2018 Ekim Anneleri

Ilk günler dışında hani 2 saatte 1 beslenme sarılık atlatma icin sartti..Sonra uyuyan çocuğu acıksa zaten ağlar, uyandırıp uykusunu bölersen, sonra sen sıkıntı çekersin demişti doktorumuz.birinin bizi uyandırıp yemek yedirmesi gibi. Uyku bolunur yani. Ama siz bilirsiniz tabi..

Isim 13.haftadan beri belliydi canım,Çınar oldu.kimliğe de hastaneden çıktığımız gün başvurduk 3-4 gün içinde geldi

Bakicilarla gorusuyorum. Kimi 1000 lira diyor kimi 2000 kafam karisti.
Hemen karar verme canim.
Yani senin çalıştiginin ne anlami kalir.ne kadar pahali ya.
İlla bakıcı sıfatı olunca parayi yüksek aliyorlar.sen etrafinda orta yasli birini de bulabilirsin.benim cok sevdigim bi komsum var.300e filan bakiyordu.hemde tümgün.
Vardir illaki.paragöz olmayan biri.
Kiz aynen benimkide saat 11 e yakin bi uyudu.kahvalti edelim dedik.zırt diye uyandi.halbuki ses cikmasin diye uğrasiyoruz.esime dedimki bununki tilki uykusu.hemen uyaniyor.
Ben de çok özledim çikolatayı ve pastayi ve daha birçok seyi
Bende çok özledim yaşpastayi...
Cikolatayi da artik yiyemem.10 gündür yiyordum bebek uyumuyordu.

Ankarada asgari ücret +sigorta yaptırın demiş geçen bir bakıcı arkadaşıma.. salon ve bebek odasına kamera 1000 lira..
Ya ne kadar pahali hersey ya.biz tek maaşlilar ölelim o zaman.evde kira.yakacak.mutfak.bebek masfarlari derken giyecek bisey bile almiyorum.
Maaşlara zam yok.herseye zam var.tamamen mama verenlere Allah yardim etsin.
Bundan sonra uyandirmam canim.zaten 12 de uyuttum.3 bucukta geri uyandi.uyandirmasaydim belki 5 e kadar uyurdu bende biraz uyurdum.

Kizlar merhaba nasılsınız
Üşüttüm cok fena
Devrim Batu ya bulastirmamaya çalışıyorum
Yavrum aksi gibi hepte kucak istiyor
Sizler nasılsınız ne alemdeseniz yazamadim
Herkese iyi seneler bu arada
Bu arada özel sigorta sayesinde rutin muayeneler,nst, sezeryan ve diğer tüm tahlil vs akliniza ne gelirse kuruş ödemediğim hastanem sunnete 600 tl sigorta karşılamaz dedi
Cok sasirdim sunnet yaptiranlar nasil yaptirdi bana Bilgi verebilir misiniz ise baslamadan yaptırmak istiyordum
Hem cok büyümeden hatirlamaz hemde çabuk iyileşmesi icin

Kizlar 3.ayki kontrolünde yani 9 ocakta rota aşısı yaptirmayi düsünüyorum.indirime gireck diye bi söylenti vardi.indirime girdi mi acaba?

aynen dedigin gibi memede uyuyor birakiyorum yataga yatiriyorum dakika gecmeden uyaniyor.. surekli beni salla psipisla diyor bu ikinci cocugum ilktede sorunlarimiz olmustu ama boyle degildi uykuya dalabiliyordu en azindan yzun uykuya gececegi zamani bekliyorum artik

Kizlar 3.ayki kontrolünde yani 9 ocakta rota aşısı yaptirmayi düsünüyorum.indirime gireck diye bi söylenti vardi.indirime girdi mi acaba?
Bende rota yaptirmayi dusunuyorum ama 3 aylik asisiyla ayni gun mu yapiliyor? Buyuk oglum 1 yasinda rotaya yakalanmisti cok zor gecmisti o yuzden bunda yaptirmak istiyorum

Bende rota yaptirmayi dusunuyorum ama 3 aylik asisiyla ayni gun mu yapiliyor? Buyuk oglum 1 yasinda rotaya yakalanmisti cok zor gecmisti o yuzden bunda yaptirmak istiyorum
Geçmis olsun canim.ins bebisin yakalanmadan yaptirirsin.
Bendr ne zaman yapilir bilmiyoum.
O gün kontrolü var.bidaha disaru cikmayalim diye yapalim dedim.
Bilen birisi yazsa çok sevinirim.

Kızlar merhaba bebeğim sabahtan beri çok sık kusuyor üşütmüş olabilir diye düşünüyorum bana bitki çayı önerebilir misiniz? Ben kendim icsem Bebeğime de iyi gelir heralde dimi? Ya da siz bu durumlar da nr yapıyorsunuz?

3. Ayda asi yok ki. Istege bağlı rota yaptırabilirsiniz. Ama 3 hafta 1 haftayı geçmeyecek rotanın 1. Dozu

Bazen fazla kusulabiliyor. Karın bölgesinden kucaklama bile artırıyor kusmayi

Herkese mutlu yillar. Yeni yila nasil girdiniz? Biz 3 2 1 yaptik esimle sonra atlasi uyutmaya gittim. Normalde her sene biseyler yapar biyerlere giderdik ama bu senede boyle keyifli geldi

canim bazen fazla beslenince de kusuyorlar.mesela uzun sure emmeyip sonra emince meme dolmus oluyor.fazla emiyor onu kusuyor sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…