Soğanlı Yunurta yapıyorum ben deYemeklerde hep yiyoruz da sogan salatasi olarak ye. Gece kalkip sagdigimda cocugun emmedigi memeden 80 cikiyordu yeyince 120 cikti.
Insallah yakin bir yer olur gonlune gore.Kundakla sıkıca sariyorum bir şekilde o elleri çozuyor yine 29 Eylül de dogdu 38. haftada, atak midir bilmiyorum ki, hangi haftaya denk geliyora bizim, canım benim brans sinif köye gelip gidiyorum suan norm fazlasiyim boş oturuyorum okulda haftaya başka bir yere gorevlendirilcem 4. Sinif bosmuş onu istedim süt izni olur mu nasıl olur bilmiyorum eve gelinecek bir yer değil gittiğim yer 40 km
Sebebi neymis ki? Canim izleme haberleri. Hic guzel haber yok. Ben izlemiyorum artik. Dunyayi tozpembe goruyorum.Haberlerde 1.5 yasindaki bebege annesi enjektörle camasir suyu enjekte ediyormus.1 ayliktan beri iskence ediyormus.
Gözlerim doldu.zavallim.sen o muameleyi hakedecek ne yaptin?
Nasil insanlar ya.bizde loğusa depresyonuna girdik.
Bakamayacaksaniz verin bize.
Ben bakarim...
Ay canim cekti.Soğanlı Yunurta yapıyorum ben de
Ay canim cekti.
surekli aseriyorum. Siz ne alemdesiniz?
Bi suru tulumba yeyip ustune salgam suyu ictim.
O daha rahat olur. Koşturmaca olmaz dinlene dinlene keyifli olur..Yok ben tur düşünmüyorum canım kendi arabamızla 2 şer gün kalmayı düşünüyorum gittiğimiz yerlerde nasip kısmet bakalım
Yoo iyice giydirdikten sonra..hava almış olursunuzHavalar iyi olunca tabiki...
aynen bende öyleyim canım çok zorYa varya bu kakada kan mukus renk o bu araştır düşün dur derken rüyalarıma girmeye başladı artık :)))
Ojemi sürdüm, dışarı gitmeyi bekliyorum olmuş :))Dun sevgililer gunuydu. Moralim cok bozuktu. Sagolsun migrostan saksida gul ve sumbul almis. Kendine de bira almis yine. Ben yattim. O balkonda oturdu. normalde romantiktir. Hep surpriz yapar. degisik bir sey yapar diye beklentiye girmistim. Oje surdum hatta. Belki disari gideriz diye.
canım beslenmesi nasıl oldu mamayı yiyor mu kakasi nasıl sende sağlık ocaginin verdiği damlaları kullanıyor musunKızlar alerjiden mi yoksa normal midört bucuk aylik olduk, gece uykumuz cok kötü bu aralar, gündüz de aynı okulda olunca görmüyorum tabi, bitkin bir sekilde gidiyorum ise, her saat basi uyanıyoruz resmen aglayarak sabaha kadar sallamakla geçiyor vaktim, ayaklarini kaldırıp kaldirip pat diye indiriyor durmadan pat pat sesi geliyor sürekli, eller yüzde bir saga bir sola çeviriyor kafasını
Sebebi kimine gore akıl hastasi kimine gore loğusa depresyonu.Sebebi neymis ki? Canim izleme haberleri. Hic guzel haber yok. Ben izlemiyorum artik. Dunyayi tozpembe goruyorum.
Tulumba tatlisinin kucukleri lezzetli oluyor.Ay canim cekti.
surekli aseriyorum. Siz ne alemdesiniz?
Bi suru tulumba yeyip ustune salgam suyu ictim.
keske okumasaydım çok kotu oldum yavrum benim elleri kırılsın cani annenin ne anlamista öyle yapmışHaberlerde 1.5 yasindaki bebege annesi enjektörle camasir suyu enjekte ediyormus.1 ayliktan beri iskence ediyormus.
Ben bakarim...
Internette gazetede okudum.. o kadar üzüldüm ki..eşim geldi ona anlattım. O da okumuş çok üzüldüm o masum bebeğe dedi.Haberlerde 1.5 yasindaki bebege annesi enjektörle camasir suyu enjekte ediyormus.1 ayliktan beri iskence ediyormus.
Ben bakarim...
Canım yazıları ancak okuyorum senin yazdığını görünce eklemek istedim biz kızım 22 aylıkken gitmiştik bir de geziyle değil arkadaşlarımızla gezdik o bile feci yorucu olmuştu tur için hele ki karadeniz gibi durak noktası olan bir yer için bebişin biraz büyümesi beklenebilir gibi geliyor çok yorucu çünkü konaklamalı bir yer daha iyi olabilir gibiElhamdülillah iyiyim :) ev temizlemeyi özlemişim dip köşe girişecem tam olmuyor süpürge mubarek kazı motoru gibi ses çıkartıyor :)) lohusalık dönemimi unutmaya çalışıyorum berbattı .. Yaz tatili için ben karadeniz turu diyorum eşim otel diyor hala anlaşıp erken rezerve falan yapamadık .. Gelecekle ilgili bir planım yok hayalim var sanıyorum ki hayal olarak kalacak :)) bu binadan kurtulmak ve kimseyi görmemek o zaman daha iyi olurum ama olmuyor
Çok güzel karadeniz ama çok yorucu tek çocukla deneyimlemiştikkaradeniz turu bebekle zor olabilir. 2 yil önce gittim turla. Gercekten tur sirketlerinin programı o kadar yorucu oluyor ki. sürekli otobüsle ordan oraya. her gece farklı otelde konaklattilar bizi mecburen. cok güzeldi iyi ki gitmişiz dedik ama cidden yorucu oldu. Gürcistan-Batum a geçerken bayrama denk geldi, 2 saat sınır kapısında sira beklemiştik..
Manyak kadin.ayrintilar daha kötü..keske okumasaydım çok kotu oldum yavrum benim elleri kırılsın cani annenin ne anlamista öyle yapmış
Aynen.madem doğurdun.ver birine.Internette gazetede okudum.. o kadar üzüldüm ki..eşim geldi ona anlattım. O da okumuş çok üzüldüm o masum bebeğe dedi.
Şanssız yavru ya.. Madem böylesin ne doğuruyorsun bunu düşünemeyecek kadar sağlık yok demek ki...
Aklı başında hicbir anne çocuğuna zarar veremez. Olacak şey değil.. neyse konuşmayayım çok üzgünüm..Manyak kadin.ayrintilar daha kötü..
Aynen.madem doğurdun.ver birine.
Evlatlik almak isteyen o kadar cok merhametli insan varki...
Yazik yavruma.
Bende logusa sendromuna girdim.
Cok kötüydum.
Simdi metehandan hergün özür diliyorum.
Daha cok ilgilenmeliydim.daha ćok sevmeliydim...
Bütün zamanin onun..
Tv kitap yada bi eğlencem yok.
Sadece konu komsuya gidiyorum.o da metehan icin.cocuk gorsün onlarla oynasin diye.evde sıkılmasın diye.
O cocugu bana versinler gül gibi büyütürüm.
Ben de dün lcw de kargo bedava diye epey giysi aldım..Kızlar çok mutluyum...
bebosuma çocuk kitaplari aldim dolaptan.
Hani su cocuklugumuzdaki kitaplar.
Guliverin seyehatleri
Polyanna filan.
Toplamda 33 kitap.
Minnoşuma okurum sürekli.o da beni dinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?