- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Gelmez, annelerin reçeller, lokum tozlarına birşey olmamış da :))Acikcasi kendim yapmadim hazir yogurttu. Diger ay baslicam yapmaya. Saadece minicik bandirdim ondan zarar gelmesin insaallah.
Alıyorum canım.Önceden 20 dk durur sonra ağlsrdı ana kucağında şimdi 5 dk sonra başlıyo ağlamasıBen onu da denedim.Ilk kez emer gb yapti ama yok yine atti :)
Gittigin yere onu da alsana.
Anakucagi vs
Anneler bu donemde icgudusel olarak bebege yogunlasiyor.
Ama simdiden esinle konusarak gerekirse ondan yardim isteyerek halletmeyi denerseniz en azindan kırıcı olmaz ya da cikmaza dönmez.
Bide hormonal olarak kuruluk vs yasaniyorsa beklenen bisy.Yardimci urunler dusunebilirsin.
Ben yoğurdu çok severim, çok tüketirim. Akşamları bol yediğim zaman gece 4'te bir kalkıyorum göğüsler dolmuş acıyor.. ev yoğurdu tabi :) ayran da aynı etkiyi yapıyor. Hoşuna giderse kefir de içebilirsin, hem probiyotik zengini, bebiş de yararlanır.. bol sütlü günler dilerim tüm annelere ❤
Zamanla düzeliyor canım kafamız sürekli meşgul ve hormonal olarak da yerli yerine oturmadı henüz bir şeyler yorgunuz da her şey eskisi gibi olamıyor bunlarla ama düzelecek inan yoksa insan ikinci üçüncü çocuğu nasıl ve neden yapacak:) zaman her şeyin ilacı merak etme
Haklisiniz. Yogurt mayalama konusunda kendime guvenemedigimden hic yapmadım ama yapicam insaallah:)Hazır yoğurt alma gülüm evine, imkanları zorla evde mayala. Kendiniz de öyle tüketin. Hem sütü artırır. Bebekler fabrikasyon ürünler için çok küçük daha
Oyle de tabi ki herseyin en guzeli dogalindan yapmak. Ben de biraz hazira alismisim.:)Gelmez, annelerin reçeller, lokum tozlarına birşey olmamış da :))
nevresim kilifiyla girmis makineye.Kimin cebinde kaldı acaba :))) pirupak olmuş :))
Ayyy ne tatli.Bizim büyüğü sofraya uğramaz, kenarda oyun oynar. Kızım da ana kucağında ağzımıza bakıyor, ne yapıyor bunlar der gibi. Arada ağzını şapırdatıyor, bana da verin diyor sanki.. bı gün abisine uzatacağım lokmayı yanlışlıkla kızıma uzattım, hemen açtı ağzını bıdık :))) son anda fark edip kurtardım :))
Benimki ac degilse yolda iyi gidiyor. Uykusunu aldiysa super gidiyor. Ama ac ve uykuluysa mahvoluyoruz.Bebem memede uyudu da anca okudum yazılanları evde tek çok bunaldım baktım psikolojim bozuluyor dün annemlere gidip 4 5 gün kalayım dedim yok gözyaşı sel oldu kızımın bas bas bağırdı geri döndük gelene kadar sokakları otobüsü dolmuşu taksiyi inletti böyle olan var mı alışıyorlar mı büyüyünce gözüm korktu
aslinda birkac kere yapinca o kadar kolay geliyor ki niye bosuna hazir almisim bunca zaman dersiniz :) ben de 6 aydir evdeyim yaklasik.bircok yemek ogrendim.calisirken hep birkac cesiti dondure dondure yapiyordum.kisa zamanda cok cesit yapabilir oldum.belki de bebek sayesinde oldu.onceden bir misafir geleceginde ay ne yapicam nasil yetisicek diye stres olurken simdi bebek olmasina ragmen cok rahatim.ev hayati bana iyi geldi :) hergun nefis yemek tariflerine bakiyorum bugun ne yapsam diye :)Haklisiniz. Yogurt mayalama konusunda kendime guvenemedigimden hic yapmadım ama yapicam insaallah:)
Evet canım hele ben hele ben nerede büyük konuştuysam o benim sınavım olduİnsan buyuk konusunca nedense tek cikmaz o oluyor :)
Ozellikle cocuk konusunda bu boyle.
'Asla' deme ama istemiyorum aslinda de yine de :)
Cidden ne dediysen yasiyorsun.
O yuzden cok yorum yapmamak lazim he deyip gecmek lazim genelde de :)
Bizim evin önüne haftada iki kere süt Arabası geliyor.Eğitime gittiğimde diyetisyen Demişti ki o sütlerden içmeyin hangi ineğe antibiyotik yapıldığı belli değil.O günden beri o sütlerden almaz olduk.Bu ön Yargıyı yıkmalı mıyım bilmiyorum nasıl olacakaslinda birkac kere yapinca o kadar kolay geliyor ki niye bosuna hazir almisim bunca zaman dersiniz :) ben de 6 aydir evdeyim yaklasik.bircok yemek ogrendim.calisirken hep birkac cesiti dondure dondure yapiyordum.kisa zamanda cok cesit yapabilir oldum.belki de bebek sayesinde oldu.onceden bir misafir geleceginde ay ne yapicam nasil yetisicek diye stres olurken simdi bebek olmasina ragmen cok rahatim.ev hayati bana iyi geldi :) hergun nefis yemek tariflerine bakiyorum bugun ne yapsam diye :)
Kargocularla akraba olacam yakında..Kapımı en çok çalan onlar :))
aslinda birkac kere yapinca o kadar kolay geliyor ki niye bosuna hazir almisim bunca zaman dersiniz :) ben de 6 aydir evdeyim yaklasik.bircok yemek ogrendim.calisirken hep birkac cesiti dondure dondure yapiyordum.kisa zamanda cok cesit yapabilir oldum.belki de bebek sayesinde oldu.onceden bir misafir geleceginde ay ne yapicam nasil yetisicek diye stres olurken simdi bebek olmasina ragmen cok rahatim.ev hayati bana iyi geldi :) hergun nefis yemek tariflerine bakiyorum bugun ne yapsam diye :)
Kanguruda duruyor muOyuncakları zaman zaman kaldırıp arada değiştirme işini ben de yapıyorum iyi oluyor misafir çocukları geldiğinde dökülüp saçılmasının ötesinde kızım doğal olarak hepsiyle oynayamıyor ve bu sıralar etkinlik yapmak daha çok hoşuna gidiyor dikkat güçlendirme seti almıştık kendi yaşını çabucak bitirdi biz de plus olanının bir üst yaşını aldık biraz onunla biraz boyama biraz puzzle biraz hamur derken zamanı geçiriyoruz oyuncak aramıyor pek. Diziyi izleyeceğim listeme aldım:) alışveriş için de yaşadığımız yerde pek şansımız yok çorum ya da samsuna gezmeye gittiğimizde gidiyoruz avm olarak o da ciddi yoruyor yolculuk çocuklar alışveriş çabaları...çabaları diyorum çünkü çocuklarla gezip birçok ihtiyacı karşılamaya çalışmak mücadeleye dönüyor bir yerden sonra. Sağlık olsun şehir merkezinde yaşıyor olsak daha fazla şansımız olurdu kafa dağıtmak içim bile gidebilirdik. Sağlık olsun bu koşullarda ancak bu kadarı oluyor. Bu sıralar o kadar bunaldım ki evde eşime diyorum oğlum 6 ayı geçsin kahvaltıya dışarı gidelim diyorum hiç değilse oturabilir mama sandalyesinde falan. Şu an yatmak istemiyor kilosu çok arttı kucakta da taşımakta zorlanıyoruz hem de kahvaltı keyfi yapamıyoruz her sofrada dönüşümlü yiyebiliyoruz ağlamaya başlıyor annesinin yediğini görünce basıyor çığlığı:) kucağa gelince sanki bağırıp ağlayan kendisi değil her şeyi inceliyor
Benim de öyle. Elimde sinir sıkışması var atel takıyorum, bi de bebeği görünce tamam abla diyorlar :))Hahahah benimde :) hatta bi cogu benden imza almiyor cogu zmn Eylulle aciyoruz kapiyi kucagimda bebek gorunce tmm abla deyip gidiyolar :)
Kraft relax park yatak aldik bakalim gelecek haftaici, e bebek indiriminden de icine yatak aldik pamuk.
Belki biz çok fazla çıkmadığımız için kurtarıyoruz bilemiyorum.. bal önemli ama organik karışım olarak vermeyi dene. Abla tavsiyesi Eğriçayır arı sütü + bal + propolis
Iyi, martı gibi kapmamış minik kuzu..Bizim büyüğü sofraya uğramaz, kenarda oyun oynar. Kızım da ana kucağında ağzımıza bakıyor, ne yapıyor bunlar der gibi. Arada ağzını şapırdatıyor, bana da verin diyor sanki.. bı gün abisine uzatacağım lokmayı yanlışlıkla kızıma uzattım, hemen açtı ağzını bıdık :))) son anda fark edip kurtardım :))
Yoğurt mayası hazır var markette. Arada yapıyorum.. genelde hep hazır alıyoruz amaHaklisiniz. Yogurt mayalama konusunda kendime guvenemedigimden hic yapmadım ama yapicam insaallah:)
Oyuncakları zaman zaman kaldırıp arada değiştirme işini ben de yapıyorum iyi oluyor misafir çocukları geldiğinde dökülüp saçılmasının ötesinde kızım doğal olarak hepsiyle oynayamıyor ve bu sıralar etkinlik yapmak daha çok hoşuna gidiyor dikkat güçlendirme seti almıştık kendi yaşını çabucak bitirdi biz de plus olanının bir üst yaşını aldık biraz onunla biraz boyama biraz puzzle biraz hamur derken zamanı geçiriyoruz oyuncak aramıyor pek. Diziyi izleyeceğim listeme aldım:) alışveriş için de yaşadığımız yerde pek şansımız yok çorum ya da samsuna gezmeye gittiğimizde gidiyoruz avm olarak o da ciddi yoruyor yolculuk çocuklar alışveriş çabaları...çabaları diyorum çünkü çocuklarla gezip birçok ihtiyacı karşılamaya çalışmak mücadeleye dönüyor bir yerden sonra. Sağlık olsun şehir merkezinde yaşıyor olsak daha fazla şansımız olurdu kafa dağıtmak içim bile gidebilirdik. Sağlık olsun bu koşullarda ancak bu kadarı oluyor. Bu sıralar o kadar bunaldım ki evde eşime diyorum oğlum 6 ayı geçsin kahvaltıya dışarı gidelim diyorum hiç değilse oturabilir mama sandalyesinde falan. Şu an yatmak istemiyor kilosu çok arttı kucakta da taşımakta zorlanıyoruz hem de kahvaltı keyfi yapamıyoruz her sofrada dönüşümlü yiyebiliyoruz ağlamaya başlıyor annesinin yediğini görünce basıyor çığlığı:) kucağa gelince sanki bağırıp ağlayan kendisi değil her şeyi inceliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?