2018 Ekim Anneleri

Insallah yakin bir yer olur gonlune gore.

Sebebi neymis ki? Canim izleme haberleri. Hic guzel haber yok. Ben izlemiyorum artik. Dunyayi tozpembe goruyorum.

Kizlar bugun Eylule bi hal oldu 2-3 saatte bir uyumak istiyor uykusuda 30-45 dk suruyor ki biliyosunuz hic uyumayan bi bebekti durmadan emip memede uyumak istiyor anlamadim

Ojemi sürdüm, dışarı gitmeyi bekliyorum olmuş :))
Biz sevmiyoruz s. Günü vs hediye almıyoruz birbirimize.
Eşiniz çiçek almış yine de hakkini yemeyelim :)))
Ben hiç sevmem bana çiçek alinsin vs eşim de bildiğinden almaz..
Hepimize en güzel hediye, kuzularımız :))

canım beslenmesi nasıl oldu mamayı yiyor mu kakasi nasıl sende sağlık ocaginin verdiği damlaları kullanıyor musun

Sebebi neymis ki? Canim izleme haberleri. Hic guzel haber yok. Ben izlemiyorum artik. Dunyayi tozpembe goruyorum.
Sebebi kimine gore akıl hastasi kimine gore loğusa depresyonu.
Bende sevmiyirum haberleri.
Bebegi uyutimurken esim acmisti bakmistim.gercekten ic karartiyor.
Haberler yüzünden istanbul bile gozümde korkutucu oluyor.sanki cok tehlikeli bi yer gibi.
Ay canim cekti.
surekli aseriyorum. Siz ne alemdesiniz?
Bi suru tulumba yeyip ustune salgam suyu ictim.
Tulumba tatlisinin kucukleri lezzetli oluyor.
Salgam suyunu icmeseydin keske gece boyu susarsin.
Ben dün patates kizartmasi yedim.icim yandi.geceye kadar ağzim dilim kurudu.

keske okumasaydım çok kotu oldum yavrum benim elleri kırılsın cani annenin ne anlamista öyle yapmış

Internette gazetede okudum.. o kadar üzüldüm ki..eşim geldi ona anlattım. O da okumuş çok üzüldüm o masum bebeğe dedi.
Şanssız yavru ya.. Madem böylesin ne doğuruyorsun bunu düşünemeyecek kadar sağlık yok demek ki...

Canım yazıları ancak okuyorum senin yazdığını görünce eklemek istedim biz kızım 22 aylıkken gitmiştik bir de geziyle değil arkadaşlarımızla gezdik o bile feci yorucu olmuştu tur için hele ki karadeniz gibi durak noktası olan bir yer için bebişin biraz büyümesi beklenebilir gibi geliyor çok yorucu çünkü konaklamalı bir yer daha iyi olabilir gibi

Çok güzel karadeniz ama çok yorucu tek çocukla deneyimlemiştik

keske okumasaydım çok kotu oldum yavrum benim elleri kırılsın cani annenin ne anlamista öyle yapmış
Manyak kadin.ayrintilar daha kötü..
Aynen.madem doğurdun.ver birine.
Evlatlik almak isteyen o kadar cok merhametli insan varki...
Yazik yavruma.
Bende logusa sendromuna girdim.
Cok kötüydum.
Simdi metehandan hergün özür diliyorum.
Daha cok ilgilenmeliydim.daha ćok sevmeliydim...
Bütün zamanin onun..
Tv kitap yada bi eğlencem yok.
Sadece konu komsuya gidiyorum.o da metehan icin.cocuk gorsün onlarla oynasin diye.evde sıkılmasın diye.
O cocugu bana versinler gül gibi büyütürüm.

Aklı başında hicbir anne çocuğuna zarar veremez. Olacak şey değil.. neyse konuşmayayım çok üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…