- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Ankarada asgari ücret +sigorta yaptırın demiş geçen bir bakıcı arkadaşıma.. salon ve bebek odasına kamera 1000 lira..Bakicilarla gorusuyorum. Kimi 1000 lira diyor kimi 2000 kafam karisti.
Ilk günler dışında hani 2 saatte 1 beslenme sarılık atlatma icin sartti..Sonra uyuyan çocuğu acıksa zaten ağlar, uyandırıp uykusunu bölersen, sonra sen sıkıntı çekersin demişti doktorumuz.birinin bizi uyandırıp yemek yedirmesi gibi. Uyku bolunur yani. Ama siz bilirsiniz tabi..Maşallah yavruna canim.benimki çok gazli bi bebek zaten.onlari da yedigim zaman hic uyumuyor.
Cips de zararli.yememeye calisiyorum.
Aynen bizimkide öylr canim.ins bebikolarimizin gaz sancisi biter de rahat uyurlar.
Ana civerü iste canim:)
Insan aç kaliyor diye endise ediyor:)
Uyandirdim emzirdim geri uyudu.
Canim iste bende sana üşütür diye atlet giydir.penye battaniye ört dedim.
Ateşi cikmasin diye bide üşütmek var.sonra çok sancilaniyorlar.
Sen bebisini kucagina al sakinlestir.
Sana ihtiyaci var.hele de böyle zamanlarda
Isim 13.haftadan beri belliydi canım,Çınar oldu.kimliğe de hastaneden çıktığımız gün başvurduk 3-4 gün içinde geldiAmin cnm cumlemizinkini Allah bağışlasın. Allah'ım kimseyi evladiyla sinamasin. Çok zor gözünün önünde acı çekmesi. İnşallah hayırlı bir isim koyarsiniz. Kimlik işini ne yaptınız? Hangi isimler var aklınızda?
Hemen karar verme canim.Bakicilarla gorusuyorum. Kimi 1000 lira diyor kimi 2000 kafam karisti.
Kiz aynen benimkide saat 11 e yakin bi uyudu.kahvalti edelim dedik.zırt diye uyandi.halbuki ses cikmasin diye uğrasiyoruz.esime dedimki bununki tilki uykusu.hemen uyaniyor.Canim bebeklerde ilk uc ay melitonin gibi ismi olan bir hormon gunduzleri salgilanmiyor muymus az mi salgilaniyormus oyle bir sey. O uykuya dalmayi saglayan hormonmus. Onun icin burdaki arkadaslarin yuzde doksaninin bebegi seninki gibi tilki uykusu uyuyor. Benimki su an memede takili mesela. Agzindan cikarsam uyanir. Beyaz gurultu actiysam kapandiginda uyanir. Gece uyuyor benimki. Uyumayan arkadaslar da var. Ilk 3 4 ay uyku duzeni olusmuyor malesef.
Bende çok özledim yaşpastayi...Ben de çok özledim çikolatayı ve pastayive daha birçok seyi
Ya ne kadar pahali hersey ya.biz tek maaşlilar ölelim o zaman.evde kira.yakacak.mutfak.bebek masfarlari derken giyecek bisey bile almiyorum.Ankarada asgari ücret +sigorta yaptırın demiş geçen bir bakıcı arkadaşıma.. salon ve bebek odasına kamera 1000 lira..
Bundan sonra uyandirmam canim.zaten 12 de uyuttum.3 bucukta geri uyandi.uyandirmasaydim belki 5 e kadar uyurdu bende biraz uyurdum.Ilk günler dışında hani 2 saatte 1 beslenme sarılık atlatma icin sartti..Sonra uyuyan çocuğu acıksa zaten ağlar, uyandırıp uykusunu bölersen, sonra sen sıkıntı çekersin demişti doktorumuz.birinin bizi uyandırıp yemek yedirmesi gibi. Uyku bolunur yani. Ama siz bilirsiniz tabi..
ayy canim kusura bakma senin ozel durumun vardi dusunemedim.arkadas sordu diye oyle yazmistimBen de çok özledim çikolatayı ve pastayive daha birçok seyi
oo asgari ucret 2000 lira oldu bi de bunun sigortasi falan en az 4500 maas almiyorsak cok fazla paraymis bakici parasi.Ankarada asgari ücret +sigorta yaptırın demiş geçen bir bakıcı arkadaşıma.. salon ve bebek odasına kamera 1000 lira..
aynen dedigin gibi memede uyuyor birakiyorum yataga yatiriyorum dakika gecmeden uyaniyor.. surekli beni salla psipisla diyor bu ikinci cocugum ilktede sorunlarimiz olmustu ama boyle degildi uykuya dalabiliyordu en azindan yzun uykuya gececegi zamani bekliyorum artikCanim bebeklerde ilk uc ay melitonin gibi ismi olan bir hormon gunduzleri salgilanmiyor muymus az mi salgilaniyormus oyle bir sey. O uykuya dalmayi saglayan hormonmus. Onun icin burdaki arkadaslarin yuzde doksaninin bebegi seninki gibi tilki uykusu uyuyor. Benimki su an memede takili mesela. Agzindan cikarsam uyanir. Beyaz gurultu actiysam kapandiginda uyanir. Gece uyuyor benimki. Uyumayan arkadaslar da var. Ilk 3 4 ay uyku duzeni olusmuyor malesef.
Bende rota yaptirmayi dusunuyorum ama 3 aylik asisiyla ayni gun mu yapiliyor? Buyuk oglum 1 yasinda rotaya yakalanmisti cok zor gecmisti o yuzden bunda yaptirmak istiyorumKizlar 3.ayki kontrolünde yani 9 ocakta rota aşısı yaptirmayi düsünüyorum.indirime gireck diye bi söylenti vardi.indirime girdi mi acaba?
Geçen hafta 215 e aldıkKizlar 3.ayki kontrolünde yani 9 ocakta rota aşısı yaptirmayi düsünüyorum.indirime gireck diye bi söylenti vardi.indirime girdi mi acaba?
Geçmis olsun canim.ins bebisin yakalanmadan yaptirirsin.Bende rota yaptirmayi dusunuyorum ama 3 aylik asisiyla ayni gun mu yapiliyor? Buyuk oglum 1 yasinda rotaya yakalanmisti cok zor gecmisti o yuzden bunda yaptirmak istiyorum
3. Ayda asi yok ki. Istege bağlı rota yaptırabilirsiniz. Ama 3 hafta 1 haftayı geçmeyecek rotanın 1. DozuBende rota yaptirmayi dusunuyorum ama 3 aylik asisiyla ayni gun mu yapiliyor? Buyuk oglum 1 yasinda rotaya yakalanmisti cok zor gecmisti o yuzden bunda yaptirmak istiyorum
Fiyati inmemis mi.püff..Geçen hafta 215 e aldık
Bazen fazla kusulabiliyor. Karın bölgesinden kucaklama bile artırıyor kusmayiKızlar merhaba bebeğim sabahtan beri çok sık kusuyor üşütmüş olabilir diye düşünüyorum bana bitki çayı önerebilir misiniz? Ben kendim icsem Bebeğime de iyi gelir heralde dimi? Ya da siz bu durumlar da nr yapıyorsunuz?
evet canim her beslenme sonrasi mutlaka gegiriyo birkac kez.bazen gegirmeye ek olarak alttan da pirt yapiyo.ferhunde001 canim senin bebeginin gaz problemi yok demistin ya.peki her beslenmeden sonra gazini çıkariyormusun?
canim bazen fazla beslenince de kusuyorlar.mesela uzun sure emmeyip sonra emince meme dolmus oluyor.fazla emiyor onu kusuyor sonra.Kızlar merhaba bebeğim sabahtan beri çok sık kusuyor üşütmüş olabilir diye düşünüyorum bana bitki çayı önerebilir misiniz? Ben kendim icsem Bebeğime de iyi gelir heralde dimi? Ya da siz bu durumlar da nr yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?