2018 Ekim Anneleri

Çok soğuk bi iş bu....itici...Ne desek bos
Yine kendimiz icin tıpış tıpış...

Bizimde bugun aşımız vardi sizinki kadar huysuzluk yapmasada nizdede vardi agrısı vardı galiba agri kesici icirdigim halde uykudan hep cıglık atarak uyandı agladı

Bizimde bugun aşımız vardi sizinki kadar huysuzluk yapmasada nizdede vardi agrısı vardı galiba agri kesici icirdigim halde uykudan hep cıglık atarak uyandı agladı

Gunicinde yasadiklari ani acıyıda unutmuyorlar aslinda.
Hem onu hatirlayip hem verdigi stresi atmak istiyorlar.Aglamak bazen o an yasanan dertten olmayadabiliyor.Aglamayi baskilamamak gerekiyor mesela surekli emzirerek.Bazen aglayarak daha fazla rahatlayabiliyorlar.
Bol bol sarıl,okşa,sakin sakin sarkilar söyleyin.Insallah cok sikimti yapmadan atlatirlar

Canim hic bilmiyorum ne kadar yutmustur ne kadar islemistir.
Daha zamani olabilirde.
Sen yine de takipte ol
Ama siz suan diyet uygulamiyor musunuz?
Evet ben diyetteyim ama merakımdan kızımda denedim önce ağzının kenarına sürdüm yoğurt 10 dakika kadar durdu bir şey olmadı sonra ev yoğurdu varken bir deneyim dedim çay kaşığıyla alt üst dudak komple sürdüm ağzına yarım çay kaşığı verdim yedi dudaklarınıda yine 2 3 dkka silmedim yalandı durdu ama yine kızarmadı

Kaka aldin mi peki hic sonrasinda?
Ya da sabaha yine bakarsin canim.
Ciltte hemen uygulama ne raddede tepki verir bilmiyorum.Hepsi ayni degildir diye dusunuyorum.
Yine de keske diyetteyken denemeseydin.Bunu diyet sonucunda doktorla gorusmenizde soyle mutlaka.
O kadar basit olsa cilde süre süre deneyin denebilirdi sanki butun alerji yapabilecekleri

Hizli sonuc almak icin kelebek gb cirpiniyordur yuregin eminim ama hic acele etme yine de...

Ah kuzum kıyamam bu aşıdan iyice gözüm korktu ya aşı günü gelecek diye korkuyorum keşke sakinleşebilseydi emerdi daha rahatlardı
Korkma canım her bebek aynı değil sonuçta bizde çok bir şey olmadı ateşi de çıkmadı aşıda az huzursuzluk oldu geçti senin de sorunsuz geçer aşı sonrası inş

aslinda bu dediklerinizi büyük oğlum icin uyguluyorum ya ağlamasına izin veriyorum yada esprili dille güldurerek atmasını saglıyprum ama kücükte
De gecerli olabileceği hiç aklıma gelmemisti

Korkma canım her bebek aynı değil sonuçta bizde çok bir şey olmadı ateşi de çıkmadı aşıda az huzursuzluk oldu geçti senin de sorunsuz geçer aşı sonrası inş
İnşallah canım keşke tüm bebeklerin sorunsuZ geçse ağlamasalar hasta olmasalar .. Allah korusun hepsini

Evet çok aceleciyim yoğurt veremicem diye üzülüyorum ondan sanırım kaka yaptı sonrasında sarı ve normaldi 2 kere yaptı aynıydı sabah tekrar dikkat ederim yinede sağol canım

Evet çok aceleciyim yoğurt veremicem diye üzülüyorum ondan sanırım kaka yaptı sonrasında sarı ve normaldi 2 kere yaptı aynıydı sabah tekrar dikkat ederim yinede sağol canım

Masallah o zaman :)
Yine de cok alerji yapsa belli ederdi diye dusunuyorum ama inan her kelime umut sana simdi ne desek zor.Insallah gonlune gore olur :) ❤

Ek gıda gitgide yaklaşıyor :) Benden çok ablası hevesli :)
Allahtan cok iyi biliyor neden bebeklerin herseyi yiyemeyecegini ve bana soylemeden vermez,kimseyede verdirmez :) Yine de cocuktur,hevestir,birlikte merakini yenerek hallederiz insallah :)

Hastanedeykende dezenfektani sormustu ne icin diye :) Anlatmistim :)
Sonra her geleni bebege mikrop gecmesin diye diye kaldirip ellerine sıktırmıstı

Cocuklar harikalar❤

Haftayi 5 ay bitiyor Simay'ın.Sanirim 6. ayın bitmesine 1hafta 10 gun fln varken tadimlara baslarim,kontrolde doktorlada bi konusacam.

Bende 6 ay bekleyemicem 5.5 aylikken dusunuyrm:))) zaten suan yediremem benim ki hem minik hem de suan o potansiyeli gormuyorum. Ablasi cok daha rahat oturuyodu bu zamanlarda. O yuzden bakalim nasil olcak. Ilk kizim inanilmaz harektliydi smdi zeynep cok farkli:)))) hala yatiyor sadece bi yattgi yerden kafayi kaldirmaya calisiyor ona baga guluyoruz. Bende bugn blwnin tadim listesini cikaricam ins. Malzemeler zaten hazir. Bende sabirsizim benden ziyade annem de. Bakalim aydan ziyade kizimn performansina gore artik ins.
Gecen bi agzina tattrma yaptik istemiyor cok net belli:))))
Buyugu de tam tersiydi. Onunla kiyaslayinca daha iyi anlayabiliyorumm
Zeynep beni vitaminde ilacta bile zor zorluyo)
Buyuk kizimda ilaca bile hasta.. gecen gulmekten koptum hatta.
Kardesine verirken gelmis agzini aciyo:))) altta kalani verdim artik mecbur...
Her cocuk yeni bi kitap oku oku bitmiyor.
Amma yazdim hee.
Kizm yavastan gidince bende cok sey yapmiyrm artik

Ayy yerim onuu,o da cok kucuk ya tam sevmelikk zamanlari❤
Isimleri cok guzel buarada hep begeniyorum tini mini❤

Bizde sinyaller basladi.Masada birlikte bulundugumuz icinde sanirim böcür böcür :)
Oturuyorda.Ama cok uzun tutmamaya calisip dinlendiriyorum.3 haftaya fln bayaa farkeder.Daha kolay olur ikimizede.

Bende Simay'dan umutluydum belki ablasi gb olmaz diye ama ablasina tas cikaracak cinsten :) acelesi var bnm kizlarin,babaya cekmisler :)
Mama sandalyesinde,anakucaginda bile dönüyor.Baglamayida sevmiyorum.Zaten bagiriyor o zaman kipirdanamayinca :)
Sezen'in odasindaki yerde duran buyukce mindere koyuyoruz oturma odasinda cogunlukla.Koltuklara veda edeli oldu biraz :) ondada bi mutfaga git gel yapsam parkeye kadar gitmis oluyor :)

Zeynepcik sasirtsin seni insallah❤vitaminler gb olmasin ek gida❤

Notlari paylasalim :) Bende duzenleyecem.

Hala gaz olabilir mi?
Sutunuz tazikli geliyor olabilir mi?
Emzik,biberon?
Ayakta emzirmeyi deneseniz gezerek?
Gaz sıkıntımız yok
Tazyikli gelecek kadar yani önceki ilk aylardaki gibi çok sütüm yok,
Emzik biberon ilk aydan beri aralıklı deniyorum cıx almadı ve hala kesinlikle reddediyo
Ayakta emzirmeyi denemedim hiç

Benimki küçük doğdu 2700 ikinci günü 2500e düştü
Şuan 4 aylık 6100 oldu
Boyuda biraz ufak 58cm suan
Tedirginliğim birazda ondan
Ememezse gelişimi iyice geri kalır diye

Benimki küçük doğdu 2700 ikinci günü 2500e düştü
Şuan 4 aylık 6100 oldu
Boyuda biraz ufak 58cm suan
Tedirginliğim birazda ondan
Ememezse gelişimi iyice geri kalır diye

Benim kizimda 2640 dogdu canim :)
Buyugude 40 haftalik 2640 dogmustu :)
Hic dert etme,bu aylarda kilo alimi azaliyor ama gelisim oyle duracak bisy degil hemen.
Hareketlenmeler,dikkatlerinin artik dagilmasi normal asıl gelisimlerinin parcasi bu.Yeri gelecek bi oynayip tekrar gelip emecekler :) Oyle kola yatirmak bile mumkun olmayacak cogunlukla :)

Daha hizli emdiklerinide unutmamak lazim artik.Bide elleriyle iteleyerek memeye masaj yapiyorlar aslinda ve daha fazla cekiyorlar

Benim kuzucum da yattığı yerden elini tutsam anında Kalkıp doğrıluyor bıraksam oturacak :) ama oturmak için Erkrn galiba bu ay bir çıksın sonra belki minik alıştırmalar

@svqi kusura bakma canım dün unutmuştum hapı paylaşıyorum
( ilişkilerden 10 gün önce başlanıyor ilk 10 gün korumuyormuş dikkat et )

Eklentiler

• image.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…