2018 Ekim Anneleri

alttan dikiş vardi , iyileşmiştir tabi artık ama korkusu var iste

severim. teşekkürler mutlaka deneyecem.

doğru tespit. ya iki yıla yakin ilaç tedavisi yumurtlama takibi felan. şimdi böyle olunca kendini kullanılmış hissetmesin

Bebem memede uyudu da anca okudum yazılanları evde tek çok bunaldım baktım psikolojim bozuluyor dün annemlere gidip 4 5 gün kalayım dedim yok gözyaşı sel oldu kızımın bas bas bağırdı geri döndük gelene kadar sokakları otobüsü dolmuşu taksiyi inletti böyle olan var mı alışıyorlar mı büyüyünce gözüm korktu

Ayyy ne tatli.
Biz de gecen gun pogaca uzattik. Bir yaliyor gormeyin. Videoyu akrabalara yolladik. Iyi bir seyler tattirmaya baslamissiniz diyorlar. Saka yaptik yau.

Benimki ac degilse yolda iyi gidiyor. Uykusunu aldiysa super gidiyor. Ama ac ve uykuluysa mahvoluyoruz.

Haklisiniz. Yogurt mayalama konusunda kendime guvenemedigimden hic yapmadım ama yapicam insaallah:)
aslinda birkac kere yapinca o kadar kolay geliyor ki niye bosuna hazir almisim bunca zaman dersiniz :) ben de 6 aydir evdeyim yaklasik.bircok yemek ogrendim.calisirken hep birkac cesiti dondure dondure yapiyordum.kisa zamanda cok cesit yapabilir oldum.belki de bebek sayesinde oldu.onceden bir misafir geleceginde ay ne yapicam nasil yetisicek diye stres olurken simdi bebek olmasina ragmen cok rahatim.ev hayati bana iyi geldi :) hergun nefis yemek tariflerine bakiyorum bugun ne yapsam diye :)

İnsan buyuk konusunca nedense tek cikmaz o oluyor :)
Ozellikle cocuk konusunda bu boyle.
'Asla' deme ama istemiyorum aslinda de yine de :)
Cidden ne dediysen yasiyorsun.
O yuzden cok yorum yapmamak lazim he deyip gecmek lazim genelde de :)
Evet canım hele ben hele ben nerede büyük konuştuysam o benim sınavım oldu

Bizim evin önüne haftada iki kere süt Arabası geliyor.Eğitime gittiğimde diyetisyen Demişti ki o sütlerden içmeyin hangi ineğe antibiyotik yapıldığı belli değil.O günden beri o sütlerden almaz olduk.Bu ön Yargıyı yıkmalı mıyım bilmiyorum nasıl olacak

Kargocularla akraba olacam yakında..Kapımı en çok çalan onlar :))

Hahahah benimde :) hatta bi cogu benden imza almiyor cogu zmn Eylulle aciyoruz kapiyi kucagimda bebek gorunce tmm abla deyip gidiyolar :)
Kraft relax park yatak aldik bakalim gelecek haftaici, e bebek indiriminden de icine yatak aldik pamuk.

Maşallah nasıl yapıyorsunuz bebeğiniz gündüzleri iyi uyuyor heralde :)

Kanguruda duruyor mu

Hahahah benimde :) hatta bi cogu benden imza almiyor cogu zmn Eylulle aciyoruz kapiyi kucagimda bebek gorunce tmm abla deyip gidiyolar :)
Kraft relax park yatak aldik bakalim gelecek haftaici, e bebek indiriminden de icine yatak aldik pamuk.
Benim de öyle. Elimde sinir sıkışması var atel takıyorum, bi de bebeği görünce tamam abla diyorlar :))

Belki biz çok fazla çıkmadığımız için kurtarıyoruz bilemiyorum.. bal önemli ama organik karışım olarak vermeyi dene. Abla tavsiyesi Eğriçayır arı sütü + bal + propolis

Bunlar fix zaten kuzum :)
Bal sadece cesit :)
Kendimiz icinde cok dikkat ediyorum bu tur seylere.
Biz cok cikiyoruz sadece yuruyuse bile sogukta olsa kisa tutuyoruz mesela.Kalabalik tehlike ama asıl boyle bilincsizce gezenler tehlike.Cocugada acirim o halde cikarmaya o da ilginc...

Iyi, martı gibi kapmamış minik kuzu..

Evet bizde de kendi yaptiklarimiz daha cok seviliyor :) Görev bölüsüp sonuca yaklastikca ayri heyecan oluyor ve tadina variyorlar daha cok :)
Aynen biraz ondan biraz ondan geciyor bizde de vakit :)

Dedigin gb ihtiyaca yonelmek gezerken ayri yorgunluk oluyor.Bazen cikmamakta en guzeli ama insan istediginde de yapamayinca ayri sıkılıyordur.

Artik direkt izlemeye gectiler galiba :) 2 aya cok lazim olacak masalari dağıtmaya :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…