- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Toplum erkek evlada büyük önem atfediyor. Yanlış bakış açısı bu. Yeni anneler bunun farkında olup daha dikkatli olmalı bence, aşırı pohpohlayarak büyüyen erkek çocuklar ilerde kız arkadaşlarından medenice ayrılamıyorlar. Bakin haberlere ayrılmayı hazmedemeyen kadına yönelik akılalmaz şiddet haberleriyle dolu.. bunların hepsi yetiştirilis biçimiyle ilgili. Öyle bir dünya yok. Ilerde karısını aşağılayan horgören değil onunla mutlu huzurlu bir hayata destek olacak şekilde yetiştirilmeli. Eşi onun kölesi değil, hayat arkadaşı olacak, sorumlularının farkında olan ve kadına "değer veren".. aynı şekilde kızı olan annelerde ayakları üstüne basan, haketmediği muameleyi gördüğü an basıp gidecek kız evlatlar yetiştirmeli. Döver de sever de mantıksizligindan önce anne kendi arınmalı ki kız çocuğuna rol model olsun. Çocuğu annesinden güç alsin..Önce anne hayata karşı sağlam durmalı ki çocuk güçlü sağlıklı bir birey olarak toplumda yer alsin..Ben kızımda bezini attırarak başlamıştım şimdi üç yaşında ama kendinden isteneni yapabiliyor ve her zaman olmasa da oyuncaklarını etrafı toplayabiliyor attığı yastık kırlentleri falan oğlumda da aynını yapacağım bunun kızı erkeği olmuyor dediğin gibi kendi başının çaresine bakacak kadar yapabilmeli her insan
Zaten çocuğun ruhsal dünyasını en çok anne temas ediyor diyo psikologlar. Kiz erkek ayrımı yapmadan sorumluluklar verilmeli. Ne demek erkek temizlik yapamaz vs. Niye bal gibi de yapar.. Oyuncakları toplama görevi ile başlamalı büyüdüklerinde. Banyo sonrası kendi havlusunu serdirmek bile camasir işlerine dahil etmek demek..
Evet verem zaturre tetanoz dedi bugün son günüydü artık2 aylık aşıları mı yapıldı?
Kızlar benim bebegimin gece sık sık uyanmasinin sebebini anladim.önceden aciktigi icin her saatbaşı uyaniyor zannediyordum.ama iki gündür farkettimki ıkınıp duruyor.
Bebekler 4 5 6 da kaka yapmak icin ikinmaz mi.benimki gece 1 bucukta ikiniyordu.sabaha kadar da ikiniyor.
Kac gündür doğru düzgün uyumadim.
Bi çaresi olan yok mu?
Sab simplex kullaniyoruz.saat 21.30 da 5
İyi dileklerin için teşekkür ederiz canım biz hasta olarak giriyoruz yeni yıla inş tüm yıl böyle geçmez bronşiolit olmuşuz hava alacağız geçmezse antibiyotik of off
Arkadaşlar bi de dışarı çıkmam gerekiyor bebeğim arabasında yatar sıkıntı olur mu bilemedim hemşireyi arayıp sorsam mı bilgisi olan var mı herşeyi çok mu büyütüyorum onu da bilemedim
Tamam sağolasın Allah razı olsun senden hepimize yardımcı oluyorsunAşıyla ilgili yapmaman gereken sadece bebeği yıkama canım.Onun dışında normal gununuz gibi devam.Ates ölcerin yaninda olsun bide.
benim bebegim de aynisiydi.bizde biogaia ve nurse harveys kullanıyoruz daha iyi oldu cok sukur.aynen gazdandir o sık uyanmalar ikinmalarKızlar benim bebegimin gece sık sık uyanmasinin sebebini anladim.önceden aciktigi icin her saatbaşı uyaniyor zannediyordum.ama iki gündür farkettimki ıkınıp duruyor.
Bebekler 4 5 6 da kaka yapmak icin ikinmaz mi.benimki gece 1 bucukta ikiniyordu.sabaha kadar da ikiniyor.
Kac gündür doğru düzgün uyumadim.
Bi çaresi olan yok mu?
Sab simplex kullaniyoruz.saat 21.30 da 5 damla şeklinde.
Canim gece ve gündüz uyumalari nasildi?benim bebegim de aynisiydi.bizde biogaia ve nurse harveys kullanıyoruz daha iyi oldu cok sukur.aynen gazdandir o sık uyanmalar ikinmalar
bizde bu şikayetle dr gittik gizli kan pozitif çıktı kakada canım banada sut ürünleri diyeti verdi 2 aydır yemiyorum başka şeylere de alerjisi olabilirmiş çocuk alerjiye gideceğizDoktora resmini mesaj attim kakanin.. 10 gün süt ürünlerini keselim bakalım demiş.. benim anlamadiğim bebeğim 75 günlük felan oldu bugüne kadar bişey yoktu.. sonradan olurmu ki böyle bişey
Calpol u 38 in üstüne cikinca verin diyorlar 6 saatte 1 verebilirsin cok sicakta durmasin bebisin kompres yapabilirsin bezleKızımın ateşi 38.2 çıktı calpol verdim mecbur hastaneye gideyim mi ya panik oldum ben
Biz geçen hafta çarşamba aşılarımızı olduk çok şükür bizde ateş olmadı ebe bize 37,5 normaldir eğer üstüne çıkarsa ılık duş aldır ince giydir 38i geçerse calpol ver demişti eğer daha da düşmezse dr git demişti sen ılık duş aldırdın mıKızımın ateşi 38.2 çıktı calpol verdim mecbur hastaneye gideyim mi ya panik oldum ben
Asla banyo yok. Carpol verebilirsiniz. Sürekli ateşi takip edin..bize çocuk prof u dedi ki. 2 ay asisini olacak birazdan eve gider gitmez Carpol ver ve 6 saate bir ver demişti. Yine de kendi dr unuza danışın.Kızımın ateşi 38.2 çıktı calpol verdim mecbur hastaneye gideyim mi ya panik oldum ben
Aynen bizi de bir onceki aydan uyarmisti.B Bir mucize Alnına nemli bez koyun. Asla banyo yaptırmayın.. hem dr hem hemşire defalarca uyarmıştı bizi. Banyo yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?