2018 Ekim Anneleri

Kaçırdım galiba, bebek mi hastalandı.. geçmiş olsun..

9 saat mi ayy özlenen uyku işte. ben çalıştığım için evdeyken de her istediğinde vermim diyorum ama aklıma da takılıyor. emdikcesüt artar olayına inanıyorum ama bu sefer ben işteyken napacak ?

bu arada aksam 8bucukta yatti gece 1de ve sabah 5te en son da sabah 7bucukta kalkti.aksam erken yatinca bir guzel kitap okuma firsatim oldu.1.5 saat okumusum nasil da ozlemisim...

kitap okumayı çok çok özledim ama inanın hiç aklıma gelmiyor. kafam çok dolu. kendimi yeterli göremiyorum bir türlü. bazende zamanla oturacağına inanıyorum ama işte gelgitler hayatımın vazgeçilmezi oldu.

Ahh neler yapılır❤Evlat...
Daha tatlısı yok,benzeri birtek kardeş :))))

Unutulmaz mi,iyi olsularda yeter ki.Boyle zorluklara bile azcik uyusun dinlensinde cok uyumasada olur gozuyle bakiyorum :)
Hemencik gecti buarada bugun yine ayri bi degisik :) 15er dk uyuyup uyaniyor.

özel olacak ama hormonal olarak eşlerinizle ilişkiniz eskisi gibi olmaya basladi mi ? bende bi soğukluk var kiramadigim, yorgunluktan mi yoğunluktan mi bilmiyorum ama eşime de fazlasıyla yansıyor tabi. şimdilik ses etmiyor bekliyor ama işte benim kendimden umudum yok :/

Ben onu da denedim.Ilk kez emer gb yapti ama yok yine atti :)
Gittigin yere onu da alsana.
Anakucagi vs

Ben de ise basladim canim. Onun icin her istediginde veriyorum. Ozluyordur yazik.
Bu haftsonu ilk bebekligimize donduk. Surekli memede. 11den 3e kadar biraz gezdik biraz emdik. Bir saat banyo yapip dinlendim. Simdi yine meme keyfi uykusu yapiyor.
O 9 saat uyusa da ben uyuyamiyorum. Alismis vucut 3 saatten sonra kalkiyorum. Uykum kaciyor.

Aynen gece 3 de beslendi, uyudu. Yattım uyku yok. Kalkıp oturdum 1 saat

Benim oglum da emzik almiyor ne yaptiysam olmadi. 4 aylik olacak 5 gun sonra. Emzigi ben de yogurda batirsam olur mu ki? Yani erken deildir deil mi:)
Kendi mayaladığın yoğurttan zarar gelmez diye düşünüyorum. Yine de doktoruna danışabilirsin, 4 ay yoğurt tatmak için uygun mudur diye

plojovic geçmiş olsun.
ve alerji sıkıntısı yasayan arkadaşlar sadece okumakla kalıyorum, yazacak birşey bulamıyorum ama dualarım sizlerle. çok zor gerçekten. sağlıcakla büyüsün bebisler. bizde de oluyor yeşil kaka, mukuslu ama ara ara olunca durmadım üstünde. bir kez kanlı gibi geldi hemen tahlil yaptırdım hastanede çalışıyorum zaten birşey çıkmadı.bizim sıkıntımız sütüm çok değil. bi ara çok çok strese girdim sonra psikolojimin çok etkilendiğini farkedip mama aldım en azindan çocuğum evde aç kaldi diye düşünmekten kurtuldum. o günden beri de yavaş yavaş süt biraz daha artıyor.tabi humana çaylar, bol su ve beslenmeye de dikkat etmeye çalışıyorum. sadce kırmızı et asla yemem onu da gaza rağmen baklagilden alıyorum. bağırsakları alışacaktır ümidiyle.

Biz iyice kanka moduna girmistik. Ikimiz de cok yorgunduk. Ise baslayinca iyi geldi bana. Zamanla duzelir. Ben de kendimi hic begenmiyorum. Ondan istemiyorum.

ayni durumdayim malesef hic ama hic icimden gelmiyor ins kisa zamanda duzelir.

İnsan buyuk konusunca nedense tek cikmaz o oluyor :)
Ozellikle cocuk konusunda bu boyle.
'Asla' deme ama istemiyorum aslinda de yine de :)
Cidden ne dediysen yasiyorsun.
O yuzden cok yorum yapmamak lazim he deyip gecmek lazim genelde de :)

İyi bir örnek değil belki ama, oğlum 2.5 yaşında bıraktı emziği, dişlerde bir sorun yok. Önemli olan vakitlice bıraktırmak. Benimki fazla kaçırdı :) uyku emziğe bağlıydı, emzikle birlikte gündüz uykusunu da bıraktı :)

Sahsi fikrim aclik aglamasi varsa actir.
Tadimliklarla doymaz.Ögün oturup doyumpuk olana kadar zaten zaman gecer bayaa.

Emziklede yemekleri bagdastirma istersen canim,bi fikir

Aynen bi defa evde bulamadık. Eşimle bi arayisimiz var, sanki evde altın arıyoruz :))
Oğlumu işitme testi için doktora götürmüştük, uyutun dediler.. anaa bir de ne göreyim, emzik evde kalmış, hayatta uyumaz.. eşimi eczane aramaya yolladım. Hatırı sayılır bir yol gitti geldi adam :))) aranan emzik bulundu ve mutlu son :)) oğlum ayrım yapmaksızın her emziği aldı :) acemi annenin uslu bebeği :) gerçi şimdi intikamını alıyor ama sağlık olsun :))

Gündüz uykusu bizde su anda bile yok. Olsaydı demek uzmanlar duymasın 5 yaşına kadar emzik verirdim, tabiki şaka dediğim:))

D vitaminini emziğe damlatıp vermeyi deneyin..
Oğluma verdiğim d vitamini lezzetli bişeydi ama bunun pek tadı yok sanki. İlk 2 ay mama takviyesi ile birlikte verdim, şimdi de idrarı köyü diye gördükçe biraz suyu biberona koyup veriyorum, d vitaminini de damlatıp. Su vermediğim zaman damla unutuluyor bizde.. yaşlı anne sendromu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…