2018 Ekim Anneleri

Biz cok agladigi gece aceleden marketten bebelac aldik. Baska yoktu. Doktora sorduk. Olur dedi. Ama icinde sut proteini var. Sut alerjisi olanlar icin iyi olmaz. Dogum yaptigimiz hastanede biz hipp kullaniyoruz demislerdi. Birakcaz bakalim ama bu kiz doymuyor. Buzlukta sagdigim sutler var. Onlardan cikarcam. Bitince yine mamaya doncez mecbur.

ben de yan yatırıyorum ama hiç kundak yapmadım annem yaptı 1 kere. istemedim ben. simdi tek bakıyorum zaten. yapmıyorum kundak. Bebegi sese alissin diye salonda ana kucağında uyutuyorum, tv acik hep.
Kundak yaomayinca kesintisoz kac saat uyuyor canim.bizde yatak odasini terk ettik.
Oturma odasinda bi cekyatta ben.bi cekyatta esim yatiyor.besik tam ortada.tv hep acik.soguk diye buraya geldik.ufo yaktik.simdi de bebegin burnu tikandi.
Tek bakmaya uykusuzluga alistin mi?

Doğum kilolarınız gitti mi? Sezeryan sonrası göbek kaldı ben de :)) Doktor spora başla dedi ama vakit yok
Ben doğumda 19 kilo aldığım için ancak 11 kilosunu verebildim göbeğim hala çok küçük değil ama ilk hamileliğimi düşününce yine iyi diyorum onda daha zor gitmişti kilolar

Canim gunde 6 litre su ic ve 20 dakika sag 20 dakika sol göğsünu ver.bebegein hem kilo alir hemde sütün bollasir.2 saatte bir de emzir.
Canım günde 6 lt su insanı mahveder. Su tabi ki de faydalı ama bu kadar faxlası da insana zarar verir bence içiyorsan sen de bu kadar tüketme

Canım günde 6 lt su insanı mahveder. Su tabi ki de faydalı ama bu kadar faxlası da insana zarar verir bence içiyorsan sen de bu kadar tüketme
Canim.ilk günler göğüslerin uyarilmasi icin gerekli.zaten süt cogaldikca denge oturur.günde sivi alimi 4 bucuk litreye düser.ben su disinda bisey icmedigim icin bunkadar iciyorum.mesela emziren bayanlar günde 3 litre su iciyor.geri kalan 1 bucuk litreyi de rezene komposto ayran hosaf süt arttirici çaylarla aliyor.yani düsününce sizde günlük 5 litreye yakin sivi aliyorsunuzdur.ben diğer seyleri icmiyorum.sadece su iciyorum.
Verdim canım inşallah yapar ya
Yapar canim ins.benimkide gecen gün günde bir kere yapmaya basladi.ablam zeytinyagi ver dedi.vedim sabaha çogaldi kaka yapmasi.bide yataginin ayak kismına bi şişeye sicak su koy.ama ayagina temas etmesin.yatarken sıcak tutsun.

gece yatak odasında beşiğinde uyuyor. gunduz anakucaginda salondayız. tv acik hep. burna otribebe kullan. 2 gün önce cocuk profesörü yan yatır dedi.. önce yukarda kalan burun deliğine 1 damla 5 dk sonra ters yone cevir diğer burun deliğine 1 damla dedi...
uyku değişiyor bazen 1 bazen 2 saat uyuyor.. ben uykusuzluğa alistim. insanoğlu herseye alisiyor yeter ki sağlık olsun minikler iyi olsun:)) şikayet hiç etmem. tatlı yorgunluklar bunlar

Kızlar bizde buğün bir aylık olduk çocuk doktoruna gittik, kalça filmi çektirdik birde kızımın kızaran göbeğine baktık şu an için hersey normal. Kalça filmi bir aylıkken de çekilebilir bilginiz olsun

1 aylık bebek kaç cc sütle doyar?
Dün gögüs ucu yara olan mememi yaklaşık 45 dk elle sagdım 60cc süt çıktı...
Doyuyomudur 60 cc sütle?

Ben artık daha sıkı bağlaıyorum geçmiyor şimdilik sanırım sıkacak diye gecşek bağlamamdan oldu :)

Anladım peki şimdiden sonra değiştirip farklı kullansam birşey olurmu acaba

Sanmiyorum canim ama eczaneye sorarsin en azindan.

Kilo konuşulmuş ben 10 kilo verdim daha doğrusu ödem gitti. 4 kilo falan kaldı hamile kaldığım kiloya. Kendi asıl kiloma dönmeme 8-10 kilo var nasıl gidecek bilmiyorum iştahıma çok düşkünüm dikişlerden çok harekette edemiyorum spor için.

Dikiş tam anlamıyla ne zaman iyileşir? Sadece iz olarak kalma süresi nedir genelde?

Bnm bile icim rahatladi suan :)
Sen o ebeyi cidden bosver hatta bence sikayeti haketmis.Kimbilir kac anne bebek gidiyor ona,yazik.

Sizin kakalarda gelmis :) bidaha uzun surmez insallah.

Ataklar malesef zor canim.
Bizde ay sonuna dogru vurdu yani 3-4 hafta gb ve sonra gulmeye baslamisti :)
Sikinti yapmamak gerek.
Duş dene,masaj yap,soy dokun bol bol ve emzir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…