Bu arada biz de hastalık zamanı değil, bütün kış her gün tüketiyoruz ballı karışımı. Sabahları 1 çay kaşığı çocuklar için yeterli, hatta ben de öyle kullandım, bana da yetti :)
Alıyorum canım.Önceden 20 dk durur sonra ağlsrdı ana kucağında şimdi 5 dk sonra başlıyo ağlaması
alttan dikiş vardi , iyileşmiştir tabi artık ama korkusu var iste
severim. teşekkürler mutlaka deneyecem.
doğru tespit. ya iki yıla yakin ilaç tedavisi yumurtlama takibi felan. şimdi böyle olunca kendini kullanılmış hissetmesin
Bebem memede uyudu da anca okudum yazılanları evde tek çok bunaldım baktım psikolojim bozuluyor dün annemlere gidip 4 5 gün kalayım dedim yok gözyaşı sel oldu kızımın bas bas bağırdı geri döndük gelene kadar sokakları otobüsü dolmuşu taksiyi inletti böyle olan var mı alışıyorlar mı büyüyünce gözüm korktu
Bizim evin önüne haftada iki kere süt Arabası geliyor.Eğitime gittiğimde diyetisyen Demişti ki o sütlerden içmeyin hangi ineğe antibiyotik yapıldığı belli değil.O günden beri o sütlerden almaz olduk.Bu ön Yargıyı yıkmalı mıyım bilmiyorum nasıl olacak
Biraz daha ara verip sonra tekrar devreye sokucam ana kucağını belki değişik gelir :)Bizde bugun paso kucaktı :)
Yok bazen en sevilenler bile islemiyor galiba :)
Gececek :)
Buyuyorlar :)
Genelde cocuklar buyudukce ahh o bebek halleri ne kolaymis diyor anneler :) inan hala kolaylar :))))
Bu Şehirde kimsemiz yok,öyle bir tanıdık da yok ama işe başlayınca velilerimden bu konuda yardım isteyebilirim birinden birinin tanıdığı vardır muhakkakEger yakininizda varsa bu tur yerler köy vs
Kendin gidip birinden ozellikle rica et
Bildiginden al guvendiginden al
Yardimci oluyorlar genelde
Inan onunla yaptigin sutlu tatlilar bile cok daha guzel oluyor
Maşallah yavrularına ❤ ben oğlumda sıkıntı yaşıyorum, bari kızçem sorunsuz yesin :)Ha ha iyiymiş:) kızım da sofraya bizimle gelir senin kızın gibi yediğimiz şeyi tüm aşamalarıyla izler ve şapırdatırdı gittiğimiz çocuk dr u ek gıdaya geçişte sinyaller olduğunu ve bebeğin hazırlık yaptığını söylemişti kızımda maşallah hiç zorlanmadan başlamıştık şimdi de önünden yiyecek kaçırıyoruz resmen yiyince bazen abartıyor umarım oğlum da sorunsuz geçer o da inceliyor sofrayı ve obur zaten kendisi:)
3 aylık izlem için sağlık ocağına götürdüm bebek arabasıyla. 20 dklık yolda hiç susmadı. Yoldaki teyzeler akıl veriyor şöyle mi yapsan böyle mi acaba... biri de kucağına al diyor. Bir elimle araba itip kucağımda 8 kilo bebeyle o yokuşu nasıl çıkacaksam artık.. 50 metre kala uyudu, dönüşte komple uyudu.. hiç belli olmuyor, inadı tutunca ağlıyor, sakinleşince uyuyor kuzu :)Bebem memede uyudu da anca okudum yazılanları evde tek çok bunaldım baktım psikolojim bozuluyor dün annemlere gidip 4 5 gün kalayım dedim yok gözyaşı sel oldu kızımın bas bas bağırdı geri döndük gelene kadar sokakları otobüsü dolmuşu taksiyi inletti böyle olan var mı alışıyorlar mı büyüyünce gözüm korktu
Biraz daha ara verip sonra tekrar devreye sokucam ana kucağını belki değişik gelir :)
Kıdemli annelere hep soruyorum bu iş ne zaman kolaylaşır diye,gittikçe zorlaşacak diyorlar gözüm korkuyosağlıklı olsunlar da amaaaannnn demeden geçemeyeceğim :))
Benim tanıdığım çok bu şehirde ama ailem uzakta.. bebek olunca en çok annesini özlüyor, yanında istiyor insan.. annem desen torunlara hasret... Nasip diyorum ama çok zor gerçekten..Bu Şehirde kimsemiz yok,öyle bir tanıdık da yok ama işe başlayınca velilerimden bu konuda yardım isteyebilirim birinden birinin tanıdığı vardır muhakkak
Ahhh ah çocuk doğurduktan sonra keşke memleketimden evlenseydim diyorum orda her şey ayağıma gelirdi bakıcı sorunu bile olmazdı
Bu Şehirde kimsemiz yok,öyle bir tanıdık da yok ama işe başlayınca velilerimden bu konuda yardım isteyebilirim birinden birinin tanıdığı vardır muhakkak
Ahhh ah çocuk doğurduktan sonra keşke memleketimden evlenseydim diyorum orda her şey ayağıma gelirdi bakıcı sorunu bile olmazdı
4 aylık bebek poğaça yiyecek dimi :) arada dürüm de veriyoruz deseydin :))Ayyy ne tatli.
Biz de gecen gun pogaca uzattik. Bir yaliyor gormeyin. Videoyu akrabalara yolladik. Iyi bir seyler tattirmaya baslamissiniz diyorlar. Saka yaptik yau.
Kanguruyu geçen gün bir kez denedim duruyor gibiydi onu da çok çıkaramıyorum ki ortaya ablası anne ben de istiyorum diyor 17 kiloluk kuzucuk gelince belimi sakatlıyordum geçenlerde:) bu ara biraz daha takarım oğlumu daha rahat duruyor içinde birkaç hafta önce denediğimde tam olmamıştıKanguruda duruyor mu
Ben de en çok çiş eğitiminde zorluk çektim. Doğaçlama takıldık, keşke biraz yardım alsaydım. O sakin anne gitti, yerine sinir küpü bir kadın geldi. Günde 3-5 kez koltuk silmekten, yerleri sürekli paspas yapmaktan elim kolum durmuştu. Gece çişini tutup gündüz beni sınamak istercesine her yere çişini yaptı 2 ay boyunca.. öğrenince rahat ettik ama 5 yıl yaşlandım sanki :)Aynen oyle demek gerek :)
Yani ayaklandikca etrafta tehlikede cogaliyor canim.Bu kez hic birakamiyorsun.Zaten sesi cikmasa 5 yasindaki bile bi dusunduruyor inan :)
En zor dönem tuvalet diyebilirim kendi adima.
Garip bi gecis,sabir isteyen bi iş.
Ben hep onun işi zordiye dusundum,ki simdi onlarin işi daha zor dusunup teselli ediyorum kendimi :)
Ama hep daha da keyifli bu cok guzel bi gercek :)
Sıkılıyorum canım en büyük eğlencem arada arkadaşlarla görüşmek ve lojmanımızın bitişiğindeki cafeye gitmek market gezmek maalesef başka yapacak bir şey yok burada. Birkaç yıla tayinimiz çıkacak muhtemel büyük şehir olacak çocuklar da az büyümüş olacaklar rahatça yaparız istediklerimizi Allah nasip ederse. Ya oğlum bu ara sürekli oturma isteği içinde zaman biraz ilerlese destekli oturtalsem iyi olacak mama sandalyesinde falan az durur bizi rahat izlerEvet bizde de kendi yaptiklarimiz daha cok seviliyor :) Görev bölüsüp sonuca yaklastikca ayri heyecan oluyor ve tadina variyorlar daha cok :)
Aynen biraz ondan biraz ondan geciyor bizde de vakit :)
Dedigin gb ihtiyaca yonelmek gezerken ayri yorgunluk oluyor.Bazen cikmamakta en guzeli ama insan istediginde de yapamayinca ayri sıkılıyordur.
Artik direkt izlemeye gectiler galiba :) 2 aya cok lazim olacak masalari dağıtmaya :))))))
Bizim burada birlik kurmuşlar ev yapımı reçeller makarnalar denetimli halde süt yoğurt peynir çeşitleri yumurta vs satılan bir yer var genelde oradan alıyoruz o da güzel oluyor yağı falan gayet iyiEger yakininizda varsa bu tur yerler köy vs
Kendin gidip birinden ozellikle rica et
Bildiginden al guvendiginden al
Yardimci oluyorlar genelde
Inan onunla yaptigin sutlu tatlilar bile cok daha guzel oluyor
Bakıcı işini ne yaptınız. Buldunuz mu?Bu Şehirde kimsemiz yok,öyle bir tanıdık da yok ama işe başlayınca velilerimden bu konuda yardım isteyebilirim birinden birinin tanıdığı vardır muhakkak
Zamanla alışıyor canım insan her an ayrı güzel o yüzden geçecek bitecek diye beklentiye girmeden anın tadını çıkarmak en güzeli şu an zor muhakkak büyüdükçe işler karmaşıklaşacak ama o zamanlar da yapabildikleri hem şaşırtacak hem mutlu edecek. Keşke zamanı durdurabilsek :)Biraz daha ara verip sonra tekrar devreye sokucam ana kucağını belki değişik gelir :)
Kıdemli annelere hep soruyorum bu iş ne zaman kolaylaşır diye,gittikçe zorlaşacak diyorlar gözüm korkuyosağlıklı olsunlar da amaaaannnn demeden geçemeyeceğim :))
Umarım canım evrene olumlu mesajlar gönderelim en güzeli:)Maşallah yavrularına ❤ ben oğlumda sıkıntı yaşıyorum, bari kızçem sorunsuz yesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?