2018 Ekim Anneleri

Artik memeleroyle tas gibi olmuyor. Dun gece bebege uyandim benim de yumusakti. Emmedigi memeyi sagdim 100 ml cikti. Belki senin de oyledir. Peki bebek memede huysuzlaniyor mu? 2 saatte bir emiyorsa az az emiyor da olabilir. Yetiyordur belki ona.
Aynen geceleri onceden göğsüme dokunamazdim simdi o kadarda sert olmuyor.. ama geceleri sorun degil zaten cunku 10 dk emip uyuyor.. gunduzleri yarim saat bazen 40 dk oluyor emme suresi.. sagmaya ise hic fırsat bulamiyorum.. emerken kucagimda uyuyor cunku. Tam yerine yatiriyorum en fazla 3 dk icinde uyaniyor.. surekli kucagimda.. sizin bebeginiz de 2 saatte bir mi acıkıyor?

Benim bebeğim de 2 saatte bir emiyor artık sertleşmiyor gece uykusunda bile yumuşak ama bebek doyuyor gibi

benim de giderek azalıyor, mama veriyoruz..iyi ki mama var, o da olmazsa ne yapardık

2 saate sertlesmiyor ama bebek emerken sut geliyor.

Damaklarla da sağlam ısırıyor bu civcivler :) neyse ki bu saate kadar bi daha yapmadı. Birkaç gündür elini yumruk yapıp emmeye çalışıyor. Yarın 11 haftayı dolduruyor, yeni keşfetti elini emmeyi
Olabilir elini bir döndm emdi şimdi de izliyor benimki :) 3.5 aylık

Hanimlar 2. El bebek eşyalari satan internet sitesi biliyor musunuz. Kızıma oyun halisi almak istiyorum. Fakat çalışmadığım için pek durumum.yok o yüzden 2. El alacam bildiginiz var mi ? Kızım çok sıkılıyor

Artik memeleroyle tas gibi olmuyor. Dun gece bebege uyandim benim de yumusakti. Emmedigi memeyi sagdim 100 ml cikti. Belki senin de oyledir. Peki bebek memede huysuzlaniyor mu? 2 saatte bir emiyorsa az az emiyor da olabilir. Yetiyordur belki ona.
Peki bu 100 ml gece mi cikti?

Bir arkadasım kendi çocuğununkini Satıyor düşünürseniz ,İzmir'de..kargo yapabilir

benim de giderek azalıyor, mama veriyoruz..iyi ki mama var, o da olmazsa ne yapardık
Ben de gunde 2 bazen 3 kere 100 ya da 120 cc mama veriyorum. Ama vicdanim aşırı rahatsiz oluyor.sonra diyorum aç kalmasindan iyidir hem zaten cogunluk anne sutu veriyorum diyorum.. kafam karmakarışık.. çok gerginim.. instagramda anne bebek ya da doktor sayfalarini takip ediyorum. Orada da "her annenin sutu bebegine yeter" "sadece anne sutu verin asla mama vermeyin direnin" "gunde 1 lt sut sagiyorum goguslerimden" gibi insanlarin yorumlarini okuyunca ciddi baski olustu bende.. çok üzülüyorum..

Bu arada emzirme problemi yaşayan arkadaslar facebooktan emzirme akademisini tekip ederseniz sizi orda dogru bir sekilde yonlendiriyolar. Göğüslerim yumuşayinca bende sütüm bitti sandim meger terbiye olmuş

3 saattir emzirmiyordum tek gogsumu sagip bakayim dedim 40 ml çıktı
Görüşlerinizi daha once sagmiş miydiniz? Sagmaya alışkın olmayan göğüslerden süt fazla çıkmaz bu sütünüzün olmadığı anlamina gelmez. Doyma kriteri çişli bezler 24 saat boyunca bezlerini toplayin 250 gramsa bebeginiz doyuyor demektir

Benim kızımda bu ara sürekli memede tabiki dolmuyor öyle sertleşme olamıyor malesef çünkü tek meme emiyor diğerini almaya almaya tıkadı ama ben yinede istedikçe veriyorum sizde verin emdikçe dolar diyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…