- 17 Şubat 2018
- 333
- 383
- 33
- 35
Ablaları olan bebişler daha şanslı sanki ❤ birer küçük anne oluyor yanlarında büyürken.. ben de oğluma dişleri olmadığı için veremeyiz diyorum, kabul ediyor. Henüz sindirimi anlayacak kadar sabırla dinlemeyi bilmiyor fırlama kuzum benim.. biz ek gıda tadımına daha erken de başlayabilir gibiyiz. Simay çok hevesli, sofrada kucağımda tutuyorum bazen, ağzını şapırdatıyor ❤ sürekli elimi takip ediyor... Karşıda ana kucağında yatarken de ağzımıza bakıyor kuzum resmen.. bakalım ne olacak 5 ayı geçsin de.. senin beybi 5 oluyor hee ❤ maşallah size ❤ tam 6 hafta var aralarında bizimkiyle :)Ek gıda gitgide yaklaşıyor :) Benden çok ablası hevesli :)
Allahtan cok iyi biliyor neden bebeklerin herseyi yiyemeyecegini ve bana soylemeden vermez,kimseyede verdirmez :) Yine de cocuktur,hevestir,birlikte merakini yenerek hallederiz insallah :)
Hastanedeykende dezenfektani sormustu ne icin diye :) Anlatmistim :)
Sonra her geleni bebege mikrop gecmesin diye diye kaldirip ellerine sıktırmıstı
Cocuklar harikalar❤
Haftayi 5 ay bitiyor Simay'ın.Sanirim 6. ayın bitmesine 1hafta 10 gun fln varken tadimlara baslarim,kontrolde doktorlada bi konusacam.
Gebelik öncesi yaptırdım ben de en son... Amaaan hastalık hastası olduk iyice.. ama mecbur verilecek yine bir numune.. yaza inşallah..Saglik ocaginda smear bakiliyor biliyorum ama takip etmiyorlar bence. Bana hic soran olmadi.
Oyy minnak doğmuş sizinki. İnşallah emzirmenin yolunu bulursun. Uykulu olunca emiyorlar aslında. Gece iyice emmesini sağlarsan idare edecektir inşallah. Gündüz de bazı arkadaşlar gezdirerek emziriyor. Denemekte fayda varBenimki küçük doğdu 2700 ikinci günü 2500e düştü
Şuan 4 aylık 6100 oldu
Boyuda biraz ufak 58cm suan
Tedirginliğim birazda ondan
Ememezse gelişimi iyice geri kalır diye
Banada bunlar az geliyo:))) bi onceki kizimla kiyas edince tabi..Günaydın kızlar benim bebeğim bugün 4 ay 5 günlük yarım dönüyor ellerini tutunca direk ayak üstüne kadar kalkıyor yatarken başını kaldırıp doğrulmaya çalışıyor ayaklarını kaldırıp elleriyle tutuyor benim yaptığım her şeyi ağzıyla yapmaya çalışıyor ve aşırı hareketli bu ay için bunlar erken değil mi gerçi benim kız ilk doğduğu gün bile başını tutabiliyordu ama hiç uyumayan bebeğe bu enerji fazla değil mi
Her bebeğin kendine özgü gelişimi vardır canım. Yattığı yerden kalkmaya çalışıyor kızım da 2 aylık olduğundan beri. Ayaklarından destek alıp dikilmeye çalışıyor sıpa :) üç haftadır da ayağını tutunca ittiriyor kendini yukarı.. anlattığın diğer hareketleri ne zaman yapacak bakalım meraktayım :) küçük bizimki daha 15 haftalık :)Günaydın kızlar benim bebeğim bugün 4 ay 5 günlük yarım dönüyor ellerini tutunca direk ayak üstüne kadar kalkıyor yatarken başını kaldırıp doğrulmaya çalışıyor ayaklarını kaldırıp elleriyle tutuyor benim yaptığım her şeyi ağzıyla yapmaya çalışıyor ve aşırı hareketli bu ay için bunlar erken değil mi gerçi benim kız ilk doğduğu gün bile başını tutabiliyordu ama hiç uyumayan bebeğe bu enerji fazla değil mi
Ayy ya benm buyuk kizda ki buyuk sayilmaz da:))) bi yastgmz var zeynep dusmesin diye yanina koydugumz baska yerde gorunce hemen yanina getiriyor. Mendille agzini siliyor. Aglaynca alkisla sustrmaya calisiyo:)) bunlar isin en guzel yanlari gercktn..Ablaları olan bebişler daha şanslı sanki ❤ birer küçük anne oluyor yanlarında büyürken.. ben de oğluma dişleri olmadığı için veremeyiz diyorum, kabul ediyor. Henüz sindirimi anlayacak kadar sabırla dinlemeyi bilmiyor fırlama kuzum benim.. biz ek gıda tadımına daha erken de başlayabilir gibiyiz. Simay çok hevesli, sofrada kucağımda tutuyorum bazen, ağzını şapırdatıyor ❤ sürekli elimi takip ediyor... Karşıda ana kucağında yatarken de ağzımıza bakıyor kuzum resmen.. bakalım ne olacak 5 ayı geçsin de.. senin beybi 5 oluyor hee ❤ maşallah size ❤ tam 6 hafta var aralarında bizimkiyle :)
Bizde öyle olduk çok üzüldük.sanki iğneyi ilk batirdiklari gibi ağladi hep.Oyy kuzucuk inşallah çabuk atlatırsınız annelik çok farklı bir duyguymuş çaresiz ağlamalarında benimde hemen gözlerim doluyor gram kıyamıyorum ,bizde cuma günü aşıya gideceğiz inşallah en hafifinden atlatırız
Ins canim.Bizim ilk aşıdada ateş çıkmıştı onda öyle oldu bunda genel bir huzursuzluk ağlama olunca iyice diyorum onda öyleysi bunda ne olur acaba inşallah bir şey olmaz senin yavrununda sabaha bir şeyi kalmaz inşallah
Amin canim.Cabucak atlatir insallah.
Biraz boyle gidebilir.Hani su bayaadir bahsettigimiz seyler.Bu ay cok guzel seyler yapiyor bebisler❤
Bunlar benim arkadaslarim canim.öğlene geliyor.Çok geçmiş olsun canım ❤ inşallah sabaha bişeyciği kalmaz kuzunun.. benim de dün misafirim vardı. İki torba kahvaltılık, peynir dahil, oğluma oyuncak, yaş pasta alıp geldiler. Ben sadece çay demledim.. sen de paralama kendini, canını sokakta mı buldun ay...
Ayni benimki.calpol verdim.gece boyunca aģlayarak uyandi.Bizimde bugun aşımız vardi sizinki kadar huysuzluk yapmasada nizdede vardi agrısı vardı galiba agri kesici icirdigim halde uykudan hep cıglık atarak uyandı agladı
Baglamayi bende hic sevmem..Ayy yerim onuu,o da cok kucuk ya tam sevmelikk zamanlari❤
Isimleri cok guzel buarada hep begeniyorum tini mini❤
Bizde sinyaller basladi.Masada birlikte bulundugumuz icinde sanirim böcür böcür :)
Oturuyorda.Ama cok uzun tutmamaya calisip dinlendiriyorum.3 haftaya fln bayaa farkeder.Daha kolay olur ikimizede.
Bende Simay'dan umutluydum belki ablasi gb olmaz diye ama ablasina tas cikaracak cinsten :) acelesi var bnm kizlarin,babaya cekmisler :)
Mama sandalyesinde,anakucaginda bile dönüyor.Baglamayida sevmiyorum.Zaten bagiriyor o zaman kipirdanamayinca :)
Sezen'in odasindaki yerde duran buyukce mindere koyuyoruz oturma odasinda cogunlukla.Koltuklara veda edeli oldu biraz :) ondada bi mutfaga git gel yapsam parkeye kadar gitmis oluyor :)
Zeynepcik sasirtsin seni insallah❤vitaminler gb olmasin ek gida❤
Notlari paylasalim :) Bende duzenleyecem.
Canim hic uzülme.Benimki küçük doğdu 2700 ikinci günü 2500e düştü
Şuan 4 aylık 6100 oldu
Boyuda biraz ufak 58cm suan
Tedirginliğim birazda ondan
Ememezse gelişimi iyice geri kalır diye
Maşallah ablamıza ❤ daha kendi bebekken ablalık yapıyor kuzucuk ❤ kardeşlerin arası biraz da ailelerin tavrına bağlı. İnşallah güzel bir şekilde yetiştirmek, ayrım yapmadan sevgiyle büyütmek nasip olur her konuda bizlereAyy ya benm buyuk kizda ki buyuk sayilmaz da:))) bi yastgmz var zeynep dusmesin diye yanina koydugumz baska yerde gorunce hemen yanina getiriyor. Mendille agzini siliyor. Aglaynca alkisla sustrmaya calisiyo:)) bunlar isin en guzel yanlari gercktn..
En cok istedgm sey gercktn kardes olsunlarr omur boyu birbirlerinin cani olsunlar ins.
Bazi kardesleri goruyoruz dusmandan beterr
Günaydın kızlar benim bebeğim bugün 4 ay 5 günlük yarım dönüyor ellerini tutunca direk ayak üstüne kadar kalkıyor yatarken başını kaldırıp doğrulmaya çalışıyor ayaklarını kaldırıp elleriyle tutuyor benim yaptığım her şeyi ağzıyla yapmaya çalışıyor ve aşırı hareketli bu ay için bunlar erken değil mi gerçi benim kız ilk doğduğu gün bile başını tutabiliyordu ama hiç uyumayan bebeğe bu enerji fazla değil mi
Benim kuzucum da yattığı yerden elini tutsam anında Kalkıp doğrıluyor bıraksam oturacak :) ama oturmak için Erkrn galiba bu ay bir çıksın sonra belki minik alıştırmalar
Ablaları olan bebişler daha şanslı sanki ❤ birer küçük anne oluyor yanlarında büyürken.. ben de oğluma dişleri olmadığı için veremeyiz diyorum, kabul ediyor. Henüz sindirimi anlayacak kadar sabırla dinlemeyi bilmiyor fırlama kuzum benim.. biz ek gıda tadımına daha erken de başlayabilir gibiyiz. Simay çok hevesli, sofrada kucağımda tutuyorum bazen, ağzını şapırdatıyor ❤ sürekli elimi takip ediyor... Karşıda ana kucağında yatarken de ağzımıza bakıyor kuzum resmen.. bakalım ne olacak 5 ayı geçsin de.. senin beybi 5 oluyor hee ❤ maşallah size ❤ tam 6 hafta var aralarında bizimkiyle :)
Baglamayi bende hic sevmem..
Senin kizlar baya benziyor o zamn birbirine demi? Gerci buyudukce de belli olur farkliliklar.
Benim bitek aglak olmali benziyor:))
Biz halen 3 numara kullaniyoruz.kilo almimiz durunca ayni kaldik.
Sıkıldim artik.4 e gecmek istiyorum.
Ama stok bitmiyor.
Bereketlendi maşallah
Benim kızımda aynı mutfakta hep yanımızda ondan mı kaynaklı bilmiyorum sofrayı kuruyorum oturuyoruZ başlıyor ağıZ şapırdatmaya sürekli takip tabaklara doğru eğiliyor eliyle çatalı kaşığı indirdiği oluyor :) 6.ay gelmez bana şimdi dün bir de yoğurt denedim ya alerji için gün geçmiyor :)))Ablaları olan bebişler daha şanslı sanki ❤ birer küçük anne oluyor yanlarında büyürken.. ben de oğluma dişleri olmadığı için veremeyiz diyorum, kabul ediyor. Henüz sindirimi anlayacak kadar sabırla dinlemeyi bilmiyor fırlama kuzum benim.. biz ek gıda tadımına daha erken de başlayabilir gibiyiz. Simay çok hevesli, sofrada kucağımda tutuyorum bazen, ağzını şapırdatıyor ❤ sürekli elimi takip ediyor... Karşıda ana kucağında yatarken de ağzımıza bakıyor kuzum resmen.. bakalım ne olacak 5 ayı geçsin de.. senin beybi 5 oluyor hee ❤ maşallah size ❤ tam 6 hafta var aralarında bizimkiyle :)
Maşallah ne güzel işte :)Günaydın kızlar benim bebeğim bugün 4 ay 5 günlük yarım dönüyor ellerini tutunca direk ayak üstüne kadar kalkıyor yatarken başını kaldırıp doğrulmaya çalışıyor ayaklarını kaldırıp elleriyle tutuyor benim yaptığım her şeyi ağzıyla yapmaya çalışıyor ve aşırı hareketli bu ay için bunlar erken değil mi gerçi benim kız ilk doğduğu gün bile başını tutabiliyordu ama hiç uyumayan bebeğe bu enerji fazla değil mi
Ayy çok güzel ya bende 1 yaşına gelince diğer embriyomu koydurmayı düşünüyordum nasip olursa okuyunca daha bi heveslendim :)Ayy ya benm buyuk kizda ki buyuk sayilmaz da:))) bi yastgmz var zeynep dusmesin diye yanina koydugumz baska yerde gorunce hemen yanina getiriyor. Mendille agzini siliyor. Aglaynca alkisla sustrmaya calisiyo:)) bunlar isin en guzel yanlari gercktn..
En cok istedgm sey gercktn kardes olsunlarr omur boyu birbirlerinin cani olsunlar ins.
Bazi kardesleri goruyoruz dusmandan beterr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?