2018 Ekim Anneleri

Inni anne neeee niii diye ağlıyor çok tatlı o ağlıyor ben gülüyorum bu gece uyku yok bize

Aman brnimkidr beni yatirmado bu gece.3 kere yatirdikm agladi uyandi.belim artik belim tutmaz oldu.zaten zor yatirdim.geri 5 te uyandi.yavrum zateb yeni yattin.yat uyusana:)

Kizlar benim oglusta öyle sizin gibi uyumuyor ağlıyor gece 1-2 gibi uyuyup araliklarla sabah 11gibi filan uyaniyor gündüz de uyumuyor genelde
Atak haftasi degil bence huyu böyle oldu calismaya başlayınca ne yapayım bilmiyorum

Ayy herkes aynı şeyden bahsetmiş benimki de huy değiştirdi, kucakta dolaşmam gerekiyo, az dinleneyim diyorum sabit duruyorum resmen cıldırıyo. Yürüyünce hemen susuyo... kucakla başladı, sonra kucakta yürütmeyle devam ediyor.. kademe kademe bakalım bundan sonraki safha heralde kuckta koşturmak..maymun ettiler bizi

Benimki hep kucakta. Elim kolum belim o kadar ağrıyor ki. Sağlık olsun ne yapalım ))

Senin kac haftalikti? Benimki 8 ekim dogumlu. 2 haftadir duzene girdi gibi.

Kanguru almıştım evde deneme yaptık duruyor gibi kızım. Şimdi yakınımızda market var oraya gitmeyi düşünüyorum Allahım bi markete gitmek için bu kadar düşğneceğim aklıma gelmezdi Bu arada benim kızım da 8 ekim doğumlu Nilsibel Gece uykuları düzenliydi gündüz de ayağımda sallayarak uyutuyorum önceden gündüz hiç uyumuyordu şimdi en azından uyuyor

evet bizim de 2 ekim dogumlu.gunduz hic uyumuyordu.simdi emdikten sonra yuzustu koyunca uyuyor.

Ayni benim durumum.. oturunca kabul etmiyor illa yürücen.. ayakta durunca bile ses yapiyo git diye :)

Yaa alerjik anneler ne yiyosunuz bisey bulamiyorum yiyecek.. glutensiz ekmekle bal yiyorum sabah okadar.. bazende bikaç zeytin.. sizdede varmi gluten alerjisi.. yani bulgurdan dolayi bizim doktor öyle yorum yapti..

Kızlar dün gece çoğumuzda uyku problemi oldu sanırım.Benimkini 20.30 da götürdüm odaya çünkü uykusu var gibi ağlıyordu emzirirken hemen uyudu zaten 21.00 olunca da yerine koydum fakat 00.30 ya kadar 3 kere Ağlayarak uyandı emzirdim koydum her seferinde.Bu çocuk niye uyanıp duruyor diye tepesine dikildim baktım genzi dolmuş hırrrr hırrr yapıyor uykusu bölündüğü için de sinirleniyor.Neyse sırtına hafifçe tak tak Yaptım öksürsün de çıkar belki ne varsa diye.Sonra tekrar uyuttum normal düzene geçti sonunda.Huy nu Değişti diye çok korktum ben de..benimki de bu ara fazlaca kucak ister oldu.Ayakta duracaksın dolanacaksın.Evde ilgilerini bişeyler çekiyor ve gözleriyle keşif yapmak istiyorlar galiba :)))
Ben bu arada şöyle bişey uyguluyorum.Can sıkıntısından ağladığını düşündüğümde farklı mekanlara geciyorum ana kucağına koyuyorum.Bir iki kez de yatak Odasında yatağın üzerine koydum yan tarafta gardrop aynasından kendini izledi :) Mutfakta işim varken ana kucağında 20 dk fln takılıyo beni izliyo.Diğer odalara da götürecem işim varsa :) Buna çok seviniyorum çünkü biz sevmedi dşye kaldırmıştık onu.Şimdi işe yarıyor çok şükür :))

VosVos35 canım ben de dün akşam senin düşündüğünü düşündüm.Dişi varmış gibi Isırdı resmen.Ağzını açıp baktım diş mi geliyor diye ama anlamadım da bişey

Benimki de arabada sallayarak uyuyor. Sukur. Aglayip helak etmesin de kendini.

VosVos35 canım ben de dün akşam senin düşündüğünü düşündüm.Dişi varmış gibi Isırdı resmen.Ağzını açıp baktım diş mi geliyor diye ama anlamadım da bişey
Benimki de bu ara oyun olsun diye doyduktan sonra damakların arasına sıkıştırıyor memenin ucunu yüzüme gülüp duruyor ucunu çekmek hoşuna gidiyor sanırım ben sadece o zamanlarda keyfi yerindeykeb farkediyorum

Hanimlar niliko bir kac gundur oksuruyordu. Bugun iyice koh koh oksurmeye baslayinca doktora gittik. Cigerlerinde bir sey yokmus. Burnundan suruntu aldilar. Influenza testi yapildi. O yapilirken hastaneyi ayaga kaldirdi. Test negatif cikti. Gunde 3 kere yarim olcek calpol verin dedi. Bizim kiz cildirdi. Calpolu icirene kadar ter doktuk. Bi de bi suru agladi. Aglamaktan mosmor etti kendini. Simdi yatti uyudu. Ben de kbbye gittim. Emzirdigimi soyledim aferin ve bogaz spreyi andorex verdi. Bana da influenza testi yaptilar. Benimki de negatif. Bizim gunumuz boyle gecti.

Ayy artik emerken bakip guluyor iletisim kuruyor ya ne guzel. Yorgunlugumuzu aliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…