2018 Ekim Anneleri

İyi dileklerin için teşekkür ederiz canım biz hasta olarak giriyoruz yeni yıla inş tüm yıl böyle geçmez bronşiolit olmuşuz hava alacağız geçmezse antibiyotik of off
Geçmişolsun cnm. En kısa sürede geçmesi dileğiyle. Bebeğin mı ilk kızın mı oldu?

Ben de eşime eunlari anlatıyorum ama o üniversiteden önce iş yapması. Orda kendi yapsın diyo. Erkek evlat iş yapmazmis öyle alıştırma yaptırma diyo ana ben herşeyi öğretmeyi dusunuyorum. Bu hayatta yanında her zaman olmayabiliriz. Dikişi, bulaşığı, çamaşırı, temizliği, yemeği yaptırmasak da öğretme tarafindayim. Evi toplama ve birlikte kurabiye yapma hayallerim var:) hem annesine yardım etse nolacak

Cnm hangi eğitimleri aldın ve nerde paylaşabilir misin?

Canim gece ve gündüz uyumalari nasildi?
Simdi nasil?
Gündüz ve gece kac saat uyuyor.
canim gece iki veya üç defa emmek icin uyanir geri uyurdu.ilaci birakinca her saat basi uyanmaya basladi ikinmasi sancisi artti.tekrar basladik nurse harveyse gecesi duzene giriyo sayilir.gunduz belli olmuyo ama bazen bikac defa bir iki saatlik uykulari oluyo bazen uyumuyo gaz sancimiz bitmiyo hic

plojovic canım bana bir yardım eder misin dr a ulaşamadım sağlık ocağıda açmıyor kızım sabaha kadar ince bir tulumla durdu sürekli ılık bez koydum öksürmeye başlayınca içine atlet ayaklarına kalın bir çorap giydirdim yarı yere kadar penye örttüm aşıdan beri tuvaletini yapamadı emmek istiyor sancılanıp ağlıyor şuan üşüyor mu diyede çok tedirginim ellerini falan sıkıyor uyurken sürekli saniyeli aralıklarla bütün bedeni olacak şekilde sıçrıyor ateşi çıkmasın diye fazla kucağımada alamadım ten tene olmayın yazıyordu bir yerde ne yapacağımı şaşırdım akşam ki dr da normal dedi yolladı sanki ben anormal dedim ne yapacağımı söylesene bugün onu da şikayet edicem sinirlerim çok bozuldu sabaha kadar oturdum kuzumun başında ara arada inledi şimdi normal giydireyim mi acaba

Merhaba anneler nasilsoniz bebisler nasil..ben burayi cok takip edemedim ama size bisey sormaya geldim sizin beebklerin uyku duzeni nasil? Bizimki bi turlu derin uykuya dalamiyor..gunduz uyudugunda surekli sallanmak istiyor yarim saat ya uyuyor ya uyumuyor ... gece ise geç yatiyor surekli kalkiyor saatte bir belki daha fazla .. doktorumuza sordum benim oglum erken dogdu yogun bakimda kaldi ...yogun bakimda kalan bebeklerde o endise korku oluyor o yuzden dalamiyordur dedi ama nasil asabiliriz bu durumi derin uykuya nasil gece r bilemiyorum..

canim ben cikolata cips biskuvi nohut kuru fasulye herseyo yiyorum hic ayirt etmeden gaz yapar mi diye.gaz yapmiyo bizde.
Maşallah yavruna canim.benimki çok gazli bi bebek zaten.onlari da yedigim zaman hic uyumuyor.
Cips de zararli.yememeye calisiyorum.
Aynen bizimkide öylr canim.ins bebikolarimizin gaz sancisi biter de rahat uyurlar.
Hazır uyumuş çocuk, zaten zor uyuyorlar uyandırmazdim:)))
Ana civerü iste canim:)
Insan aç kaliyor diye endise ediyor:)
Uyandirdim emzirdim geri uyudu.

Canim iste bende sana üşütür diye atlet giydir.penye battaniye ört dedim.
Ateşi cikmasin diye bide üşütmek var.sonra çok sancilaniyorlar.
Sen bebisini kucagina al sakinlestir.
Sana ihtiyaci var.hele de böyle zamanlarda

Canim bebeklerde ilk uc ay melitonin gibi ismi olan bir hormon gunduzleri salgilanmiyor muymus az mi salgilaniyormus oyle bir sey. O uykuya dalmayi saglayan hormonmus. Onun icin burdaki arkadaslarin yuzde doksaninin bebegi seninki gibi tilki uykusu uyuyor. Benimki su an memede takili mesela. Agzindan cikarsam uyanir. Beyaz gurultu actiysam kapandiginda uyanir. Gece uyuyor benimki. Uyumayan arkadaslar da var. Ilk 3 4 ay uyku duzeni olusmuyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…