- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
acliktan agladigina emin misiniz.belki emdikce gazi oluyodur onu cikaramiyodur.bi de uyuyamadigi icin de aglar bebis.bizimki de gunduz agliyordu.hep emzireyim dedim fayda etmedi.emzirmelerden sonra uyutmaya calistim.gunduz birkac kez uyiyunca daha huzurlu oldu.sutun yetmedigi endisesine kapilmayin hemen.çok zor geçiyor şu günler. doktor yeterli kilo almamış mamaya başlayalım demişti bende bir hafta musade istemiştim ve sonuç oğlum uyumak bilmiyor ne gündüz ne gece sadece emince duruyor sonra ağlama krizi sonra yine meme. yapışık ikiz gibiydik tüm gün. gece de uyumuyor. emdiği neye yarayacakki yine kilo alımı olmayacak. en son yarım saat emdi gece1 de ve yine ağlıyor. eşimle herhalde süt yetmiyor doymuyor hissiyatına kapıldık ve eşim mama aldı. 50 ml verdim. istemeyerek de olsa. hem ben tükendim hem çocuk yıprandı. bir-kac arkadaş büyüme atağından bahsetmiş. bizim durum bu olabilir mi acaba? son iki gündür böyleyiz özellikle. ve mamayı gündüz veremeyecem inşallah gerek de kalmaz. çok çaresiz hissettim kendimi
Insanların ne düşüneceğini umursama. Kime ne, keyfine bak...Canim burasi doğu.havalar çok soğuk.bide kırkimız çikmadı diye komsular baya kınar beni.deli derler hemen.
Canim.benimki hemen uyaniyor.uyutmasi da cok zor.bende gün icinde saga sola ceviriyorum.
Suyu cok icmek sütü arttiriyor demisti bi arkadas.yadegarım isimli arkadas.gecekten ise yariyor.arttirdi.önceden 3 litre iciyordum aksam olunca sütüm bitiyordu.ama okudum ki emziren anneler en az 3.8 litre icmeliymis.yani su ve sıvi gıdalar.
Ben ne olur ne olmaz diye 4 bucuk 5 icmeye zorluyorum.kendimi.
Sende yarin bi dene.kesinlikle faydasini goreceksin.
acken sut gelmedugini anlayıp geri iter. tokken uykusu da gelmişse alabilir..Emzigi seviyor ama agzinda tutamiyor. Cilginca emmeye calistigi icin firliyor agzindan. Sonra sinirleniyor. Bazen de icinden sut gelmiyor diye sinirleniyor. Bazen de hic agzini acmiyor. Emzigi yalayip agzini kapatiyor.
sutunuzu sagin acaba yeterli mi diye.. ayrıca mama verince vicdan azabı cekenlerdenim ama artık bunu bıraktım. keyfimizden mama vermiyoruz. birkaç gun mama takviyesi verin eğer ağlaması vs azalırsa sut yetmediğinden cok ağlıyor olabilir.. sutunuzu artırma yoluna gidersiniz ek besin takviyeleriyle..çok zor geçiyor şu günler. doktor yeterli kilo almamış mamaya başlayalım demişti bende bir hafta musade istemiştim ve sonuç oğlum uyumak bilmiyor ne gündüz ne gece sadece emince duruyor sonra ağlama krizi sonra yine meme. yapışık ikiz gibiydik tüm gün. gece de uyumuyor. emdiği neye yarayacakki yine kilo alımı olmayacak. en son yarım saat emdi gece1 de ve yine ağlıyor. eşimle herhalde süt yetmiyor doymuyor hissiyatına kapıldık ve eşim mama aldı. 50 ml verdim. istemeyerek de olsa. hem ben tükendim hem çocuk yıprandı. bir-kac arkadaş büyüme atağından bahsetmiş. bizim durum bu olabilir mi acaba? son iki gündür böyleyiz özellikle. ve mamayı gündüz veremeyecem inşallah gerek de kalmaz. çok çaresiz hissettim kendimi
Benim bebegim de boyle. Dun aksam aglamaktan helak oldum. Yattim. Esim bebegi yikamis. Uyumus. Uyaninca da mama vermis. Gece iki kere uyandi. 10 dk emip cok guzel uyudu. Simdi de ayni ama kucagimda. Yatirmaya korkuyorum.çok zor geçiyor şu günler. doktor yeterli kilo almamış mamaya başlayalım demişti bende bir hafta musade istemiştim ve sonuç oğlum uyumak bilmiyor ne gündüz ne gece sadece emince duruyor sonra ağlama krizi sonra yine meme. yapışık ikiz gibiydik tüm gün. gece de uyumuyor. emdiği neye yarayacakki yine kilo alımı olmayacak. en son yarım saat emdi gece1 de ve yine ağlıyor. eşimle herhalde süt yetmiyor doymuyor hissiyatına kapıldık ve eşim mama aldı. 50 ml verdim. istemeyerek de olsa. hem ben tükendim hem çocuk yıprandı. bir-kac arkadaş büyüme atağından bahsetmiş. bizim durum bu olabilir mi acaba? son iki gündür böyleyiz özellikle. ve mamayı gündüz veremeyecem inşallah gerek de kalmaz. çok çaresiz hissettim kendimi
Konustugum en cok muhatap oldugum insanlar olunca kıramiyorum canim.Insanların ne düşüneceğini umursama. Kime ne, keyfine bak...
hava soğuksa tabi üşütebilir..
suyu fazla içmek mide bulantısı yapiyo ben de. Bugün daha fazla içmeye zorlayım kendimi
Hepimiz bu yollardan geciyoruz canim.benimki de gecen gece uyumadi.yatirdim uyandi yatirdim uyandi.gözünu ayirmis ama ben oldüm.aglamakli oldum.esim kızdı.Benim bebegim de boyle. Dun aksam aglamaktan helak oldum. Yattim. Esim bebegi yikamis. Uyumus. Uyaninca da mama vermis. Gece iki kere uyandi. 10 dk emip cok guzel uyudu. Simdi de ayni ama kucagimda. Yatirmaya korkuyorum.
Canim doktora bakma senKızlar Günaydın
Kızım 2gündür kaka yapmıyor doktora sordum 7güne kadar normal dedi
Emmesinde sıkıntı yok ama içim hiç rahat değil
acliktan agladigina emin misiniz.belki emdikce gazi oluyodur onu cikaramiyodur.bi de uyuyamadigi icin de aglar bebis.bizimki de gunduz agliyordu.hep emzireyim dedim fayda etmedi.emzirmelerden sonra uyutmaya calistim.gunduz birkac kez uyiyunca daha huzurlu oldu.sutun yetmedigi endisesine kapilmayin hemen.
humana still tee içmeye başladım.uyumasi lazım onun için en azindan gece bir kez 50ml mama verebilirim. uykusuzluk da onu huzursuz editör.sutunuzu sagin acaba yeterli mi diye.. ayrıca mama verince vicdan azabı cekenlerdenim ama artık bunu bıraktım. keyfimizden mama vermiyoruz. birkaç gun mama takviyesi verin eğer ağlaması vs azalırsa sut yetmediğinden cok ağlıyor olabilir.. sutunuzu artırma yoluna gidersiniz ek besin takviyeleriyle..
Benim bebegim de boyle. Dun aksam aglamaktan helak oldum. Yattim. Esim bebegi yikamis. Uyumus. Uyaninca da mama vermis. Gece iki kere uyandi. 10 dk emip cok guzel uyudu. Simdi de ayni ama kucagimda. Yatirmaya korkuyorum.
Ben emziği oylesine vermiyorum. Mesela ana kucağında öylesine bakınıyor vermiyorum. Karni tok gazi cıktı ama mizirdaniyorsa veriyorum. Bi de uyumamak için direniyorlar ya o arada uykuya geçsin dalsın diye veriyorum. Emmeyi etkilemedi yine tutuyor ama benim sütüm çok az olduğundan kısa sürede ağlıyo. Sagip veriyorum arada da mama yiyor.. emzikten memnunum. P. Avent benimki deKonustugum en cok muhatap oldugum insanlar olunca kıramiyorum canim.
Suyu öyle bos bos icmek bulanti yapar.1 tane hurma ye su ic.mesela biseyler atistir su ic.
Bu arada canim sana bisey soracam.senin bebek emzik kullaniyor mu?
Ben azönce emzik getirttirdim internetten.daha omce 2 tane aldim almadi.
Simdi chicconun ki geldi.tam da cok agliyordu.
Simdilik agzinda ama birakmazsa tabi.
Sormak istedigim şu ki emzirmeyi etkiliyor mu?yani seni daha az emip yada emzirmesini bozuyormu?eger öylesyse vermicem.
Milupa Aptamil 1 kullanıyorum2saat hiç emzirmeden sagdigimda50ml gelmişti önceki gün. ama dün
hiç o kadar boslugumuz olmadi. kısır bir döngüye girdik. emdi emerken uyuya kaldı sırtını sıvazladım yatağına koydum 10 dk geçmeden ağladı hooop en başa geri dön. kakasıni da yapiyor.
humana still tee içmeye başladım.uyumasi lazım onun için en azindan gece bir kez 50ml mama verebilirim. uykusuzluk da onu huzursuz editör.
bizim oğlanda güzel bir uyku çekti. şimdi kucağımda.insllh dünün tekrarı olmaz.
bu arada doktora hangi mama diye bile sormamistim dusunmedigimden. dün öyle ani bur durum oldu ve eşim sma gold mamayı almış. okudum biraz iyi gibi geldi. sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz??
Canim gunde 6 litre su ic ve 20 dakika sag 20 dakika sol göğsünu ver.bebegein hem kilo alir hemde sütün bollasir.2 saatte bir de emzir.2saat hiç emzirmeden sagdigimda50ml gelmişti önceki gün. ama dün
hiç o kadar boslugumuz olmadi. kısır bir döngüye girdik. emdi emerken uyuya kaldı sırtını sıvazladım yatağına koydum 10 dk geçmeden ağladı hooop en başa geri dön. kakasıni da yapiyor.
humana still tee içmeye başladım.uyumasi lazım onun için en azindan gece bir kez 50ml mama verebilirim. uykusuzluk da onu huzursuz editör.
bizim oğlanda güzel bir uyku çekti. şimdi kucağımda.insllh dünün tekrarı olmaz.
bu arada doktora hangi mama diye bile sormamistim dusunmedigimden. dün öyle ani bur durum oldu ve eşim sma gold mamayı almış. okudum biraz iyi gibi geldi. sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz??
Canim bende huysuzlandiginda verecem.uykuya gecmesi icin hangi asamda veriyorsun.ayrintili anlatirmisin?mesela ben emziriyorum uyuyor.gazini cikarirken uyaniyor.o sirada mi verecem.kucagimda mi yoksa yataginda mi?Ben emziği oylesine vermiyorum. Mesela ana kucağında öylesine bakınıyor vermiyorum. Karni tok gazi cıktı ama mizirdaniyorsa veriyorum. Bi de uyumamak için direniyorlar ya o arada uykuya geçsin dalsın diye veriyorum. Emmeyi etkilemedi yine tutuyor ama benim sütüm çok az olduğundan kısa sürede ağlıyo. Sagip veriyorum arada da mama yiyor.. emzikten memnunum. P. Avent benimki de
H helinnnn canim sende yap bunu.ins Allahin iziniyle artacak.bol bol dua et Allaha.Rabbim bebeginin rizkini gondersin ins.Canim bende huysuzlandiginda verecem.uykuya gecmesi icin hangi asamda veriyorsun.ayrintili anlatirmisin?mesela ben emziriyorum uyuyor.gazini cikarirken uyaniyor.o sirada mi verecem.kucagimda mi yoksa yataginda mi?
Sütünun artmasini istiyorsan bugün 6 litre suyu 1 güne yay.20 dakika sağ göğsünü ver.20 dakika sol göğsünü.bir dahaki emzirmeden son hangisinde biraktiysan ondan basla.biten göğüs yani 2 saat 20 dakikads dolmus oluyor.
Bide sabahlari tereyagi pekmek ısıt ye.2 yumurtayi sahanda bol yagla kimyonla pisir.ben cay kahve icmiyorum.sadece su.hosaf olursa.ayran filan.bunlari 1 gün dene.o gün sütün bollastigini görceksin.mamayi birakacaksin.
Ins canim.camdan disari bakmakla yetiniyorum.simdilik.bi arabamiz olsa 40i ciktiktan sonra rahatca cikardim.avmye filan giderdim.bizim oglan arabada pusette uyuyor.Anladım canım ohalde biraz daha sabır diliyorum..yaza iyice büyümüş olacakle rahat rahatçıkarsın ozaman
önce emzir- gaz çıkart -evde gezdir.. kucagina al, kucakta uyur. sonra beşiğe yatırınca tekrar uyaniyolar kucak istiyorlar.. tekrar alıyorum evde geziyoruz biraz.. sonra beşiğe gecince gözleri kapanıyor ama hafif aralık yine :)) uykuysa direnir ağlar vs . basını oksa. o arada emziği veriyorum. onu emerken arada mizmizlaniyo agliyo, emziği itiyo, emziği tekrar veriyorum . sonunda alacak.. uyurken dusuyo ağzından zaten.. emziği kenara koyCanim bende huysuzlandiginda verecem.uykuya gecmesi icin hangi asamda veriyorsun.ayrintili anlatirmisin?mesela ben emziriyorum uyuyor.gazini cikarirken uyaniyor.o sirada mi verecem.kucagimda mi yoksa yataginda mi?
Sütünun artmasini istiyorsan bugün 6 litre suyu 1 güne yay.20 dakika sağ göğsünü ver.20 dakika sol göğsünü.bir dahaki emzirmeden son hangisinde biraktiysan ondan basla.biten göğüs yani 2 saat 20 dakikads dolmus oluyor.
Bide sabahlari tereyagi pekmek ısıt ye.2 yumurtayi sahanda bol yagla kimyonla pisir.ben cay kahve icmiyorum.sadece su.hosaf olursa.ayran filan.bunlari 1 gün dene.o gün sütün bollastigini görceksin.mamayi birakacaksin.
Tamam canim.baya meşakkatliymiş ama:)önce emzir- gaz çıkart -evde gezdir.. kucagina al, kucakta uyur. sonra beşiğe yatırınca tekrar uyaniyolar kucak istiyorlar.. tekrar alıyorum evde geziyoruz biraz.. sonra beşiğe gecince gözleri kapanıyor ama hafif aralık yine :)) uykuysa direnir ağlar vs . basını oksa. o arada emziği veriyorum. onu emerken arada mizmizlaniyo agliyo, emziği itiyo, emziği tekrar veriyorum . sonunda alacak.. uyurken dusuyo ağzından zaten.. emziği kenara koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?