2018 Ekim Anneleri

Hanimlar kizim yakalarini islatmis hep. Gece uyandiginda gogsu soguktu. Buna bi care akliniza geliyor mu?

merhaba, arkadasim eczacı. dermotop da az da olsa kortizon varmış..Dr onayıyla cok az kullaniliyormus nette de biraz arastirdim da..haber vereyim dedim size de.. doktorunuz vermiş size gerci, yine de tekrar danisin isterseniz
Canım 3 gün kullandım pişik geçince bıraktım yine de teşekkür ederim bilgi verdiğin için

Ben de onu düşünüyorum plojovic @pessinus ve diğer ikinci çocuğu olanlar siz gittiniz mi daha önce öneriniz var mı :)

Ben ilk kizim 4 aylikken gittim :)
Ek gida zamani kışa baslamisti onda.O açıdan kolaylikti.Bir sonraki yazada bayaa oturmus oldu hersey bu konuda.
Simdi kucugun Mart'ta doluyor 6.ayı,asagi yukari en fazla Mayis galiba ek gidaya gecilecek ortalama dogum zamanlarina gore.Yani oturmasi biraz zaman aliyor.Yiyecekler fln tabii zorlayabilir gidilecek zamana gore.Kucucuk bi sogutucu dolapla en azindan yogurtlar alinabilir zaten kucucuk ayri kavanozlara mayalaninca kapagi acilmadigi icin taze kalir.Meyve bulunur.Haslanmis vb urunlerlede yardimci olurlar sanirim.
Yani gidilen otel,yiyecekler vb secim hep.
Ev tutmakta dusunulebilir sanki :)))))

Az once yazdim bana mantikli geliyor.Cunku tam gecis ve cok az miktarlar alacaklar.Kucucuk bi buzluklada yogurt vb urunler yaniniza alinabilir.Yani hadi meyveler icin cam rendeni zaten alirsin ama sebze kisminda biraz buharla haslamak fln icin gerekli olur mutfak kucucukte olsa.

Mesela bizde bu sekilde seviyoruz :)
Kaldigin yerde yardim isteyip kucuk kavanoza gunluk hazirlayabilirsin sicak seyleri kavanozu ters koyarak soguttugunda daha iyi muhafaza olur.
Az once yazdigim kucucuk soguk muhafaza edilecek urunler icin dolap (köpük kutular),yaninada sicak su ile isitabileceklerin icin termos yeterli :) meyve isi kolay :)
Gozde buyuyor gb ama bu saatlerde sakin bi yerde olmakla hemen hazirlayip halledilecek seyler.Zaten hemen ardindan emecekler.Sadece evet bu sene zihinler daha dolu olacak o kadsr :) ama yapildikca pratiklesilecek konular

tamam mecburiyetmis ,ama 9 çocuğun bir arada yatması saglikli birsey degil..
Yok zaten belli bi algidan sonra cocuklarin anne babanin mahrem alanindan da cikmasi gerekiyor. Arkadas yanlis mi yapiyorum diye bi dusunceye girmisti. Ona istinaden dedim.
Bazen cok dusunuyoruz ya her seyi. Ben artik dusunmemeye karar verdim. Bir kac gundur uyguluyorum. Daha iyi oldu sanki.

Ek gidaya gecince bayagi yardim edeceksin bize. Benim hic bi fikrim yok cunku. Buyukleri dinlersek yemek suyuyla basliycaz. Tek bildigim oyle olmamasu gerektigi.

Benimki de 3 hafta once dogdu. Bazi kisiler dogum tarihine gore tuttu diyor. Ya da biz kendimize gore yorumluyoruz. Bi sonraki atak 19. Hafta ama kimi bebeklerde 14ten basliyormus.
Anladigim kadariyla cocuk okula baslayana kadar hep atak zaten.

Sendromlar ataklar :))))))
Hep buyuyorlar aslinda.Okul baslayinca ayri zor pff

Hanimlar kizim yakalarini islatmis hep. Gece uyandiginda gogsu soguktu. Buna bi care akliniza geliyor mu?
Gece önlük tarzi bisy koyacaksan yuzunu kapatmamasina dikkat et canim.Ben icten kucuk bez koyuyorum.6li mi ne almistim e bebekten zaten gunduz kullanilmiyor tutup cekiyor minnak :)

Ek gidaya gecince bayagi yardim edeceksin bize. Benim hic bi fikrim yok cunku. Buyukleri dinlersek yemek suyuyla basliycaz. Tek bildigim oyle olmamasu gerektigi.

Elimden geldigince ederim tabii ki canim.
Hatta yogurt kendiniz mayalamiyorsaniz simdiden el alistirmaya baslanabilir :))))

Elimden geldigince ederim tabii ki canim.
Hatta yogurt kendiniz mayalamiyorsaniz simdiden el alistirmaya baslanabilir :))))
Ben yapiyorum bizim burda bakkal manda sütü getiriyor kaynatıp guvecin icinde calismayan firinin icine koyuyorum aksamdan sabahta dolaba aliyorum cocuga pastorize sutten yapmak gerekiyor da yogurt makinasi sartmi yine oyle yapsam mi tezgahin üstünde yer kalmiyor sterilazator yeterince yer kapliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…