Bu ishal kaçınılmaz mı illa oluyorlar mı? Biz yaptiramadik
Cnm hangi eğitimleri aldın ve nerde paylaşabilir misin?
Kizlar 3.ayki kontrolünde yani 9 ocakta rota aşısı yaptirmayi düsünüyorum.indirime gireck diye bi söylenti vardi.indirime girdi mi acaba?
Bende rota yaptirmayi dusunuyorum ama 3 aylik asisiyla ayni gun mu yapiliyor? Buyuk oglum 1 yasinda rotaya yakalanmisti cok zor gecmisti o yuzden bunda yaptirmak istiyorum
Beb buyuk ogluma almistim biraz gec dönmustu oglum baya bi oynadi onunla simdi bunada cikaricam yavas yavasOyun halisi alan var mı aranızda ne aldınız?
Kusmugu kokuyor mu canim? Kokuyorsa usutmus olabilir.bu ara butum bebekler hasta bizde hastaydik kac gundur ugratik yeni iyilestik sayilirKızlar merhaba bebeğim sabahtan beri çok sık kusuyor üşütmüş olabilir diye düşünüyorum bana bitki çayı önerebilir misiniz? Ben kendim icsem Bebeğime de iyi gelir heralde dimi? Ya da siz bu durumlar da nr yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim cevabın için evet dr kontrolüne gitmeye korkuyorum çocuklar hep hastaKusmugu kokuyor mu canim? Kokuyorsa usutmus olabilir.bu ara butum bebekler hasta bizde hastaydik kac gundur ugratik yeni iyilestik sayilir... cay olarak ben ihlamur iciyorum iyi geliyor..
bizdede alerji varS Semabuse canim bebegin kakasinin mukuslu olduğu nasil anlasılır?
Bebegimin kakasi sari ve yogundu.
Islak mendille kaldirinca kalkti.sanki jölemsiydi.
Neden olmus olabilir.tehlikeli mi?emmiyor bide.
Dün yediklerimi yazayim.
Sabah herzamanki gibi peynir zeytin tahinhelvasi ekmek cay yumurta
Öglen yogurdun yüzü.
Aksam tavuk ve yesil salata
Yemekten sonra da biraz cips yedim.
Teşekkür ederim cevabın için evet dr kontrolüne gitmeye korkuyorum çocuklar hep hastaben de demleyip iceyim :)
Bak şimdi sen şu işe.helvayi da bugün aldirdim esime.yeni bitmisti:)bizdede alerji var
peynir tahin alerjik canım muhtemelen ondan kakası jolemsi kes bak 2 gün düzelecek mi deneye deneye buluyorum bende
Portakal mandalina gaz yapıyor diye diyetisyen yeme demisti bana..Merhabalar
Bebeği alerjik olan anneler neler yiyip neler yemiyorsunuz kendinize özel yaptığınız tarifler var mi
Ben mesela keki çok severim yoğurt yerine cayın demini koydum fena olmadı
Bir kerede soda koydum oda iyiydi
Bugün 2 br portakal suyu koydum kendim sıktım harika oldu
Bunun gibi tarifleri olan var mi
Çok zor bir donem ama kızım daha iyi çok şükür
S Semabuse buğday alerjiside var canım yanlış hatirlamiyorsam bulgur yediğimde durmadı yazmıştın bulgur irmik ekmek bunlarda yapıyor olabilir
Canim nasil anladin arttigini?Gaz yapmasin diye sogan yemiyordum. Bugun yedim sutumu neredeyse iki kat arttirdi. Gaz sıkıntısi olmayanlar bol bol yesin.
Taş gibiden kasıt sarkma vs mi yoksa doluluk açısinmi?Kizlar göğüsleri terbiye olan var mi?
Yani eskisi taş gibi olmayanlar.
Ben yiyorum canim bisey yapmadi hergun degil tabi bebekten bebege farklilik gosteriyorPortakal mandalina gaz yapıyor diye diyetisyen yeme demisti bana..
:) süt dolup da sertlesip ağri yapıyor ya onu diyorum canim.Taş gibiden kasıt sarkma vs mi yoksa doluluk açısinmi?
Seninle aynı sıkıntıları cekiyoruz.. Geçen gün komşu aşure getirdi yedim, keşke yemeseydim.. Kuzum mahvoldu, uyuyamadı, acı acı çığlıklar attı.. Mukuslu yeşil kaka ve yarim saatte bir kusma mahvetti bizi. Öyle ki kıyafet degiştirirken yeni kıyafet batıyor daha tam giydiremeden geri çıkarmak zorunda kalıyordum. 2 aya yakındır süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Ara ara kuruyemiş denemesi yapıyordum ama asureden sonra onlar da tamamen yasaklı listesine girdi. Yumurta, tavuk, dana eti yemiyorum ama hala alerji yapan birşeyler var ve ben bulamadım. Patates yemekten içim dışıma çıktı, yoruldum artık.. Kızım bu ay sadece 400 gr aldı, ayını tamamlayana kadar 500 gr olur en fazla.. Kalsiyum takviyesi almama rağmen yetersiz geliyor, dişlerim cok koti durumda. Yeterli ve dengeli beslenemedigim için sürekli başım dönüyor. Mama vermek istemiyorum ve dayanamıyorum. Umarım çok yakında geçer..İki aksamdir bizdeki durumları yazamadım baş ağrısı ve Buğra dan sebep. Önceki gün çok keyifsizdi sürekli ağlıyordu, hiç hali yoktu, hiç gülmedi bize, saatlerce sancı, uyuyamama, oyunlara tepki de vermiyordu. Bir sonraki gün sabah çok şükür gülerek uyandı birlikte aguladik (ne kadar şükrettim gözümden yaşlar geldi) bulgur pilavı ve tavuk yiyene kadar. Ve yemekten sonra olan oldu yine. Fışkırarak sürekli kusma, balçık gibi yoğun mukuslu yeşil kaka, şiddetli sancı, memede ağlama. Ve bunlar peşpeşe birarada yaşandı. Üzüntüden boğazım düğüm, içime taş oturdu sanki, beynimde kivilcim. Sonra başladı migrenim. İlaç da veremiyorum yavruma çaresiz sabredip ağlaya ağlaya emdi uyudu yavrum. Bu alerji ne kötüymüş böyle tüm vücudunu uykusunu herseyini etkiliyor, bu ay 500civari kilo aldı yavrum çok zayıfladı. Acı çekmesine dayanamıyorum derin derin nefes alıp verdim sürekli. Bitmiyor çünkü. Bulgur ve tavuk daha önce de böyle yaptı. Beslenme günlüğü tutuyorum altına durumlari yazıyorum. Herkes ver mamayı diyo ben emzirme ve tedaviden yanayım sonuçta bu alerjinin çözülmesi lazım ek gıdaya az kaldı. İşin kolayına da kaçmak istemiyorum. Süt yetmezse tabiki verilir. Allah herkesin yardımcısı olsun. İyiki varsınız kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?