Aynen geceleri onceden göğsüme dokunamazdim simdi o kadarda sert olmuyor.. ama geceleri sorun degil zaten cunku 10 dk emip uyuyor.. gunduzleri yarim saat bazen 40 dk oluyor emme suresi.. sagmaya ise hic fırsat bulamiyorum.. emerken kucagimda uyuyor cunku. Tam yerine yatiriyorum en fazla 3 dk icinde uyaniyor.. surekli kucagimda.. sizin bebeginiz de 2 saatte bir mi acıkıyor?Artik memeleroyle tas gibi olmuyor. Dun gece bebege uyandim benim de yumusakti. Emmedigi memeyi sagdim 100 ml cikti. Belki senin de oyledir. Peki bebek memede huysuzlaniyor mu? 2 saatte bir emiyorsa az az emiyor da olabilir. Yetiyordur belki ona.
Kizlar iyi aksamlar,
Benim bebeğimde 3.5 aylik oldu.. 2 saatte bir emmek istiyor. Ancak benim göğüslerime uzun zamandir 2 saatte bir sut dolmuyor. 5 te emzirdim uyudu 7 de pit uyandi ama goguslrim yumuşacik.. ben de 100 cc mama verdim 9'a kadar ancak biraz sertlesiyo cunku goguslerim. Sizin 2 saatte gogusleriniz doluyor mu? Yoksa benim sütüm mu azaliyor..
benim de giderek azalıyor, mama veriyoruz..iyi ki mama var, o da olmazsa ne yapardıkKizlar iyi aksamlar,
Benim bebeğimde 3.5 aylik oldu.. 2 saatte bir emmek istiyor. Ancak benim göğüslerime uzun zamandir 2 saatte bir sut dolmuyor. 5 te emzirdim uyudu 7 de pit uyandi ama goguslrim yumuşacik.. ben de 100 cc mama verdim 9'a kadar ancak biraz sertlesiyo cunku goguslerim. Sizin 2 saatte gogusleriniz doluyor mu? Yoksa benim sütüm mu azaliyor..
Estağfurullah canim.sende yaparsin.sadece insan üseniyor.Yavrum kim bilir ne dusunuyorsa. Allah sana kolaylik versin. Ben daha popomu kaldirip bi corba yapmaya useniyorum. Masallah sana.
2 saate sertlesmiyor ama bebek emerken sut geliyor.Kizlar iyi aksamlar,
Olabilir elini bir döndm emdi şimdi de izliyor benimki :) 3.5 aylıkDamaklarla da sağlam ısırıyor bu civcivler :) neyse ki bu saate kadar bi daha yapmadı. Birkaç gündür elini yumruk yapıp emmeye çalışıyor. Yarın 11 haftayı dolduruyor, yeni keşfetti elini emmeyi
Çok geçmiş olsun canım keşke hiç hasta olmasalarAtesi yok canim. Oksurugu cok. Bogazi kizarmis. Agrimasin diye verdi. Pazartesi tekrar cagirdi. Tesekkur ederiz.
Peki bu 100 ml gece mi cikti?Artik memeleroyle tas gibi olmuyor. Dun gece bebege uyandim benim de yumusakti. Emmedigi memeyi sagdim 100 ml cikti. Belki senin de oyledir. Peki bebek memede huysuzlaniyor mu? 2 saatte bir emiyorsa az az emiyor da olabilir. Yetiyordur belki ona.
Bir arkadasım kendi çocuğununkini Satıyor düşünürseniz ,İzmir'de..kargo yapabilirHanimlar 2. El bebek eşyalari satan internet sitesi biliyor musunuz. Kızıma oyun halisi almak istiyorum. Fakat çalışmadığım için pek durumum.yok o yüzden 2. El alacam bildiginiz var mi ? Kızım çok sıkılıyor
3 saattir emzirmiyordum tek gogsumu sagip bakayim dedim 40 ml çıktıBenim bebeğim de 2 saatte bir emiyor artık sertleşmiyor gece uykusunda bile yumuşak ama bebek doyuyor gibi
Ben de gunde 2 bazen 3 kere 100 ya da 120 cc mama veriyorum. Ama vicdanim aşırı rahatsiz oluyor.sonra diyorum aç kalmasindan iyidir hem zaten cogunluk anne sutu veriyorum diyorum.. kafam karmakarışık.. çok gerginim.. instagramda anne bebek ya da doktor sayfalarini takip ediyorum. Orada da "her annenin sutu bebegine yeter" "sadece anne sutu verin asla mama vermeyin direnin" "gunde 1 lt sut sagiyorum goguslerimden" gibi insanlarin yorumlarini okuyunca ciddi baski olustu bende.. çok üzülüyorum..benim de giderek azalıyor, mama veriyoruz..iyi ki mama var, o da olmazsa ne yapardık
Benim de geliyor ama eskiden sertleşiyordu..2 saate sertlesmiyor ama bebek emerken sut geliyor.
Markasi ve fiyatini öğrenebilir misiniz acabaBir arkadasım kendi çocuğununkini Satıyor düşünürseniz ,İzmir'de..kargo yapabilir
Görüşlerinizi daha once sagmiş miydiniz? Sagmaya alışkın olmayan göğüslerden süt fazla çıkmaz bu sütünüzün olmadığı anlamina gelmez. Doyma kriteri çişli bezler 24 saat boyunca bezlerini toplayin 250 gramsa bebeginiz doyuyor demektir3 saattir emzirmiyordum tek gogsumu sagip bakayim dedim 40 ml çıktı
Göğsün terbiye olmuştur yani artik memeler beyne diyorki bebişe yetecek süt üret ve artik bebeginize yagli süt uretiyo eskisi kadar on süt deil2 saate sertlesmiyor ama bebek emerken sut geliyor.
Benim kızımda bu ara sürekli memede tabiki dolmuyor öyle sertleşme olamıyor malesef çünkü tek meme emiyor diğerini almaya almaya tıkadı ama ben yinede istedikçe veriyorum sizde verin emdikçe dolar diyorlar yaKizlar iyi aksamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?