2018 Ekim Anneleri

Canım kala için ortopedi den mi randevu alınıyor yoksa çocuk doktorundan aynı şekilde göz de?

Mesajlaşmanızı görünce sormak istedim. Bizim oğlanın göbek bağının bir parçası göbek deliği içinde duruyor halen. Sizde böyle bir durum oldu mu? Ne yaparsak düşer biliyor musunuz?
Bizim büyük çocuğumuzda parça kalmıştı düşmemişti canım çocuk dr umuz bakıp parça büyük olduğu için çocuk cerrahına yönlendirmişti neşterle parçayı alıp gümüş nitrat çubuğuyla yakmıştı cerrah. 5 dkyı bile bulmayan bir işlemdi bir daha sıkıntı yaşamadık canım. Dr una gittiğinizde gösterin parça vae gibiyse ilk çocuk olunca anlayamamıştık ne olduğunu zamanla normale döner diye bekledik olmadı akıntı da yapıyordu kan gibi o işlem rahatlatmıştı olmadı bir daha

Canım eğer iki haftayı falan geçtiyseniz sarılık probleminiz yoksa süreyi biraz artırabilir zaman ayarlamasını bebeğe bırakabilirsiniz

Canim zaten bezin ustune geliyor sikmiyor evet erkek madem oyle bezde takmiyalim.bizim bebekler hep boyle buyudu cok sukur bir sikinti olmadi sende bebisini usutme cok usuyorlar huzursuz oluyorlar.isininca misil misil uyuyorlar ozellikle geceleri
Yok canım üşütmüyorum üşüdüğünü hissrttiğimde altına bir alt daha giydiriyorum. Belki ileriki dönemler için söylemiştir hocası bilmiyorum da inmemiş testis durumları olabiliyor cidden bağlantısı olabileceğini düşündüm ben de. Tabi hiçbir şeye kesin bunun nedeni budur diyemem de belki etkisi vardır

Burnu tıkanıp nefes alamayınca gittiğim dr lar söyledi canım kızımdan da tecrübeliyim ihtiyaç anlarında kullanıyorum günlük kullanımda değil. Kızım hastaydı sonrasında oğlumfa da burun akıntısı ve sonra tıkanıklık olunca mecbur kullanıyorum

Gün sayamıyorum canım 21 Eylül doğum tarihi

Sende yapabilirsin canım ..bebek araban varsa en aZından koy içine bir parka markete çıkarak başlayabilirsin ve gerçekten dışardaykrn mışıl mışıl uyuyorlar :)) temiz hava iyi geliyor
Canim burasi doğu.havalar çok soğuk.bide kırkimız çikmadı diye komsular baya kınar beni.deli derler hemen.
Canim.benimki hemen uyaniyor.uyutmasi da cok zor.bende gün icinde saga sola ceviriyorum.
Suyu cok icmek sütü arttiriyor demisti bi arkadas.yadegarım isimli arkadas.gecekten ise yariyor.arttirdi.önceden 3 litre iciyordum aksam olunca sütüm bitiyordu.ama okudum ki emziren anneler en az 3.8 litre icmeliymis.yani su ve sıvi gıdalar.
Ben ne olur ne olmaz diye 4 bucuk 5 icmeye zorluyorum.kendimi.
Sende yarin bi dene.kesinlikle faydasini goreceksin.

Yok cnm zaten adam akıllı bebeğe bakan yok.Slan seviyor oynuyor iki dk sonra aa annesi bu aranıyor al emzir diyorlar.Dinlendirmeye çalışan yok anlayacagın.Hatta bugün bebişin ilk banyosunu yaptırdık herkes müdahale etti ben de dedim ya bi tek tek söyleyin.Bebiş üşütecek dite arada eşimden de azar yedim kimse sana karışmıyor zaten bi ben söylüyorum diye.Canım çok sıkıldı ağlıyorum hala Tek olsak bunlar olmuyor en azından

e bebek teki malt içeceği çok etkili sut konusunda sütün kalitesinide arttiriyormus

Hiç sorma gercekten!! Çok şükür 7. Gün kendiliginden yaptı kalasını bugün doktora götürdüm o da senin verdiğin tepkiyi verdi no no hiç bişey verme dedi ilaç ta veremem çok küçük bekle bir kaç gün daha yapacaktır dedi su ver sadece o da çay kaşıgı işe çok az dedi ona bile gerek kalmadan yaptı cok sukur burda ebeler rutin kontrol yapıyor hepsi ayrı birşey söylüyor hele en son kilo kontrolünde bu çocuk yeterince kilo almamış mama ver diyo ama sütüm var ve yetiyo başlard biraz fazla uyuyordu falan açıklama yapıyorum yok diyo gelişimi geride ikna olmayıp baska ebeyi aradım o da kızıyor ki bi ebe sana nasıl mama ver der anne sütüne devam et :))

Gecmis olsun. Biz de sarilik olduk. Zor oldu. Fototerapi aldik ama gecti sukur.

Anladım canım ohalde biraz daha sabır diliyorum..yaza iyice büyümüş olacakle rahat rahatçıkarsın ozaman

çok zor geçiyor şu günler. doktor yeterli kilo almamış mamaya başlayalım demişti bende bir hafta musade istemiştim ve sonuç oğlum uyumak bilmiyor ne gündüz ne gece sadece emince duruyor sonra ağlama krizi sonra yine meme. yapışık ikiz gibiydik tüm gün. gece de uyumuyor. emdiği neye yarayacakki yine kilo alımı olmayacak. en son yarım saat emdi gece1 de ve yine ağlıyor. eşimle herhalde süt yetmiyor doymuyor hissiyatına kapıldık ve eşim mama aldı. 50 ml verdim. istemeyerek de olsa. hem ben tükendim hem çocuk yıprandı. bir-kac arkadaş büyüme atağından bahsetmiş. bizim durum bu olabilir mi acaba? son iki gündür böyleyiz özellikle. ve mamayı gündüz veremeyecem inşallah gerek de kalmaz. çok çaresiz hissettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…