2018 Ekim Anneleri

Ay canim benim ya cok.yorucu dimi.
Ben bide bugün misafir agirladim.belim.ayriliyor.cocuk da durmuyor.
Kaskati kesildim.esim simdi oyaliyor.eline almis bi kolye hipnoz edecekmis:)
Yürümeye dermanim kalmadi.

Geçmiş olsun canım Hipnoz mu :) yaparsa söylesin :)) benim de ayağım koptu ya ağlamasa yaparım her şeyi de susmuyor

Geçmiş olsun canım Hipnoz mu :) yaparsa söylesin :)) benim de ayağım koptu ya ağlamasa yaparım her şeyi de susmuyor
Esim diyorki oģlum uyu artik ya benim uykum geldi:)
Simdiki diyalog şöyle.
Oğlum yemin ederim yoruldum ya..
Oğlum yat ya...
Ya benimki ayagima koyunca çildiriyor.kendisini atiyor.ne oldu bu cocuklara..

Esim diyorki oģlum uyu artik ya benim uykum geldi:)
Simdiki diyalog şöyle.
Oğlum yemin ederim yoruldum ya..
Oğlum yat ya...
Ya benimki ayagima koyunca çildiriyor.kendisini atiyor.ne oldu bu cocuklara..

:) eşin sabırlı yine benimki bi sorunu var bunun diyor ‘ hadi ya ‘ dedim. Ben ayakta tutup koşarak emziriyorum anca öyle uyuyor huyu suyu değişti kızın ataktandır umarım

Yani bu senin kardeşin sonuçta bence de konuşun ya da psikolojik sorunu var doktor yardım alsın

Bizimkinin en sevdiği öğün kahvaltı yumurta her gün yer sütü içer bizim de diğer öğünlerde sıkıntı var her şeyde olmasa da. Süt ürünlerini et tarzı şeylerle aldığımızda daha sıkıntı değil mi yanlış mı hatırlıyorum acaba

Benimkide emme atağı geçiriyor şuan :)))) banada gülme krizi geldi burayı okuyunca çocuk hrm korktu gülmeme hem uykusu açıldı bi ara bende koşarak emziriyordum tek değilmişim demekki dedim :)))

Bizimkide anne diyo sanki kac kisi aa anne diyo diyolar demiyodurda işte

:) eşin sabırlı yine benimki bi sorunu var bunun diyor ‘ hadi ya ‘ dedim. Ben ayakta tutup koşarak emziriyorum anca öyle uyuyor huyu suyu değişti kızın ataktandır umarım
Canim benimkide diyorki bana çocugü devral.yarim saattir uğrasiyordum.en sonunda yatti uyudu.ama bizde bittik.
Atak olursa cok kötü.benimki daha 14.haftada.19.haftda biter
Seninki bikac güne kalmadan gecer ins.zor valla.

Demir emilimini engelliyor sür ürünleri diye biliyorum. Benimki zaten demir içerikli besin fazla tüketmiyor. Takviye vermeyi denedim sevmeyince ağzını açmıyor. Yaz gelse de meyve sebze çeşidi artsa bir an önce. Günde maksimum iki öğün yiyor benim oğlan. Bütün gün hiç yemek yemese acıktım demez, anca süt ister

Ne oldu bu gece bebişlere doğduğundan beri hiç bu kadar ağlamamıştı bir eşim hoplayarak dolaştırıyor bir ben eşim pes etti yattı ben memede uyuttum yatırdım bende. Hemen kafayı yastığa koydum başladı ağlamaya şimdi yine memede bakalım bu gecemiz nasıl geçecek

benim esimde uykuya degil sana direniyo diyo

Inni anne neeee niii diye ağlıyor çok tatlı o ağlıyor ben gülüyorum bu gece uyku yok bize
bizde de henüz uyku belirtisi yok pijamamizi giydik ninli esiginde emdik ama yüzüme sırıtıp duruyo uyusun diye salladim aglayip isyanlara basladi

Benim kızda gececi saat 1 den önce uyumuyor sonrada öğlen 12 de kalkiyor.. günümüz hep kayık ilerliyor inşallah düzelir.. gündüz uykusu zaten yok.. 5 dk uyur memeden sonra okadar..

Canım şu kilo sorununa çok sıkılıyor.. bugün sağlik ocagi tartti 25 günde 400 gr almiş onlarin tartisina göre.. bugün 3 aylil olduk halen 5 kiloyu görmedik..

Bizimkide anne diyo sanki kac kisi aa anne diyo diyolar demiyodurda işte
Benimkide aynı sanki anne diyor özellikle meme için ağladiginda.. hatta bizimkilerde dedi bu anne dedi diye.. tabi demiyordur da öyle bir nidası var işte :) birde sanki süt için veeğ veeeğ diyo ver dermiş gibi :)

Oglen yarim saat yarim saat erken kaldirsan aksam erken yatar mi acaba yavas yavas

Kızlar bu gece 2:30 gibi kaldırdım kızımı kaka yaptı diye. Altını aldım, emzirdim. Biraz sürdü tekrar uykuya dalması. Benim onu uyutup tekrar yatmam 3:30. Sonra 6:00'da mızmızlandı aldım. Memeye öyle bir yapıştı ki, çeneyi mı kenetledi ısırdı mı bilmiyorum ama fena canım yandı. Açlıktan mı, diş ağrısı mı yoksa gaz mı bilmiyorum ama koparacaktı memeyi. Daha 11 haftalık, diş için erken diye düşünüyorum. Sizin bebişler yapıyor mu böyle?

Oglen yarim saat yarim saat erken kaldirsan aksam erken yatar mi acaba yavas yavas
Olabilir belki deneyeyim olmazsa..

Benimkide aksam yatmaz sabah kalkmazlardan uyku saatini kaydirmayi denedim hatta güne 8 de baslstmayi bile denedim anca huysuz bir gun geçirdik

Hadi yaa. Doktor bize ilk 3 ellemeyin kendisi nasil isterse uyusun demişti.. ama artik 4. Aya girdik.. bir düzene yavaştan geçmek lazım..

Benimkinin var ısırma huyu.. hatta dişi çıkınca ne yapicam diye düşünüyorum.. benimki memeyi bekleyemiyor çok sabirsiz bağirarak ağliyor o sirada.. doktor demişti ağlayan çocuğa meme verilmez ısırır diye.. ama huyu öyle asla beklemek istemiyor ağliyor cok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…