- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Inni anne neeee niii diye ağlıyor çok tatlı o ağlıyor ben gülüyorum bu gece uyku yok bize
Aman brnimkidr beni yatirmado bu gece.3 kere yatirdikm agladi uyandi.belim artik belim tutmaz oldu.zaten zor yatirdim.geri 5 te uyandi.yavrum zateb yeni yattin.yat uyusana:)Ne oldu bu gece bebişlere doğduğundan beri hiç bu kadar ağlamamıştı bir eşim hoplayarak dolaştırıyor bir ben eşim pes etti yattı ben memede uyuttum yatırdım bende. Hemen kafayı yastığa koydum başladı ağlamaya şimdi yine memede bakalım bu gecemiz nasıl geçecek
Tırnakların kenarı da kesmiş olabilir canım jilet gibiler zaten kesmiş olsan da kenarı köşesi yapabiliyor
Bi tek tırnak geldi aklıma 4 günde bir kesmezsem kızımın yüzü kulağı tırmık içinde kalıyor
Benimki hep kucakta. Elim kolum belim o kadar ağrıyor ki. Sağlık olsun ne yapalım ))Ayy herkes aynı şeyden bahsetmiş benimki de huy değiştirdi, kucakta dolaşmam gerekiyo, az dinleneyim diyorum sabit duruyorum resmen cıldırıyo. Yürüyünce hemen susuyo... kucakla başladı, sonra kucakta yürütmeyle devam ediyor.. kademe kademe bakalım bundan sonraki safha heralde kuckta koşturmak..maymun ettiler bizi
Senin kac haftalikti? Benimki 8 ekim dogumlu. 2 haftadir duzene girdi gibi.Kizlar benim oglusta öyle sizin gibi uyumuyor ağlıyor gece 1-2 gibi uyuyup araliklarla sabah 11gibi filan uyaniyor gündüz de uyumuyor genelde
Atak haftasi degil bence huyu böyle oldu calismaya başlayınca ne yapayım bilmiyorum
evet bizim de 2 ekim dogumlu.gunduz hic uyumuyordu.simdi emdikten sonra yuzustu koyunca uyuyor.Kanguru almıştım evde deneme yaptık duruyor gibi kızım. Şimdi yakınımızda market var oraya gitmeyi düşünüyorum Allahım bi markete gitmek için bu kadar düşğneceğim aklıma gelmezdi Bu arada benim kızım da 8 ekim doğumluNilsibel Gece uykuları düzenliydi gündüz de ayağımda sallayarak uyutuyorum önceden gündüz hiç uyumuyordu şimdi en azından uyuyor
Ayy herkes aynı şeyden bahsetmiş benimki de huy değiştirdi, kucakta dolaşmam gerekiyo, az dinleneyim diyorum sabit duruyorum resmen cıldırıyo. Yürüyünce hemen susuyo... kucakla başladı, sonra kucakta yürütmeyle devam ediyor.. kademe kademe bakalım bundan sonraki safha heralde kuckta koşturmak..maymun ettiler bizi
Benimki de arabada sallayarak uyuyor. Sukur. Aglayip helak etmesin de kendini.Kanguru almıştım evde deneme yaptık duruyor gibi kızım. Şimdi yakınımızda market var oraya gitmeyi düşünüyorum Allahım bi markete gitmek için bu kadar düşğneceğim aklıma gelmezdi Bu arada benim kızım da 8 ekim doğumluNilsibel Gece uykuları düzenliydi gündüz de ayağımda sallayarak uyutuyorum önceden gündüz hiç uyumuyordu şimdi en azından uyuyor
Ay cok sevindim. Darisi diger arkadaslarin basina. Uyusun da buyusun bebekler.evet bizim de 2 ekim dogumlu.gunduz hic uyumuyordu.simdi emdikten sonra yuzustu koyunca uyuyor.
Benimki de bu ara oyun olsun diye doyduktan sonra damakların arasına sıkıştırıyor memenin ucunu yüzüme gülüp duruyor ucunu çekmek hoşuna gidiyor sanırım ben sadece o zamanlarda keyfi yerindeykeb farkediyorumVosVos35 canım ben de dün akşam senin düşündüğünü düşündüm.Dişi varmış gibi Isırdı resmen.Ağzını açıp baktım diş mi geliyor diye ama anlamadım da bişey
Ayy artik emerken bakip guluyor iletisim kuruyor ya ne guzel. Yorgunlugumuzu aliyor.Benimki de bu ara oyun olsun diye doyduktan sonra damakların arasına sıkıştırıyor memenin ucunu yüzüme gülüp duruyor ucunu çekmek hoşuna gidiyor sanırım ben sadece o zamanlarda keyfi yerindeykeb farkediyorum
Benimki de emerken üstümle başımla oynuyor tospik ya :)Ayy artik emerken bakip guluyor iletisim kuruyor ya ne guzel. Yorgunlugumuzu aliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?