- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Sandalyeye bağlanan modeli bende bugün nette gördüm tesadüf 69 tl idi .. Bi arkadaşımda kanguruyla sandalyeye oturtuyorduArkadaşımda görmüştüm sandalyeye bağlanan bir model vardı uygundu da ya da bazen marketlere gelen 50-60 tl civarı olan modeller var kullanılmak istenirse annene onlardan da alınabilir tabi almayı düşünürseniz öyle bir durumda
Canım yaklaşık iki haftadır yaşadığımız durum bu açıkçası sinirlerim harap oldu o kadar zorlandık ki... Allahıma bin şükür iki gündür akşam erkenden uykusu geliyor emip uyuyor ben de fazla ağlatmadan hemen emzirip yatırıyorum biraz sık emmeye başladı ama buna da şükür ama gündüzleri tabi etraf aydınlık ses çok etrafa bakmaktan ememiyor uykuya da çol zor dalıyorBu yaşadığımız uyku gerilemesi mi 4. Ay atağı mı bilmiyorum ama uykusu var uyumamak için direniyor. Her türlü yolu deniyorum uyusun diye ama o hep ağlıyor ve sonunda sakinleşip uyumaya başlıyor. Bugün yine aynı. Çok kötü oluyorum oğlum öyle olunca. Şuan uyuyor ama çok üzgün hissediyorum kendimi. Uyutmasam daha çok huzursuz olacak. Napacağımı bilmiyorum nasıl baş ediyorsunuz
Yok ben yazmadım ilk kez oluyor böyle bir şey baya kötü bir şeymiş
Ben aslinda kontrol amacli kadin doguma muayne olmustum hicbir sikinti cikmadi yumurtlama zamanida flo diye bir program var hamile sansi oldugu gunleri gosteriyor ordan yapmaya calisiyorum ama dogrumudur bilmiyorummki insallah Allahim isteyen herkese nasip eder
Sandalyeye kanguru benzeri bir şeyle ben de görmüştüm ama tabi ne kadar rahat olur çocuk bilemedim. Bahsettiğim portatif mama sandalyesini arkadaşım çok uzun süre kullandıSandalyeye bağlanan modeli bende bugün nette gördüm tesadüf 69 tl idi .. Bi arkadaşımda kanguruyla sandalyeye oturtuyordu
Merhaba hanımlar
Yazamadım okuyamadım uzun süre
Bebeği benim gibi saga sola bakıp, elleriyle oynamaktan dolayı memeyi eskisi gibi doğru dürüst emmeyenler varmı...?
Memeye bi yapışıyo bi ayrılıyo, bi yapışıyo bi ayrılıyo..
Bu arada doğduktan sonra cok düzenli 2-3 saate bir emen bebek, bi 1-2aydır 1 saat içinde 3 kere emdiği bile oluyodu, şimdi böyle ememesine canım sıkılıyor
Bu arada şimdiye kadar kilo alımı gayet iyiydi
Bundan sonrası için şüpheliyim ama çünkü dediğim gibi doğru düzgün emmiyor etrafı ellerini incelemekten bide yatmak istemiyor sürekli oturur pozisyona gelmek istiyo aramızda bi çatışma var bu aralar
Pofff
@elaelif123 sizin mama sandalyesi chicco polly miydi oyle aklimda kalmis.bizim de kuzenimin kizindan kalma vardi pembis pembis ogluma onu getirdik eve.2-3 haftadir mutfakta yemek yaparken cok iyi oluyor hafif yatar pozisyonda sohbet muhabbet :)
Mama sandalyesi alanlar fiyat yazabilir mi?
InsallahhInsallah❤
Sen kafani rahat tut,enerjini hic kaybetme:)
Insallah yakindir guzel haber..
Bugün kontrol ve asimiz vardi...
4 ay 4 günlük olduk.
Doktora emmek istemiyor dedim.agzina bakti pamukcuk var biraz dedi.damla verdi.
Kilo alamiyor dedim.kakasini gosterdim.ishal olmus dedi.cinko verdi.
Demir icin damla verdi.
Endiselerimde haksiz degilmisim.
Az emmesi ve ishal olmasi kilo alimina engel olmus.
Ağlayınca pes ettiğim oluyor ama bu sefer uyumadığı için huzursuz oluyorEmzirerek uyutmayı deniyorum ağlarsa direnirse biraz oynayıp sakinleştiriyorum ayağıma koyuyorum baktım olmuyor komple soyuyorum gülüşüyoruz biraz sonra giydirip tekrar memeye alıyorum ilk tutturması zor oluyor evde biraz koşturuyoruz ama tutunca yatağın üstüne oturup hafif hafif zıplar gibi sallıyorum emerken tamamen sakinleşip uyuyor ağlayarak uyuyacak olursa uyutmuyorum çünkü bu sefer ben rahat edemiyorum
Edemiyoruz.Bu yaşadığımız uyku gerilemesi mi 4. Ay atağı mı bilmiyorum ama uykusu var uyumamak için direniyor. Her türlü yolu deniyorum uyusun diye ama o hep ağlıyor ve sonunda sakinleşip uyumaya başlıyor. Bugün yine aynı. Çok kötü oluyorum oğlum öyle olunca. Şuan uyuyor ama çok üzgün hissediyorum kendimi. Uyutmasam daha çok huzursuz olacak. Napacağımı bilmiyorum nasıl baş ediyorsunuz
Kizlar dogumdan sonra hic kan degerlenirinize baktirdiniz mi? Vitamin kullanma ihtiyaci seziyorum acaba degerlerimmi dustu emzirme uykusuzluk yorgunluk derken
Amin canim.Ay canım ya evet tabiki daha zordur mutlaka Allah bir daha yaşatmasın .. O test herkese yapılmalı mı ?
Yani mama sandalyesi ne kdr onemli olucak acaba hani aaa gunun cogunu gecirirmi yada yok yalnizca yemek zmnimi ona bakmak gerek
Günlük dökülen saçımı bağış yapabilirim peruk olur o derece tutam tutam geliyor .. Vitaminede başladım inşallah düzelir saç kalmadı ..
Bu yaşadığımız uyku gerilemesi mi 4. Ay atağı mı bilmiyorum ama uykusu var uyumamak için direniyor. Her türlü yolu deniyorum uyusun diye ama o hep ağlıyor ve sonunda sakinleşip uyumaya başlıyor. Bugün yine aynı. Çok kötü oluyorum oğlum öyle olunca. Şuan uyuyor ama çok üzgün hissediyorum kendimi. Uyutmasam daha çok huzursuz olacak. Napacağımı bilmiyorum nasıl baş ediyorsunuz
Sandalyeye bağlanan modeli bende bugün nette gördüm tesadüf 69 tl idi .. Bi arkadaşımda kanguruyla sandalyeye oturtuyordu
Edemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?