2018 Ekim Anneleri

2. Ay aşısından sonra 3-4 gün banyo yasak.

B Bir mucize Canım stres yapma hiç.Calpolu verdigin saati unutma ona gore devam ederse verirsin.Uzerindeki giysileri azalt,takipte kal.Kafasi ve ense kismi daha sicak olacaktir.Verem asisindan dolayi banyo yaptirmaman gerekiyor.
Şuan yine 37.7 görünüyor ateş evde koltukaltından ölçüm yaptım alnına pamuk ıslatıp koydum başka ne yapabilirim

Kızlar şimdi uyudu kızım nöbetçi çocuk dr u buldum şuan 37.5 oldu 38 olursa götürcem inşallah olmaz atleti falan çıkardım bi tane penye tulum giydirdim bi de sancılanmasın diye ayağına çorap şimdi üstüne penye battaniye örteyim mi acaba

Ort bence canim.tek penye ile bide üsütmesin.atleti cikarma bence.ins yükselmez atesi.

Calpol vereli 6 saat oldu 11 de bir çay kaşığı daha verecektim ama uyuyor şimdi kolaltından tekrar baktım 37.7 birden hızla yükselir mi Allah korusun uyandırıp şurubu versem mi
Plojovic birden yükselmez demisti ama senin icin rahat etmeyecekse ver canim.uykulu olarak ver.biraz emzir geri uyut canim.yoksa sen bu gece rahat etmiceksin.
Bende senin gibi oldum.daha yükselmeden verdim yattim.bende rahat esim de rahat uyuduk :)

Gecmis olsun canim. Insallah duser atesi. Bence penye de ortme corap da giydirmeseydin.

Kizlar benim bebegim günlerdir uyku problemi yasiyordu.
Bugün 8 bucukta emdi uyudu.hala uyuyor.sizce uyandirip emzirim mi yoksa kendisinin uyanmasini mi bekliyim?cvp yazarmisiniz?

Amin cnm cumlemizinkini Allah bağışlasın. Allah'ım kimseyi evladiyla sinamasin. Çok zor gözünün önünde acı çekmesi. İnşallah hayırlı bir isim koyarsiniz. Kimlik işini ne yaptınız? Hangi isimler var aklınızda?

İki aksamdir bizdeki durumları yazamadım baş ağrısı ve Buğra dan sebep. Önceki gün çok keyifsizdi sürekli ağlıyordu, hiç hali yoktu, hiç gülmedi bize, saatlerce sancı, uyuyamama, oyunlara tepki de vermiyordu. Bir sonraki gün sabah çok şükür gülerek uyandı birlikte aguladik (ne kadar şükrettim gözümden yaşlar geldi) bulgur pilavı ve tavuk yiyene kadar. Ve yemekten sonra olan oldu yine. Fışkırarak sürekli kusma, balçık gibi yoğun mukuslu yeşil kaka, şiddetli sancı, memede ağlama. Ve bunlar peşpeşe birarada yaşandı. Üzüntüden boğazım düğüm, içime taş oturdu sanki, beynimde kivilcim. Sonra başladı migrenim. İlaç da veremiyorum yavruma çaresiz sabredip ağlaya ağlaya emdi uyudu yavrum. Bu alerji ne kötüymüş böyle tüm vücudunu uykusunu herseyini etkiliyor, bu ay 500civari kilo aldı yavrum çok zayıfladı. Acı çekmesine dayanamıyorum derin derin nefes alıp verdim sürekli. Bitmiyor çünkü. Bulgur ve tavuk daha önce de böyle yaptı. Beslenme günlüğü tutuyorum altına durumlari yazıyorum. Herkes ver mamayı diyo ben emzirme ve tedaviden yanayım sonuçta bu alerjinin çözülmesi lazım ek gıdaya az kaldı. İşin kolayına da kaçmak istemiyorum. Süt yetmezse tabiki verilir. Allah herkesin yardımcısı olsun. İyiki varsınız kızlar.

Ve geceleri uyumuyorum yine. Bir buçuk saat arayla kalıyoruz az meme sonra gaz sonra yine meme sonra gaz uyutma böyle kisir dongudeyiz 4-5 gündür.

Bu gece bende nöbetteyim hastaneye gittik ne biçim dr du anlamadım devlet hastanesi gibi muamele yapıyor bu acildekiler hayret yani aşı sonrası normal diyo ölçmedi bile ateşi ben dedim ateşini ölçer misiniz diye 38.5 çıktı yani normal bunlar diyo hala hiç bişe yapmadı ya da bana şunu yap bunu yap demedi 150 tl al otur aşağı oh ne güzel

Tamamen katılıyorum cnm. Ve ek olarak yapabileceği şeyler için yardım etmemek gerekiyormuş kendi başına başarması çok onemliymis okuduğum kadarıyla. Ve de olumsuz cümleler söylenmemesi yapamazsın gücün yetmez gibi. Kıyaslanması da değersizlik hissi yaratitormus. Çocuklarla çok ogrenecegimiz şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…