2018 Ekim Anneleri

Cnm hangi eğitimleri aldın ve nerde paylaşabilir misin?

Bulundugum sehirde yapildikca ders verecek gb degil tabii yaklasim egitimi.Montessoriyi Tulay Sener gelip verdiginde gitmistim mesela.Mutlaka seminerler ailelere ozel egitimler olur bulundugunuz sehirde.Uzaktan oyun terapisi egitimleride cok yaygin.Ucretliler genelde.

Kizlar 3.ayki kontrolünde yani 9 ocakta rota aşısı yaptirmayi düsünüyorum.indirime gireck diye bi söylenti vardi.indirime girdi mi acaba?

Devlet bi kismini karsiliyormus.
Aralik 14te fiyatlari dusuktu ama asilar toplatilmis.75tl'ye inmisti.
Ocak'ta belli olacakti.
Bizim 2.doz Subat'ta.

Bende rota yaptirmayi dusunuyorum ama 3 aylik asisiyla ayni gun mu yapiliyor? Buyuk oglum 1 yasinda rotaya yakalanmisti cok zor gecmisti o yuzden bunda yaptirmak istiyorum

3.ayda rutin aşı yok sadece rota yapiliyor 2.ayda yapilmamissa

B Bir mucize Canim cok normal seyretmis aslinda.Ama ilk defa yasadigini dusunerek keske biraz sicak yaklasip seni de rahatlatsalarmis.Cok normal tabii onlar icin acile 39-40la giden cocuklar olunca ya da 38
38e kadar soymalisin.38i gecerse ılık uygulamaya baslayabilirsin.Ateste eller ayaklar soguk olur normaldir.Koltukalti olcumude 0.5 diger bolgelere daha dusuk cikar aklinda olsun.
Hep yazmissin ama bakmadim kusura bakma.
Insallah bugun daha iyisinizdir.

Kusmugu kokuyor mu canim? Kokuyorsa usutmus olabilir.bu ara butum bebekler hasta bizde hastaydik kac gundur ugratik yeni iyilestik sayilir ... cay olarak ben ihlamur iciyorum iyi geliyor..

Kusmugu kokuyor mu canim? Kokuyorsa usutmus olabilir.bu ara butum bebekler hasta bizde hastaydik kac gundur ugratik yeni iyilestik sayilir ... cay olarak ben ihlamur iciyorum iyi geliyor..
Teşekkür ederim cevabın için evet dr kontrolüne gitmeye korkuyorum çocuklar hep hasta ben de demleyip iceyim :)

bizdede alerji var
peynir tahin alerjik canım muhtemelen ondan kakası jolemsi kes bak 2 gün düzelecek mi deneye deneye buluyorum bende

Merhabalar
Bebeği alerjik olan anneler neler yiyip neler yemiyorsunuz kendinize özel yaptığınız tarifler var mi
Ben mesela keki çok severim yoğurt yerine cayın demini koydum fena olmadı
Bir kerede soda koydum oda iyiydi
Bugün 2 br portakal suyu koydum kendim sıktım harika oldu
Bunun gibi tarifleri olan var mi
Çok zor bir donem ama kızım daha iyi çok şükür
S Semabuse buğday alerjiside var canım yanlış hatirlamiyorsam bulgur yediğimde durmadı yazmıştın bulgur irmik ekmek bunlarda yapıyor olabilir

Portakal mandalina gaz yapıyor diye diyetisyen yeme demisti bana..

Gaz yapmasin diye sogan yemiyordum. Bugun yedim sutumu neredeyse iki kat arttirdi. Gaz sıkıntısi olmayanlar bol bol yesin.

Seninle aynı sıkıntıları cekiyoruz.. Geçen gün komşu aşure getirdi yedim, keşke yemeseydim.. Kuzum mahvoldu, uyuyamadı, acı acı çığlıklar attı.. Mukuslu yeşil kaka ve yarim saatte bir kusma mahvetti bizi. Öyle ki kıyafet degiştirirken yeni kıyafet batıyor daha tam giydiremeden geri çıkarmak zorunda kalıyordum. 2 aya yakındır süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Ara ara kuruyemiş denemesi yapıyordum ama asureden sonra onlar da tamamen yasaklı listesine girdi. Yumurta, tavuk, dana eti yemiyorum ama hala alerji yapan birşeyler var ve ben bulamadım. Patates yemekten içim dışıma çıktı, yoruldum artık.. Kızım bu ay sadece 400 gr aldı, ayını tamamlayana kadar 500 gr olur en fazla.. Kalsiyum takviyesi almama rağmen yetersiz geliyor, dişlerim cok koti durumda. Yeterli ve dengeli beslenemedigim için sürekli başım dönüyor. Mama vermek istemiyorum ve dayanamıyorum. Umarım çok yakında geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…