2018 Ekim Anneleri

Bir ay sonra ise baslicam. Yeni seyler almak istiyorum ama cok cirkinim. Hic bir sey yakismiyor. Aslinda eski bol kiyafetlerim ve hamile pantolonlarim oluyor ama ayni seyleri giymekten sıkıldım. Hele bi gri ustum var. Bakiyorum butun fotograflarda o. Bugun esim de bu yesil pijamani atcam artik sana yeni pijama alcam diyor. Keske bi sihirli degnek olsa da zayiflasam.

Duru’nun içtiği süt burnundan geldi gazını çıkarmaya çalışırken ağlıyordu bi de ilk kez oluyor normal bir şey mu bu
Bazen benimki de yapıyor canım telaşlanma çok süt içtiğinde ıkınıyorsa kaldırana kadar oluyor benimkinde takip et sonrasında sadece

Çok mu var kilon canım? Hamilelik öncesine hala 8 kilom var benim bu sıra oğluma ne alerji yapıyor diye bulmaya çalışırken dengeli de beslenemedim kaldı öyle kilolar gitmedi. Aslında bizim bıktığımız kadar eşler de aynı şekilde pijama modundan sıkılıyorlar çıkıp birkaç parça bir şey alabilirsin mümkünse sana da iyi gelir dolaşmak yeni bir şeyler almak

10 gunde 15 kilo verdim. 3 aydir 6 kilom var hala ama nasil bir seyse kolum bacagim eskiye gore zayif, butun kilolar karnimda. Ustumde her sey sacma duruyor.
Ben de aksamlari cocuktan sonra hemen yatiyorum. Yeyip yatmis oluyorum. Cok yemesem de mideme oturuyor demek ki.
Bu ara cok soguk diye cocukla cikmadim. Bakalim cuma dusunuyorum. Pzt esimin dogum gunu. Asil onun hic kiyafeti yok. Erkekler oyle ya. Ayni seyleri döndürüp giyiyor.

Keşke ben de zayıflasam hemen eskiden bundan çok yerdim ama metabolizmam hızlıydı kilo almazdım bi de emzirme kalori yakıyormuş hani kilo vermiyorum en bol montum bile kapanmıyor eşim diyor vay be seni böyle de mi görecektik

Nilsibel şimdi benim bebek 9 gün geç geldi diye ataklar erken geliyor gibi de bu 12. Hafta atağı yaşamıştınız yanlış hatırlamıyorsam 11. Haftada başlamış miydi bebeğim huysuz da iki gündür

Simdi cok hatirlamiyorum ama benimki zaten gunduz hic uyumayan, uyumadigi icin de huysuzlanan bir bebekti. 12. Haftayi net hatirliyorum ama esimin memleketindeydik. Burnumuzdan gelmisti. O haftadan sonra da pambık gibi bir sey oldu. Gitgide kolaylasiyor. Duzene girer derlerdi de inanmazdim. En zor gunler yalniz kaldigim 1 bucuk ay ile 3 ay arasiydi. Simdi yine yalnizim ama hem gunduz uyuyor hem de arabasinda, yataginda donenceye bakarak veya oyun halisinda vakit geciriyor.

İyi ya sevindim adına. pambık :)

Evet insallah kolayca atlatırız bu dönemi
O kadar anlayışsız davranmazlar ama ben kafada cok kuruyorum ben yokum zaten bildiği gibi yaparlarsa diye

Kontrole hep eşimle gidiyoruz ama o da söylerse kayınvalide icin daha ikna edici olur tabiki canım

O gri üst sendromu bende de var canım
Gri üst siyah tayt yine koyu gri hirka giyiyorum hep
Ve evet ise başlayacam lcw den 40 beden pantolon aldim onu giyecem insallah

Kizlar oglumun damağı kanadi demin neden olduğunu anlamadim ilk anda agladi ama meme emiyor şükür ki
Tirnagida kisa sizce neden olmus olabilir

Lütfen öyle düşünmeyin. sonuçta dogum yaptık ve manken degiliz. evimize özel spor hocası da gelmiyor :)))
özgüveninizi yerle bir etmeyin lütfen. öncelikle yeni 3-5 parca alisveris kurtarıcı olacaktır, siyah renkler mesela :))
ben 36 bedendim simdi 38-40 arasindayim. benim de olmuyor giysilerim, gecen ay kontrole gidicez. elbise giyeyim dedim fermuari cekemedim, esime çeker misin sırtım kapanmıyor dedim.. esim de çekilmiyor ki diyor :)) Gulme krizine giriyorum :))) hadi yaa diyerek :)))
tamam sigamiyorum ok ama bu bir donem. Saglik olsun. tek derdiniz bu olsun. Sevgiler :))

Karnın da inecek canım birazcık zamanı var sadece. Aynı benim eşimi tarif ettin yazık her seferinde ona bir şeyler bakalım diye girip ona bir şey almadan dönüyoruz

Kizlar oglumun damağı kanadi demin neden olduğunu anlamadim ilk anda agladi ama meme emiyor şükür ki
Tirnagida kisa sizce neden olmus olabilir
Tırnakların kenarı da kesmiş olabilir canım jilet gibiler zaten kesmiş olsan da kenarı köşesi yapabiliyor

Offf canım bende aynıyım hamilelikte kilo alirken veririz bakalım ne olacak diyordum birde, bende ise başlayacağım kazak bile olmaz mı uzerime ya kolllari yapışıyor resmen yeni birseyde alasim yok bu halimle karnım sanki daha doğum yapmamış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…