2018 Ekim Anneleri

ben de niyetlenmistim yaptırmaya 1. gun yaptıracaktım hatta ama kucuk doğduğundan dr onay vermedi..

cani acimis minigin, normal. gecmis olsun.
2. ay asisinden 1 gun once banyo yaptirin dediler bana da. aklınızda olsun

Ben kayınvalidemle yardımcı kadının yanında bile rahat emziremiyorum ya.Hegkes gitsin evde yalnız kalalım istiyorum
Canim yalniz kalirsan da cok yorulursun.uyuyamazsin.annenin yaninda olması nimet bence.
Bakmiyorum da gel bana sor canim.aklim cıkiyor.emzirip yatirinca kosarak ymwcye gidiyorum.acaba kustu mu boğulur mu diye korkuyorum.bebegi gözleyen bi göz olsa diyorum.yoksa isten uykusuzluktan filan degil sikayetim.
Bu arada bugün banyo yaptirdik.hırıltısı yok simdi.emzirirken de yok.sabah vardi.hem temizledim hemde banyo yapinca acılmiş olabilir mi?
Maşallah canim sana:)

alin bulunsun her zaman lazım olur.

emzirip hemen yatırmayacaksın ki.. emzir, gaz çıkarma ve ben bi 10 dk da omzumda evde geziyorum sirt sivazlarken. sonra alt değiştirme.. Yan yatış yastigi yok mu? tuvalete koşarak gitmene gerek kalmaz..
https://www.e-bebek.com/babyjem-guvenli-uyku-yastigi-p-bje-84328/

Canim uykuya gectikten sonra altini mi degsitiriyorsun?bizimkinin uykusu acilir.
Bizim bebek eger memede uyumazsa agliyor.gazli.sürekli emmek istiyorum.ancak uyutunca rahatliyorum.o da 1 saat memede tutmam gerekiyor.1 saat belim pert oluyor.biraz ugrasiyorum.gazi cikmayinca da gezdiriyorum.yorulunca koyuyorum yataginin icine.o sirada kosuyorum.sütüm olsun diye günde 4 bucuk litre su iciyorum.haliyle sürekli geliyor.yan yatiriyorum zaten.arkasina uzun ince rulo gibi bi yastik koyuyorum.ön tarafina da.destekliyorum baya.yine de kusunca korkuyorum.

İyi aksamlar kizlar, bugun kalca, goz ve aylik muayene vardi hepsi guzel gecti cok sukur.

Kalca ultrasonla bakiliyor cok kisa ve kolay bir islem can yakici bir durum yok.
Goz muayene bildigimiz gibi isikla bakiliyor ve damla damlatilip yarim saat bekletiliyor.
Aylik muayene 4250gr olmus 36 gunluk kizim.
Emme aralari acilabilir, 20 dk emmeler kisalabilir, uyuma sureleri artabilir dedi doktor.
Birde bu devletin karsilamadigi asilardan bahsetti biz yaptirmak istiyorduk zaten onumuzdeki ay rota asisi ile baslayacagiz zaten 2 asi varmis rota ve menenjit. Fiyatlarida 210 ile 230 liraymis.

Kizlar bebeginizi yanliz yikadinizmi veya yikayan varmi ben kirkini cikarticam yanlizim mecbur

Sende yapabilirsin canım ..bebek araban varsa en aZından koy içine bir parka markete çıkarak başlayabilirsin ve gerçekten dışardaykrn mışıl mışıl uyuyorlar :)) temiz hava iyi geliyor

Kizlar bebeginizi yanliz yikadinizmi veya yikayan varmi ben kirkini cikarticam yanlizim mecbur
Evet bazen yalnız yıkıyorum ayaklı küveti var ve içinde filesi ona koyup yıkıyorum zaten nornaldede tek yıkıyırum eşim suyunu döküuor ve çıkarken havkusunu getiriyor okadar:)ve mutlaka banyodan sonra yağı ile masaj yapıyorum heryerine oda iui geliyor mayışıyor emiziroyuem üstünede banyo yaptığı geceler daha güzwl uyuyor tavsiye ederim yapmayan var ise eğer

15 gunluk oldu bebegim 2700 gr oldu ama doymuyor benimde bebegim sagmayi deniyorum 20 cl anca cikiyor ustune mecburi mama veriyoruz doktora gittik haftada 250 gr almasi gerekiyor dedi bakalim 3.5 kilo olana kadar primatura mama kullanmaya devam edecegiz bu arada sarilik yaşadık

Uyusa bile altını degistiriyorum zaten dalmışsa bir süre sonra tekrar dalar..yan yatırsan bile arada yönünü değiştir. Bir saga bir sola yatır yani basını. Ruloların yönünü değiştir demek istediğim.. merak ettim.4.5 lt su içme suyu çok artırdı mi?

Kaç dozmuş peki bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…