2018 Ekim Anneleri

Bu arada biz de hastalık zamanı değil, bütün kış her gün tüketiyoruz ballı karışımı. Sabahları 1 çay kaşığı çocuklar için yeterli, hatta ben de öyle kullandım, bana da yetti :)

Evet canim kış beklemiyorum.
Yazın sadece sıklığı azaltıyorum.
Kışın dolabada taze zencefil bal limon hazirliyorum hepimize.Farkli seylerde var zaman zaman yaptigim.
Seviyorum boyle seyleri inaniyorumda.
Bizler icinde ayri guzel.

Alıyorum canım.Önceden 20 dk durur sonra ağlsrdı ana kucağında şimdi 5 dk sonra başlıyo ağlaması

Bizde bugun paso kucaktı :)
Yok bazen en sevilenler bile islemiyor galiba :)
Gececek :)
Buyuyorlar :)
Genelde cocuklar buyudukce ahh o bebek halleri ne kolaymis diyor anneler :) inan hala kolaylar :))))

Iste sebep genelde psikolojik.
Esinle konusarak daha cabuk kolaylastirirsin herseyi.
En azindan farkli dusunmesine hic gerek kalmadan.❤

Biz evde degilsek Simay durmuyor.
Ki ben cok cikarim gunduz uyur ama aksam evde olmak istiyor.Alışmadı :)
Daha zaman gectikce nasil olacak bakalim :) belki yazin temiz havada uyur diye dusunuyorum ama uyumazsa tıpış tıpış eve :))))

Eger yakininizda varsa bu tur yerler köy vs
Kendin gidip birinden ozellikle rica et
Bildiginden al guvendiginden al
Yardimci oluyorlar genelde
Inan onunla yaptigin sutlu tatlilar bile cok daha guzel oluyor

Bizde bugun paso kucaktı :)
Yok bazen en sevilenler bile islemiyor galiba :)
Gececek :)
Buyuyorlar :)
Genelde cocuklar buyudukce ahh o bebek halleri ne kolaymis diyor anneler :) inan hala kolaylar :))))
Biraz daha ara verip sonra tekrar devreye sokucam ana kucağını belki değişik gelir :)
Kıdemli annelere hep soruyorum bu iş ne zaman kolaylaşır diye,gittikçe zorlaşacak diyorlar gözüm korkuyo sağlıklı olsunlar da amaaaannnn demeden geçemeyeceğim :))

Bu Şehirde kimsemiz yok,öyle bir tanıdık da yok ama işe başlayınca velilerimden bu konuda yardım isteyebilirim birinden birinin tanıdığı vardır muhakkak

Ahhh ah çocuk doğurduktan sonra keşke memleketimden evlenseydim diyorum orda her şey ayağıma gelirdi bakıcı sorunu bile olmazdı

Maşallah yavrularına ❤ ben oğlumda sıkıntı yaşıyorum, bari kızçem sorunsuz yesin :)

3 aylık izlem için sağlık ocağına götürdüm bebek arabasıyla. 20 dklık yolda hiç susmadı. Yoldaki teyzeler akıl veriyor şöyle mi yapsan böyle mi acaba... biri de kucağına al diyor. Bir elimle araba itip kucağımda 8 kilo bebeyle o yokuşu nasıl çıkacaksam artık.. 50 metre kala uyudu, dönüşte komple uyudu.. hiç belli olmuyor, inadı tutunca ağlıyor, sakinleşince uyuyor kuzu :)

Aynen oyle demek gerek :)
Yani ayaklandikca etrafta tehlikede cogaliyor canim.Bu kez hic birakamiyorsun.Zaten sesi cikmasa 5 yasindaki bile bi dusunduruyor inan :)

En zor dönem tuvalet diyebilirim kendi adima.
Garip bi gecis,sabir isteyen bi iş.

Ben hep onun işi zordiye dusundum,ki simdi onlarin işi daha zor dusunup teselli ediyorum kendimi :)
Ama hep daha da keyifli bu cok guzel bi gercek :)

Benim tanıdığım çok bu şehirde ama ailem uzakta.. bebek olunca en çok annesini özlüyor, yanında istiyor insan.. annem desen torunlara hasret... Nasip diyorum ama çok zor gerçekten..

Allah onun kısmetine kolaylığınıda verir insallah❤
Bazı yerlerde ya da organik urun satanlarda gunluk sut olabilir bi sorusturmak iyi olur belki

Kanguruda duruyor mu
Kanguruyu geçen gün bir kez denedim duruyor gibiydi onu da çok çıkaramıyorum ki ortaya ablası anne ben de istiyorum diyor 17 kiloluk kuzucuk gelince belimi sakatlıyordum geçenlerde:) bu ara biraz daha takarım oğlumu daha rahat duruyor içinde birkaç hafta önce denediğimde tam olmamıştı

Ben de en çok çiş eğitiminde zorluk çektim. Doğaçlama takıldık, keşke biraz yardım alsaydım. O sakin anne gitti, yerine sinir küpü bir kadın geldi. Günde 3-5 kez koltuk silmekten, yerleri sürekli paspas yapmaktan elim kolum durmuştu. Gece çişini tutup gündüz beni sınamak istercesine her yere çişini yaptı 2 ay boyunca.. öğrenince rahat ettik ama 5 yıl yaşlandım sanki :)

Sıkılıyorum canım en büyük eğlencem arada arkadaşlarla görüşmek ve lojmanımızın bitişiğindeki cafeye gitmek market gezmek maalesef başka yapacak bir şey yok burada. Birkaç yıla tayinimiz çıkacak muhtemel büyük şehir olacak çocuklar da az büyümüş olacaklar rahatça yaparız istediklerimizi Allah nasip ederse. Ya oğlum bu ara sürekli oturma isteği içinde zaman biraz ilerlese destekli oturtalsem iyi olacak mama sandalyesinde falan az durur bizi rahat izler

Bizim burada birlik kurmuşlar ev yapımı reçeller makarnalar denetimli halde süt yoğurt peynir çeşitleri yumurta vs satılan bir yer var genelde oradan alıyoruz o da güzel oluyor yağı falan gayet iyi

Bakıcı işini ne yaptınız. Buldunuz mu?

Zamanla alışıyor canım insan her an ayrı güzel o yüzden geçecek bitecek diye beklentiye girmeden anın tadını çıkarmak en güzeli şu an zor muhakkak büyüdükçe işler karmaşıklaşacak ama o zamanlar da yapabildikleri hem şaşırtacak hem mutlu edecek. Keşke zamanı durdurabilsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…