- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ay canim benim ya cok.yorucu dimi.Şiar benimki de aynı durumda napcam bilmiyorum çok kötü
Ay canim benim ya cok.yorucu dimi.
Ben bide bugün misafir agirladim.belim.ayriliyor.cocuk da durmuyor.
Kaskati kesildim.esim simdi oyaliyor.eline almis bi kolye hipnoz edecekmis:)
Yürümeye dermanim kalmadi.
Esim diyorki oģlum uyu artik ya benim uykum geldi:)Geçmiş olsun canım Hipnoz mu :) yaparsa söylesin :)) benim de ayağım koptu ya ağlamasa yaparım her şeyi de susmuyor
Esim diyorki oģlum uyu artik ya benim uykum geldi:)
Simdiki diyalog şöyle.
Oğlum yemin ederim yoruldum ya..
Oğlum yat ya...
Ya benimki ayagima koyunca çildiriyor.kendisini atiyor.ne oldu bu cocuklara..
Yani bu senin kardeşin sonuçta bence de konuşun ya da psikolojik sorunu var doktor yardım alsınhaklısın evet.iki erkekten sonra kızı bulmak için.Doğruyu Yanlışı konuşarak izah etmektense o yol daha kolayına geliyor herhaldedaha başka hataları da var ama inşallah Allahtan bişey gelir de anlar hatalarını Düzeltir kendini.İnsanoğlunun hiçbir etkisi olmuyor çünkü...düzgün konuşulmuyor çünkü eleştiriyi sevmiyor tartışmaya dönüyor.Yeri bir daha gelince güzel bir kavgasını edicem ama konuşmazsa da konuşmasın çok şey kaybetmiş olmam.
Bizimkinin en sevdiği öğün kahvaltı yumurta her gün yer sütü içer bizim de diğer öğünlerde sıkıntı var her şeyde olmasa da. Süt ürünlerini et tarzı şeylerle aldığımızda daha sıkıntı değil mi yanlış mı hatırlıyorum acabaİşte çiğ sebzeden kastım havuç, kırmızı biber, çarliston, salatalık.. bir de turşu yiyor. Meyveyi de severek yiyor. Et olarak bazen köfte yer, geçen yıl balık da yerdi, şimdi zorla iki lokma sokuyorum ağzına.. bi dönem sırf zeytin yerdi kahvaltıda, şimdi yemiyor. Süt ve süt ürünleri tüketiyor fakat kansızlığa neden olabilir diye korkuyorum. Yumurta da ayda iki defa anca yer. Besinsiz kalacak sıpa
Bizimkide anne diyo sanki kac kisi aa anne diyo diyolar demiyodurda işteKizlar oğlum meme dedi:) bugün 2 kere
Bu arada benim bebegim cok agliyor.ha bi hal oldu.huyu suyu degisti.ilk günler gibi yer koyuyoruz durmuyor.oyun halis.hamak besikte sallama.ayakta.
Ayakta gezerken bile kendini geriye atip agliyor.hic durmuyor.cıglik atiyor kulagim sagir oldu.
Neyi olabilir?
Canim benimkide diyorki bana çocugü devral.yarim saattir uğrasiyordum.en sonunda yatti uyudu.ama bizde bittik.:) eşin sabırlı yine benimki bi sorunu var bunun diyor ‘ hadi ya ‘ dedim. Ben ayakta tutup koşarak emziriyorum anca öyle uyuyor huyu suyu değişti kızın ataktandır umarım
O zorlamayla mümkün canim:)Bizimkide anne diyo sanki kac kisi aa anne diyo diyolar demiyodurda işte
Demir emilimini engelliyor sür ürünleri diye biliyorum. Benimki zaten demir içerikli besin fazla tüketmiyor. Takviye vermeyi denedim sevmeyince ağzını açmıyor. Yaz gelse de meyve sebze çeşidi artsa bir an önce. Günde maksimum iki öğün yiyor benim oğlan. Bütün gün hiç yemek yemese acıktım demez, anca süt isterBizimkinin en sevdiği öğün kahvaltı yumurta her gün yer sütü içer bizim de diğer öğünlerde sıkıntı var her şeyde olmasa da. Süt ürünlerini et tarzı şeylerle aldığımızda daha sıkıntı değil mi yanlış mı hatırlıyorum acaba
benim esimde uykuya degil sana direniyo diyo:) eşin sabırlı yine benimki bi sorunu var bunun diyor ‘ hadi ya ‘ dedim. Ben ayakta tutup koşarak emziriyorum anca öyle uyuyor huyu suyu değişti kızın ataktandır umarım
bizde de henüz uyku belirtisi yok pijamamizi giydik ninli esiginde emdik ama yüzüme sırıtıp duruyo uyusun diye salladim aglayip isyanlara basladiInni anne neeee niii diye ağlıyor çok tatlı o ağlıyor ben gülüyorum bu gece uyku yok bize
benim esimde uykuya degil sana direniyo diyo
bizde de henüz uyku belirtisi yok pijamamizi giydik ninli esiginde emdik ama yüzüme sırıtıp duruyo uyusun diye salladim aglayip isyanlara basladi
Benimkide aynı sanki anne diyor özellikle meme için ağladiginda.. hatta bizimkilerde dedi bu anne dedi diye.. tabi demiyordur da öyle bir nidası var işte :) birde sanki süt için veeğ veeeğ diyo ver dermiş gibi :)Bizimkide anne diyo sanki kac kisi aa anne diyo diyolar demiyodurda işte
Oglen yarim saat yarim saat erken kaldirsan aksam erken yatar mi acaba yavas yavasBenim kızda gececi saat 1 den önce uyumuyor sonrada öğlen 12 de kalkiyor.. günümüz hep kayık ilerliyor inşallah düzelir.. gündüz uykusu zaten yok.. 5 dk uyur memeden sonra okadar..
Canım şu kilo sorununa çok sıkılıyor.. bugün sağlik ocagi tartti 25 günde 400 gr almiş onlarin tartisina göre.. bugün 3 aylil olduk halen 5 kiloyu görmedik..
Benimkide aynı sanki anne diyor özellikle meme için ağladiginda.. hatta bizimkilerde dedi bu anne dedi diye.. tabi demiyordur da öyle bir nidası var işte :) birde sanki süt için veeğ veeeğ diyo ver dermiş gibi :)
Benimkide aksam yatmaz sabah kalkmazlardan uyku saatini kaydirmayi denedim hatta güne 8 de baslstmayi bile denedim anca huysuz bir gun geçirdikOglen yarim saat yarim saat erken kaldirsan aksam erken yatar mi acaba yavas yavas
Olabilir belki deneyeyim olmazsa..Oglen yarim saat yarim saat erken kaldirsan aksam erken yatar mi acaba yavas yavas
Benimkide aksam yatmaz sabah kalkmazlardan uyku saatini kaydirmayi denedim hatta güne 8 de baslstmayi bile denedim anca huysuz bir gun geçirdik
Benimkinin var ısırma huyu.. hatta dişi çıkınca ne yapicam diye düşünüyorum.. benimki memeyi bekleyemiyor çok sabirsiz bağirarak ağliyor o sirada.. doktor demişti ağlayan çocuğa meme verilmez ısırır diye.. ama huyu öyle asla beklemek istemiyor ağliyor cok..Kızlar bu gece 2:30 gibi kaldırdım kızımı kaka yaptı diye. Altını aldım, emzirdim. Biraz sürdü tekrar uykuya dalması. Benim onu uyutup tekrar yatmam 3:30. Sonra 6:00'da mızmızlandı aldım. Memeye öyle bir yapıştı ki, çeneyi mı kenetledi ısırdı mı bilmiyorum ama fena canım yandı. Açlıktan mı, diş ağrısı mı yoksa gaz mı bilmiyorum ama koparacaktı memeyi. Daha 11 haftalık, diş için erken diye düşünüyorum. Sizin bebişler yapıyor mu böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?