2018 Ekim Anneleri

38 im ben de..Yaşlı maşlı gül gibi bakıyoruz işte :))

evde bıraktığım süt sınırlı olunca evdeykende saatli vermeye çalışıyorum ama çok haklısın kokusuna bile ihtiyacı vardır.

Biz iyice kanka moduna girmistik. Ikimiz de cok yorgunduk. Ise baslayinca iyi geldi bana. Zamanla duzelir. Ben de kendimi hic begenmiyorum. Ondan istemiyorum.

beğenmeme konusunda bende hemfikirim . saçlar kızıldı hamile kalınca siyaha özüme döndüm e düzleştirme felan da yok makyaj yok. uykusuzluktan gözlerde siyah halkalar da üstüne off

ayni durumdayim malesef hic ama hic icimden gelmiyor ins kisa zamanda duzelir.

inşallah. empati yapınca kendimi değiştirmeye çalışıyorum ama henüz sonuç elde edemedim.

Anneler bu donemde icgudusel olarak bebege yogunlasiyor.
Ama simdiden esinle konusarak gerekirse ondan yardim isteyerek halletmeyi denerseniz en azindan kırıcı olmaz ya da cikmaza dönmez.
Bide hormonal olarak kuruluk vs yasaniyorsa beklenen bisy.Yardimci urunler dusunebilirsin.

Oğlum aşırı hareketli olunca, az otursun diye bakarız hep. Yazın bir ateşlendi, 24 saat uyudu, içimiz gitti.. ertesi gün TV izliyor diye görünce ağlayacaktık sevinçten :) hele üçüncü gün legolarla oyun kurdu, derin bir oh çektik. Amman onlar hasta olmasın, insanın kalbi dayanmıyor.. çok geçmiş olsun Sezen'e... Bağışıklık kuvvetlendirici bir şeyler veriyor musun canım? Alerjisi yoksa bal karışımları gerçekten çok faydalı. Hem oğlumda hem kendimde denedim, perfekto :)) ben ki her kış en az iki kere hastalanırdım, arı sütü bal propolis aldığım zaman kışı hasarsız atlattım hep

Kendi mayaladığın yoğurttan zarar gelmez diye düşünüyorum. Yine de doktoruna danışabilirsin, 4 ay yoğurt tatmak için uygun mudur diye
Acikcasi kendim yapmadim hazir yogurttu. Diger ay baslicam yapmaya. Saadece minicik bandirdim ondan zarar gelmesin insaallah.

Bizde hastaliktan ziyade hep var canim.Sever ister kahvaltida fix :)
Hafif öksürsün hatmi cicegi var mi diye o sorar :) Alisik anasindan :)

Salgin var ama ve dogum gunune gitmistik orda bi ufaklik o gece kaldirilmisti hastaneye ayni sikayetlerden.Malesef kacinilmaz son oldu.

Oyuncakları zaman zaman kaldırıp arada değiştirme işini ben de yapıyorum iyi oluyor misafir çocukları geldiğinde dökülüp saçılmasının ötesinde kızım doğal olarak hepsiyle oynayamıyor ve bu sıralar etkinlik yapmak daha çok hoşuna gidiyor dikkat güçlendirme seti almıştık kendi yaşını çabucak bitirdi biz de plus olanının bir üst yaşını aldık biraz onunla biraz boyama biraz puzzle biraz hamur derken zamanı geçiriyoruz oyuncak aramıyor pek. Diziyi izleyeceğim listeme aldım:) alışveriş için de yaşadığımız yerde pek şansımız yok çorum ya da samsuna gezmeye gittiğimizde gidiyoruz avm olarak o da ciddi yoruyor yolculuk çocuklar alışveriş çabaları...çabaları diyorum çünkü çocuklarla gezip birçok ihtiyacı karşılamaya çalışmak mücadeleye dönüyor bir yerden sonra. Sağlık olsun şehir merkezinde yaşıyor olsak daha fazla şansımız olurdu kafa dağıtmak içim bile gidebilirdik. Sağlık olsun bu koşullarda ancak bu kadarı oluyor. Bu sıralar o kadar bunaldım ki evde eşime diyorum oğlum 6 ayı geçsin kahvaltıya dışarı gidelim diyorum hiç değilse oturabilir mama sandalyesinde falan. Şu an yatmak istemiyor kilosu çok arttı kucakta da taşımakta zorlanıyoruz hem de kahvaltı keyfi yapamıyoruz her sofrada dönüşümlü yiyebiliyoruz ağlamaya başlıyor annesinin yediğini görünce basıyor çığlığı:) kucağa gelince sanki bağırıp ağlayan kendisi değil her şeyi inceliyor

Ben yoğurdu çok severim, çok tüketirim. Akşamları bol yediğim zaman gece 4'te bir kalkıyorum göğüsler dolmuş acıyor.. ev yoğurdu tabi :) ayran da aynı etkiyi yapıyor. Hoşuna giderse kefir de içebilirsin, hem probiyotik zengini, bebiş de yararlanır.. bol sütlü günler dilerim tüm annelere ❤

Belki biz çok fazla çıkmadığımız için kurtarıyoruz bilemiyorum.. bal önemli ama organik karışım olarak vermeyi dene. Abla tavsiyesi Eğriçayır arı sütü + bal + propolis

Acikcasi kendim yapmadim hazir yogurttu. Diger ay baslicam yapmaya. Saadece minicik bandirdim ondan zarar gelmesin insaallah.
Hazır yoğurt alma gülüm evine, imkanları zorla evde mayala. Kendiniz de öyle tüketin. Hem sütü artırır. Bebekler fabrikasyon ürünler için çok küçük daha

Bizim büyüğü sofraya uğramaz, kenarda oyun oynar. Kızım da ana kucağında ağzımıza bakıyor, ne yapıyor bunlar der gibi. Arada ağzını şapırdatıyor, bana da verin diyor sanki.. bı gün abisine uzatacağım lokmayı yanlışlıkla kızıma uzattım, hemen açtı ağzını bıdık :))) son anda fark edip kurtardım :))

Zamanla düzeliyor canım kafamız sürekli meşgul ve hormonal olarak da yerli yerine oturmadı henüz bir şeyler yorgunuz da her şey eskisi gibi olamıyor bunlarla ama düzelecek inan yoksa insan ikinci üçüncü çocuğu nasıl ve neden yapacak:) zaman her şeyin ilacı merak etme

Bu arada biz de hastalık zamanı değil, bütün kış her gün tüketiyoruz ballı karışımı. Sabahları 1 çay kaşığı çocuklar için yeterli, hatta ben de öyle kullandım, bana da yetti :)

Ha ha iyiymiş:) kızım da sofraya bizimle gelir senin kızın gibi yediğimiz şeyi tüm aşamalarıyla izler ve şapırdatırdı gittiğimiz çocuk dr u ek gıdaya geçişte sinyaller olduğunu ve bebeğin hazırlık yaptığını söylemişti kızımda maşallah hiç zorlanmadan başlamıştık şimdi de önünden yiyecek kaçırıyoruz resmen yiyince bazen abartıyor umarım oğlum da sorunsuz geçer o da inceliyor sofrayı ve obur zaten kendisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…