- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
1 senedir cinsel hayatı olmayanlar olarak yaptırmama gerek yok şu ara o zaman :)))) şaka bir yana bi silkelenip muayeneye gitmem lazım o ara smear testinide sorup yaptırırım iyi olur aradan çıkarAmin canim.
Smeari diyorsun degil mi? Buyuk ihtimal bir sey cikmaz ama senede bir kere yaptirmak gerekiyor. Bir seneden fazla cinsel hayati olan herkes icin.
Ah kuzum kıyamam bu aşıdan iyice gözüm korktu ya aşı günü gelecek diye korkuyorum keşke sakinleşebilseydi emerdi daha rahatlardıBugünkü aşi metehanda huzursuzluk yapti.
Bi ağladi ki yavrum cani yanıyorsu resmen.
Çatladi nerdeyse.sesi kısildı bagirdi yırtti kendini.
Ne yaptiysak susmadi.
Soydum gezdirdim.arbaya koydum.altini actim.ama cok kötü oldu.
Sonra komsumu aradim.hastanede att.doktora sor dedim.ona göre gelelim dedim.
Calpol ver dedi.
Atesi yok dedim.ver dedi.ağrı kesici özelligi var.rahatlar cocuk dedi.verdim.sonra babasi gezdirdi kucaginda uyuttu da rahatladi yavrum.
Simdi ac ac uyuyor.
Alip emzirmeye korkuyorum.
Ya yine aglarsa diye.
Bu arada yatin misafirlerim var.
A önce yazdım ama yineleyim güya indirim vardı ya ben ilk almaya girdiğimde 75 tl ydi zaten sonra fiyatı 100 yapıp indirim uygulamışlar hatta mbo ya yazdım dönmedi bile instadaki hiç bişe güvenmiyorum artık dr lar bile reklam parası verip reklamını yaptırıyormuş hepsi birbirini takipte .. Dürüst ve gerçekten bize iyi gelecek insanlarla karşılaşırız inşallahBenimde bayaa seyreldi saclar.Ciddi cok döküldü.
Vitaminde kullaniyorum ustelik.
Ilk kizimda da boyle olmustu.
Bi umut Halalles sampuan aldim.
Mağazada gördün mü onlardan ben nette görmüştüm mağazada varsa bakıp almak isterim aslında dışarıda ya da anneme falan gidince kullanmak içinDisarda da cok iyi oluyor onlar.
Masaya takilanlarda var
Saol canim.gozünü korkutma.her bebek birdegil.Ah kuzum kıyamam bu aşıdan iyice gözüm korktu ya aşı günü gelecek diye korkuyorum keşke sakinleşebilseydi emerdi daha rahatlardı
Benimde aşırı dökülüyor zaten genetik olarak eğilim var dökülmeye bende hala değerlere baktıramadım cuma günü oğluşumun aşısı için dışarı çıkıcağız o zaman baktırırım bu arada o dediğin şampuandan aldım ben daha yeni kullanmaya başladım inşallah işe yararGünlük dökülen saçımı bağış yapabilirim peruk olur o derece tutam tutam geliyor .. Vitaminede başladım inşallah düzelir saç kalmadı ..
Ben de 40'ım çıkınca gittim, seneye rutin kontrole gelirsin dedi doktorum. Smear'dan bahsetmedi hiç. Sağlık ocağı takip ediyor diye mi böyle acabaAma smear yaptirman gerekmez mi
Oyy kuzucuk inşallah çabuk atlatırsınız annelik çok farklı bir duyguymuş çaresiz ağlamalarında benimde hemen gözlerim doluyor gram kıyamıyorum ,bizde cuma günü aşıya gideceğiz inşallah en hafifinden atlatırızBugünkü aşi metehanda huzursuzluk yapti.
Ne yaptiysak susmadi.
Calpol ver dedi.
Atesi yok dedim.ver dedi.ağrı kesici özelligi var.rahatlar cocuk dedi.verdim.sonra babasi gezdirdi kucaginda uyuttu da rahatladi yavrum.
Simdi ac ac uyuyor.
Ya yine aglarsa diye.
Bizim ilk aşıdada ateş çıkmıştı onda öyle oldu bunda genel bir huzursuzluk ağlama olunca iyice diyorum onda öyleysi bunda ne olur acaba inşallah bir şey olmaz senin yavrununda sabaha bir şeyi kalmaz inşallahSaol canim.gozünü korkutma.her bebek birdegil.
Benimde yüreģim parcalandi.acı çekiyordu besbelli.kurban olurum ben ona.
Ben sipariş vermedim daha yarın vereyim artık inatlaşmayım :)) fiyat oynaması vardı ondan sipariş vermemiştimBenimde aşırı dökülüyor zaten genetik olarak eğilim var dökülmeye bende hala değerlere baktıramadım cuma günü oğluşumun aşısı için dışarı çıkıcağız o zaman baktırırım bu arada o dediğin şampuandan aldım ben daha yeni kullanmaya başladım inşallah işe yarar
Benim de var sütüm, gece yine akmaya başladı ilk zamanlarda olduğu gibi. Boşaltmadan bıraktığı için birikiyor. Aynen uykusu gelince çok tepiniyor, hiç ememiyor. Ben de yerine yatırıp emziği veriyorum, şşş diyerek dalmasını bekliyorum. Bu ay kilo almayacak belli. Neyse ki iyi kilosu kuzumun.Memede ağlayarak çırpınıyo bide...
En çok uykusu geldiğinde yapıyo bunu
Memeden soğudu gibi Ama meme agzında olmadan da uyumuyo pek
Sütüm var bu arada...
Bugünkü aşi metehanda huzursuzluk yapti.
Ne yaptiysak susmadi.
Calpol ver dedi.
Simdi ac ac uyuyor.
Ya yine aglarsa diye.
Emin ol normal doğuran da çıkmak istemiyor gülüm :) dikişler ağrıyor zaten, spekulum ile bakılıyor. Hem 1 haftalıkken hem 40 çıkınca kontrole gittim. Her ikisinde de tır tir titredim iki çocuklu koskoca kadın...@Nilsibel 6.ayda smear icin bekliyoruz dedi dr um ama B Bir mucize de bilir sonuna kdr normali bekleyip ona sartlanip sezeryan olanlar o catala birdaha cikmak istemez :))
A önce yazdım ama yineleyim güya indirim vardı ya ben ilk almaya girdiğimde 75 tl ydi zaten sonra fiyatı 100 yapıp indirim uygulamışlar hatta mbo ya yazdım dönmedi bile instadaki hiç bişe güvenmiyorum artık dr lar bile reklam parası verip reklamını yaptırıyormuş hepsi birbirini takipte .. Dürüst ve gerçekten bize iyi gelecek insanlarla karşılaşırız inşallah
Başın sağolsun canım benim ❤ çok üzüldüm... Neyse ki Niliko geldi anneye merhem olmaya ❤ Allah bir daha benzer acı yaşatmasın inşallahB Bir mucize @exelanss
Kislar ben o catala cikip ölü dogum yaptim. Benden cok catala cikmak istemeyen yoktur herhalde. Saglik icin lazim ama. Ben de insallah muayene etmez demistim 40im ciktiginda. Bi de ben oyle test gibi tahlil gibi seylerin sonucu gelene kadar depresyona giriyorum.
Mağazada gördün mü onlardan ben nette görmüştüm mağazada varsa bakıp almak isterim aslında dışarıda ya da anneme falan gidince kullanmak için
Çok geçmiş olsun canım ❤ inşallah sabaha bişeyciği kalmaz kuzunun.. benim de dün misafirim vardı. İki torba kahvaltılık, peynir dahil, oğluma oyuncak, yaş pasta alıp geldiler. Ben sadece çay demledim.. sen de paralama kendini, canını sokakta mı buldun ay...Bugünkü aşi metehanda huzursuzluk yapti.
Ne yaptiysak susmadi.
Calpol ver dedi.
Simdi ac ac uyuyor.
Ya yine aglarsa diye.
plojovic ben bugün kızıma yoğurt verip denedim kabarma kızarma olmadı alerjisi olsa kızarırdı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?