2018 Ekim Anneleri

Sandalyeye bağlanan modeli bende bugün nette gördüm tesadüf 69 tl idi .. Bi arkadaşımda kanguruyla sandalyeye oturtuyordu

Canım yaklaşık iki haftadır yaşadığımız durum bu açıkçası sinirlerim harap oldu o kadar zorlandık ki... Allahıma bin şükür iki gündür akşam erkenden uykusu geliyor emip uyuyor ben de fazla ağlatmadan hemen emzirip yatırıyorum biraz sık emmeye başladı ama buna da şükür ama gündüzleri tabi etraf aydınlık ses çok etrafa bakmaktan ememiyor uykuya da çol zor dalıyor

Insallah❤
Sen kafani rahat tut,enerjini hic kaybetme:)
Insallah yakindir guzel haber..

Sandalyeye bağlanan modeli bende bugün nette gördüm tesadüf 69 tl idi .. Bi arkadaşımda kanguruyla sandalyeye oturtuyordu
Sandalyeye kanguru benzeri bir şeyle ben de görmüştüm ama tabi ne kadar rahat olur çocuk bilemedim. Bahsettiğim portatif mama sandalyesini arkadaşım çok uzun süre kullandı

Buara geneli ayni :) Artik o minis bebeklikten ciktilar :)

@elaelif123 sizin mama sandalyesi chicco polly miydi oyle aklimda kalmis.bizim de kuzenimin kizindan kalma vardi pembis pembis ogluma onu getirdik eve.2-3 haftadir mutfakta yemek yaparken cok iyi oluyor hafif yatar pozisyonda sohbet muhabbet :)

Bende onu kullaniyorum :)
Ilk kizimda da cok hayrini gormustum :)
Hatta normalde var kucuk bisy sirf kucuk aylar icin kullandim :)
Hem yanimda olur hem buyuk var icerde dursada yalniz birakamam diye.
Yemeklerimize hep eslik ediyor :)

Gecmis olsun canim❤

Ağlayınca pes ettiğim oluyor ama bu sefer uyumadığı için huzursuz oluyor emzirerek uyutuyorum ben de hop hop zıp zıp geçiyor o anlar. Çoğu kez emmek de istemiyor etrafı keşfetme merakıyla

Edemiyoruz.

Kizlar dogumdan sonra hic kan degerlenirinize baktirdiniz mi? Vitamin kullanma ihtiyaci seziyorum acaba degerlerimmi dustu emzirme uykusuzluk yorgunluk derken

Ben baktirmistim canim.
Doktorum demir ilacina devam et demisti bide D vitamini ve balik yagi yazmisti emzirdigin surece kullan diye.
Kan degerlerinde de b12 sınırda cikti.
Onu aldim sonrada

Ay canım ya evet tabiki daha zordur mutlaka Allah bir daha yaşatmasın .. O test herkese yapılmalı mı ?
Amin canim.
Smeari diyorsun degil mi? Buyuk ihtimal bir sey cikmaz ama senede bir kere yaptirmak gerekiyor. Bir seneden fazla cinsel hayati olan herkes icin.

Yani mama sandalyesi ne kdr onemli olucak acaba hani aaa gunun cogunu gecirirmi yada yok yalnizca yemek zmnimi ona bakmak gerek

Yemek yesin kalksindan ziyade onlarin o vakitlerinde de uzun zaman gececek aslinda.
Ve kendi alip yemeye basladiginda anlarsin daha cok ne kadar işe yaradigini.
Aksam masalarinda bizlere eslik etmeleri zaten ogrenmeleri acisindan da cok iyi ki biz simdiden yanimizda tutuyoruz.
Göreceli tabii bu isler ama lazim oldugunu dusunursende alabilirsin hemen

Günlük dökülen saçımı bağış yapabilirim peruk olur o derece tutam tutam geliyor .. Vitaminede başladım inşallah düzelir saç kalmadı ..

Benimde bayaa seyreldi saclar.Ciddi cok döküldü.
Vitaminde kullaniyorum ustelik.
Ilk kizimda da boyle olmustu.
Bi umut Halalles sampuan aldim.

Geciyor diyeyim cok sıkıcı olacak durumun icindeyken ama....
Aglamak bazen stresleei azaltir daha uzun ve rahat uyuyabilir.Atak gerginligini belki de bu sekilde atiyorlar.Bol bol dokun❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…