ısısına göre giydirin doktorumuzda sizden bir kat fazla giyinsin yetwrlş dedi ben kosa kolla geziyorum evdeKızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz??? Benim kuzum çok terliyor ya,altina uzun kol zibin patikli alt, üstüne takim giydiriyorum sizce fazlami
Benim çocukların ikisi De müziğin her türlüsünü seviyorlar zaten.Ama bu beyaz gürültüde hemen uyuyunca şaşırdım.Bi kaç tane youtube ta var ama bizimki şşş ve beyaz gürültü diye olan bir video vardı onu beğendi sanki bakalımBen hamileyken klasik müzik açardım hep çalışırken bana da iyi gelirdi. Şimdi günde 1-2 saat hamileyken dinlediğim parçaları açıyorum kızıma etkisi oluyor mu bilmiyorum ama zararı yoktur bunun.
Beyaz gürültüyü bi kaç sefer denedim hiç etkisi olmadı sakinleşmesinde falan.
Bende her emzirmeden sonra omzuuma alıyorum sırtına vuruyorum 5 dk kadar bazen çıkıyor bazen alttan çıkıyor :) her zaman çıkmıyor ağızdan tekrar alıyorum bazen ağlarsa bıraktığımda
Fazla gibi feldi bana .ben içine genelde yarım kol body üstüne tulum ayağına çorap okadar banyodan sonra ise uzun kol body ile tulum giydiriyorum alt üst pek rahat gelmiyor bana böyle tek parça daha rahat geliyor her açıdan ama evimiz kalerifer yanıyor şuan ısı iyi içerde 26 derece siz evinizin ısısına göre giydirin doktorumuzda sizden bir kat fazla giyinsin yetwrlş dedi ben kosa kolla geziyorum evde
Canim.dik durmak belimi dah cok agritiyor.yaslanmak istiyorum.Dik dur canım emzirirken sırtına ve kolunun altına yastık al destekle ikinizde rahat pozisyonda iken emzir. Bende bi ara korktum kambur olucam iyice diye sonra değiştirdim pozisyonumu.
Sende benim gibi yapıyormussun canim.cikarmaadigimda yatiriyorum uyaniyor.Bende her emzirmeden sonra omzuuma alıyorum sırtına vuruyorum 5 dk kadar bazen çıkıyor bazen alttan çıkıyor :) her zaman çıkmıyor ağızdan tekrar alıyorum bazen ağlarsa bıraktığımda
Fazla gibi feldi bana .ben içine genelde yarım kol body üstüne tulum ayağına çorap okadar banyodan sonra ise uzun kol body ile tulum giydiriyorum alt üst pek rahat gelmiyor bana böyle tek parça daha rahat geliyor her açıdan ama evimiz kalerifer yanıyor şuan ısı iyi içerde 26 derece siz evinizin ısısına göre giydirin doktorumuzda sizden bir kat fazla giyinsin yetwrlş dedi ben kosa kolla geziyorum evde
Canım benim oğlumun da gaz problemi çok fazlaydi Nurse harwey diye bir damla verdi doktorumuz tamamen bitkisel sabah akşam 10 damla damlatiyorum gaz sorunumuz baya hafifledi tavsiye ederim..Denizin gaz problemi başladı. Sürekli bacaklarını çekiyor uyurken uyanıyor çok güzel yapıyordu halbukid vitamini olarak devit-3 vermişti doktor o yapar mı nette öyle bişey okudum birde devit-3 zararlı diyen var kafam karıştı :/
yarim kol citcitli body.. alt ust takimKızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz??? Benim kuzum çok terliyor ya,altina uzun kol zibin patikli alt, üstüne takim giydiriyorum sizce fazlami
ben bazen onunla uyutuyorumKızlar şu beyaz gürültü denen müziği burda duydum ben ilk.Kullanan çok mu hakkaten?Bir de zeka geriliğine sebep olur diyor nasıl mümkün ki bu sonuçta anne karnında da sürekli beyaz gürültüye maruz kalmış olmuyor mu çocuk?az önce yorgunluktan mı yani tesadüf mü bilemedim ama 5 dk içinde uyuyakaldı çocuk beyaz gürültüyle.Olabilir mi böyle bir şey acaba?
Yarım kollu zibinmi giydiriyorsun cnmHemen hemen ayni canim ben altina ya5ik kollu zibin giydiriyorum
canim emzirmeden sonra gogsume dik bir sekilde yasliyorum.belinden boynuna dogru sirtini sivazliyorum biraz o sirada gegirmezse birkac kere kucagima yatirir gibi yapip geri gogsume koyup sivazliyorum gegiriyo.Bebeğim 29 günlük oldu ve ben hala daha agzindan nasil gaz cikarilir ögrenemedim.emziriyorum uyuyor.gazini cikaramiyorum.ugrasiyorum baya.ya uyaniyor yada uyanmazsa yatagina kiyuyorum.bu sefer 1 dakika sonra uyaniyor.gözleri aciliyor.hadi bu sefer uyutmak icin ugras dur.
Kızlar siz her emzirmede gazini cikarabiliyormusunuz?
Ben yaptirdim oneririm de 2.gun oldu hicbir zorlugu yok bakimida kolayHanimlar merhaba. Aranizda yenidogan sunneti yaptiran var mi? Zor oluyor mu? Tecrubelerinizi paylasirsaniz minnettar olurum.
Ben dinletmiyorum öyle seyler , güvenmiyorum cünkü. En masum görünen cizgifilmlerde bile subliminl mj var bakarsın onda da olur..Kızlar şu beyaz gürültü denen müziği burda duydum ben ilk.Kullanan çok mu hakkaten?Bir de zeka geriliğine sebep olur diyor nasıl mümkün ki bu sonuçta anne karnında da sürekli beyaz gürültüye maruz kalmış olmuyor mu çocuk?az önce yorgunluktan mı yani tesadüf mü bilemedim ama 5 dk içinde uyuyakaldı çocuk beyaz gürültüyle.Olabilir mi böyle bir şey acaba?
yarım kollu citcitli badi bide alt ust takim olarakYarım kollu zibinmi giydiriyorsun cnm
Benimki de şşş sesini seviyor gece uykuöu açıp kucağıma alana kadar ş harfini hem ezberliyorum hem ezberletiyorum resmenBenim çocukların ikisi De müziğin her türlüsünü seviyorlar zaten.Ama bu beyaz gürültüde hemen uyuyunca şaşırdım.Bi kaç tane youtube ta var ama bizimki şşş ve beyaz gürültü diye olan bir video vardı onu beğendi sanki bakalım
Tam dimdik olmana ve öyle tutmana gerek yok. Maksat çocuk yatay pozisyona hemen geçmesin başı yukarıda kalsın. Yaslan arkana öyle göğsüne yatır oda yeter.Canim.dik durmak belimi dah cok agritiyor.yaslanmak istiyorum.
Sende benim gibi yapıyormussun canim.cikarmaadigimda yatiriyorum uyaniyor.
Üstten de alttan da gaz çıkartıyor aslında ama bizimki huy edindi sanırım kakasını altı açıkken bezi bağlamadan yapıyor. Altını açana kadar kıvranıyor ağlıyor önceden yapardı bezine şimdi günde 1 kere elime yapacak illaCanım benim oğlumun da gaz problemi çok fazlaydi Nurse harwey diye bir damla verdi doktorumuz tamamen bitkisel sabah akşam 10 damla damlatiyorum gaz sorunumuz baya hafifledi tavsiye ederim..
Devit-3 e gelince evet çocuk doktorumuz paraben var dedi sağlık ocagindaki verilen damlalarda çok tedirgin oldum onu kullanmadim kendisinin verdiği multivtamini kullaniyorum
benimde bebegim 47 cm 2570 gr dogdu nasil beslediniz masallah bu arada iyi olmus kilosuda boyudaBugun asimizi olduk. 2510 gram dogmustuk. 3700 gram olmusuz. Boyumuz da 47 cm di. 51 cm olmusuz. Bir aylikken yeni dogan bebege benzedik yani.
Senin yaptigini denedim canim.aktardim dönderdim.biraz ve cikti.uyandi ama.sonra uyutmak icin göğsüme yasladim uyuttum.2 dakika sonra uyandi.agzindan sesler cikarmaya basladi.bu sefer daha büyük geğirdi ve kustu.canim emzirmeden sonra gogsume dik bir sekilde yasliyorum.belinden boynuna dogru sirtini sivazliyorum biraz o sirada gegirmezse birkac kere kucagima yatirir gibi yapip geri gogsume koyup sivazliyorum gegiriyo.
7Benimki de şşş sesini seviyor gece uykuöu açıp kucağıma alana kadar ş harfini hem ezberliyorum hem ezberletiyorum resmen
Tam dimdik olmana ve öyle tutmana gerek yok. Maksat çocuk yatay pozisyona hemen geçmesin başı yukarıda kalsın. Yaslan arkana öyle göğsüne yatır oda yeter.
Üstten de alttan da gaz çıkartıyor aslında ama bizimki huy edindi sanırım kakasını altı açıkken bezi bağlamadan yapıyor. Altını açana kadar kıvranıyor ağlıyor önceden yapardı bezine şimdi günde 1 kere elime yapacak illaDurumu kötü değil o yüzden ilaç kullanmak istemiyorum henüz.
Devit3 içinde bize direk çocuk doktoru verdi kontrole gidince ya da eczane onu verdi reçeteye bakmadım. Bi sonraki kontrol ay sonunda içim rahat değil nasıl değiştireceğim ilacı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?