2018 Ekim Anneleri

Ins canim.Allah sağlik sıhhat versin kuzuna...

Zorlarsam kusuyor canım o yuzden 60 90 ne içerse artık uc saatte, bunada şükür.

Bebeği hasta olup hava veren anneler iyileşmeniz kaç günü buldu? Oğlum bronşiolit oldu dünden beri hava veriyoruz boğazında hışırtı var gibi hala kaç günde normale döner merak ediyorum. Öksürüğü azaldı pazar gününe göre ama o hışırtı arttı balgamı da kusup çıkarıyor. Of of olmazsa antibiyotiğe başlayacağız da ondan soruyorum

Cok zor olsa gerek canim yanlis anlamassan bu sekilde ikiniz icinde daha zor degilmi anne sutu çok degerli elbet ama deneme yanilma ikinizde aci cekiyorsunuz sanki lütfen yanlis anlama ben bu kadar dirayetli olamazdim belki

Oyun halisi alan var mı aranızda ne aldınız?
kayın babam almış oyun halisini ve bizim oğlan çok sevdi. hergün uyku öncesi 15 dk kadar oyalanır. ayak ucunda piyano var üst tarafta çıngıraklı oyuncaklar var. çok mutlu oluyor. bazen tek bazen birlikte takiliyoruz keyifli. esimin dayisi da bugun ana dizi gondermis o da cok keyifli hem oyuncaklariyla oynuyor hem de sallayabiliyoruz. ozellikle birşeyler yerken bu iyi olacak diye düşünüyorum.

geçmiş olsun
Bizde ayniyiz bende yemiyorum ama hala çocuğu rahatsız eden besinler var

Ana dizi nedir? Hiç duymadim onu.

Maşallah o zaman canim.ben gün icinde hic sagmadim.genelde sabah bebegin emmedigi gogsümü sağıyorum.
Gün icinde hep yumusak cünkü.

Sert mi yumusak mi?bana sertlik iyi gelmiyor canim.tikaniklik var zaten.
sert yani göğüslerim iyi doluyor demek istedim

Cok zor olsa gerek canim yanlis anlamassan bu sekilde ikiniz icinde daha zor degilmi anne sutu çok degerli elbet ama deneme yanilma ikinizde aci cekiyorsunuz sanki lütfen yanlis anlama ben bu kadar dirayetli olamazdim belki
Bağırsakları geliştikçe biraz daha tolere edebilir duruma geliyor. Eğer ben anne sütünü kesersem birdaha verme şansım olmayacak ve ömrü boyunca zaten sadece 2-3 yıl alabileceği birşey anne sütü. Daha sonra bunu telafi etme şansımız yok. Elimden gelenin en iyisini yapmaliyim ki vicdanım rahat olsun. Kızıma gelince ben elemeye devam ettikçe daha iyi oluyor. Genel olarak çok büyük şikayetlerimiz yok vücuda ciddi bir alerjen girmedigi sürece. Bu noktada da benim kararlı ve dirayetli olmam gerekiyor. Ilk zamanlar çok daha zordu doğru düzgün birşey yiyememek, zamanla ben de alışıyorum. Net olarak bütün alerjenleri bulsam ben de daha dengeli beslenebilecegim. Bu sadece bir süreç ve geçecek, inanıyorum.
geçmiş olsun
Bizde ayniyiz bende yemiyorum ama hala çocuğu rahatsız eden besinler var
Size de geçmiş olsun.. Ben aslında biliyor gibiyim ama henüz kesemedim. Kırmızı sebzeleri kesmem gerekiyor. Domates ve kırmızı biber mevsimi olmadığından zaten tüketmiyorum ama domates ve biber salçası tüketiyorum. Salcasiz yemek nasil olacak bilmiyorum.. Şüphelendiğim bir de sarımsak var. Sarımsağı kesmek nispeten daha kolay ama salça çok zor.. Tabi ki keseceğim salçayı da ama salçasız yemekler listesi yapmam lazım ki ön hazırlığa ihtiyacım var. Domates ve salça alerjendir, siz de değerlendirin bunu bence.

Zeytinyagli yemekler salcasiz oluyor canim. Pirasa, taze fasulye kesinlikle salcasiz daha lezzetli. Hem soguk da yenebiliyor bir cok sey salcasiz olunca. Malum zamanimiz da dar. Gazdan dolayi yiyemezsen o ayri. ete alerjisi var mi bilmiyorum ama tavuk balik izgara seklinde tuketebilirsin. Allah kolaylik versin. Cok zor. Bebekle ugrasirken bi de uygun yemek yapmak. Bizde alerji olsa ben ac kalirdim herhalde. Gun icinde evdeki yemekleri isitip yemek bile bir mucize.

:) süt dolup da sertlesip ağri yapıyor ya onu diyorum canim.
Benim bebegim 15 gun kuvezde kaldi ilk baslarda sagiyordum sutumu dedigin gibi cok sertti doluydu... bebek cikti hastaneden sagmayo biraktim bebekte tam ememiyordu az emince goguslerde ihtiyaca gore süt uretirmis ya yavas yavas azaldi normal haline döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…