Gece ara ara uykuluyken emziriyor musun canım ? Akşam 9 sabah 6 çok uzun bir zamangaz da uyandiriyordur canim demistin ya ikiniyor ikiniyor uyaniyor diye.kilo alimi normalse aslinda cok sık emzirmemek lazim.burda bi arkadasin doktoru oyle demis ya 3 saate cikar.gaz olur.hep sulu sut alinca.yagli sutu alamazsa doymaz demis.tabi bazen o kadar oyalamak ya da uyutmak zor oluyor elbette.bi de evini havalandiriyo musun.soguk orasi evet ama sokaga cikamasan da bebegin olmadigi odalari 5 dk havalandir.sonra bebegi baska odaya gotur en cok durdugu odayi da havalandir.iyi gelir temiz hava.evi sogutmadan.daha rahat uyumasini sagliyo.ben bi sabah bi de aksam 5 dk butun evi havalandiriyorum.rahat uyuyo.dun mesela aksam 9da yatti sabah 6da kalkti.
Gunduz uyudu mu bari? Uyuduysa sevinirim.uyumadi minik kus gece, yeni gelebildim buraya...
yeni uyuttum, gecen gece 4 de artık sey diyordum, `lütfen rica etsem uyur musun, bunu yaparsan cok mutlu edersin beni :)))) tabi ki mutlu etmedi, uyumadı kus :)))Gunduz uyudu mu bari? Uyuduysa sevinirim.
Biz de gece 3te uyusun diye hanimefendiyi yikadik. Bu gulmeler, sakalar, komiklikler. Uyusan a ne zorun var.
Çok sevindim canım inş gönlünce olur her şey.Kizlar cok sevincliyim. 2. Donem esimin halalari birer ay gelecekmis cocuga bakmaya. Bakicilarla gorusup gorusup agliyordum. Ucretsiz izne cikmaya karar vermistim artik. Birikimimiz de cok yok ama hic para harcamayiz demistik. okulum yakin. 22 saat dersim var. Bos derslerimde eve gelirim. Sevincimi sizinle paylasmak istedim.
sevindim sizin adiniza. Anlasabildiginiz insanlarsa neden olmasın. Ne güzel olur. Ama ben annem geliyo arada, onda bile kadına şöyle yap boyle tut vs delirtiyorum kadıncagizi :)))Kizlar cok sevincliyim. 2. Donem esimin halalari birer ay gelecekmis cocuga bakmaya. Bakicilarla gorusup gorusup agliyordum. Ucretsiz izne cikmaya karar vermistim artik. Birikimimiz de cok yok ama hic para harcamayiz demistik. okulum yakin. 22 saat dersim var. Bos derslerimde eve gelirim. Sevincimi sizinle paylasmak istedim.
Yaklaşık 1.5 ay felaketti bizim gecelerimiz de gece en erken 2 de uyuyordu uyuduğunda 3-3.5 saat uyuyotdu ama dalana kadar elim kolum tutmuyordu sinirden kaç kez ağladığımı biliyorum. Şimdi çok şükür çok erken uyumasa da daha kolay uykuya geçebiliyoryeni uyuttum, gecen gece 4 de artık sey diyordum, `lütfen rica etsem uyur musun, bunu yaparsan cok mutlu edersin beni :)))) tabi ki mutlu etmedi, uyumadı kus :)))
Gözün aydın canım :) Ben de biriyle görüştüm içimize sindi ama para konusunu netleştirmedik.En son iki sene önce 1300 e bakmıştım dedi.Baktığınız kişinin geliri çok iyi olabilir,baktığınız saat sayısı da fazla olabilir dedik askıda bıraktık.Aklımızdan geçen fiyat 800..nisan Mayıs Haziran da 800,Eylül'den itibaren 1000 olsun dicez bakalım.12.30-18.45 arası bakacak 1000 çok aslında ama kadını beğendik diye Razı geldik yoksa 14 Haziran'a kadar ücretsiz iZne ayrılmıştım ben..Kizlar cok sevincliyim. 2. Donem esimin halalari birer ay gelecekmis cocuga bakmaya. Bakicilarla gorusup gorusup agliyordum. Ucretsiz izne cikmaya karar vermistim artik. Birikimimiz de cok yok ama hic para harcamayiz demistik. okulum yakin. 22 saat dersim var. Bos derslerimde eve gelirim. Sevincimi sizinle paylasmak istedim.
Hangi sehirdesin? Bugun ben de biriyle konustum. 1200 dedim o 1300 dedi. Ama kadina cok isinmadim. Guvenilir dedi bi arkadas ondan gorusmustuk. Bi arkadasin kuzenine de 1000 dedik ama kizi sabah evdeymis. Eve getirin 900 verin dedi. Guvensem de sabah 7de bebegi sokaga cikaramam.Gözün aydın canım :) Ben de biriyle görüştüm içimize sindi ama para konusunu netleştirmedik.En son iki sene önce 1300 e bakmıştım dedi.Baktığınız kişinin geliri çok iyi olabilir,baktığınız saat sayısı da fazla olabilir dedik askıda bıraktık.Aklımızdan geçen fiyat 800..nisan Mayıs Haziran da 800,Eylül'den itibaren 1000 olsun dicez bakalım.12.30-18.45 arası bakacak 1000 çok aslında ama kadını beğendik diye Razı geldik yoksa 14 Haziran'a kadar ücretsiz iZne ayrılmıştım ben..
Uyku egitimine ne zaman basliycaz?Yaklaşık 1.5 ay felaketti bizim gecelerimiz de gece en erken 2 de uyuyordu uyuduğunda 3-3.5 saat uyuyotdu ama dalana kadar elim kolum tutmuyordu sinirden kaç kez ağladığımı biliyorum. Şimdi çok şükür çok erken uyumasa da daha kolay uykuya geçebiliyor
Ya ben uyumayinca buyumeyecek diye uzuluyorum. Bi de keyfi olmuyor. Uykusu var belli uyumuyor. Artik kucagimda ziplayamiyorum. gunduz memede uyutuyorum. Zaten o da iki kere yarim saat uyuyor ama bi saat memeye takili duruyor. Cok pisman olcam biliyorum. Emzigi de almiyor sipa.yeni uyuttum, gecen gece 4 de artık sey diyordum, `lütfen rica etsem uyur musun, bunu yaparsan cok mutlu edersin beni :)))) tabi ki mutlu etmedi, uyumadı kus :)))
Ayy ne güldüm canım Allah da seni güldürsün:) uyku eğitimleri genelde 4 ay civarı başlıyor canım benim kızım kafasına ne zaman ne eserse onu yapan bir çocuk oldu uyku eğitiminden söz edemedik bakalım bunda ne yapacağım.Uyku egitimine ne zaman basliycaz?
Her seyi bebek kendine gore ayarliyor ya hic egitemiycem sanki bunu. Boyle basina buyruk bir sey olacak. Bono ne ya dogurmasaydiniz o zaman diyecek gibi geliyor.
yok canim bir aydir boyle aksamdan sabaha uyuyor emzirmiyorum.ilk iki ay gece 2 kere kalkiyordu.sonra kalkmamaya basladi.ben de elllemedim kilo alimi normal diye.nasil olsa ilerde bozulacakmis duzenleri dis cikarma doneminde.Gece ara ara uykuluyken emziriyor musun canım ? Akşam 9 sabah 6 çok uzun bir zaman
Şaka gibiler canım siz büyük şehirdesiniz çok istiyorlardır tahmin ediyorum ama biz küçük bir ilçede olmamıza rağmen hiçbir vasfı olmayan insanlar 1000 istiyorlar kızımda ne zorlanmıştım son anda şu anki bakıcımla anlaştım baktığı kişilerin tayini tayin dönemi dışında beklenmedik zamanda çıkmıştı tavsiyeyle aldık ama hakkımızda hayırlısı varmış hem çok memnunum hem de fiyat olarak 700 veriyorum şu an evdeki her işe yardımcı. Ben çalışırken geldiğimde ev temiz ve düzenli oluyordu şimdi de yetişemediğim tüm işlere yardımcı. Umarım gönlünüze göre olur kızlar her şeyBu arada bakicilar diyor ki yarim gun olsa da butun gunleri gidiyormus. Onun icin dun biri 2000 istedi. Ben de yarim gun calisiyorum devlet bana da iki kat maas versin o zaman.
Sağol canım.Ankara'dayım ben.Hangi sehirdesin? Bugun ben de biriyle konustum. 1200 dedim o 1300 dedi. Ama kadina cok isinmadim. Guvenilir dedi bi arkadas ondan gorusmustuk. Bi arkadasin kuzenine de 1000 dedik ama kizi sabah evdeymis. Eve getirin 900 verin dedi. Guvensem de sabah 7de bebegi sokaga cikaramam.
Allah gonlune gore versin canim.
E elaelif123 canim halalar cok iyi insanlar. Ne dersem yaparlar. Biri lohusaligimda 47 gun yanimdaydi. Ben kendim gecimsizim aslinda ama su an ilac gibi geldiler. Allah bin razi olsun.
yavaş gel deseydin.Sabah 8 akşam 5 çalışsam bile çok bana meselaBu arada bakicilar diyor ki yarim gun olsa da butun gunleri gidiyormus. Onun icin dun biri 2000 istedi. Ben de yarim gun calisiyorum devlet bana da iki kat maas versin o zaman.
Benim bebehimin huyu şu:Ben 2 saatte bir diye tutmuyorum.
Dakika gibi de tutmadim hic asagi yukari bi zaman dilimi yani.Zaten bebekte belli ediyor.
Boyle cok kural gibi oldukca sıkar insanı.Ilk zamanlarda 20 dk emer dedik aktifligiyle birlikte doyabildigini anlamak icin kan sekeri icin,2 saatten fazla emzirmeden durmamak icinde ayni sekilde kan sekeri olayindandi.Artik cok takilmamak lazim.Buyuyorlar.Hep degisecek bisyler.
Yazdıklarin iyi hoş da "sürekli bundan şikayet etmeye gerek yok" demen çok kırıcı...Canım her bebekten uzun emmesini uzun uyumasını beklemek pek anlamlı değil yani gece 3-4 kez çok değil ki kızımda en az 4 kez kalkardım kimi bebek sabaha kadar 7-8 kez uyanır anlıyorum yoruluyorusiz uykuya hasret kalıyoruz ama sürekli bundan şikayet etmeye gerek yok şükür ki varlar varsın bir süre böyle olsun nasılsa bir yerden sonra biz istesek beklesek de uyanmayacaklar normal olarak kabul edersen bunu kendini mutsuz edecek durumları da ortadan kaldırmış olursun. Ne güzel ki bebeğin en az 1-1.5 saat uyuyormuş
bKizlar cok sevincliyim. 2. Donem esimin halalari birer ay gelecekmis cocuga bakmaya. Bakicilarla gorusup gorusup agliyordum. Ucretsiz izne cikmaya karar vermistim artik. Birikimimiz de cok yok ama hic para harcamayiz demistik. okulum yakin. 22 saat dersim var. Bos derslerimde eve gelirim. Sevincimi sizinle paylasmak istedim.
Ben de Ankaradayım :))Sağol canım.Ankara'dayım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?