Rahat edebileceği sıvı geçirmez bir önlük olabilirHanimlar kizim yakalarini islatmis hep. Gece uyandiginda gogsu soguktu. Buna bi care akliniza geliyor mu?
Mama önlüğü boğazını sıkmayacak olanlardan veya arada mutfak el havlusu gibi ince bir örtüyü peçete gibi katlayıp koyuyorumHanimlar kizim yakalarini islatmis hep. Gece uyandiginda gogsu soguktu. Buna bi care akliniza geliyor mu?
Canım 3 gün kullandım pişik geçince bıraktım yine de teşekkür ederim bilgi verdiğin içinmerhaba, arkadasim eczacı. dermotop da az da olsa kortizon varmış..Dr onayıyla cok az kullaniliyormus nette de biraz arastirdim da..haber vereyim dedim size de.. doktorunuz vermiş size gerci, yine de tekrar danisin isterseniz
ben de bunu duyunca hemen paylaşayım istedim sizinle, aman birsey olmasın bebeğe diye :))Canım 3 gün kullandım pişik geçince bıraktım yine de teşekkür ederim bilgi verdiğin için
tamam mecburiyetmis ,ama 9 çocuğun bir arada yatması saglikli birsey degil..Canim eskiden koyde 9 cocuga oda mi varmis. Ayirma ne olacak.
Esimin ailesinin yazligi var ama biz o tarafin denizini sevmediğimiz icin gitmiyoruz..Yakın arkadaşım Avrupa ya gitmişti. Ek gıda döneminde mutfağı olan 1+1 bir ev kiralamıştı..plojovic mutfak şart mi? Tatil doneminde bi aksilik olmazsa ev mi kiralasak diyorum, mantıklı mi?
Erken rezervasyon dönemi başladı ama biz 5 yıldızlı otelde kalmayı hiç sevmiyoruz. Çünkü kalınan gün boyunca hep otelde olunuyor. Yeni yerler görmek, keşfetmek daha cezbedici geliyor. 2 gün aynı yerde kalıp sahil boyu devam ettik hep. Ama şimdi bebekle nasıl olur, bilemedik. Mutfak şartsa ev kiralamak mantıklı olabilir.
Uyurken onluk bogazini sikar diye korkuyorum. Gun icinde hep takili zaten. Gece nasil uykusunda islatiyor oralari anlamiyorum.Rahat edebileceği sıvı geçirmez bir önlük olabilir
Icine bez veya pecete koyayim o zaman. Onluk tehlikeli ya.Mama önlüğü boğazını sıkmayacak olanlardan veya arada mutfak el havlusu gibi ince bir örtüyü peçete gibi katlayıp koyuyorum
Yok zaten belli bi algidan sonra cocuklarin anne babanin mahrem alanindan da cikmasi gerekiyor. Arkadas yanlis mi yapiyorum diye bi dusunceye girmisti. Ona istinaden dedim.tamam mecburiyetmis ,ama 9 çocuğun bir arada yatması saglikli birsey degil..
Ek gidaya gecince bayagi yardim edeceksin bize. Benim hic bi fikrim yok cunku. Buyukleri dinlersek yemek suyuyla basliycaz. Tek bildigim oyle olmamasu gerektigi.Ben ilk kizim 4 aylikken gittim :)
Ek gida zamani kışa baslamisti onda.O açıdan kolaylikti.Bir sonraki yazada bayaa oturmus oldu hersey bu konuda.
Simdi kucugun Mart'ta doluyor 6.ayı,asagi yukari en fazla Mayis galiba ek gidaya gecilecek ortalama dogum zamanlarina gore.Yani oturmasi biraz zaman aliyor.Yiyecekler fln tabii zorlayabilir gidilecek zamana gore.Kucucuk bi sogutucu dolapla en azindan yogurtlar alinabilir zaten kucucuk ayri kavanozlara mayalaninca kapagi acilmadigi icin taze kalir.Meyve bulunur.Haslanmis vb urunlerlede yardimci olurlar sanirim.
Yani gidilen otel,yiyecekler vb secim hep.
Ev tutmakta dusunulebilir sanki :)))))
Benimki de 3 hafta once dogdu. Bazi kisiler dogum tarihine gore tuttu diyor. Ya da biz kendimize gore yorumluyoruz. Bi sonraki atak 19. Hafta ama kimi bebeklerde 14ten basliyormus.
Anladigim kadariyla cocuk okula baslayana kadar hep atak zaten.
Gece önlük tarzi bisy koyacaksan yuzunu kapatmamasina dikkat et canim.Ben icten kucuk bez koyuyorum.6li mi ne almistim e bebekten zaten gunduz kullanilmiyor tutup cekiyor minnak :)Hanimlar kizim yakalarini islatmis hep. Gece uyandiginda gogsu soguktu. Buna bi care akliniza geliyor mu?
Ek gidaya gecince bayagi yardim edeceksin bize. Benim hic bi fikrim yok cunku. Buyukleri dinlersek yemek suyuyla basliycaz. Tek bildigim oyle olmamasu gerektigi.
Ay hic yapamiyorum gercekten. Ziyan zebil oluyor sutler.Elimden geldigince ederim tabii ki canim.
Hatta yogurt kendiniz mayalamiyorsaniz simdiden el alistirmaya baslanabilir :))))
Ben yapiyorum bizim burda bakkal manda sütü getiriyor kaynatıp guvecin icinde calismayan firinin icine koyuyorum aksamdan sabahta dolaba aliyorum cocuga pastorize sutten yapmak gerekiyor da yogurt makinasi sartmi yine oyle yapsam mi tezgahin üstünde yer kalmiyor sterilazator yeterince yer kapliyorElimden geldigince ederim tabii ki canim.
Hatta yogurt kendiniz mayalamiyorsaniz simdiden el alistirmaya baslanabilir :))))
kendimize mayaladigimiz yogurttan vermeyi dusunuyorum ek gidaya gecince.bebek icin ayri yogurt mayalamasak nolur ki.Elimden geldigince ederim tabii ki canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?