- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
2. Ay aşısından sonra 3-4 gün banyo yasak.Biz geçen hafta çarşamba aşılarımızı olduk çok şükür bizde ateş olmadı ebe bize 37,5 normaldir eğer üstüne çıkarsa ılık duş aldır ince giydir 38i geçerse calpol ver demişti eğer daha da düşmezse dr git demişti sen ılık duş aldırdın mı
Amin inşallah. Tüm arkadaslara sağlık mutluluk ve uyuyamaya vakit bulacagimiz bir yıl diliyorum :)))Yeniyılınız kutlu olsun güzel anneler ve bebekleri...
Allah sağlik, sıhhat, huzur ve mutluluğu yuvalarımizdan eksik etmesin...
Şuan yine 37.7 görünüyor ateş evde koltukaltından ölçüm yaptım alnına pamuk ıslatıp koydum başka ne yapabilirimB Bir mucize Canım stres yapma hiç.Calpolu verdigin saati unutma ona gore devam ederse verirsin.Uzerindeki giysileri azalt,takipte kal.Kafasi ve ense kismi daha sicak olacaktir.Verem asisindan dolayi banyo yaptirmaman gerekiyor.
Bizim ebemiz koltukaltina da ıslak bez koyun demisti.Şuan yine 37.7 görünüyor ateş evde koltukaltından ölçüm yaptım alnına pamuk ıslatıp koydum başka ne yapabilirim
Nemli bezi yenileyin sürekli. Penye bir pijama takımı olabilir üstünde. Sakın kalın giydirmeyin. Ateşi takip edin not alın bir kâğıda sürekliŞuan yine 37.7 görünüyor ateş evde koltukaltından ölçüm yaptım alnına pamuk ıslatıp koydum başka ne yapabilirim
Canim yeniyıl nasıl geçiyor?bebiş nasıl?Nemli bezi yenileyin sürekli. Penye bir pijama takımı olabilir üstünde. Sakın kalın giydirmeyin. Ateşi takip edin not alın bir kâğıda sürekli
Ort bence canim.tek penye ile bide üsütmesin.atleti cikarma bence.ins yükselmez atesi.Kızlar şimdi uyudu kızım nöbetçi çocuk dr u buldum şuan 37.5 oldu 38 olursa götürcem inşallah olmazatleti falan çıkardım bi tane penye tulum giydirdim bi de sancılanmasın diye ayağına çorap şimdi üstüne penye battaniye örteyim mi acaba
Calpol vereli 6 saat oldu 11 de bir çay kaşığı daha verecektim ama uyuyor şimdi kolaltından tekrar baktım 37.7 birden hızla yükselir mi Allah korusun uyandırıp şurubu versem miOrt bence canim.tek penye ile bide üsütmesin.atleti cikarma bence.ins yükselmez atesi.
Plojovic birden yükselmez demisti ama senin icin rahat etmeyecekse ver canim.uykulu olarak ver.biraz emzir geri uyut canim.yoksa sen bu gece rahat etmiceksin.Calpol vereli 6 saat oldu 11 de bir çay kaşığı daha verecektim ama uyuyor şimdi kolaltından tekrar baktım 37.7 birden hızla yükselir mi Allah korusun uyandırıp şurubu versem mi
Gecmis olsun canim. Insallah duser atesi. Bence penye de ortme corap da giydirmeseydin.Kızlar şimdi uyudu kızım nöbetçi çocuk dr u buldum şuan 37.5 oldu 38 olursa götürcem inşallah olmazatleti falan çıkardım bi tane penye tulum giydirdim bi de sancılanmasın diye ayağına çorap şimdi üstüne penye battaniye örteyim mi acaba
Teşekkürler canım çok sagolDr recetesiyle cnm
Amin cnm cumlemizinkini Allah bağışlasın. Allah'ım kimseyi evladiyla sinamasin. Çok zor gözünün önünde acı çekmesi. İnşallah hayırlı bir isim koyarsiniz. Kimlik işini ne yaptınız? Hangi isimler var aklınızda?@geranio S Semabuse geçmiş olsun arkadaşlar bebişlerimiz de bizler de sağlıklı olalım hep inşallah.
S Semabuse canım senin yazdıklarını okurken nefesim kesiliyo resmen çok üzülüyorsun haklı olarak Allah yardımcınız olsun Buğra ile.. Bu arada ben kendi bebeğime eşimden fırsat bulup isim koyamadım ama ilk yeğenime Buğra adını koymuştum :) 14 Yaşında ve çok akıllı Maşallsh senin Buğra'n da akıllı çocuk olur inş ve de sağlıklı Allah sana bağışlasın
Tamamen katılıyorum cnm. Ve ek olarak yapabileceği şeyler için yardım etmemek gerekiyormuş kendi başına başarması çok onemliymis okuduğum kadarıyla. Ve de olumsuz cümleler söylenmemesi yapamazsın gücün yetmez gibi. Kıyaslanması da değersizlik hissi yaratitormus. Çocuklarla çok ogrenecegimiz şeyler varMuhakkak baba bir rol model ancak bazı anneler erkek evlat böyle işler yapmaz diyip sadece kızına iş buyurur. O yüzden dedim. Hadi oğlum bana şunu ver, bunu yerine koy, tabağı masadan kaldır gibi telkinler şart. Küçükten öğretmek mümkün bence. Eşimin yapmadığı bir çok şeyi oğluma yaptırabiliyorum. Oğlum 3 yaşındayken yaşadığım olayı anlatayım. Mutfakta bir kavanozla cebelleşiyorum, annemlerde. Eşime seslendim duymadı, babam da yoktu içeride. Oğlum küçücük elleriyle yardıma koştu, bakayım açabilir miyim diyor :) kendi aklıyla geldi yardıma çünkü annesine kıyamıyor. Annem çok şaşırmıştı ve sevinmişti bu hareketine. Yani demem o ki, ağaç yaşken eğilir.. biraz yol göstererek, biraz yardım isteyerek, küçük yaşta sorumluluk vererek (yormadan, zorlamadan, gücü nispetinde, kendi çöpünü atması, boş bardağını mutfağa götürmesi gibi) bazı alışkanlıklar edindirebiliriz. Sen bırak ben yaparım diye diye çocukları tembel yetiştiriyor çoğu anne.. hele hele sen yapamazsın asla dememek lazım, sonra çocuğun bahanesi oluyor, yapamıyorum diyip sıyrılıyor işin içinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?