Hanimlar niliko bir kac gundur oksuruyordu. Bugun iyice koh koh oksurmeye baslayinca doktora gittik. Cigerlerinde bir sey yokmus. Burnundan suruntu aldilar. Influenza testi yapildi. O yapilirken hastaneyi ayaga kaldirdi. Test negatif cikti. Gunde 3 kere yarim olcek calpol verin dedi. Bizim kiz cildirdi. Calpolu icirene kadar ter doktuk. Bi de bi suru agladi. Aglamaktan mosmor etti kendini. Simdi yatti uyudu. Ben de kbbye gittim. Emzirdigimi soyledim aferin ve bogaz spreyi andorex verdi. Bana da influenza testi yaptilar. Benimki de negatif. Bizim gunumuz boyle gecti.
4 Ekim canımSenin kac haftalikti? Benimki 8 ekim dogumlu. 2 haftadir duzene girdi gibi.
Damaklarla da sağlam ısırıyor bu civcivler :) neyse ki bu saate kadar bi daha yapmadı. Birkaç gündür elini yumruk yapıp emmeye çalışıyor. Yarın 11 haftayı dolduruyor, yeni keşfetti elini emmeyiVosVos35 canım ben de dün akşam senin düşündüğünü düşündüm.Dişi varmış gibi Isırdı resmen.Ağzını açıp baktım diş mi geliyor diye ama anlamadım da bişey
O zaman sizinki de yakinda duzene girer diye umid edelim4 Ekim canım
Geçmiş olsun canım. Bebeklere ilaç içirmek zor gerçekten. İnşallah çabuk iyileşir fındık. Sana da ayrıca geçmiş olsun, afetin ağır değil mi ya, genelde Minoset veya Parol verirler emziren anneyeHanimlar niliko bir kac gundur oksuruyordu. Bugun iyice koh koh oksurmeye baslayinca doktora gittik. Cigerlerinde bir sey yokmus. Burnundan suruntu aldilar. Influenza testi yapildi. O yapilirken hastaneyi ayaga kaldirdi. Test negatif cikti. Gunde 3 kere yarim olcek calpol verin dedi. Bizim kiz cildirdi. Calpolu icirene kadar ter doktuk. Bi de bi suru agladi. Aglamaktan mosmor etti kendini. Simdi yatti uyudu. Ben de kbbye gittim. Emzirdigimi soyledim aferin ve bogaz spreyi andorex verdi. Bana da influenza testi yaptilar. Benimki de negatif. Bizim gunumuz boyle gecti.
Geçmiş olsun canımHanimlar niliko bir kac gundur oksuruyordu. Bugun iyice koh koh oksurmeye baslayinca doktora gittik. Cigerlerinde bir sey yokmus. Burnundan suruntu aldilar. Influenza testi yapildi. O yapilirken hastaneyi ayaga kaldirdi. Test negatif cikti. Gunde 3 kere yarim olcek calpol verin dedi. Bizim kiz cildirdi. Calpolu icirene kadar ter doktuk. Bi de bi suru agladi. Aglamaktan mosmor etti kendini. Simdi yatti uyudu. Ben de kbbye gittim. Emzirdigimi soyledim aferin ve bogaz spreyi andorex verdi. Bana da influenza testi yaptilar. Benimki de negatif. Bizim gunumuz boyle gecti.
Bayagi hastayim. Gozumu acamiyorum. Evde kendim parol ictim. Kar etmedi. Emzirdigimi soyledim. Ona gore yazdi. Bir bildigi vardir herhalde dedim ben de. Normalde nurofenle yasayan bir insan olunca hamilelik ve emzirme sureci cok zor oluyor.Geçmiş olsun canım. Bebeklere ilaç içirmek zor gerçekten. İnşallah çabuk iyileşir fındık. Sana da ayrıca geçmiş olsun, afetin ağır değil mi ya, genelde Minoset veya Parol verirler emziren anneye
Geçmiş olsun nilikoyada sanada bu bıdışlar ne bilmişler öyle ilaç olduğunu anlamış baksana anlatımların tebessüm ettiriyor beni nilikoyu merak ettim doğrusu:)Hanimlar niliko bir kac gundur oksuruyordu. Bugun iyice koh koh oksurmeye baslayinca doktora gittik. Cigerlerinde bir sey yokmus. Burnundan suruntu aldilar. Influenza testi yapildi. O yapilirken hastaneyi ayaga kaldirdi. Test negatif cikti. Gunde 3 kere yarim olcek calpol verin dedi. Bizim kiz cildirdi. Calpolu icirene kadar ter doktuk. Bi de bi suru agladi. Aglamaktan mosmor etti kendini. Simdi yatti uyudu. Ben de kbbye gittim. Emzirdigimi soyledim aferin ve bogaz spreyi andorex verdi. Bana da influenza testi yaptilar. Benimki de negatif. Bizim gunumuz boyle gecti.
Bizde de durum aynı emerken eller boş durmuyor o zaman bile keşifteler:)Benimki de emerken üstümle başımla oynuyor tospik ya :)
canım ben baya bişeyleri kestim sikayetimiz bitmedi bulguru yiyorum oda mı alerji yapıyor diye düşünmeye başladım pazartesi çocuk alerjiye gideceğizYaa alerjik anneler ne yiyosunuz bisey bulamiyorum yiyecek.. glutensiz ekmekle bal yiyorum sabah okadar.. bazende bikaç zeytin.. sizdede varmi gluten alerjisi.. yani bulgurdan dolayi bizim doktor öyle yorum yapti..
gecmis olsun çokça, Dr neden surup verdi, onu anlamadım..negatif cikmis ya sonuc, o yüzden sordum.Hanimlar niliko bir kac gundur oksuruyordu. Bugun iyice koh koh oksurmeye baslayinca doktora gittik. Cigerlerinde bir sey yokmus. Burnundan suruntu aldilar. Influenza testi yapildi. O yapilirken hastaneyi ayaga kaldirdi. Test negatif cikti. Gunde 3 kere yarim olcek calpol verin dedi. Bizim kiz cildirdi. Calpolu icirene kadar ter doktuk. Bi de bi suru agladi. Aglamaktan mosmor etti kendini. Simdi yatti uyudu. Ben de kbbye gittim. Emzirdigimi soyledim aferin ve bogaz spreyi andorex verdi. Bana da influenza testi yaptilar. Benimki de negatif. Bizim gunumuz boyle gecti.
Çok geçmiş olsun canım Allah tez vakitte sağlığına kavuştursun hastalık haliyle çocuklarla ilgilenmek çok zor oluyor. Niliko ya geçmiş olsun ateşi falan mı var calpol neden verdi acaba? Sadece burnu tıkanıyorsa temizlemek yeterli aslındaHanimlar niliko bir kac gundur oksuruyordu. Bugun iyice koh koh oksurmeye baslayinca doktora gittik. Cigerlerinde bir sey yokmus. Burnundan suruntu aldilar. Influenza testi yapildi. O yapilirken hastaneyi ayaga kaldirdi. Test negatif cikti. Gunde 3 kere yarim olcek calpol verin dedi. Bizim kiz cildirdi. Calpolu icirene kadar ter doktuk. Bi de bi suru agladi. Aglamaktan mosmor etti kendini. Simdi yatti uyudu. Ben de kbbye gittim. Emzirdigimi soyledim aferin ve bogaz spreyi andorex verdi. Bana da influenza testi yaptilar. Benimki de negatif. Bizim gunumuz boyle gecti.
Bilinçaltina inemedi canim.U Umudumbitmedi_
Kiz dun gece ne guldum. Esin bebegi hipnoz edecekmis ya. Nasil gecti bugun?
Bi de kucaginda bebekle emzirerek kosanlari okuyunca patlattim kahkahayi. Aglanacak halimize guluyoruz. Allah hepimize kolaylik, akil fikir versin.
Tesekkurler. Pozitif ciksa koruyucu bi ilac daha verecekmis. Bogazi kizarik agrisi vardir dedi. Surubu onun icin verdi.gecmis olsun çokça, Dr neden surup verdi, onu anlamadım..negatif cikmis ya sonuc, o yüzden sordum.
Atesi yok canim. Oksurugu cok. Bogazi kizarmis. Agrimasin diye verdi. Pazartesi tekrar cagirdi. Tesekkur ederiz.Çok geçmiş olsun canım Allah tez vakitte sağlığına kavuştursun hastalık haliyle çocuklarla ilgilenmek çok zor oluyor. Niliko ya geçmiş olsun ateşi falan mı var calpol neden verdi acaba? Sadece burnu tıkanıyorsa temizlemek yeterli aslında
Yavrum kim bilir ne dusunuyorsa. Allah sana kolaylik versin. Ben daha popomu kaldirip bi corba yapmaya useniyorum. Masallah sana.Bilinçaltina inemedi canim.
Sonunda eşimin uykusu geldi.
Sen dün gece bizi görecektin.kiyametler koptu.komşular çocuk boğazlıyoruz zannedecek.
Resmen çığlık ciğlıga.neyse sonunda uyuttum.yatağina koyduk.yatak odasina gectik.tam uyumaya calistim.yine bagirarak kalkti.
Memeye tutuyorum.cocuk ittiriyor beni.ciglik kiyamet.agzina zorla memeyi soktum.emdi uyudu.anam tam yatiyorum geri zortladi.
Yine ayni tablo.uyut yat.
Ama ben öldüm.dün misafirim vardi.8 kisi geldiler.hem cocuk hem 6 cesit hem bulasik temizlik. belim kırıldı.
Cocuk da durmadi.onlar gittikten sonra bi ton bulasik ev toplama derken hic dinlenmedim.
Geceye kadar bu soytari da bagirdi durdu.kucagimda 8 kilo.evde dolandirdim durdum.
Tabi gece ağlayacaktim yorgunluk ve ağridan.
Sabah yine ağladi.gezdirdim.
Aynanin önünden geciyorduk ki bi baktim kendisine gülüyor.sanki o dünki yırtık bebek kendisi değil.
Artik memeleroyle tas gibi olmuyor. Dun gece bebege uyandim benim de yumusakti. Emmedigi memeyi sagdim 100 ml cikti. Belki senin de oyledir. Peki bebek memede huysuzlaniyor mu? 2 saatte bir emiyorsa az az emiyor da olabilir. Yetiyordur belki ona.Kizlar iyi aksamlar,
Benim bebeğimde 3.5 aylik oldu.. 2 saatte bir emmek istiyor. Ancak benim göğüslerime uzun zamandir 2 saatte bir sut dolmuyor. 5 te emzirdim uyudu 7 de pit uyandi ama goguslrim yumuşacik.. ben de 100 cc mama verdim 9'a kadar ancak biraz sertlesiyo cunku goguslerim. Sizin 2 saatte gogusleriniz doluyor mu? Yoksa benim sütüm mu azaliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?